فایل رایگان الگوي تربيت جنسي با رويکرد اسلامي | WORD
با هدف اصیل آن که قرب الهی است ندارد. بعلاوه تربیت جنسی دراسلام از قبل از تولد فرد تا زمانی که در حیات دنیوی است ادامه دارد و منحصر به دوران کودکی ویا نوجوانی نمی باشد. همچنین براساس ابعاد اصیل وجود انسان و توجه به مبانی شکل گیری رفتار اختیاری و نظر به دستورات رسیده درمنابع دینی، به سه ساحت شناختی، عاطفی و رفتاری در سه سطح زمینه ساز، ایجابی و سلبی جهت کاربست دستورالعملهای تربیتی دست یافتیم.
فایل رایگان اهدف مياني تربيت در معارف رضوي | WORD
بیت دینی مطرح کرده اند. درجه اسلام، تلقی جدیدی است که انسان باید نسبت به خود، حاکم، هستی و روابطش پیدا کند. با شناخت و التزام به این یافته ها گرایشهایی نو برای او به وجود میآید که شایسته ورود به درجه ایمان است. پس از طی کردن این دو مرحله انسان با هراس و احساس عشق کارهایش را انجام می-دهد و وارد درجه تقوا میشود. این سه گام از اهداف میانی برای تحقق عبودیت است که از بیانات امام رضا7 استخراج شده است.
فایل رایگان بررسي تاثير آواي قرآن کريم بر سيگنال هاي قلبي و مغزي | WORD
از آن است که گوش دادن به تلاوت قرآن کریم تاثیر بسیار عمیقی بر تعاملات بین اطلاعات قلب و مغز داشته و باعث میشود جریان اطلاعات بین سیگنالهای قلبی و مغزی -که با استفاده از بعد همبستگی و فرکتال مورد بررسی قرار گرفته است-افزایش یافته و تعاملات بین این دو سیستم حیاتی بدن افزایش یابد. از دیدگاه سیستم سایبرنتیک، افزایش تعاملات در یک سیستم زیستی به معنای افزایش خودسازماندهی و کارایی سیستم می باشد.
فایل رایگان بررسي تاثير شبکه هاي اجتماعي (تلگرام) بر هويت و تربيت ديني دانش آموزان | WORD
هد. انتظار می رود که این نتایج مسئولین تصمیم گیر و تصمیم ساز منطقه ، استان و کشور را مجاب نماید تا تدبیری اندیشیده که استفاده ها از تلگرام به سمت استفاده ها ی اطلاعاتی هدایت شود و تفریحات دانش آموزان به خارج از فضای مجازی منتقل گردد. اگر دانش آموز در محیط خود خلاء ارتباطی یا تفریحی حس کند و بکوشد این نیازها را با فضای مجازی رفع کند، طبق یافته های این پژوهش لطمه آن متوجه هویت دینی وی خواهد شد.
فایل رایگان بررسي تجربه دين يهود در مواجهه با چالشهاي تربيتي دوره يوناني مآبي | WORD
وص کتب مکابیان، شیوه مبارزه یهودیان با یونانی مآبی واکاوی شود. بر اساس نتایج بدست آمده کاهنان یهودی در صف نخست مبارزه با تهاجم فرهنگی یونان قرار داشتند. آنان با برجسته نمودن آموزه توراتی برگزیدگی قوم یهود سعی نمودند یهودیت را دینی قومی معرفی نمایند که راه را بر نفوذ فرهنگ بیگانه میبندند. آنان با این ترفند و روش تربیت درون نقلی موفق شدند بساط یونانی-مآبی را در جغرافیای فرهنگی یهود برچینند.
فایل رایگان بررسي تربيت ديني در اسلام و مسيحيت | WORD
ان در معنای آن که فقط خدای یکتا را رب خود دیدن و از غیر او گسستن و هیچ کس و هیچ چیز را شریک او قرار ندادن و قوانین کتاب او ،قرآن را ، مورد نظر قرار دادن، بیشتر از مسیحیت مورد توجه است که در آن، به گونه ای عیسی مسیح (ع) را مطرح می سازند که تا حدی یکتا پرستی خود را تحت الشعاع او قرار می دهند و به صورت افراطی ، به تعالیم کلیسا که در مواردی ممکن است با اصل انجیل هم انطباق کامل نداشته باشد اهمیت می دهند
فایل رایگان بررسي تربيت ديني در متون قرآن و عهدين با تاکيد بر اهميت احکام الهي و لزوم تفکر در خود سازي | WORD
یان احکام دستوری معنوی جهت رشد اخلاقی و معنوی نیز ارائه میدهند برای دستیابی به این هدف با جستجو در متون سه کتاب آسمانی تورات، انجیل قرآن کریم و با استفاده از روایات اسلامی میتوان تفکر را بعنوان راهکاری معنوی و دستوری الهی جهت رشد معنوی و تربیت نفسانی در کتب وحیانی دانست که خصوصا در قرآن کریم تاکید ویژه ای به آن صورت گرفته است به گونه ای که یکی از ارکان اساسی این کتاب آسمانی بر آن قرار دارد.
