فایل رایگان بررسي گوهر شناسي، کاني شناسي و ژئوشيمي گارنت هاي اسلاملو(اشنويه، استان آذربايجان غربي) | WORD
یل شده است. بلور های گارنت با درشتی یک تا دو سانتیمتر به صورت اوهدرال تا ساب هدرال و در بعضی موارد انهدرال دیده می شوند. آنالیز عناصر اصلی نشان می هد که ترکیب اکثر گارنت اسلاملو در سری محلول جامد آلماندن – آندرادیت قرار دارد. آنالیز پرتو ایکس انجام گرفته حضور کانی های آلماندن و ماجوریت را تائید می نماید. منطقه دارای پراکندگی زیادی از زون گارنتیت به رنگ های قهوه ای و سیاه براق بوده که لزوم خلا بررسی گوهرشناسی گارنت ها لازم گردیده است.
فایل رایگان بررسي محيط رسوبي سازند آسماري در برش آبسرده، زاگرس رورانده | WORD
ده که به صورت ناپیوستگی پیوسته نما بر روی سازند شهبازان و با ناپیوستگی فرسایشی در زیر سازند گچساران قرار دارد. براساس مطالعات دقیق فسیل شناسی سن این برش در نهشته های مورد مطالعه چاتین- بوردیگالین تعیین گردیده است و یک زون زیستی تجمعی در نظر گرفته شده است که عبارت است از: ((Eulepidina-Nephrolepidina-HeterosTegina Assemblage Zone بر اساس مطالعات رسوب شناسی صورت گرفته 6 رخساره میکروسکوپی کربناته شناسایی شده که در 3 گروه محیطی لاگون، سد و دریای باز قرار می گیرند.
فایل رایگان بررسي مکانيسم هاي ايجاد مقاومت به شوري در گياه ساليکورنيا و انتقال مقاومت به گياهان زراعي | WORD
سالیکورنیا تحمل شوری را کاهش می دهد. بدین ترتیب پذیرفته شده است که حضور این ترکیبات در گیاهان غیر، باعث انعطاف پذیری سلول های گیاهی به تنش شوری محیط می شود. به منظور ایجاد بستر توسعه کشت گیاهان شورزیست تولید گیاهان مقاوم به شوری مهم ترین عامل می باشد. این مقاله با هدف آشنایی کارشناسان با آنزیم های موثر در ایجاد مقاومت به تنش شوری انجام شده است و نتایج بدست آمده نشان داد که ژن های (HKT1-NHX1-SOS1-GST-ASR1-VHPPa-sevHA/A-PMH+ATPase-PSY-LCY-CMO) دارای نقش می باشند.
فایل رایگان بررسي نرخ فيلتراسيون صدف مرواريد ساز محار Pinctada radiata در شوري هاي مختلف | WORD
شت (P<0/05). کمترین نرخ فیلتراسیون در شوری 20 قسمت در هزار بود که میزان آن در ساعت اول 37/02±140/51 و در ساعت دوم 22/11±40/55 میلی لیتر/ ساعت/ صدف رسید که با دیگر تیمارها اختلاف معنی داری داشت (P<0/05). نتایج به دست آمده بهترین شوری جهت انجام فعالیت های بیولوژیکی مانند تغذیه، تنفس و رشد صدف مروارید ساز محار 35 قسمت در هزار می باشد. همچنین افزایش فیلتراسیون در ساعت دوم در شوری های 30، 35 و 40 قسمت در هزارنشان دهنده توانایی سازگاری صدف درآن شوری ها می باشد .
فایل رایگان بررسي نشت آلاينده ها از سد باطله کارخانه آلوميناي جاجرم | WORD
کردن باطله گذشته از تاثیرات عینی آن بر روی محیط اطراف که باعث از بین رفتن منظره طبیعی یک ناحیه می شود تاثیرات مهمی بر روی محیط زیست دارد، زیرا اجزاء تشکیل دهنده باطله، شامل دانه های جامد، یون های فلزات سنگین، انواع مواد شیمیایی مصرف شده در کارخانه کانه آرایی ، به محیط نفوذ می کنند و باعث آلودگی آن می شوند. در این بررسی به ارزیابی وضعیت سد باطله کارخانه آلومینای جاجرم از لحاظ آب گریزی و آب بندی و مخاطرات زیست محیطی آن پرداخته می شود.
