فایل رایگان بررسي تاثيرات معماري مجتمع هاي مسکوني بر شکل گيري تيپ هاي شخصيتي بر اساس آزمون MBTI | WORD
ه شده انجام گردید و نهایتا توسط نرم افزار به نمودار تبدیل گردید. جامعه آماری این تحقیق افراد ساکن در مجتمع مسکونی اکباتان و آتی ساز می باشد. نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد که تیپ های شخصیتی غالب در مجتمع های مسکونی اکباتان از نوع درونگرا- منطقی- فکری- قاطع و در مجتمع مسکونی آتی ساز از نوع برونگرا- منطقی- فکری- قاطع می باشد و معماری بر درونگرایی و برونگرایی افراد اثرگذار است و در انواع دیگری از تیپ های شخصیتی تاثیر چندان محسوسی نداشته است.
فایل رایگان بررسي تطبيقي حس تعلق به مکان در سه ميدان مردمي شهر تهران | WORD
این میدان بهارستان با میدان آزادی و میدان انقلاب می باشد،همچنین پرسشنامه هایی نیز بین استفاده کنندگان از سه میدان توزیع شد و نتایج حاصل از این تحقیق نیز حاکی از آناست که نزدیکی این میدان به ساختمان مجلس قدیمی و اتفاقات و راهپیمایی های مردمی که در طول تاریخ در اینمیدان به وقوع پیوسته، مهمترین عوامل تاثیرگذار بر حس تعلق به مکان در این میدان است. به علت قدرت و کیفیت اینعوامل می توان حس تعلق از دست رفته ساکنین شهر تهران را در آنها زنده کرد.
فایل رایگان بررسي تطبيقي معماري غربي و تيموري در قرون چهاردهم تا شانزدهم | WORD
مقارن بارواج معماری گوتیک در اروپا بود. این معماری شباهت های ظاهری بیشتری با معماری تیموری داشته است. در میان این ویژگی ها میتوان به کاربرد هندسه و تناسبات، تاکید بر ارتفاع، استفاده از خطوط عمودی در بنا، کاهش جرزها و دیوارها تا حد تعلیق سازه و جسارت وبلندپروازی در ابعاد و ارتفاع سازه اشاره نمود. که البته برخلاف گوتیک مشعشع که دارای نور بسیار در فضا از طریق پنجره های بزرگ وتوری بود، معماری تیموری هم چنان نورگیرهای کنترل شده و کوچک داشت.
فایل رایگان بررسي چگونگي کاربرد کيفيات فضاي بينابين در طراحي مجتمع هاي فرهنگي | WORD
ر نقش اتصال دهنده عرصه های عمومی و خصوصی می باشد. در این تحقیق در روشی توصیفی- تحلیلی، ابتدا بر اساس متون، کتب و مجلات تخصصی و سایر منابع علمی به مفهوم بنیابینی در معماری و بررسی کیفیت این گونه فضاها پرداخته می شود و با ذکر نمونه های موردی در این زمینه، فضا و مفهوم بینابین در پروژه هایی با کاربری فرهنگی معرفی می شوند. روش جمع آوری اطلاعات نیز عمدتا کتابخانه ای بوده است. در آخر نیز کیفیت فضای بینابین در این مکان ها با یکدیگر مقایسه شده است.
فایل رایگان بررسي رويکرد حرفه آموزي در طراحي مراکز نگهداري از کودکان بي سرپرست | WORD
مین کننده آینده آنان نیز است. حرفه آموزی عبارتست از مجموعه اقدامات در جهت آموزش، اشتغال و به کارگماری فرد به گونهای که بتواند از طریق آن ضمن کسب درآمد و تامین معاش به منزلت شخصی و اجتماعی مناسب دست یابد. در این پژوهش سعی بر ایناست تا مفهوم حرفه آموزی و مولفه های شکل دهنده به آن در سرای کودکان بی سرپرست تبیین و شناسایی شده و متعاقب آن اصول واحکام طراحی منتج از آنها استخراج گردد. پژوهش حاضر پژوهشی کیفی و روش گردآوری داده ها کتابخانه ای است.