فایل رایگان بررسي تطبيقي مسئله ابتناء اخلاق به دين از نگاه اشاعره و رابرت آدامز | WORD
بستگی اخلاق به دین، اعتقاد به منتهی شده اخلاق به دین دارد. اما وجه اشتراک اشاعره و آدامز این است که سعادت و کلیه عملکرهای اخلاقی را منوط به دین دانسته اند. آدامز فارغ از اصالت دادن به عقل و اختیار، مبنای اعتقادات خویش را بر اساس داشتن حس تکلیف نسبت به دستورات خداوند و داشتن حس عذاب وجدان میداند.اما دیدگاه امرالهی آدامز و اشاعره یکسری مشکلات و معضلات نیز دارد، که به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
فایل رایگان بررسي رابطه جهت گيري مذهبي مديران با شيوه هاي جذب دانش آموزان به سمت برنامه هاي عبادي فرهنگي | WORD
به روش رگرسیون خطی چند گانه رابطه جهت گیری مذهبی مدیران باشیوه های جذب بررسی شد .یافته ها : یافته های تحلیل رگرسیون نشان دادتنها جهت گیری مذهبی بیرونی می تواند شیوه های جذب دانش آموزان راپیش بینی کند وجهت گیری مذهبی درونی باشیوه های جذب رابطه معناداری نداشت .نتیجه گیری : جهت گیری مذهبی متغیری است که با شیوه های جذب دانش آموزان به سمت برنامه های عبادی فرهنگی ارتباط قابل تامل و چندگانه دارد .
فایل رایگان بررسي ضرورت اجراي تربيت ديني در برنامه درسي مقطع ابتدايي | WORD
ش یک استراتژی است که با هدفی خاص و جهتی مشخص در طول زمان اجرا میشود. این تحقیق از حیث ماهیت و روش توصیفی- تحلیلی محسوب میشود. اطلاعات مورد نیاز پژوهش به شیوه کتابخانه ای و مراجعه به منابع معتبر، کتاب، مقالات گردآوری و تدوین شده است تلاش دارد، ضمن بیان ضرورت اجرای تربیت دینی در برنامه درسی مقطع ابتدایی، ضرورت اهمیت تربیت دینی و آموزش آن را بررسی، و در این زمینه راهکارهای لازم را ارائه نماید.
فایل رایگان بررسي عوامل موثر بر تربيت ديني دانش آموزان با اثر تعديل گر استفاده از فضاي مجازي | WORD
فضای مجازی به عنوان متغیر تعدیلگر در این میان آزموده شد. در نهایت مشخص شد که مولفه های ویژگیهای والدین، امکانات فرهنگی خانواده ها، امکانات آموزششگاه ها و مدارس و همچنین شیوه های تبلیغ فرهنگی و دینی در جامعه رابطه مثبت و معناداری با تربیت دینی دانشآموزان دارند. همچنین استفاده از فضای مجازی رابطه میان امکانات آموزشگاه و شیوه های تبلیغ در جامعه را با تربیت دینی دانش آموزان تعدیل مثبت میکند.
فایل رایگان بررسي نحوه محبت در حکومت ديني و تطبيق با اديان هاي ابراهيمي نمونه موردي(تطبيق دين اسلام با مسيحيت) | WORD
د. اما در جهان اسلام این جریان به گونه ای دیگر راه پیموده، زیرا در ادیان و بالاخص دین مبین اسلام طراحی نظام صحیح و جامعی برای تعلیم و تربیت انسان، تنها از ناحیه وحی، برنامهریزی شده است و این الگوهای برتر تربیتی در کتبی چون نهج البلاغه وقرآن نیز مشهود است. هدف پژوهش حاضر، بررسی تطبیقی روش تربیتی مبتنی بر محبت، در آموزه های دو دین بزرگ اسلام و مسیحیت است. روش پژوهش، توصیفی و از نوع تطبیقی است.