فایل رایگان بررسي هيدروژئوشيمي منابع آب زيرزميني حوضه آبريز اسفراين (استان خراسان شمالي) | WORD
مطالعه از محل تغذیه به سمت تخلیه آبخوان و در جهت شیب آب زیرزمینی افزایش می یابد. باتوجه به پارامترهای مورد نظر از عوامل تاثیرگذار بر روی کیفیت آب های زیرزمینی حوضه آبریز اسفراین می توان به لیتولوژی و زمین شناسی آبخوان، مدت زمان ماندگاری آب در داخل آبخوان و سرعت حرکت آب در زمین، بارش های جوی، زه آب های کشاورزی، ورود فاضلاب ها و رواناب های مختلف از جمله پساب-های شهری و صنعتی و همچنین تراکم زیاد چاه های برداشت (اضافه برداشت) اشاره نمود.
فایل رایگان بيوزوناسيون سازند آسماري در شمال شرق خرم آباد | WORD
صحرایی و تغییرات رخساره ای به 7 واحد سنگی تقسیم گردیده است. مرز زیرین این برش با سازند شهبازان به صورت ناپیوستگی پیوسته نما و مرز بالایی آن ها با سازند گچساران به صورت ناپیوستگی فرسایشی می باشد. برپایه ظهور، افول، تجمع و گسترش چینه شناسی فرامینیفرهای شاخص شناسایی شده سن این برش در نهشته های مورد مطالعه الیگومیوسن تعیین گردیده است و یک زون زیستی تجمعی در نظر گرفته شده است که سنی معادل الیگومیوسن دارد. Eulepidina-Nephrolepidina-HeterosTegina Assemblage Zone
فایل رایگان پتانسيل يابي مناطق مستعد کاني زايي بوکسيت با استفاده از داده هاي ماهواره اي +ETM در برگه هاي 1/100000 دهدز و اردل | WORD
اسیون های رسی شناسایی شدند و از طریق روش M-Ratio رخساره های اکسیدی و هیدروکسید های آهن بارزسازی شدند. از طریق روش SAM مشابهت بین طیف های کانی ها,آلتراسیون های رسی و سنگ های دارای اکسید آهن مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت بمنظور کنترل نتایج بدست آمده تعدادی نقاط در محدوده مورد مطالعه بصورت میدانی انتخاب شدند و از طریق روش Classification خصوصیات طیفی مشابه آنها معیین گردید. در نهایت مناطق دارای احتمال کانی زایی بوکسیت بر روی تصاویر مشخص گردیدند.
فایل رایگان پتروگرافي و محيط رسوبي سازند آسماري در چاه Z (ميدان نفتي هنديجان) | WORD
باشد. برای مشخص شدن ویژگی های رخساره ها و وضعیت محیط رسوبی این سازند در میدان نفتی هندیجان، در برش تحت الارضی، چاه Z به ضخامت تقریبی 220 متر مورد مطالعه قرار گرفت. بر اساس مطالعات پتروگرافی، تعداد 7 میکروفاسیس مربوط به برش تحت الارضی Z شناسایی گردید. این میکروفاسیس-های کربناته در چهار زیر محیط پهنه جزر و مدی، لاگون، سدی و زیرمحیط دریای بازتشکیل شده اند. نهشته-های سازند آسماری عمدتا در چاه Z در محیط رسوبی رمپ داخلی و میانی نهشته شده اند.
فایل رایگان پتروگرافي و محيط رسوبي سازند آسماري در ميدان نفتي هنديجان چاه X1 | WORD
پتروگرافی و ویژگی های رخساره ها، حاکم براین توالی های کربناته و وضعیت محیط رسوبی این سازند در میدان نفتی هندیجان، برش تحت الارضی، چاه X1 به ضخامت 120 متر مورد مطالعه قرار گرفت. بر اساس مطالعات پتروگرافی، تعداد 13 میکروفاسیس در برش تحت الارضی X1 شناسایی گردید. این میکروفاسیس های کربناته در چهار زیر محیط پهنه جزر و مدی، لاگون، سدی و زیرمحیط دریای باز تشکیل شده اند. نهشته های سازند آسماری در چاه X1 عمدتا در محیط رسوبی رمپ داخلی قرار دارند.
