فایل رایگان تاثير دو دز مختلف ويتامين C بر مهار سلول سرطاني رده ي AGS | WORD
حال آنکه افزایش اسید معده، استعمال دخانیات، مصرف غذاهای نمک سود شده و دودی، افزایش مصرف غذاهای سرخ کردنی همگی از عوامل پرخطر برای ابتلاء به سرطان معده هستند که ویتامین C نقش مهمی در پیشگیری از آن را دارد. در این مطالعه از سلولهای سرطانی معده تهیه شده از انستیتو پاستور استفاده شد. جهت بررسی مهار سلول سرطانی از دو دز مختلف ویتامین C با استفاده از تکنیک MTT شد. نتایج به دست آمده از تست MTT نشان داد دز بالا تاثیر بیشتری نسبت به دز پایین برای مهار سلول سرطانی دارد.
فایل رایگان تاثير عصاره هيدروالکلي چاي سبز بر فعاليت آنزيم پاراکسوناز | WORD
U/L 200±12.3 و برای فنیل استات 20000±125 U/L تعیین گردید. طبق نتایج بدست آمده چای سبز قادر به افزایش فعالیت آریل استرازی آنزیم در غلظت 50 میکروگرم/میلی لیتر می باشد. بر اساس نتایج بدست آمده ازاین مطالعه عصاره هیدروالکلی چای سبز در محیط in vitro قادربه افزایش فعالیت آریل استرازی آنزیم پاراکسوناز-1می باشد. به احتمال زیاد چای سبز با تاثیر مستقیم بر ساختار آنزیم میتواند سبب افزایش فعالیت آن در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و همچنین هیدرولیز ترکیبات ارگانوفسفاته گردد.
فایل رایگان تاثير نانو ذرات سيليس برخي پارامترهاي رشد، محتواي راديکال هاي آزاد و پايداري غشايي گياه بابونه آلماني در شرايط درون شيشه | WORD
که وزن تر و خشک و محتوای نسبی آب به طور قابل توجهی در تیمار 4 گرم بر لیتر نانوذرات سیلیس افزایش و محتوای H2O2 و MDA به طور معنی داری کاهش یافت. با افزایش غلظت نانو ذرات سیلیس در 6 گرم بر لیتر، پارامترهای رشد کاهش یافته و محتوای پراکسید هیدروژن و مالون دی آلدهید افزایش یافت. با توجه به این که تیمار 4 گرم بر لیتر نانوذرات سیلیس منجر به افزایش رشد و کاهش محتوای رادیکال های آزاد شد، می توان گفت این غلظت از نانوذرات سیلیس بهترین غلظت برای رشد گیاه بابونه آلمانی است،
فایل رایگان تاملي بر عوامل موثر در محيط زيست و راهکار هاي حفظ آن | WORD
امل طبیعی و مصنوعی و اجتماعی است که در اطراف انسان وجود دارد و بر زندگی اش تاثیر می گذارد و از او تاثیر می گیرد در نتیجه تامل بر عوامل دخیل در آلودگی آن نیاز به مشارکت همگانی دولت ها ،سازمان ها و مردم دارد.هر یک از ما به عنوان عضوی از این جهان در برابر محیط زیستمان و سلامت سیاره ای که در آن زندگی می کنیم مسئولیم . چالش هایی در برابر محیط زیست قرار دارد که میتوان با فرهنگسازی ،آموزش و راهکارهایی که در ادامه مطالب قرار گرفته تا حدی هر چند اندک با آن مقابله کرد.
فایل رایگان تحليل پايداري ترانشه هاي آزاد راه اراک-خرم آباد به روش تحليلي با نرم افزار SLIDE | WORD
نیکی و مقاومتی توده سنگ های مسیر آزاد راه به تحلیل پایداری دیواره پرداخته شود. به منظور تحلیل پایداری از معیار شکست موهر-کولمب در نرم افزار Slide استفاده شد. تحلیل پایداری ترانشه مذکور به روش استاتیکی و شبه- استاتیکی صورت گرفت نتایج مطالعات و بررسی ها نشان داد، دیواره ترانشه در حالت استاتیکی و شبه استاتیکی به ترتیب دارای ضریب اطمینان1/1 و 9/0 می باشد که ضریب ایمنی مطلوبی نبوده بنابراین برای رسیدن به پایداری مطلوب در دراز مدت نیاز به احداث دیوار حایل می باشد.
