فایل رایگان تحليل نماد رنگ در کبوتر سفيد کنار آينه اثر احمدرضا احمدي | WORD
ا و به ویژه نماد رنگ به عنوان ابزارهایی گویا و فعال بهره می گیرد و بیشتر مفاهیم عمیق فکری خویش را بدین طریق به مخاطب خویش منتقل می سازد. کشف و شناخت خویشتن و دنیای پیرامون در ذهن دخترک نوجوان، معنای پنهان شده در دل نمادها بود که مورد بررسی قرار گرفت. نکته ی حایز اهمیت در این اثر آن است که تاکید احمدرضا احمدی در بکار بردن نماد در حجم بالا، سبب شده تا آثار این نویسنده ی معاصر، برای مخاطبان نوجوان، بسیار دیریاب و غیرقابل درک شده، گرایش اندکی به خوانش آثار ایشان وجود داشته باشد.
فایل رایگان تحليل و بررسي افعال منسوخ شده در زمان هاي مختلف | WORD
غییر آن ها درحوزه ی زبان می شود. به عنوان مثال درگذشته نوعی ماضی التزامی متداول بوده است که از بقایای افعال زبان پهلویست که از الحاق ضمایر پسوندی غیر فاعلی و پسوند ی به ماضی مطلق به وجود می آمده است که نمونه ی آن چنین است: رفتمی، رفتئی، رفتی، رفتمانی، رفتتانی، رفتیتان. که گونه هایی از این افعال از بین رفته و یا برخی هنوز متداول است و استفاده می شود. پژوهش سعی دارد تا به منسوخ، محدود ویا ازبین رفتن پاره ای از صورت های فعل با توجه به نظریه های زبان شناسان و دستور نگاران بپردازد.
فایل رایگان تحليل و بررسي شخصيت پردازي در اشعار مهدي اخوان ثالث | WORD
ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : سال انتشار : 1397تعداد صفحات : 11چکیده مقاله:
شخصیت پردازی از عناصر مهم در داستان است؛ زیرا به وسیله ی همین کنش و واکنش های شخصیت است که حوادث شکل می گیرد. پیشینه ی به کارگیری شخصیت در شعر داستانی، به قدمت نخستین متون ادبی می رسد. شاعران زیادی از این روش استفاده کرده اند. از بین معاصران، مهدی اخوان ثالث به پردازش شخصیت، توجه بسیاری داشته است. در این مقاله سعی شده است به تحلیل شعرهای اخوان بر اساس سه اصل گفت وگو، زاویه ی دید و پویایی بررسی شود.
فایل رایگان تربيت را حله گو در ما مپوش... (نگاهي به مفهوم تربيت و آراي تربيتي از منظر سعدي) | WORD
می تببین نموده و سپس این مهم را باتوجه به آرای سعدی توضیح داده ایم. تقسیم بندی مراحل تربیت در سه برهه زمانی کودکی، جوانی و پیری و ارائه مختصات و ویژگی های هرکدام، انواع تربیت و کاوش در حیطه های عقلانی، دینی، عرفانی و اخلاقی و نگاهی به اصول تعلیم وتربیت وی در سایه سه اصل ذوق شناسی و استعداد یابی، ترویج و تداوم و محبت از عمده مباحثی است که در این پژوهش مورد توجه بوده است. در پایان نیز در سایه آثا وی روشهای تعلیم و تربیت که به الگو سازی و عبرت آموزی مورد بررسی قرار گرفته شده است.
فایل رایگان ترجمه شعر عربي به فارسي و چالش انتقال موسيقي | WORD
های آموزشی و کاربردی است؛ پژوهش حاضر در صدد است تا با تکیه بر ترجمه منظوم استاد شهریار از قصیده رائیه بشر و ترجمه منظوم جاجرمی از قصیده نونیه بستی راهکارهای انتقال موسیقی شعر در خلال ترجمه منظوم را مورد بررسی قرار دهد. مهم ترین یافته های این پژوهش که به روش تحلیلی - توصیفی نگارش یافته بیانگر آن است که مترجمان در ترجمه منظوم شعر سعی می کنند با انتخاب بحر و وزن مناسب موضوع و قافیه مشترک با متن اصلی و همچنین جبران کاستی های موسیقائی، موسیقی متن مبدا را به متن مقصد انتقال دهند.