فایل رایگان پتروگرافي و محيط رسوبي نهشته هاي ترياس در برش ميانا در منطقه سواد کوه استان مازندران | WORD
ر گرفته است و مرز پایینی این رسوبات با گسل بریده شده است. ضخامت این برش 282متر است. تریاس پایینی_ میانی (سازند الیکا) توسط یک توده آتشفشانی در برش میانا از تریاس بالایی (نهشته های سواد کوه) جدا می شوند. بر اساس مطالعات پتروگرافی، تعداد 10 میکروفاسیس مربوط به برش میانا شناسایی شده که پهنه جزر ومدی و محیط لاگونی را شامل می شوند. میکروفاسیس های شناسایی شده معرف رسوبگذاری در یک رمپ کربناته از نوع تک شیب تحت شرایط آب و هوایی گرم و خشک می باشند.
فایل رایگان پتروگرافي و محيط رسوبي نهشته هاي ترياس در برش هاي شش رودبار (منطقه سواد کوه – البرز) | WORD
است. تریاس پایینی_ میانی (سازند الیکا) با یک هیاتوس (نبود رسوبگذارای) برش شش رودبار از تریاس بالایی (نهشته های سواد کوه) جدا می شود. بر اساس مطالعات پتروگرافی، 7 میکرفاسیس مربوط به شش رودبار شناسایی شده که پهنه جزر ومدی و محیط لاگونی را شامل می شوند. رخساره پهنه جزرومدی نسبت به لاگونی از ضخامت به مراتب بیشتری برخوردار است. میکروفاسیس های شناسایی شده معرف رسوبگذاری در یک رمپ کربناته از نوع تک شیب تحت شرایط آب و هوایی گرم و خشک می باشند.
فایل رایگان پتروگرافي، دگرساني و پردازش تصوير ماهواره اي Landsat در خاک هاي صنعتي منطقه کلات سادات در شمال غربي سبزوار (با نگرشي با کاربرد در صنعت) | WORD
ان تفکیک گردید. در این تصویر پردازش شده زون دگرسانی آرژیلیک به خوبی بارزسازی شده است که انطباق کاملی بین داده های پردازش شده ماهواره Landsat و بررسی های صحرایی مشاهده گردید. آنالیز اکسیدهای اصلی نمونه های خاک صنعتی کلاته سادات فراوانی در اکسیدهای سدیم و پتاسیم و سیلیسیم را نشان میدهد. افزایش SiO2 سبب افزایش استحکام فشاری بدنه در صنعت کاشی و سرامیک می شود. لذا این خاک صنعتی با فرموله شدن می تواند کاربردی وسیعی در صنایع سرامیک داشته باشد.
فایل رایگان پترولوژي و ژئوشيمي معدن فلدسپار آق داغ، غرب رزن، استان همدان | WORD
شیمیایی نشان می دهندکه سنگ های فلدسپاری معدن فلدسپار آق داغ، از سری-های کالک آلکالن و متاآلومین هستند. در نمودار تغییرات عناصر نادر خاکی بهنجار شده نسبت به گوشته اولیه، نمونه-های منطقه یک غنی شدگی عمومی در LREE نسبت به HREE از خود نشان می دهند. همچنین آنومالی منفی در عناصر Pr، Yb، Eu آنها دیده می شود. غنی شدگی از LREE نسبت به HREE شاخص محیط های فرورانش است. در نمودار بهنجار شده نسبت به مورب تهی شدگی در عناصر p، Zr، Ti، Ba، Rb، k نمونه ها مشاهده می شود.
فایل رایگان پردازش داده هاي سنجنده ي OLI با هدف به نقشه درآوردن آلتراسيون هاي هيدروترمالي در ورقه ي زمين شناسي معلمان | WORD
ده های چند طیفی آلتراسیونهای هیدروترمالی که با کانی زایی موردنظر مرتبط می باشند، مناطق امیدبخش معدنی را به نقشه درآورد. در این مطالعه، با هدف شناسایی آلتراسیون های هیدروترمالی ورقهی زمین شناسی معلمان از داده های سنجنده OLI ماهواره ای لندست 8 استفاده شده است. نتایج حاصل از پردازش های صورت گرفته نشان می دهد که هریک از روش های به کار گرفته شده توانایی شناسایی آلتراسیون های هیدروترمال را داشته و تفاوت جزئی آن ها در دقت مدنظر می باشد.