فایل رایگان تحليل چين خوردگي مرتبط با گسلش در منطقه اسفهرود – سورگ (جنوب بيرجند) | WORD
د کلی محور و سطح محوری چین خوردگی های منطقه مورد مطالعه NW-SE است که با راستای گسل های منطقه همخوانی دارد و با دور شدن از مرز کوه و دشت ظهور کمتری نشان می دهند. بررسی موقعیت هندسی و جنبشی چین ها (مانند چین f2 در بخش مرکزی) و گسل ها نشان داد که فرایند گسلش منجر به ایجاد و رشد چین ها گردیده است. این چین ها از نوع چین های مرتبط با گسلش هستند. همچنین بررسی هندسه و سازوکار گسل ها در این منطقه نشان می دهد که بیشترین نقش در ایجاد و توسعه ی چین ها را گسل های پس راندگی دارند.
فایل رایگان تخليص کپسول پلي ساکاريدي پلي ريبوزيل ريبيتول فسفات هموفيلوس آنفولانزا تيپ b سويه Atf2 از کشت حاصله در بيوراکتور و کونژوگاسيون آن با توکسوئيد کزاز و بررسي پايداري محصول کونژوگه از نظر PH | WORD
اسیون مورد استفاده قرار گرفت.پس از استفاده از Sodium Deoxy cholate(DOC)جهت بررسی میزان PRP کونژوگه شده مشخص شده که مقدار PRP موجود درمحصول کونژوگه 2694 ماکروگرم در هر میلی لیتر می باشد که طبق محاسبات انجام گرفته میزان بازیافتPRP (RecoveryPRP ) موجود در محصول کونژوگه 98% بود. نتیجه گیری:روش تخلیص PRP و کونژوگاسیون آن با حامل پروتئینی توکسوئید کزاز(Tetanus Toxoid یا TT) جهت افزایش ایمنی زایی روشی مقرون به صرفه و عملی با خلوص بالاست که می توان جهت تولید واکسن Hib با حجم بالا(scale up) استفاده کرد.
فایل رایگان توليد سوختي با استفاده از روغن هاي گياهي و استفاده از نانوکاتاليست کلسيم اکسيد | WORD
تغییر سهم بیودیزل در سوخت بود، در ضمن افزایش بار میزان مصرف ویژه را کاهش داد و بهترین میزان مصرف ویژه در محدوده B10 تا B40 مشاهده شد. بازده نیز با افزایش بار افزایش یافتو بهترین بازده در محدوده بالای 50 % مشاهده شد. میزان بازده نیز در محدوده B10 تا B40 بهترین میزان را داشت. در مجموع با در نظر گرفتن سه پارامتر توان، مصرف ویژه و بازده، سوختی با سهم ده درصدیB10 بیودیزل روغن آفتابگردان بهترین عملکرد و B40 عملکرد مناسبی را ارائه می نماید و سوخت پیشنهادی این پژوهش می باشد.
فایل رایگان جداسازي و شناسايي باکتري هاي تجزيه کننده فنانترن از رسوبات رودخانه سلطان آباد شيراز | WORD
oli، Raoultella planticola، Enterobacter ludwigii، Klebseiella Variicola، Acinetobacter، citrobacter،Seratia Raoultella planticola ، Enterobacter ludwigii ، Klebseiella Variicola می باشد که از جمله مهم ترین باکتری های تجزیه کننده فنانترن بودند که قدرت بالایی را در تجزیه فنانترن نشان دادند. نتیجه گیری: یافته های این پژوهش نشان داد که رسوبات اطراف رودخانه سلطان آباد شیراز دارای تعداد زیادی از باکتریهای تجزیه کننده فنانترن است و از باکتری های جداسازی شده می توان برای بهبود بخشیدن جمعیت میکروبی مناطق آلوده به فنانترن استفاده کرد.
فایل رایگان روابط صحرايي، پتروگرافي، و فازهاي آبدار پريدوتيت هاي گوشته اي افيوليت هاي کامياران-پالنگان، زاگرس، غرب ايران | WORD
ب ایران رخنمون دارند. این سنگ ها اغلب هارزبورژیت و به مقدار کمتر لرزولیت و دونیت هستند. این سنگ ها بافت اولیه و ثانویه نشان می دهند. بافت اولیه شامل پورفیروکلاستیک، کاتاکلاستیک، و موزاییک هم بعد هستند در حالیکه بافت های ثانویه ناشی از حضور فازهای آبدار دما بالا نظیر پارگازیت و کانی های آبدار دما پایین مانند سرپانتین و باستیت تشکیل شده اند. حضور فاز آبدار نامتعارف پارگازیت می تواند شاهدی از برهمکنش مذاب/سیال-پریدوتیت در پریدوتیت های گوشته ای منطقه باشد.