فایل رایگان بررسي و تبيين ملکوت در اديان ابراهيمي با رويکرد تربيت ديني | WORD
تی انسان، تاثیر زیارت و دعا،تسلیم و عبودیت در قبال حق تعالی، کسب مقام یقین،اشاره نمود و از موارد تربیتیایمان به ملکوت درکتاب م9قدس می توان به این نکته اشاره نمود که مومنان به ملکوت پیوسته ملکوت خدا را با تمام ت3جل6ی اش جستجو کرده و مشتاق حضورخدا و قدرت وی در زندگی خویشند و گاه به بیان ویژگی های اخلاقی آنها در دوری از گناه و تمایل به راه عادلانه مسیح و تلاش برای دستیابی به ملکوت اشاره شده است.
فایل رایگان پيش زمينه هاي تربيت ديني زيارت در آموزه هاي اسلامي | WORD
اختلاف است، ولی آنگاه که به درستی تبیین گردد و به مبانی فقهی و زمینه های تربیتی آن در آموزه های اسلامی مراجعه شود و عالمانه مورد تحلیل و تجزیه قرار گیرد، اختلافات یا به وحدت میانجامد، یا به حداقل میرسد. آنچه در این نوشته ذکر میگردد، بخشی از پیش زمینه های تربیتی زیارت است که پس از اشاره به برخی مباحث مقدماتی مانند مفهوم شناسی زیارت، جایگاه و برکات آن، به بیان این پیش زمینه ها خواهیم پرداخت.
فایل رایگان تربيت ديني در اديان ابراهيمي: دعوت به ديگردوستي | WORD
نفس آدمی، او را دعوت به توجه به دیگری می کنند. این نوشتار با روش کتابخانه ای و با رویکرد توصیفی تحلیلی نگاشته شده و میکوشد مبحث دیگردوستی و توجه به دیگری را در تعالیم سه دین ابراهیمی یهود، مسیحیت و اسلام بررسی کند. نتیجه چنین پژوهشهایی می تواند دستمایه خوبی برای دانشمندان و فیلسوفان تعلیم و تربیت باشد تا با تبیین درست از دیگری، راهبردهایی اساسی برای نهادهای مختلف تعلیم و تربیت ارائه دهند.
فایل رایگان تربيت ديني و گفتگوي بين اديان درآمدي بر الگوي اسلامي تربيت بين الادياني | WORD
سلام، و تمرکز بر قران کریم لذا در پی آن است که با استفاده از مفاهیم فطری در این راستا، امکان طراحی الگوی اسلامی تربیت بین الادیانی را فراهم می آورد. این مهم بر اساس محورهای کلیدی تربیتی برای گفتگوگران بین ادیان و طرح تربیت دینی به گفتگوی بین ادیان و تربیت دینی از گفتگوی بین ادیان تدوین شده است که می تواند به عنوان گامی نخست و نوین در پی ریزی نظام تربیتی اسلام برای گفتگوی بین ادیان محسوب شود.
فایل رایگان تربيت و محبت در خانواده در قرآن و عهدين | WORD
س استفاده میشود که در برنامه تربیت و تعلیم مسئله محرکها و پاسخهای موجود زنده را به صورت گسترده و جامعی توضیح داده و بدون شک اگر مرد وزن با الهام گرفتن از قواعد اسلام درمساله تربیت و سایر برنامه ها زندگی کنند، به تماشای سعادت نائل آمده و در هیچ برنامهای دچار ذلت و زبونی نخواهند شد. لذا در این پژوهش به بررسی واژه های تربیت، محبت، از شاخصه های مهم درخانواده از منظر قرآن و کتاب مقدس بررسی میشود.
فایل رایگان چگونگي تربيت ديني بر اساس آيات دعوت اسوه هاي قرآن دعوت به انفاق | WORD
بادی عمل در یکدیگر، با تاسی به شیوه تربیتی اسوه های قرآن در دعوت متربیان به انفاق می توان بر اساس مبادی معرفتی، میلی و اردادی و با تکیه بر اصول: تحول باطن ، تفکر، آزادی واختیار، فضل، محبت، اعتدال، تذکر، تقدم اهم و ... و استفاده از روشهایی همچون: تشویق (به عمل بخشش، میانه روی وتفکر استدلالی)، مهرورزی فرا دینی، یادآوری فرصت ها و اولویت بندی در راستای اقتصاد مقاومتی دیگران را دعوت به انفاق نمود.