فایل رایگان پهنه بندي خطر زمين لغزش منطقه کبيرکوه ايالت زمين شناسي جنوب غرب لرستان به روش فازي | WORD
بارش شناسایی و به صورت نقشه فازی در آمدند. سپس با تلفیق لایه های اطلاعاتی فوق دو شبکه اسنتناجی بر مبنای ارزیابی خوشبینانه و سختگیرانه تهیه گردید. شبکه استنناجی شماره یک بیشترین تطابق را با مناطق مستعد زمین لغزش معرفی شده توسط سازمان زمین شناسی نشان میدهد. در نهایت با استفاده از شبکه استنتاجی شماره یک، نقشه پهنه بندی خطر زمین لغزش با تعیین پهنه هایی با خطر بسیار بالا، پهنه هایی با خطر بالا و پهنه هایی با خطر متوسط و پایین تهیه گردید.
فایل رایگان پهنه بندي کيفي منابع آب زيرزميني از لحاظ شرب با استفاده از GIS مطالعه موردي: دشت ميان آب شوشتر | WORD
دشت دارای کیفیت قابل قبول نسبت به سایر چاه های دشت می باشد در حالیکه کیفیت آب در بخش مرکزی و جنوبی آبخوان در چاه های W11، W12 و W14 بد بوده و میزان املاح محلول ناشی از انحلال کانی های تبخیری گچ و نمک موجود در سازند گچساران و میان لایه های سازند آغاجاری، همچنین انحلال میان لایه های آهکی سازند بختیاری و از طرفی تبخیر زیاد از آب زیرزمینی در سایر بخش های منطقه نیز به گونه ای است که آب زیرزمینی را به حالت نامناسب برای مصارف شرب تبدیل نموده است.
فایل رایگان تاثير آنتي اکسيداني ويتامين C بر سرطان معده | WORD
ارید موثر باشد. در واقع سطح پایین ویتامین C با بیماری هایی از قبیل فشار خون بالا، بیماری های کیسه صفرا، سکته مغزی، برخی سرطان ها و آترواسکلروز یا تصلب شرایین در ارتباط است. در این مطالعه از سلولهای سرطانی رده ی AGS تهیه شده از انستیتو پاستور استفاده شد. جهت بررسی تاثیرات آنتی اکسیدانی ویتامین C بر سلول سرطانی از تست MTT استفاده گردید. نتایج به دست آمده از تست MTT نشان داد که این ویتامین با مهار رادیکالهای آزاد موجب پیشگیری از سرطان می شود.
فایل رایگان تاثير تزريق درون وريدي دوزهاي مختلف موليبدن به همراه ال-آرژنين بر ميانگين غلظت موليبدن در شير ميش | WORD
بدن به تنهایی و 100µg/kgBW آمونیوم مولیبدات به ترتیب همراه با 50,25 و 100µg/kgBW ال-آرژنین از طریق رگ ژگولر به میش های در حال شیردهی تزریق شد. نتایج نشان داد تزریق آمونیوم مولیبدات به تنهایی و یا به همراه ال-آرژنین سبب افزایش معنی دار (p<0.05) در میانگین غلظت مولیبدن در مقایسه با قبل از تزریق در شیر گوسفندان شد ولی تزریق ال-آرژنین همراه با آمونیوم مولیبدات نسبت به تزریق آمونیوم مولیبدات به تنهایی تغییری بر میانگین غلظت مولیبدندر شیر ایجاد نکرد.
فایل رایگان تاثير تزريق درون وريدي دوزهاي مختلف موليبدن به همراه ال-ليزين بر ميانگين غلظت موليبدن در شير ميش | WORD
لیزین از طریق رگ ژگولر به میش های در حال شیردهی تزریق شد. یک نمونه شیر قبل از تزریق ویک نمونه 6 ساعت پس از تزریق جمع آوری شد. نمونه ها جهت بررسی میزان مولیبدن از طریق جذب اتمی کوره گرافیتی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاکی از آن بود که تزریق آمونیوم مولیبدات به تنهایی و یا به همراه ال-لیزین سبب افزایش معنی دار (p<0.05) در میانگین غلظت مولیبدن در مقایسه با قبل ازتزریق در شیر گوسفندان شد و این افزایش غلظت وابسته به دوز ال-لیزین تزریقی بود.
