فایل رایگان بررسي آشناييزدايي معنايي در سروده هاي اجتماعي محمدرضا شفيعي کدکني | WORD
طب را با چالشی تازه روبرو کند. یکی از شاعران معاصر که نمونه های قابل تاملی از آشنایی زدایی معنایی را در شعر خود به کار گرفته است، محمدرضا شفیعی کدکنی متخلص به م. سرشک است. او در حوزه معنا، افقهای گستردهای را پیش روی مخاطب خویش قرار میدهد و تلاش میکند با شکستن سنتهای فکر و معنایی جامعه خویش، جهانی دیگرگونه را به تصویر بکشد.در این نوشتار تلاش شده است پس از نگاهی مختصر به آشنایی زدایی نمونه های برجسته آن در سروده های محمدرضا شفیعی کدکنی مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد.
فایل رایگان بررسي اختصارسازي در زبان فارسي | WORD
ر هدف از نوع پژوهش های کاربردی است . روش نمونه گیری این پژوهش،گزینش واژگان،اختصارات و مفاهیم در دسترس،از میان منابع و دانش واژه های یاد شده است. بررسی ها نشان میدهد اختصار سازی فرایندی قاعده مند و منظم است.شاهد مثال ما آن است که در تمامی اختصارات روی سکه ها، الگوی ساخت واژی،مبتنی بر ویژگی نوشتاری است؛یعنی تمام کلمه های اختصاری بر اساس انتخاب حروف اول کلمات ساخته شده اند و بیشتر،دو حرف اول مورد نظر است. در فارسی معاصر هم کاربرد سرواژه سازی بتدریج گسترش می یابد.
فایل رایگان بررسي ادبيات روستايي در داستان دهقانان منصور ياقوتي | WORD
ی در داستان دهقانان منصور یاقوتی اشاره به جغرافیای طبیعی روستاهای منطقه غرب، پوشش، خوراک، مناطق بومی و محلی، حضور باورهای عامیانه مثبت و منفی، اشعار و ترانهای محلی، همچنین نظام اقتصادی ارباب رعیتی است. افزون براین،به کار بردن افعال، الفاظ و اصطلاحات کردی از ویژگیهای جغرافیای زبانی در آثار این نویسنده است که کاملا آگاهانه و متناسب با سن، تحصیلات و طبقه اجتماعی خصیتشها استفاده شده و البته نویسنده در زبان و لحن داستان برای فهم مخاطب، اعتدال را رعایت کرده است.
فایل رایگان بررسي اشعار طنزآميز رضا رفيع با محوريت شعر توافق | WORD
شگردها مورد بررسی قرار می دهند، که این امر به درک و هم چنین لذت بردن از طنز یاری می کند. رضارفیع از طنزپردازان کشورمان است که درونمایه بیشتر طنزهای او را مسائل اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی شامل می شود. او ضمن بهره گیری از انواع تکنیکهای طنزپردازی، با نگاه دقیق و البته با زبانی شیرین، مشکلات اجتماعی مردم را بیان میکند. در جستار پیش رو که برای نخستین بار طنز رفیع مورد پژوهش قرار می گیرد، ضمن نگاهی کلی به اشعار طنزآمیز وی، شعر توافق مورد تحلیل قرار خواهد گرفت.
فایل رایگان بررسي اغراض ثانوي جملات انشايي در بوستان سعدي | WORD
دی از این ظرفیت بلاغی مشخص گردد. و همچنین بسامد جملات انشایی بکار رفته در معانی مختلف بر اساس تعاریف کتب بلاغی بصورت بسامدی مشخص گردد تا هم با میزان نوآوری هایی طرز بیان و هم به این نکته که آیا می توان این ویژگی را جزء مولفه های سبکی شعر سعدی دانست پی ببریم. پژوهش حاضر بر پایه مطالعات کتابخانه ای با روش توصیفی-تحلیلی صورت گرفته و یافته ها بر اساس تحلیل محتوا بررسی شده است. جامعه آماری پژوهش، کتاب بوستان سعدی شرح غلامحسین یوسفی است که دارای ده باب 4000) بیت) می باشد.