فایل رایگان بررسي رويکردهاي اکولوژيکي، اجتماعي و زيباشناسانه در مجتمع هاي مسکوني بلند مرتبه در راستاي ارتقاء کيفيت زندگي | WORD
ا را افزایش دهد. در این راستا پژوهش پیش رو در مرحله اول با بهره گیری از روش تحلیل محتوا به استخراج فاکتورهای تاثیرگذار پرداخته و سپس با توجه به فاکتورهای استخراج شده به بررسی نمونه های موردی موفق در این حوزه پرداخته است. نتایج حاصل از پژوهش نشان می دهد که به کارگیری فاکتورهای اکولوژیکی، اجتماعی و زیبا شناسانه در کنار یکدیگر به ارتقاء کیفیت زندگی در مجتمع های مسکونی بلند مرتبه خواهد انجامید و می توان در زمینه مورد طراحی از آنها بهره جست.
فایل رایگان بررسي علل عدم پياده سازي مدل سازي اطلاعات ساختمان در صنعت ساخت و ساز ايران | WORD
رد تشکیل یک مبنای قابل اعتماد برای تصمیم گیری در طول چرخه حیات خود معرفی کرده است. این پژوهش درصدد ارائه عوامل موثر عدم بکارگیری این فناوری در ایران می باشد. ابزار اصلی برای رسیدن به هدف ذکر شده مرور مطالب مربوط به مدلسازی اطلاعات ساختمان، مزایا، کاربردها و بررسی آن در کشورهای درحال توسعه مانند چین و هنگ کنگ و ... از روش کتابخانه ای می باشد. در نهایت در این پژوهش موانع به کارگیری ا ین تکنولوژی در ایران به صورت معیار و زیرمعیار ذکر شده است.
فایل رایگان بررسي عوامل تاثير گذار در طراحي مراکز نگهداري از کودکان بي سرپرست | WORD
ئه گردد، پژوهش حاضر پژوهشی کیفی و روش گردآوری داده ها کتابخانه ای است. به طور کلی پژوهشگر جهت نگرش سنجی پنج عامل: 1) عامل کیفیت محیطی، 2) عامل آسایش کالبدی، 3) عامل مولفه های اجتماعی، 4) عامل احساس تعلق و 5) عامل ایمنی و امنیت؛ را بررسی نموده است و راهکارهایی طراحی برای هریک ارائه داده است. پنج عامل شناخته شده با تاثیری که بر هم دارند در کنار هم باعث ایجاد محیط دپذیر، با نشاط و همچنین کارآمد در طراحی مراکز نگهداری از کودکان بی سرپرست می گردند.
فایل رایگان بررسي عوامل موثر بر شکل گيري تصورات ذهني مثبت افراد نسبت به نماهاي رومي. نمونه موردي: ناحيه يک از منطقه يک کرج | WORD
ویت معماری ایرانی برداشت. پژوهشمذکور به روش تحلیلی-کاربردی و روش گردآوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای و میدانی با تدوین پرسشنامه میباشد. با بررسی و تجزیه و تحلیل اطلاعات، به ترتیب نتایج بعد اقتصادی، شان اجتماعی و شرایط محیطی به طورمساوی، معیارهای ویژگی فردی، تبلیغات و میزان مطالعه به صورت برابر، اطلاعات بصری و دیداری، تجربیات شخصی،خاطرات کودکی و احساس آرامش بیش ترین تاثیر را در شکل گیری تصورات ذهنی مردم نسبت به نماهای رومی داشته اند.
فایل رایگان بررسي فاکتورهاي تاثيرگذار بر کيفيت پياده روها در مجتمع هاي مسکوني در راستاي رضايتمندي ساکنان (مطالعه موردي: بررسي تطبيقي شهرک اکباتان و اميد در تهران) | WORD
باشد که با استفاده از مطالعات کتابخانه ای به توصیف مولفه های تاثیرگذار در رضایت ساکنان و کیفیت پیاده روها پرداخته شده است و سپس با بهره گیری از روش تحلیلی کیفیت پیاده روهای اکباتان و امید تحلیل شده اند، یافته های پژوهش نشان می دهد که طبق فاکتورهای تاثیرگذار بر کیفیت پیاده روها، شهرک اکباتان و امید از کیفیت لازم برخوردار نمی باشد و مجتمع های مسکونی در ایران نیازمند طراحی پیاده روهایی مطابق با راهکارهای بهینه جهت رضایت ساکنان می باشند.