فایل رایگان روند تاثير مختلف دوزهاي مختلف آنتي اکسيدان بر سلول سرطاني معده | WORD
در صورت تشخیص زودهنگام درمان می شود. اگر در مراحل اولیه بیماری، زخم بدخیمی در معده دیده شود. سرطان معده از شایع ترین و کشنده ترین انواع سرطان است که هر سال ده هزار نفر در کشور و بویژه مردان را مبتلا می کند. در این مطالعه از سلولهای سرطانی معده تهیه شده از انستیتو پاستور استفاده شد. جهت بررسی مهار سلول سرطانی از دو دز مختلف ویتامین C با استفاده از تکنیک MTT شد. نتایج به دست آمده از تست MTT نشان داد دز بالا تاثیر بیشتری نسبت به دز پایین برای مهار سلول سرطانی دارد.
فایل رایگان زمين شناسي و عيار معدني محدوده باغ ميان در شرق تربت حيدريه | WORD
و روستاهای اطراف نیز به راحتی قابل تامین است. بلندترین نقطه منطقه در قله کوه کله منار واقع است و ارتفاع آن از سطح دریا 8720 متر است. پایین ترین نقطه آن نیز در محل خروجی دشت باخزر قرار دارد و ارتفاع آن از سطح دریا 5320 متر است. زمین شناسی منطقه شامل سنگهای رسوبی ماسه سنگ، سنگ آهک، کنگلومرا، شیل، مارن و واحدهای آتشفشانی است. ذخیره تخمین زده شده برای این معدن 745900 تن برآورد می گردد. مجموع ذخیره قطعی و احتمالی را بالغ بر این مقدار حدود 1.5 میلیون تن می شود برآورد کرد.
فایل رایگان زمين شناسي، کاني شناسي و ژئوشيمي کانسار باريت مشکان، شمال شرق سبزوار، استان خراسان رضوي | WORD
نگ آهک، کنگلومرا، شیل ، مارن و واحدهای آتشفشانی ائوسن است. کانی سازی باریت به صورت رگه- رگچه ای و با روند عمدتا شمال غربی –جنوب شرقی واحدهای سنگی منطقه را قطع کرده است. کانی ها شامل باریت، کوارتز و کلسیت،گالن و کانی های ثانویه گوتیت، لیمونیت ومالاکیت است. شش نوع مختلف رگه- رگچه قابل تفکیک است. سیلیس اصلی ترین باطله کانسار است. مقدار Ba در رگه ها از 5/18 تا 06/62 درصد متغیر است. شواهد زمین شناسی، کانی شناسی و ژئوشیمی نشان می دهد باریت ها از نوع هیدروترمالی هستند.
فایل رایگان زيست چينه نگاري، محيط رسوبي و چينه نگاري سکانسي سازند ساچون در برش تاقديس-قره | WORD
به صورت پیوسته بر روی رسوبات سازند جهرم نهشته شده است. مطالعات سنگ چینه ای و زیست چینه ای منجر به شناسایی یک بیوزون Miscellanea- Kathina Assemblage zone به سن پالئوسن بالایی شد. بر اساس مطالعات رسوب شناسی صورت گرفته 5 میکروفاسیس شناسایی که در دو گروه محیطی پهنه جزر و مدی و لاگون قرار می گیرند. همچنین با بررسی میکروفاسیس، تغیرات محیطی دیرینه، تکرار و توالی آنها، تغییرات نسبی سطح آب دریا در حین تشکیل نهشته های سازند ساچون، یک سکانس رسوبی در برش مورد مطالعه شناسایی شده است.
فایل رایگان سم شناسي زيست محيطي کادميم | WORD
لوده به کادمیم، نظارت بر سالم بودن محصولات کشاورزی وارداتی سایر کشورها، عدم دفن زباله های صنعتی آلوده به کادمیم در نزدیکی مناطق مسکونی، استفاده بیشتر از کودهای ریزمغذی، اصلاح ژنتیکی گیاهان، گیاه پالایی، روش جذب سطحی با استفاده از کاه گندم اصلاح شده، استفاده از روش های زیستی، استفاده از روش های آلودگی زدایی خاک ها از کادمیوم، حذف کادمیوم از محلول های آبی با استفاده از نانو جاذب رس مونتموریلونیت، استفاده از روش-های بیوجذب با استفاده از زائدات کشاورزی.