فایل رایگان بررسي اغراض ثانوي جملات انشايي در ديوان حافظ | WORD
در قیاس با حجم انبوه شعر فارسی در انتقال مقاصد و اغراض متعدد در محدوده ی کوچک کلمات منزلت ویژه و یکتایی دارد. در این مقاله سعی شده است با استخراج جملات انشایی که در مفهوم ثانوی به کار رفته، میزان استفاده ی حافظ از این ظرفیت بلاغی مشخص گردد و بسامد جملات انشایی به کار رفته در معانی مختلف بر اساس تعاریف کتب بلاغی به صورت بسامدی مشخص گردد تا هم با میزان نوآوری های طرز بیان و هم به این نکته که آیا می توان این ویژگی را جزء مولفه های سبکی شعر حافظ به شمار آورد، پی ببریم.
فایل رایگان بررسي انتقادي نگاه تاويل گرايانه به داستان پادشاه و کنيزک در مثنوي مولانا | WORD
ی استاد فروزانفر نزدیکتر است. ایشان جزو معدود کسانی هستند که با تمام ژرفاندیشی در این داستان آن را فاقد تاویل میداند و بر این عقیده است کهصرفا یک داستان برای بیان سخنان و آموزه های مولاناست. اگر چه بسیاری از شارحان و پژوهشگران مثنوی به رمزی بودن این داستان عقیده دارند و بر این اساس از منظرهای گوناگون به تاویل متن و شرح نمادهای آن پرداخته اند، با بررسی هریک از این مقالات مشاهده میکنیم که ساختار متن با چنین تاویلهایی تناسب ندارد وایرادات گوناگونی بر آن وارد است.
فایل رایگان بررسي بحران هويت به عنوان يکي از ويژگي هاي مهم دوران بلوغ در رمان نوجوان هستي | WORD
به تحلیل روانشناسی اعمال و رفتار شخصیت نوجوان پرداخته شده و سرانجام مشخص گردیده که او دچار هویت منفی شده و ماجراهایی به وی جهت کسب هویت اصلی خود کمک می کند، تا اینکه نوجوان به طور غیرمستقیم به نشانه هایی از شخصیت واقعی خود می رسد. نتایج این پژوهش نشان می دهد که در صورتی که رمان نوجوان، دارای کیفیت ادبی خوبی باشد، می تواند به عنوان یک محتوای آموزشی خوب هم عمل کند و به مخاطبین نوجوان خود، ویژگی ها و علایم بلوغ و آثار آن را در دوران پرتلاطم و بحرانی بلوغ، بشناساند.
فایل رایگان بررسي بنمايه اي تصوف اسلامي در فرهنگ ايرانيان قبل از اسلام | WORD
دینی و مذهبی رایج در محیط متثار شود و بعضی عناصر آنها را در خود جذب و حل نماید. لذا مقاله حاضر، با رویکردی تحلیلی به بررسی تاریخ تصوف در آیینهای قبل از ظهور اسلام در ایران و بین النهرین پرداخته و به این مهم رسیده است که قبل ازظهور تصوف زاهدانه اسلام به عنوان یک مسلک، این شیوه تصوف][ در طول تاریخ دارای زمینه فرهنگی، اجتماعی و مذهبی بوده است و ایران خاستگاه بسیاری از عقاید متصوفه بوده و ایرانیان در انتقال، توسعه و پایه گذاری اصول و مبانی آن نقش برجسته ای داشته اند.
فایل رایگان بررسي بنمايه هاي عرفاني در غزل فاضل نظري (با تکيه بر سه گانه غزليات) | WORD
نی به نام غزل نئوکلاسیک عارفانه باشد، که نقطه عطفی در شعر کلاسیک معاصر خواهد بود. با بررسی مفاهیم عرفانی در غزل فاضل نظری بیشترین بسآمد ، ذیل عناوینی مشهود است که عبارتند از: سلوک و وادیهای آن، اندیشه-های عرفانی، تاویل و تفسیر برخی از آیات و احادیث رایج در مبانی عرفان اسلامی، اندیشه های عرفانی، اعتقادات شیعی و عرفانی، غربت و اسارت روح در عالم جسم، رویکرد عرفانی به هبوط و مرگ. بر این اساس غزل های فاضل نظری، غزلی محتواگرا و متمرکز بر انگاره عرفانی ارزیابی میشود.