فایل رایگان بررسي فضاي بينابيني در معماري فضاهاي آموزشي با توجه به نمونههاي عملي در جهان | WORD
حلیل محتوا با استفاده از مطالعات و مستندات کتابخانه ای و پژوهش های صورت گرفته در آن حیطه، انجام شده است. در بررسی های انجام شده برخی نمونه های طراحی فضاهای بینابین در فضای آموزشی بیان گردیده است. نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد، استفاده از دیوارهای مشبک، تمام شیشه ای، استفاده از تراس ها میان فضاها، عبور فضاهای مختلف بر روی هم و ... می تواند نقش موثری در بهره وری از فضای سوم با توجه به تاثیر گذاریشان و در نتیجه ارتقاء کیفی محیط آموزشی گردد.
فایل رایگان بررسي کالبدي محلات جديد شهري با ضوابط پدافند غيرعامل از بعد شهرسازي (نمونه موردي: محله پونک قزوين) | WORD
زار جی. آی. اس به تحلیل اطلاعات نمونه موردی پرداخته است. نمونه موردی در این پزوهش محله پونک در شهر قزوین می باشد که قدمت شکل گیری آن حدود یک دهه است و در شمال شرقی شهر قزوین قرار دارد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد که اجرایی شدن ضوابط پدافند غیرعامل در گروه وجود نهاد نظارتی برای این مبحث از مقررات ملی، بازنگری در تفکیک زمین شهری توسط شهرسازان و مهندسان مشاور، و پررنگ تر شدن ضوابط طراحی شهری و الزام به اجرای آنها توسط مراجع ذیربط است.
فایل رایگان بررسي مشخصه هاي موثر بر اجتماع پذيري فضاهاي عمومي به منظور افزايش تعاملات اجتماعي | WORD
م و از پیش تدوین شده انجام پذیرفته و به تحلیل مولفه های مورد مطالعه از طریق مطالعات میدانی در مراکز فرهنگی پرداخته است. با توجه به نتایج تحلیل یافته های تحقیق، اثبات شد که نوع شکل گیری یک فضای کالبدی می تواند عاملی برای اجتماع پذیری باشد و همچنین می توان با بهره گیری از قابلیت های محیطی بر افزایش روابط اجتماعی مطلوب افراد در فضاهای اجتماعی تاثیرگذاشت و فرم فضای کالبدی نیز می تواند به عنوان عاملی موثر در تعاملات اجتماعی ایفای نقش نماید.
فایل رایگان بررسي معماري و شهرسازي ايراني-اسلامي (مطالعه موردي: ماسوله) | WORD
تحلیل و سپس بحث و نتیجه گیری پرداخته و درنهایت راهکارهای متناسب ارائه خواهد شد. براساس یافته های پژوهش شهر تاریخی ماسوله می تواند نمونه بارزی از یکشهر ایرانی- اسلامی باشد که در آن علاوه بر نیازهای مادی به نیازهای معنوی که جزء اساسی ترین برنامه دین مبیناسلام توجه به تمامی ابعاد دنیوی و اخروی می باشد، در این شهر به وضوح قابل مشاهده می باشد، می تواند به عنوانالگوی مناسبی برای طراحی شهرهای ایرانی - اسلامی و همچنین جوامع اسلامی معرفی گردد.
فایل رایگان بررسي مفهوم مکان در راستاي باززنده سازي حس مکان از منظر پديدارشناسي (نمونه موردي: محله تاريخي شاه سليمان اردبيل، شيخ صفي الدين اردبيلي) | WORD
وری اطلاعات از مطالعه اسناد و کتب و نیز به صورت پیمایشی و تنظیم پرسشنامه صورت گرفته و در تحلیل های آماری پژوهش نیز از نرم افزار Spss 20 استفاده شده است. نتیجه پژوهش حاضر بیانگر آن است که در تقویت حس مکان در نگرشی پدیدارشناسانه به مفهوم مکان، پیوند با گذشته تاریخی، هویت، جنبه های ذهنی و تجارب فردی در کنار هماهنگی ساختار و عناصر کالبدی در محله تاریخی شاه سلیمان اردبیل از جمله مولفه های تاثیرگذار در ایجاد حس مکان در پرسش از شهروندان می باشند.