فایل رایگان تشبيه مضمر در شعر خاقاني | WORD
خاقانی نسبت به زبان دوره سامانی و غزنوی زبانی سنگین است که اهل خاص خود را می طلبد،یکی از تصاویر هنری زیبایی قصاید خاقانی تشبیه مضمر است که این نوع تشبییه از ویژگی های خاص برخوردار است که ذهن خوانده و شنونده را به تکاپو وا می دارد و برانگیزنده ذوق درونی می شود به طوریکه شاید تمامی حواس گوش می شوند تا زبیایی این نوع تصویر را دریابند گاه این نوع تشبیه دیریاب می شود و گاه زود یاب و آن هم بستگی به واکاوی ذهن خواننده و شنونده دارد که چگونه بتواند بین ارکان تشبیه ارتباط برقرار کند.
فایل رایگان تشريح و تفسير هفت پيکر نظامي بر اساس عناصر درام در فن شعر ارسطو | WORD
ه و تحلیل یافته ها از شیوه توصیفی و همچنین بررسی اشعار نیز به صورت تحلیلی -کیفی بر اساس مولفه های موجود در ساختار درام ارسطویی استفاده گردیده. یافته های تحقیق حاکی از آن است که هفت پیکر نظامی بدلیل دارا بودن پتانسیل نمایشی و ویژگی های بارزی چون کشمکش، زبان و لحن، اوج زمان و مکان، گره افکنی،تعلیق و ...، خصوصا شخصیت های کنشگری چون بهرام، منجمان، کسری، نعمان و غیره امکان هرگونه اقتباس و برداشت تازه ای را برای نگارش نمایشنامه و دیگر گونه های نمایشی برای نویسندگان فراهم می آورد.
فایل رایگان تصوير سازي شاعرانه در غزل هاي عاشورايي | WORD
ب ، دست نوشته ، کتیبه ، نگاره و... بازتاب داشته است . امروزه نیز پیرامون حماسه ی عاشورا، پژوهش های گوناگونی انجام شده که اوج حمایه و عرفان یاران امام حسین(ع) را به نمایش می گذارد. مجموعه ی جرس فریاد می دارد نمونه ی موفقی در این زمینه است. غزلیات عاشورایی این مجموعه، جویباری جاودانه است که از سرچشمه های ذوق و معرفت شاعران حسینی می جوشد و بر کتیبه ی هستی نقش می بندد. این پژوهش در نظر دارد که انعکاس شاعرانه ی و تصویر سازی های بدیع را در 720غزل این مجموعه ، بر پایه ی شواهد بررسی نماید.
فایل رایگان تطبيق سيره ي شهدا دفاع مقدس و مدافع حرم با ويژگي هاي پهلوانان در شاهنامه | WORD
شهداء پرداخته وانتقال نتایج حاصله به آینده سازان کشور را مد نظر داشته است . در این راه از شیوه توصیفی تحلیلی مبتنی بر مطالعات کتابخانه ای ومیدانی استفاده شده است. دست یافتن به ویژگی هایی مانند شجاعت ، جانفشانی ، میهن پرستی ، رزم آوری ، خردمندی و... درروحیات پهلوانان ، شناختن سجایایی چون ایثار و گذشت ، صبر، بصیرت ، فروتنی ، غیرت و...درسیره ی شهداء ،الگو برداری قهرمان عصر ما از دلاوری های پهلوانان کهن و مطابقت سیره شهداء با ویژگی های پهلوانان در شاهنامه حاصل کار این مقاله است.
فایل رایگان جادوي تصاوير طلوع و غروب خورشيد در آيينه هفت پيکر نظامي | WORD
متنوع و رنگارنگ از طبیعت در شعر فارسی، منظره طلوع و غروب، درخششی خاص دارد. هدف کلی این پژوهش، بررسی تصاویر طلوع و غروب در اثر برجسته ادب فارسی، یعنی هفت پیکر نظامی است. نظامی در توصیف دمیدن صبح و فرارسیدن شب، تصاویر متنوع و رنگارنگی آفریده است که تامل در آن ها خواننده را با گوشه ای از هنرنمایی این شاعر برجسته و ارزش بلاغی کار آن آشنا می کند. در این مقاله تصاویر از جنبه های گوناگونی مانند چگونگی کاربرد رنگ ها، عناصر سپاهی، عناصر برگرفته از طبیعت و عناصر انسانی بررسی شده است.