فایل رایگان شناسايي مناطق اميدبخش کاني زائي باريت در ورقه 1:25000مهابادI، آذربايجان غربي | WORD
در ادامه برای تعیین پاراژنز عناصر از آنالیز دو و چند متغیره استفاده شد. جداسازی مقادیر آنومالی از حد زمینه به روش های کلاسیک و فرکتالی ( عیار-مساحت) و (عیار-تعداد) صورت گرفت. درنهایت براساس نقشه آنومالی ژئوشیمیایی عنصر Ba و نقشه کانی سنگین باریت موجود در منطقه، نواحی مستعد مشخص شد. در نتیجه مستعدترین محدوده ها در شمال و غرب منطقه در سنگ های ولکانیک اسیدی، گدازه های مایع سنوزوئیک و آبرفت های جدید کواترنری و کانی های سنگین در رسوبات آبرفتی منطقه انتخاب شدند.
فایل رایگان کاربرد مدلهاي کمي فرکتالي در مديريت مخاطرات پلاياها (مطالعه موردي: پلاياي گاوخوني) | WORD
ز این نمودار دارای مقداری حدود 0/9 می باشد. نتایج حاصل از مطالعات فرکتالی نشان دهنده تمایل وضعیت میکروفرم های موجود در این رخساره به سمت آشفتگی و بی نظمی می باشد که این عدم تعادل در وضعیت میکروفرمها، می تواند گویای وضعیت نامتعادل حاکم بر اکوسیستم پلایای گاوخونی باشد. شرایط کنونی حاکم بر پلایا مانند خشک شدگی های مکرر و قطع حقابه طبیعی تالاب، همچنین ورود پسماندهای صنعتی، کشاورزی و انسانی به آن، ممکن است عامل تشدید کننده چنین وضعیت نامتعادلی در منطقه باشد.
فایل رایگان کاني شناسي و پتروگرافي ميانبارهاي سيال گارنت اسلاملو(اشنويه، استان آذربايجان غربي) | WORD
ای گارنت از دید زمان تشکیل از نوع: 1) اولیه در امتداد سطوح رشد بلور و به صورت پراکنده و نامنظم و در کنار آن ها میانبار های ثانویه و ثانویه کاذب نیز رویت می شوند. از دید تعداد فاز درونی این میانبارها در دو دسته:1) تک فازی مایع، 2) میانبارهای دو فازی از نوع مایع-بخار، 3) میانبار دو فازی از نوع بخار-مایع رده بندی می شوند. بر اساس درجه پرشدگی بخش عمده میانبار ها از نوع میانبار سیال مایع بیشتر از حباب گاز می باشد و در تعداد محدودی از میانبارها مایع و بخار برابر هستند.
فایل رایگان کاني شناسي و زايش نهشته منگنز قزل داش داغي، شمال غرب مرند، استان آذربايجان شرقي | WORD
رسم شده در ارتباط با نمونه های منگنز دار نشان دهنده منشاء گرمابی این کانسار است. احتمالا آب های جوی و یا ماگمایی یا ترکیبی از هر دو منشاء سیالی هستند که ضمن چرخش در پی سنگ های مافیک زیرین با شستشو و انحلال عناصر آهن و منگنز و سایر عناصر با صعود با سمت سطح در گسل های موجود در برخورد با محیط ژئوشیمیایی مناسب و اکسیدان را این عناصر را برجای گذاشته اند و ادامه فعالیت محلول های گرمابی فضاهای خالی میان کانی ها ی توف ها و قطعات کنگلومرارا بصورت سیمان پر کرده است.
فایل رایگان کاني شناسي و زمين شيمي شيل هاي کوه کمر سفيد، آرين شهر خراسان جنوبي | WORD
ولی در عناصر دیگری مانند MnO، MgO، Fe2O3، SiO2 و CaO تهی شدگی دارند. داده های حاصل از نمودارهای عناصر اصلی نشان می دهند که این سنگ ها از فرسایش سنگ های با ترکیب فلسیک که بیشتر گرانودیوریتی و در موقعیت زمین ساختاری حاشیه قاره ای فعال و کمان جزایر قاره ای می-باشد، تشکیل شده اند. مقادیر CIA این سنگ ها به طور میانگین 71/29 می باشد که نشان می دهد این سنگ ها شرایط هوازدگی میانه ای را تحمل کرده اند. غنی شدگی در عناصر قلیایی، شرایط آب و هوایی خشک را برای این سنگ ها پیشنهاد می کند.