فایل رایگان بررسي مولفه هاي تاثيرگذار در اجتماع پذيري فضاهاي فرهنگي | WORD
د و شیوه گردآوری اطلاعات بر اساس مطالعات کتابخانه ای است. در این پزوهش ابتدا با تعاریف و بررسی ابعاد اجتماعی و همچنین در فضاهای فرهنگی، به مولفه های تعاملات اجتماعی دست می یابیم؛ که با درنظر گرفتن سه نمونه داخلی و سه نمونه خارجی مورد بررسی قرار خواهند گرفت. نتایج پژوهش حاکی از وجود رابطه بین میزان اجتماع پذیری و مولفه های کالبدی و فعالینی محیط ساخته شده است. این مولفه ها می توانند در کمیت و کیفت اجتماع پذیری فضاهای فرهنگی اثرگذار باشند.
فایل رایگان بررسي مولفه هاي محيطي موثر بر ارتقا کيفيت فضاهاي آموزشي کودکان | WORD
ی شناختی استخراج و بحث شده است. یافته های تحقیق حاکی از آن است، در معماری محیط یادگیری برایکودک، عواملی همچون رنگ، فضای سبز و فرم از مولفه های ادراکی (تاثیرات: انگیزش بیشتر بازی،رشد اجتماعی، یادگیریتجربی، ایمنی وامنیت و...)، ، نور و فرم از مولفه های شناختی ( تاثیرات: آرامش، امنیت، عدم محصوریت و...) و رنگ و نور و فرم ازمولفه های بصری (تاثیرات: فعالیت بیشتر، رشد عاطفی، کنجکای، تفکرنامحدود و...) می تواند تاثیر گذار باشد و باید در نظر گرفته شوند.
فایل رایگان بررسي مولفه هاي معماري بومي موثر بر ارتقا حس مکان | WORD
اصر از آنها بهره گرفت. در این نوشتار با استفاده از روش تحقیق کیفی، به بررسی نقش عناصر شاخص معماریبومی به عنوان مولفه های هویتی بر ارتقا حس مکان پرداخته شده است. نتایج به دست آمده نشان میدهد، طراحی معماری با بهره مندی ازنمادهای مطلق گرایی طبیعی، پویایی، انعطاف پذیری، خودبسندگی، تزیینی (زیبایی شناسانه)، خاطره انگیزی، معنا و خوانایی، سرزندگی ونشاط که برخاسته از معماری بومی منطقه است، میتواند بستر مناسبی را جهت ارتقا حس مکان فراهم آورند.
فایل رایگان بررسي مولفه هاي معماري و هنر بومي گيلان | WORD
یق با روش توصیفی تحلیلی با استفاده از پرسشنامه، مطالعات کتابخانه ای و اسناد و مدارک موجود درخصوص مولفه های معماری و هنر بومی گیلان می باشد. برای آزمون فرضیه های تحقیق از آزمون همبستگی و از نرمافزار SPSS استفادهشد. نتایج این تحقیق حاکی از آنست که رابطه معناداری میان معماری بومی گیلان و ایجاد حس تعلق و خاطره انگیزی، دوام و پایایی،سرزندگی و پویایی، صراحت و خوانایی، تطابق و تنوع وجود دارد و راهکارهای طراحی برای ایجاد معماری بومی بیان گردید.
فایل رایگان بررسي ميدان مرکزي شهر در دوره صفوي با تکيه بر تحليل کالبدي و شناخت فعاليت ها و کارکردهاي اجتماعي آن | WORD
تطیل شکل و ابعاد، مقیاس و تناسباتی به فراخور هدف حاکم زمانه اش و نیز با جهت گیری مناسبی در ارتباط با نظم مقدس شکل گرفته است. همچنین پس از شناخت فعالیت ها و کارکردهای اجتماعی جاری در میدان دریافتیم که علاقه پادشاهان صفوی به نمایش شکوه و عظمت حکومت خود از میدان استفاده های نظامی، مذهبی، سنتی، تفریحی و نمایشی را در آن رقم می زد و سرانجام با بررسی اجزا و عناصر اصلی میدان به ترکیب بندی قوی در جهت استحکام جایگاه مذهبی و اقتصادی میدان پی بردیم.