فایل رایگان جايگاه اجتماعي- عرفاني طاووس در منظومه ي منطق الطير عطار | WORD
ومه طاووس نماد افراد پرنقش و نگاری است که عاشق جان باخته صورت و ظاهر خودشان و نماینده قشر خودبینان و مغروران هستند. طاووس به دلیل نقشی که در قرآن دارد و در منطق الطیر به آن تصریح شده است، رمزآلود و نمادین است و تا آنجا اوج می گیرد که از به دلیل غرور و خودشیفتگی از گمراهی مصون نیست و از تاریکی های راه سلوک رهایی نمی یابد. در این گفتار جایگاه اجتماعی و عرفانی طاووس در منطق الطیر عطار بررسی می شود و این نکته را می جوید که طاووس از لحاظ اجتماعی و عرفانی نماد چه افرادی در جامعه است.
فایل رایگان جايگاه اجتماعي- عرفاني ققنوس در منظومه ي منطق الطير عطار | WORD
شوکت و آگاهی دارد که همه از او تبعیت می کنند. از صدا و آواز و دستورات او، اصول و قوانین استخراج می کنند. دریای عطوفت حق برای پیروان همان بس که قطره ای از رحمت او را بدست آورند و با آن قطره گناهان خود را پاک نمایند. از لطف او به یگانگی و وحدت حق پی می برند و به شجاعت و صداقت می رسند و جان در دست، در راه حق گام می گذارند.در این گفتار جایگاه اجتماعی و عرفانی ققنوس در منظومه منطق الطیر عطار بررسی می شود و این نکته را می جوید که ققنوس از لحاظ اجتماعی و عرفانی نماد چه افرادی در جامعه است
فایل رایگان جايگاه مکان در ساختار روايي رساله الطيرها براساس ديدگاه لاندوفسکي | WORD
ست. در مکان مرموز که مکان تنش و اضطراب کنشگران است، باز هم ابعاد شناختی بر ابعاد اتیک غالب شده و در این مکان است که گفتگو با فاعل دانشی رخ می دهد. در مکان چرخشی، سوژه و ابژه به وحدت رسیده و سوژه می تواند جهان را بدون واسطه ادراک کند. مکان های رمزی در این رساله ها گاه مادی اند، گاه غیرمادی و گاه تنها صفتی از عناصر مادی را پذیرفته اند. مکان ورطه گاه محل گسست است و گاه محل عروج. این مکان در هیچ دو رساله ای شبیه به هم نبوده و در رساله عطار از تنوع، تکثر و جنبه های نمایشی برخوردار است.
فایل رایگان جايگاه و نقش منظومه هاي عطار در آفرينش مثنوي معنوي | WORD
د و به همین دلیل مولوی گفته: عطار روح بود و سنایی دو چشم او ما از پی سنایی و عطار آمدیم’ با نظر در مثنوی معنوی پر واضح است که اندیشه ها و تمثیل های عطار در افکار عرفانی و قالب و محتوای مثنوی مولوی تاثیری روشن داشته است از این رو در پی اثبات این مدعا در مقاله حاضر در راستای آشکار کردن نقش و جایگاه عطار در آفرینش مثنوی، به بررسی شباهات ها و تفاوت ها در بخش هایی همچون شکل ظاهری آثار، تاثیرهای لفظی و مضمونی ، حکایت های مثنوی های عطار در مثنوی مولوی و انسجام و نظم عرفانی می پردازیم.
فایل رایگان دوسويگي عرش در سمت خالق و سوي مخلوق در شعر فارسي | WORD
هویداست. عرش در سویه دیگر خود که رو در عالم پایین دارد در ارتباط با جهان زیرین است. در این سویه عرش، از عرش به سوی بالا نور و نامحدود است و از عرش به سوی پایین تیره و محدود است. در این سویه، عرش با انسان به عنوان اشرف مخلوقات در ارتباط است. عرش دل انسان است؛ عرش جای انسان عارف و حتی فرش عارف واصل است. شاعران از تصاویر شعری متنوعی استفاده کرده اند که بیان کننده زیبایی عرش و در خدمت انسان بودن اوست. این گونه تصویرهای شعری به خصوص در توصیف و تبیین معراج رسول خدا(ص) نمود بیشتری دارد.