فایل رایگان تاثير دو دز مختلف ويتامين C بر مهار سلول سرطاني رده ي AGS | WORD
عده، استعمال دخانیات، مصرف غذاهای نمک سود شده و دودی، افزایش مصرف غذاهای سرخ کردنی همگی از عوامل پرخطر برای ابتلاء به سرطان معده هستند که ویتامین C نقش مهمی در پیشگیری از آن را دارد. در این مطالعه از سلولهای سرطانی معده تهیه شده از انستیتو پاستور استفاده شد. جهت بررسی مهار سلول سرطانی از دو دز مختلف ویتامین C با استفاده از تکنیک MTT شد. نتایج به دست آمده از تست MTT نشان داد دز بالا تاثیر بیشتری نسبت به دز پایین برای مهار سلول سرطانی دارد.
فایل رایگان تاثير عصاره هيدروالکلي چاي سبز بر فعاليت آنزيم پاراکسوناز | WORD
تات 20000±125 U/L تعیین گردید. طبق نتایج بدست آمده چای سبز قادر به افزایش فعالیت آریل استرازی آنزیم در غلظت 50 میکروگرم/میلی لیتر می باشد. بر اساس نتایج بدست آمده ازاین مطالعه عصاره هیدروالکلی چای سبز در محیط in vitro قادربه افزایش فعالیت آریل استرازی آنزیم پاراکسوناز-1می باشد. به احتمال زیاد چای سبز با تاثیر مستقیم بر ساختار آنزیم میتواند سبب افزایش فعالیت آن در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و همچنین هیدرولیز ترکیبات ارگانوفسفاته گردد.
فایل رایگان تاثير نانو ذرات سيليس برخي پارامترهاي رشد، محتواي راديکال هاي آزاد و پايداري غشايي گياه بابونه آلماني در شرايط درون شيشه | WORD
ای نسبی آب به طور قابل توجهی در تیمار 4 گرم بر لیتر نانوذرات سیلیس افزایش و محتوای H2O2 و MDA به طور معنی داری کاهش یافت. با افزایش غلظت نانو ذرات سیلیس در 6 گرم بر لیتر، پارامترهای رشد کاهش یافته و محتوای پراکسید هیدروژن و مالون دی آلدهید افزایش یافت. با توجه به این که تیمار 4 گرم بر لیتر نانوذرات سیلیس منجر به افزایش رشد و کاهش محتوای رادیکال های آزاد شد، می توان گفت این غلظت از نانوذرات سیلیس بهترین غلظت برای رشد گیاه بابونه آلمانی است،
فایل رایگان تاملي بر عوامل موثر در محيط زيست و راهکار هاي حفظ آن | WORD
جتماعی است که در اطراف انسان وجود دارد و بر زندگی اش تاثیر می گذارد و از او تاثیر می گیرد در نتیجه تامل بر عوامل دخیل در آلودگی آن نیاز به مشارکت همگانی دولت ها ،سازمان ها و مردم دارد.هر یک از ما به عنوان عضوی از این جهان در برابر محیط زیستمان و سلامت سیاره ای که در آن زندگی می کنیم مسئولیم . چالش هایی در برابر محیط زیست قرار دارد که میتوان با فرهنگسازی ،آموزش و راهکارهایی که در ادامه مطالب قرار گرفته تا حدی هر چند اندک با آن مقابله کرد.
فایل رایگان تحليل پايداري ترانشه هاي آزاد راه اراک-خرم آباد به روش تحليلي با نرم افزار SLIDE | WORD
گ های مسیر آزاد راه به تحلیل پایداری دیواره پرداخته شود. به منظور تحلیل پایداری از معیار شکست موهر-کولمب در نرم افزار Slide استفاده شد. تحلیل پایداری ترانشه مذکور به روش استاتیکی و شبه- استاتیکی صورت گرفت نتایج مطالعات و بررسی ها نشان داد، دیواره ترانشه در حالت استاتیکی و شبه استاتیکی به ترتیب دارای ضریب اطمینان1/1 و 9/0 می باشد که ضریب ایمنی مطلوبی نبوده بنابراین برای رسیدن به پایداری مطلوب در دراز مدت نیاز به احداث دیوار حایل می باشد.