فایل رایگان بررسي نقش پروژه هاي طراحي شهري در ارتقاء گردشگري (مقايسه تطبيقي: گنتينگ هايلند کوالالامپور و مجموکه نمک آبرود چالوس) | WORD
قیق توصیفی- تحلیلی و همچنین گردآوری اطلاعات به شیوه ی اسنادی مبنا قرار گرفته است. شاخص های مرود بررسی در این تحقیق نیز عبارتند از: موقعیت مجموعه ها، مساحت، بودجه مصرفی، مدت زمان اجرا، اهداف، اقدامات اصلی، انواع طراحی شهری، نقاط قوت و نقاط ضعف آنها. نتایج نیز حاکی از آن است که در صورت برنامه ریزی و توسعه ی برنامه ریزی شده، گردشگری قادر است که به بهبود شاخص های عدالت اجتماعی، ارتقاء سطح زندگی، رفاه عمومی، تعادل و توازن منطقه ای منجر گردد.
فایل رایگان بررسي نقش تعاملات اجتماعي در معماري فضاهاي فرهنگي | WORD
یکدیگر تشکیل می شود. این واقعیت که چنین برخوردهایی در فضاهای تعریف شده از کالبد و ساختاری متناسب رخ می دهند حائز اهمیت است. نتایج پژوهش نشان دهنده آن است که بیشترین میزان اجتماع پذیری افراد در فضاهای فرهنگی رخ می دهد و فضا و کالبد معماری در این رویداد اجتماعی تاثیر بسیاری دارد، همچنین عواملی جون تندیس ها، مجسمه ها، چیدمان فضاها، رنگ ها، بافت و حرکت در مسیر بین فضاها... می توانند در ارتقای تعاملات اجتماعی فضاهای فرهنگی تاثیر گذار باشند.
فایل رایگان بررسي نقش فضاهاي سبز در ايجاد سرزندگي در محيط هاي شهري (نمونه موردي: مجموعه تاريخي سعدالسلطنه قزوين) | WORD
اده گردید. مشاهدات عینی، برداشت های میدانی، استفاده از اسناد مکتوب، تجزیه- تحلیل کیفی و پرسشنامه از جمله ابزارهای گردآوری اطلاعات در پژوهش بودند. داده های حاصل از پرسشنامه با استفاده از نرم افزار Spss 20 تحلیل شدند و نتایج حاصل نشان میدهند که افزایش انگیره برایحضور در فضاهای سبز درون شهری میتواند اجتماع پذیری را افزایش دهد و سرزندگی را ارتقا بخشد. فضاهای سبز موجب تنوع درفضاهای پر هرج و مرج شهری شده اند و سبب ایجاد فضاهایی تعاملی می گردند.
فایل رایگان بررسي نمش عوامل محيطي موثر در ايجاد و توسعه ساختمان هاي روستاي زرگر آبيک | WORD
لیل جدول زیست- اقلیمی ساختمانی این منطقه پرداخته می شود و در انتها گونه شناسی ساختمان ها و تحلیل عملکرد اقلیمی نمونه های موردی بر اساس مدارک معماری، پیمایش های انجام شده، نمودارها و محاسبات تطبیقی مورد توجه قرار گرفته است. نتایج تحقیق نشان می دهد خردمندی نهان شده در معماری بومی ایران جهت رسیدن به راه حلی پایدار برای مقابله با بحران های انرژی و زیست محیطی که درصد قابل توجهی از آنها متوجه حوزه ساختمان می باشد، بسیارموثر و پاسخگو می باشد.
فایل رایگان بررسي و تحليل تاب آوري کالبد شهر در مقابله با بحران زلزله، (نمونه موردي: منطقه 3 شهر قزوين) | WORD
آوری شرایطی نسبی است که با مجموع اقدامات مختلف میتواند سطح آن را افزایش داد، لیکننقطه انتهایی ندارد همچنین تاب آوری در سه فاز همزمان باید دیده شود. فاز پیشگیری که به استاندارد سازی فضاها در برای نیروی جانبیزلزله مربوط میشود. فاز دوم فاز امداد و نجات است که مربوط به مناسب سازی فضا برای زمان وقوع بحران است. فاز سوم فاز درمان استکه مربوط به در دسترس بودن خدمات درمانی برای شهروندان است. عامل موبوط به فاز عامل در دسترس بودن خدمات امدادی است.