فایل رایگان حقيقت سازي رسانه هاي غربي و فرهنگ و تربيت ديني | WORD
باید با داشتن سواد رسانه، انعکاس واقعیت های زمان و دور نشدن از آموزه های دینی درصدد رفع صدمه ها و تخریب هایی بود که متوجه دین و جامعه است .طبق گفت وگو با صاحب نظران عرصه رسانه و فضای مجازی و مطالعه در این زمینه، می بایست با تحلیل درست از عملکرد رسانه های غربی و بهره بردن از مکتب قرآن و اهل بیت (ع) با انحراف پذیری جامعه و تحریف، تخریب و تاثیر منفی بر تربیت، فرهنگ و اجتماع از سوی غرب، مقابله کرد.
فایل رایگان دين ودينداري از منظر کانت و جان هيک | WORD
حاکمیت،از راه اخلاق و دین تامین می شود.-2 در نظام فلسفی کانت و جان هیک،شهود گرایی وتجربه گرایی به عنوان هسته مشترک همه ادیان معرفی شده است.-3 مقصد نهایی اخلاق ودین یک چیز است و آن تکامل یافتن انسان هاست.-4 دین فعلیتی اخلاقی دارد و عبادتی روحانی که مقام آن پاسداشت واطاعت از قانون اخلاقی است.دراین پژوهش به بررسی دیدگاه های کانت و جان هیک و نحوه مواجهه آنها با دومولفه دین و دینداری خواهیم پرداخت
فایل رایگان راهکارهاي همکاري خانه و مدرسه براي ارتقاء تربيت ديني دانش آموزان دوره ابتدايي از نظر کارشناسان تربيت ديني | WORD
ی تجزیه وتحلیل داده ها از روش تحلیل محتوای جهتدار بهره گرفته شده است. عمده ترین عوامل و فرصتهای شناسایی شده در این مطالعه فعالیتها، برنامه ها و اقداماتی هست که مربوط به هفت حوزه ذیل میباشد: ارتباط کادر مدرسه با والدین، اعتمادسازی بین خانه و مدرسه، تقسیم وظایف بین مدرسه و خانواده، فوق برنامه و اوقات فراغت، توانمندسازی کادر مدرسه، توانمندسازی خانواده ها و توانمندسازی انجمن اولیا و مربیان.
فایل رایگان رويکردي به توسعه دينداري و الگوي مرکزآموزشي ديني با نگاهي به مراکز آموزشي موفق در جهان اسلام | WORD
که هر مرحله از رشدش متاثر از مرحله قبلی است- بر مبنای ساختار و محتوای قبلی سازمان مییابد، در این پژوهش ابتدا گزارشی از تاریخچه شکل گیری و رشد و نمو این مراکز ارائه شده، سپس با توجه به معیارهای پیشرفت و توسعه در سازمان ها و مراکز آموزشی، وجوه توسعه و پیشرفت این مراکز مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت با توجه به نقد و بررسی های انجام شده 11 ویژگی لازم جهت طراحی یک مرکز آموزشی برتر ارائه شده است.
فایل رایگان ساختارهاي وجود آدمي به عنوان مبادي عمل و تاثير آنها بر تربيت اخلاقي با تاکيد بر ساختار گرايشي، از ديدگاه استاد جوادي آملي | WORD
یکند. روش به کار رفته در این مقاله روش تحلیلی- استنباطی بوده است. با تبیین مبادی عمل روشن شد که بینش ها و گرایشها دو مسیر در عقبه ی خود دارند، که یکی به عقل نظری و دیگری به عقل عملی میرسد. در عین حال، با توجه به تاکید این مقاله بر ساختار گرایشی انسان و تعاملات آن با ساختار بینشی او، این نتیجه به دست آمد که درباره عموم انسانها باید تربیت اخلاقی را با تمرکز5 بیشتر بر ساختار گرایشی آنان پیاده کرد.
فایل رایگان سبک قرآن در تربيت ديني نخبگان امت راهبردهاي نوين تربيت قرآني نخبگان با تامل در نيازهاي روحي و رواني آنها | WORD
هایت موفق نشویم؛ در عوض از پایه طوری نخبگان را تربیت نماییم که حتی انتظارات آنها بر مبنای توان کشور و متناسب با موقعیت ملی شکل گیرد به گونه ای که آنها چنین دریابند که کشور حضور آنها را برای حل مشکل می طلبد و با تفکر جهادی دست به جهاد علمی برای رفع مشکلات ملی بزنند، نه اینکه راه حل مشکلات خود را در خروج از کشور ببینندلذا بدین ترتیب راه برای رسیدن یه تئوری امت واحده (مدینه فاضله) هموار می گردد.