فایل رایگان مطالعات بافتي ، کاني شناسي و ژئو شيميايي کانسار بوکسيت – لاتريت قارياغدي مياندوآب، شرق استان آذربايجان غربي، شمال باختر ايران | WORD
ند که آهن زدایی و تخریب کائولینیت مهمترین فرآیندهای دخیل در طی تشکیل این نهشته می باشند، بررسی ها نشان می دهند که درجه تمرکز عناصری نظیر، Mo، Sc، U، Zn ، Zr، Co، V، Cu، Ga، Hf در رخساره اکسیدان قلیایی و تمرکز عناصری نظیر Th ،Sr ،Rb ،Pb ،N،Cr ،Ba در رخساره احیایی اسیدی بیشتر است. اختلاف در تمرکز عناصر در این دو رخساره می تواند به رخداد فرایندهایی نظیر جذب سطحی، روبش توسط اکسیدهای آهن و منگنز، شدت لاتریتی شدن، و عملکرد سنگ بستر کربناتی به عنوان سد زمین شیمیایی وابسته باشد.
فایل رایگان مطالعات دورسنجي در کانسار مس پورفيري مسجد داغي، آذربايجان شرقي | WORD
ستفاده از نرم افزار ENVI تصاویر ماهواره ای استر، لندست-8 و سنتینل-2 پردازش شده است. گسترش دگرسانی ها در کانسار مس پورفیری مسجد داغی قابل توجه بوده و انواع دگرسانی شاخص کانی سازی مس پورفیری در این کانسار حضور دارد که از دو جنبه اکتشاف مواد معدنی و تعیین مکان دقیق توده کانی ساز حائز اهمیت است. در این کانسار مشخص شد که دگرسانی ها و منطقه بندی آن ها از حاشیه به سمت مرکز قابل شناسایی بوده و به ترتیب شامل دگرسانی پروپلیتیک، دگرسانی آرژیلیک و دگرسانی فیلیک می باشد.
فایل رایگان مطالعات زمين شناسي در محدوده اکتشافي تک تلار: زون فيليش شرق ايران (استان سيستان و بلوچستان، شمال غرب گراغه) | WORD
ای زمین شناسی رخنمون یافته در محدوده مورد مطالعه شامل رخساره های فیلیشی غیر دگرگونه ائوسن می باشند. فعالیت های ساختاری با راستاهای شمال غرب جنوب شرق سبب شده تا فضاهای مناسب جهت جای گیری سنگ های آذرین فراهم گردد. از این رو فیلیش های ائوسن به وسیله سنگ های آتشفشانی (عمدتا آندزیت و داسیت ) و توده های نفوذی نئوژن قطع شده اند. واحدهای فیلیشی بیشتر در قسمت های مرکزی محدوده دیده می شوند. این واحدها امتداد تقریبا شمال جنوبی و شیبی حدود 30 تا 50 درجه به سمت شرق دارند.
فایل رایگان مطالعات زمين شناسي و کاني سازي در محدوده اکتشافي جنگونه: همراه با افيوليت هاي زون فيليش شرق ايران (استان سيستان و بلوچستان، نصرت آباد) | WORD
رتاسه فوقانی (افیولت ملانژ) می باشد. همچنین رخنمون های بسیار کمی از واحدهای اسیلت و فیلیت ائوسن نیز در بخش های مرکزی محدوده مشاهده می شود که دارای مرز گسلی با واحدهای آذرین می باشد. کانی سازی مس در محدوده بیشتر کنترل ساختاری داشته و شامل رگه هایی با عرض متوسط 1 متر و طول هایی تا 500 متر می باشد. کانی سازی به دو شکل هیپوژن (پیرت، کالکوپیرت و کوولیت ) و سوپرژن (مالاکیت، آزوریت و کاکوسیت) همراه با راستاهای سیلیسی شده حاصل از تاثیر سیالات هیدروترمال مشاهده می شود.
فایل رایگان مطالعه اثر نانو سيليس بر کيفيت دانه ي برنج دم سياه | WORD
است که در بین آنها برنج دم سیاه به دلیل اینکه از ارقام دیررس میباشد، حساس به انواع بیماری ها و نارسائی های ناشی از عوامل طبیعی چون سرما و گرما و رطوبت است. لذا از سال 1980 استفاده از کود سیلیس جهت مقاوم سازی برنج متداول گشت. چنانچه در حد بهینه ی سیلیس استفاده گردد، می توانددر بهبود محصول موثر باشد. برای این منظور از دو غلظت متفاوت نانو سیلیس در این تحقیق استفاده شد تا با آنالیز های عناصر بتوانیم تاثیر این دو غلظت نانو سیلیس را بر کیفیت دانه ی برنج بررسی کنیم.