فایل رایگان تحليل چين خوردگي مرتبط با گسلش در منطقه اسفهرود – سورگ (جنوب بيرجند) | WORD
چین خوردگی های منطقه مورد مطالعه NW-SE است که با راستای گسل های منطقه همخوانی دارد و با دور شدن از مرز کوه و دشت ظهور کمتری نشان می دهند. بررسی موقعیت هندسی و جنبشی چین ها (مانند چین f2 در بخش مرکزی) و گسل ها نشان داد که فرایند گسلش منجر به ایجاد و رشد چین ها گردیده است. این چین ها از نوع چین های مرتبط با گسلش هستند. همچنین بررسی هندسه و سازوکار گسل ها در این منطقه نشان می دهد که بیشترین نقش در ایجاد و توسعه ی چین ها را گسل های پس راندگی دارند.
فایل رایگان تخليص کپسول پلي ساکاريدي پلي ريبوزيل ريبيتول فسفات هموفيلوس آنفولانزا تيپ b سويه Atf2 از کشت حاصله در بيوراکتور و کونژوگاسيون آن با توکسوئيد کزاز و بررسي پايداري محصول کونژوگه از نظر PH | WORD
ار گرفت.پس از استفاده از Sodium Deoxy cholate(DOC)جهت بررسی میزان PRP کونژوگه شده مشخص شده که مقدار PRP موجود درمحصول کونژوگه 2694 ماکروگرم در هر میلی لیتر می باشد که طبق محاسبات انجام گرفته میزان بازیافتPRP (RecoveryPRP ) موجود در محصول کونژوگه 98% بود. نتیجه گیری:روش تخلیص PRP و کونژوگاسیون آن با حامل پروتئینی توکسوئید کزاز(Tetanus Toxoid یا TT) جهت افزایش ایمنی زایی روشی مقرون به صرفه و عملی با خلوص بالاست که می توان جهت تولید واکسن Hib با حجم بالا(scale up) استفاده کرد.
فایل رایگان توليد سوختي با استفاده از روغن هاي گياهي و استفاده از نانوکاتاليست کلسيم اکسيد | WORD
وخت بود، در ضمن افزایش بار میزان مصرف ویژه را کاهش داد و بهترین میزان مصرف ویژه در محدوده B10 تا B40 مشاهده شد. بازده نیز با افزایش بار افزایش یافتو بهترین بازده در محدوده بالای 50 % مشاهده شد. میزان بازده نیز در محدوده B10 تا B40 بهترین میزان را داشت. در مجموع با در نظر گرفتن سه پارامتر توان، مصرف ویژه و بازده، سوختی با سهم ده درصدیB10 بیودیزل روغن آفتابگردان بهترین عملکرد و B40 عملکرد مناسبی را ارائه می نماید و سوخت پیشنهادی این پژوهش می باشد.
فایل رایگان جداسازي و شناسايي باکتري هاي تجزيه کننده فنانترن از رسوبات رودخانه سلطان آباد شيراز | WORD
er ludwigii، Klebseiella Variicola، Acinetobacter، citrobacter،Seratia Raoultella planticola ، Enterobacter ludwigii ، Klebseiella Variicola می باشد که از جمله مهم ترین باکتری های تجزیه کننده فنانترن بودند که قدرت بالایی را در تجزیه فنانترن نشان دادند. نتیجه گیری: یافته های این پژوهش نشان داد که رسوبات اطراف رودخانه سلطان آباد شیراز دارای تعداد زیادی از باکتریهای تجزیه کننده فنانترن است و از باکتری های جداسازی شده می توان برای بهبود بخشیدن جمعیت میکروبی مناطق آلوده به فنانترن استفاده کرد.
فایل رایگان روابط صحرايي، پتروگرافي، و فازهاي آبدار پريدوتيت هاي گوشته اي افيوليت هاي کامياران-پالنگان، زاگرس، غرب ايران | WORD
ین سنگ ها اغلب هارزبورژیت و به مقدار کمتر لرزولیت و دونیت هستند. این سنگ ها بافت اولیه و ثانویه نشان می دهند. بافت اولیه شامل پورفیروکلاستیک، کاتاکلاستیک، و موزاییک هم بعد هستند در حالیکه بافت های ثانویه ناشی از حضور فازهای آبدار دما بالا نظیر پارگازیت و کانی های آبدار دما پایین مانند سرپانتین و باستیت تشکیل شده اند. حضور فاز آبدار نامتعارف پارگازیت می تواند شاهدی از برهمکنش مذاب/سیال-پریدوتیت در پریدوتیت های گوشته ای منطقه باشد.