فایل رایگان کاوشي در باب تربيت ديني و اخلاقي در عرفان اسلامي و مقايسه آن با چالشهاي تربيتي در عرفانهاي نوظهور | WORD
ی است و نیز تاثیر فراوان در حیات سیاسی و اجتماعی جهان اسلام و غرب – مثل شوالیه گری اروپایی- گذاشت. مخصوصا درک این مطلب زمانی قابل درک بهتر است که این عرفان را با عرفانهای نوظهوری چون : اشو،شیطان پرستی و ... مقایسه شود بنابراین دراین نوشتار سعی شده با تعریف و تشریح مسلک فتوت و مقایسه آن با عرفانهای نوظهور به بررسی مولفه های برتری تربیتی و دینی این عرفان درمقایسه با دیگرعرفانهای نوظهور براییم
فایل رایگان مباني و عملکرد تربيت اخلاقي آلبرت بندورا در سنجه آيات و روايات | WORD
ی تمرکز دارد، تا فضیلتها و رذایل اخلاقی، در حالی که آموزه های دین اسلام با توجه به وحیانی بودن آن و تناسب داشتن با فطرت انسان و جهانی و همگانی بودن در تمام ابعاد زندگی، بهترین و کارآمدترین در ارائه الگوها در نظامهای گوناگون از جمله تعلیم وتربیت است. لذا درمباحث تربیت و یادگیری نمیتوان نظریه ای را که قوانین و مناسبات اجتماعی زندگی در کشورهای غربی را مبنای نظریه خود قرار داده است به کار برد.
فایل رایگان مشروعيت يا عدم مشروعيت تنبيه کودک از منظر متون مقدس اسلامي و مسيحي | WORD
د بود؛ البته در میزان و کیفیت تنبیه لازم است دقتهای لازم صورت گیرد.روش تنبیه و تادیب، دارای آثاری همچون اصلاح و تربیت فرد، کسب جایگاه فردی و اجتماعی نزد بزرگان، ایجاد عدالت و ... است و البته ممکن است بر اثر افراط در آن عوارض و تبعاتی همچون لجاجت و سرکشی و کینهتوزی به دنبال داشته باشد.از سوی دیگر ترک تنبیه و تادیب عوارض و تبعاتی همچون گمراهی، حماقت، دوری از علم، عقل و حکمت به دنبال داشته باشد.
فایل رایگان موانع و تهديدهاي فرا روي همکاري خانواده و مدرسه براي ارتقا تربيت ديني دانش آموزان دوره ابتدايي از نظر کارشناسان تربيت ديني | WORD
ی اطلاعات استفاده شده است. تعداد مصاحبه شوندگان بیست و پنج نفر است. برای تجزیه وتحلیل داده ها از روش تحلیل محتوای جهت دار بهره گرفته شده است. موانع و تهدیدهای شناساییشده در این مطالعه سه دسته را شامل میشود: .1 تهدیدهای ناشی از اوضاع و شرایط فرهنگی اجتماعی جامعه .2 تهدیدهای ناشی از کاستی های موجود در فعالیت های مشارکتی کادر مدرسه .3 تهدیدهای ناشی از کاستیهای موجود در فعالیتهای مشارکتی والدین).
فایل رایگان مولفه اميد در داستان حضرت زکريا(ع) با تحليل روايت شناسي گريماس | WORD
ت زکریا از قرآن کریم با استفاده از روش گریماس مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد و اجزای آن جداسازی شود. نتایج پژوهش حاکی از این میباشد داستان حضرت زکریا در قرآن کریم دارای سه سکانس اصلی است که عبارتند از دعای ایشان در طلب فرزند، استجابت دعا و عملکرد وی پس از استجابت دعا. بخشی از هر کدام از این سکانسها مولفه امید را به تصویر میکشد که میتوان نتیجه گرفت روشنترین مولفه داستان حضرت زکریا امید میباشد.
فایل رایگان مولفه هاي تربيت ديني و اجتماعي دانشجو معلمان و کارکردهاي آن در برنامه ريزي درسي و استقلال آموزشي (با رويکرد فلسفه صدرا) | WORD
ل دست یافت و نظامی استوار و ریشه ای را در جامعه پی ریزی کرد. در این مقاله با روش تحقیق کتابخانه ای به بررسی مولفه های شایستگی های دینی و اجتماعی پرداخته و در صدد بیان راه هایی در استقلال این نظام تعلیم و تربیت و بیان برخی شایسته گی ها در نظام تعلیم و تربیت ایران با رویکرد فلسفه صدرالمتالهین در تربیت معلم هستیم و اینکه چگونه می توان نظام آموزشی را جهانی نمود و چالش های موجود را از میان برداشت .