فایل رایگان ديدگاه روايي ابن حسام خوسفي درباره ي حضرت علي(ع) | WORD
بسترساز بیان حماسی ابن حسام است؛ به طور کلی مدایحی که در دیوان ابن حسام درباره ی شخصیت حضرت علی موجود است، با سه رویکرد قابل پی گیری است: توصیف حضرت علی از منظر حماسه، توصیف شخصیت حضرت علی بر اساس اغراقات شاعرانه در بافت قصیده و توصیف حضرت علی از منظر آیات و روایات. این قسمت از مدایح ابن حسام درباره ی حضرت علی (ع) بهترین نمونه ی مدایحی است که در دیوان وی یافت می شود؛ زیرا با استفاده از آیات و روایات به شیوه ای مستدل، تصویری روشن از کمالات روحی امیر مومنان به مخاطب می نمایاند.
فایل رایگان راهنماي تدوين مقاله دومين همايش بين المللي زبان و ادبيات فارسي تحليل آنيما در اشعار قيصر امين پور | WORD
ر مقام عاشق در قیاس با معشوق بررسی و تحلیل کرده اند. در آثار امین پور، معشوق حضوری گسترده دارد و در روح و بطن اشعار وی ساری و جاری است. ویژگی هایی که این معشوق را نمود آنیما قرار می دهد عبارت است از: 1) الهام بخشی؛ 2) توصیف ناپذیری و دست نایافتنی بودن؛ 3) جوانی و زیبایی؛ 4) اندیشمندی، وسوسه انگیزی و احساساتی بودن؛ 5) زهدستیزی و عشق ورزی؛ 6) حیات بخشی؛ 7) دیرینگی. شاعر در توصیف آنیمای درون خود از شگردهای زیادی بهره برده است و همزاد و نیمه پنهان خود را در قالب معشوق خویش ترسیم کرده است.
فایل رایگان رئاليسم جادويي در صدسال تنهايي و همنوايي شبانه ارکسترچوب ها | WORD
می رساند که سبک رئالیسم جادویی در دو رمان یاد شده، مفاهیم، معانی و ساختارهای مشترکی را نشان می دهد که اولویت آنها ملی و محلی نبوده بلکه مخاطب آنها جهانی است. تنها تفاوت آنها را می توان در این مساله مشاهده کرد که رضا قاسمی ارزش ها و هنجارهای جامعه خود را برای ترسیم تضاد و اضمحلال هویتی شخصیت های داستان به کار گرفته است در حالیکه مارکز سعی دارد ارزش ها و هنجارها را با اعتقادات مذهبی و باورهای جادوگرانه به هم آمیزد تا فرهنگ و جامعه آمریکای لاتین را برای خواننده قابل لمس سازد.
فایل رایگان رباب نامه سلطان ولد در سايه سار مثنوي مولوي | WORD
جداشده است و دور مانده، در غربت از فرقت نالانست. و درنی یک ناله بیش نیست اما از رباب ناله های بسیار از فراق یارانی به گوش می رسد که هریکی از وطن و جنس خود جدا گشته اند مثل پوست و موی و آهن و چوب و این جمله از فرقت جنس خود در ناله و افغانند. پس ناله و زاری در رباب بیشتر باشد و سخن اصلی اینکه در عرفان عاشقانه مولانا علاوه بر تبتل، و کوشش سالک، جذبه ای از حضرت محبوب لازم است. در رباب نامه سلطان ولد نیز حضور مرشد و پیر لازم است تا سالک را دستگیری کند و به شایستگی به وصال معشوق برساند.
فایل رایگان روانشناسي کمال در بوستان سعدي | WORD
ات فارسی با این آرا و بررسی این اقتران ،موضوع مقاله ی حاضر است. بوستان سعدی از آن دسته آثار در ادبیات پارسی است که بیشترین سنخیت و اشتراک را از بعد مضمون و محتوا با صفات انسان سالم در روانشناسی کمال دارد ؛ صفاتی چون سپاس گزاری ، عشق ، حفظ سر ، بردباری ، نیکی ، فروتنی و اخلاق مداری از صفات مشترک در بوستان شیخ و روانشناسی کمالند . در پژوهش حاضر ضمن پرداختن به این اشتراکات به تحلیل و نقد آن ها پرداخته می شود . این پژوهش به صورت کتابخانه ای و به شیوه ی تحلیلی- توصیفی صورت گرفته است.