فایل رایگان بررسي و تحليل ميزان موفقيت پروژه هاي طراحي شهري در ارتباط با طبيعت؛ نمونه هاي موردي: پل طبيعت تهران و هايلان در نيويورک | WORD
ه هایی که بر بقایای طبیعت رها شده در شهرها ساخته شوند. یکی از مکان ها در تهران پل طبیعت می باشد که در اراضی عباس آباد احداث شده است. از سوی دیگر، در پروژه های لاین، پلی بر فراز آسمان و بر بقایای خط آهنی متروکه، پس از گذشت سالیان و از دل طبیعت وحشی خودروی نیویورک احداث گردید. وجه اشتراک هردو پروژه، گذار از ماهیت اصلی پل محلی برای گذشتن و رسیدن به درکی متفاوت از آن یعنی محلی برای ماندن می باشد. هر دو از دل طبیعت رها شده ی شهرهایشان سربرآوردند.
فایل رایگان بررسي و مقايسه عوامل موثر بر توسعه دوچرخه سواري در شهرهاي ايراني | WORD
ه از روشهای آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت, تحلیل و بررسی نتایج پرسشنامه نشان داد که بین عواملموثر بر توسعه استفاده از دوچرخه در شهرهای ایران میزان تاثیر متفاوت بوده و برخی از شاخص ها (عوامل موثر) تاثیرگذارتر از سایر عوامل ارزیابی شدهاند. به گونه ای که عواملی نظیر ایمنی ، وجود تسهیلات دوچرخه سواری ، فرهنگ سازیو استفاده از تبلیغات ، موانع فرهنگی و اجتماعی و وجود پارکینگ امن بیشترین اهمیت را در توسعه دوچرخه سواریدر شهرهای ایران دارد.
فایل رایگان بررسي ويژگي هاي سياه چادرها و کاربرد امروزي آن ها در سازه هاي چادري | WORD
نعشایر از این چادرها به عنوان محل سکونت استفاده می کنند، اما به مرور زمان ساختار این چادرها و موارد استفاده ازآنها نیز تغییر یافت و سازه های چادری به اشکال مدرن و به منظور استفاده های گوناگون به وجود آمدند. بر این اساسمی توان نتیجه گرفت که با توجه به مزیت های فراوان این پوشش ها، امروزه استفاده از چادرها در نقاط مختلف دنیابسیار متداول گشته است. شناخت و بررسی این سازه ها می تواند راهگشای بهره برداری هر چه بهتر از آنها در معماریامروز باشد.
فایل رایگان بررسي ويژگي هاي کالبدي به کار رفته در معماري خانه هاي برونگراي قاجار درتهران (نمونه موردي : خانه سردار اسعد بختياري – (عمارت باشگاه بانک ملي)) | WORD
نمونه موردی و همچنین از طریق مطالعات کتابخانه ای، اسنادی و میدانی بهمعرفی، تحلیل و بررسی عوامل کالبدی شکل دهنده معماری خانه سردار اسعد بختیاری می پردازد. یافته های این پژوهشنشان میدهد استفاده از مولفه هایی چون برونگرایی، پلکان، شیروانی، کلاه فرنگی، نرده های فلزی، ایوان، ستون ها وسرستون های منقوش و... همگی از مشخصه های اصلی به کار رفته در این خانه می باشد و این بنا پذیرای دامنه گسترده ایاز نفوذ معماری غرب در اواخر دوران قاجار بوده است.
فایل رایگان بررسي ويژگي هاي معماري با ارزش تاريخي در خراسان بزرگ (مطالعه موردي: تاجيکستان) | WORD
ستبر از همه بلایای روزگار محفوظ دارند. در این پژوهش، آثار معماری سده های 4 تا 13 بر اساس معیار زمانی، به سه دوره (از سامانیان تا مغول، دوره تیموری و شیبانی، امارات بخارا و خوقند) تقسیم بندی و مرتب و ویژگی های دوران های تاریخی که بر این سرزمین گذشته است، بیان می نماییم. نتایج بررسی نمونه ها نشان می دهد سیر تحول معماری در طی قرون و اعصار از قدیم همچون حلقه های زنجیر پیوستگی، تداوم، رشد و خلاقیت قومی واحد و ماندگار را به دیده بینندگان می نشاند.