فایل رایگان مطالعه اي بر ساختار زمين درکهکشان | WORD
باشد که بیشترشان در مرکزکهکشان وبازوهای مارپیچ ان متمرکزندتیر،زهره وزمین سیاره هایی هستند که به ترتیب با فاصله از خورشید یکی بعد از دیگری قرار گرفته اند.این سیارات عمدتا مرکب از آهن ، سیلسیوم ،اکسیژن ودیگر عناصر نسبتا سنگین می باشند،باکمی هیدروژن وهلیوم که نشانگر خورشید است. اکسیژن ،سیلسیم،منیزیوم ،گوگرد وآهن احتمالا فراوانترین عناصر کره زمین هستند.از دید پترولوژیستی سنگهای زمین براساس نحوه تشکیل به سنگهای آذرین، رسوبی ودگرگونی طبقه بندی میشوند.
فایل رایگان مطالعه اي برچگونگي فرونشست | WORD
دن زیرزمینی در صنعت معدن حادث می شود.البته تخلیه دراز مدت آب ونفت از مهم ترین علل فرونشینی سطح زمین است.برطبق گزارشات سازمان زمین شناسی واکتشافات معدنی کشور ایران ،درجمع 150کشور در معرض خطر فرونشست قرار دارد. جهت کنترل این پدیده آموزش همگانی به کلیه اقشار جامعه جهت استفاده صحیح از منابع زیرزمینی در اولویت قرار دارد.همین طور تغییر در استراتژی های برنامه ریزی جهت کنترل ومدیریت سفره های آب زیرزمینی به ویژه در مناطق تحت پدیده خشکسالی باید در اهم موارد باشد.
فایل رایگان مطالعه ي زمين شناسي اقتصادي کانسار مس ناتيو در روستاي ابللو، جنوب شيورداغ اهر | WORD
کانی سازی توسط گسله ها نیز کنترل می شود. براساس شکل و فرم کانی سازی، پاراژنز و شرایط فشار و دمای کانی سازی، احتمال داده می شود که منشاء کانی سازی در منطقه ی مورد مطالعه، در ارتباط با سنگهای آتشفشانی با ترکیب آندزیت بوده است.کلیه ویژگی های زمین شناسی و فرآیندهای موثر بر تشکیل کانی سازی، حکایت از خاستگاه مس نوع کویناوی (میشیگان) و با منشاء هیپوژن برای این کانسار داشته و با توجه به مطالعات انجام شده ، استنباط می شود کانی سازی در عمق به صورت رگه ای ادامه دارد.
فایل رایگان معرفي ايکنوجنس هاي شناسايي شده در برش گلباف، جنوب شرق کرمان | WORD
رار گرفته است. این اثرفسیل ها حاوی الگوهای رفتارشناسی متنوع شامل پناهگاهی، تغذیه ای، تعادلی، پیچ و تاب خورده، هم زیست شیمیایی و فراری هستند. در منطقه مورد مطالعه اثرفسیل های جمع آوری شده بر اساس ریخت شناسی، تزیینات و همچنین اندازه و ابعاد اجزای مختلف شناسایی شدند. هدف از انجام این تحقیق، تفسیر محیط رسوبی منطقه مورد مطالعه بر مبنای ایکنوفسیل های موجود در آن است، چون آثار فسیلی به طور برجا تشکیل و حفظ می شوند، از این رو در تفسیر محیط رسوبی حائز اهمیت اند.
فایل رایگان معرفي ايکنوفسيل هاي رسوبات فليشي کرتاسه بالايي در منطقه گلباف، جنوب شرق کرمان | WORD
استون، ماسه سنگ سیلتی و شیل می باشد. برش مورد مطالعه حاوی ایکنوجنس های فراوانی می باشد که از جمله آنها Skolithos, Cochlichnus Paleodictyon و Chondrites را می توان نام برد. ایکنوجنس های شناسایی شده در تفسیر مشخصه های پالئواکولوژیکی همچون اکسیژن و عمق مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این، رفتار شناسی این ایکنوفسیل ها مطالعه شده است. هدف از این مطالعه معرفی ایکنوفسیل ها و تفسیر اثر رخساره های موجود در رسوبات منطقه مورد مطالعه می باشد که برای اولین بار در این منطقه انجام گرفت.