فایل رایگان روايت شناسي رمان همسايه ها اثر احمد محمود | WORD
حول و دگرگونی یک انسان به سمت کمال است. زاویه دید، از نوع زاویه دید درونی است که از زبان شخصیت اصلی بیان شده است. ایشان از هر دو نوع شخصیت اصلی و فرعی در رمان خود استفاده می کند. رمان با گفتار درونی شخصیت اصلی شروع شده و با نظمی منطقی ادامه می یابد. بخش اعظم این رمان را گفت وگوی شخصیت ها تشکیل داده است. پی رنگ رمان بسیار قوی است و سلسله حوادث از نظم و ترتیب منطقی برخوردار هستند. تمامی حوادث و وقایع، تابع قانون علت و معلول است. اتفاقات و حوادث این رمان نیز در بستری واقعی رخ می دهد.
فایل رایگان روايت شناسي منظومه هماي و همايون خواجوي کرماني | WORD
مه همای و همایون، اعم از؛ طرح، درونمایه، شخصیت، شخصیت پردازی، صحنه، زاویه دید و... مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد. روش تحقیق بر اساس منابع کتابخانه ای و روش تحلیلی توصیفی است که پس از بحث های مقدماتی درباره روایت، به عناصر روایی منظومه همای و همایون پرداخته شده است. یافته های پژوهش بیانگر این است که خواجوی کرمانی در منظومه همای و همایون خود، تکنیک های روایی را به نمایش گذاشته است و اثر وی دارای عناصر داستانی؛ طرح، درونمایه، گفتگو، توصیف و صحنه سازی و مولفه های روشن روایی است.
فایل رایگان ريخت شناسي حکايت رابعه و بکتاش الهي نامه عطار بر اساس نظريه پراپ | WORD
رسی و تحلیل ریخت شناسانه حکایت رابعه و بکتاش الهی نامه می پردازد. با توجه به اینکه کار پراپ نواقصی دارد و قابل تطبیق بر هر گونه داستانی نیست، در این پژوهش سعی شده 1- چگونگی آغاز شدن داستان 2-آشنایی با شخصیت ها و نقش های موجود در داستان 3- بررسی کارکرد و خویشکاری هریک از اشخاص و معلولی یا کنش ها و 4- تحلیلی بر ترتیب ارائه اطلاعات با توجه به رابطه های زمانی میان حوادث داستان 5- بررسی بحران یا گره تنش زا 6- مسیر حرکت در داستان مورد بررسی قرار گیرد و نتایج کار با روش پراپ مقایسه گردد.
فایل رایگان زيبايي هاي کلامي در شاهنامه فردوسي | WORD
قرن چهارم نمی توان سراغ گرفت که از نظر زبانی یا فکری، تحت تاثیر اندیشه ها و ارزش های ادبی شاهنامه نباشد. این مقاله سعی دارد ما را بیشتر با شاهنامه ی فردوسی و زیبایی های کلامی موجود در آن آشنا کند و بعد هم به قصه ها و ارزش هایی که در شاهنامه به آن اشاره شده است بپردازیم و هدف بنیادین ما این است که اهمیت و جایگاه شاهنامه در زبان فارسی بپردازیم و به این نتیجه خواهیم رسید که شعرهای شاهنامه معجونی از افکار و اندیشه ها و مضامین دوره های گذشته است و سهم بسزایی در آفرینش مضامین دارد.
فایل رایگان سبک شناسي آثار جمال زاده از منظر قلمرو فکري | WORD
م گردد. پس از آن با نگاهی بر زندگی و شیوه ی داستان پردازی جمال زاده و نیز با بحثی در باب سبک و مراحل شکل گیری آن به مبحث اصلی پژوهش واردشده ایم. اشاره به این مساله ضرورت دارد که اگرچه هریک از سه عنصر ساختاری سبک جمال زاده زبانی ، بیانی و فکری در آثار او به صورت جداگانه طبقه بندی شده است، بی تردید این سه ، سه عنصر یک نظام اند و هیچ یک بی دیگری قابلیت ارائه ی سبک مشخص جمال زاده را ندارند،اما به دلیل محدودبودن تعداد صفحات،در این پژوهش به ناچار فقط یک عنصر مورد نگارش قرار گرفته است.
فایل رایگان سبک هجو زيدري نسوي در نفثه المصدور | WORD
انگیزه زیدری نسوی برای هجوگویی هایش چه بوده و در این میان مسائل اجتماعی، نیازهای مادی و احساس انزجار نسبت به دیگران تا چه اندازه نقش دارد به این منظور با استفاده از شیوه های تحلیلی – توصیفی بارزترین کارکردهای هجو در سطوح واژگانی، ادبی و معنایی و زمینه های آن در نفثه المصدر بررسی شده اند. علاوه بر این هجوهای زیدری در حیطه واژگانی، بدیعی و بیانی مورد بررسی قرار گرفته اند تا دریابیم که آیا نویسنده برای پررنگ تر کردن و تقویت کردن زبان هجو خود از صور خیال مدد گرفته است یا خیر.
فایل رایگان سحرآميزي خواجو در رنگ آميزي تصاوير طلوع خورشيد | WORD
است: بخشی از تصاویر شعر او در فضایی اشرافی خلق شده و این یادآور نوع زندگی ادبی خواجو است که بخش عمده ی آن در ارتباط با دربار گذشته است. تصاویر حماسی و ابزارهای جنگی نیز شیوه ی زندگی او را فرایاد می آورد. مظاهر طبیعی در تصاویری که او از طلوع خورشید خلق کرده حضور پررنگی دارد که دقت نظر او نسبت به پدیده های پیرامونش را تداعی می کند. رنگ ها در تصاویری که او از طلوع نقش کرده است جایگاه ویژه ای دارند.این توجه را می توان نتیجه سیر و سیاحت او در آفاق و حاصل تجربیات او در غور عالم دانست.
فایل رایگان سفرهاي سعدي، حقيقت يا خيال | WORD
ه ضمن دوری از اطناب ممل و ایجاز مخل بر اساس روش تحلیل محتوا با رویکردی نقادانه به تحلیل نظرات مطروحه پیرامون سفر های سعدی از جمله دو سفر جنجالی او ، سفر به سومنات و کاشغر پرداخته شده و نکات پیرامون گشت و گذار های شیخ مورد بررسی قرار گرفته است.و درنهایت پس از مشخص شدن و بیان نظرات و دیدگاه ها پیرامون حقیقی و یا خیالی بودن اسفار سعدی، بررسی هایی جانب نکات موجود در هر یک از نظریات پیرامون گشت وگذار های سعدی صورت گرفته است و در آخر تقسیم بندی از نظرات جانب این موضوع داده شده است.
فایل رایگان شخصيت وشخصيت پردازي در داستان اسماعيل از اميرحسين فردي | WORD
ل متشکل از یک شخصیت اصلی و یازده شخصیت فرعی می باشد و حوادث رمان نیز بر محور درگیری های درونی شخصیت اصلی و ارتباط آن با دیگر اشخاص می چرخد. شخصیت پردازی مستقیم را می توان شیوه غالب امیرحسین فردی پنداشت که اکثر شخصیت های رمان را شامل می گردد و با این وجود، تنها به یک نمونه در میان شخصیت ها فرعی می توان اشاره نمود که نویسنده از شیوه شخصیت پردازی غیر مستقیم برای معرفی آن بهره برده است. شخصیت اصلی رمان دارای شخصیتی پویاست و شخصیت های فرعی نیز در زمره شخصیت های ایستا جای می گیرند.
فایل رایگان شعر پايداري و موتيف خود اتهامي | WORD
به آن پرداخته شده است. ازجمله نتایج این پژوهش می توان به این مورداشاره کردکه برخی از شاعران معاصر، به نهضت عاشورا و پیامدهای آن از زاویه انقلابی و حماسه اش نگریسته اندتاهمواره الگویی برای مبارزه با ستمگران و فقر آفرینان و دفاع از حق و عدالت و انسانیت و آزادگی باشد؛ این شاعران، شیعه و دنیای اسلام را از این که از حادثه عاشورا تنها به گریه و ماتم بسنده کنند و درس تعهد اجتماعی و تلاش و تحرک سیاسی نگیرند، به سختی نکوهش می کنند و آنان را پیروان واقعی سالار شهیدان کربلا نمی دانند.