فایل رایگان بررسي تاثير ادبيات فارسي بر اشعار محمدولي کمينه، شاعر ترکمن | WORD
را (برحسب اندیشه صور خیال، به تفکیک) بر شعر این شاعر ترکمن داشتهاند به همراه و جدول ارائه و معرفیشدهاند. در حوزه ی اندیشه و صور خیال، سعدی شیرازی بیشترین تاثیر را بر شعر محمدولی کمینه داشته است. در بخش اندیشه پس از سعدی، حافظ و در حوزه ی صور خیال، امیرخسرو دهلوی و مولانا به ترتیب پس از سعدی بیشترین تاثیر را بر شعر این شاعر ترکمن داشته است. در بخش صور خیال حتی برخی از ترکیبات شعر این شاعر ترکمن عینا از زبان فارسی انتقال به زبان و ادبیات ترکمنی انتقال پیدا کرده است.
فایل رایگان بررسي تاثير جنسيت بر زبان چندترانه عاشقانه مقايسه موردي ترانه هاي مونا برزويي و روزبه بماني | WORD
ان با بررسی سبک شناسانه و لایه ای یک اثر با مضمون مشترک به تفاوتهایی در این زمینه دستیافت برای پاسخگویی به این پرسشها در ابتدا بهاختصار به مفهوم جنس و جنسیت میپردازیم و پسازآن با در نظر گرفتن این مطالب عناصر گوناگون دیگر را برای دستیابی به این مقصود بررسی خواهیم کرد. سبکشناسی لایه ای یکی از روشهایی است که با استفاده از آن میتوان به لایه های گوناگون و متفاوت یک متن دستیافت و با استفاده از آن به تفسیر و استنباط صحیح تری از مفهوم یک متن ادبی – منظوم یا منثور- رسید.
فایل رایگان بررسي تاريخي حرف اضافه در زبان گيلکي از زبانهاي ايراني شمال غربي | WORD
فه ) به کار می رفته اند. داده های مورد نیاز برای بررسی حروف اضافه در پژوهش حاضر که تحقیقی توصیفی است به شیوه میدانی گردآوری شده است. ابزار پژوهش، پرسشنامه و مصاحبه با گویشوران شهرستان بندرانزلی میباشد که در شرق شهرستان رشت قرار دارد. بررسی دستگاه حرف اضافه در این زبان و مقایسه درزمانی آن نشان داد که زبان گیلکی از سه امکان نیای خود تمایل بالایی به کاربرد پساضافه به عنوان حرف اضافه غالب دارد. هرچند که نمونه هایی از پیش اضافه و پیرااضافه نیز در این زبان دیده میشود.
فایل رایگان بررسي تحليلي جريان شعر جنگ در ادبيات فارسي معاصر | WORD
اختاری روایی و گاه گزارشگونه با نمودهایی از بیم و امید به بیان فجایع جنگ و رنجها و پایداری و مقاومت و دلاورمردیها میپردازند. در حیطه ی زبانی به دلیل تکیه بر ایجاد ارتباط با مخاطب، شعرای جنگ به ندرت از هنجارهای زبانی عدول کردهاند و غالبا مفهوم را به ساده ترین شکل ممکن انتقال دادهاندبه. لحاظ تخیل، شعر جنگ با وجود کثرت استعمال تصاویر کلیشهای گاهی موجد تصاویر بدیع و تازهای شده است. در سروده های شعرای باجنگ ، نمادگرایی وکاربرد شعائر مذهبی و آیینی بسامد بالایی دارد.
فایل رایگان بررسي ترجمه سوره زلزله از منظر نظريه يوجين نايدا (مطالعه موردي ترجمه فولادوند و مجتبوي از قرآن) | WORD
بداء دارد و مترجم باید حد اعلای تطابق صوری را رعایت نماید. در ترجمه پویا، حرف آخر را پیام میزند و صورت در خدمت پیام است. در این نوع ترجمه، خواننده، کم و بیش همان واکنش خواننده متن اصلی را نشان میدهد. در این پژوهش بر آنیم ترجمه فولادوند و مجتبوی از سوره زلزله را بر مبنای نظریه ترجمه نایدا را مورد بحث قرار دهیم. این پژوهش به روش توصیفی و تحلیلی به این نتیجه میرسد که ترجمه فولادوند و مجتبوی بر مبنای جمع بین ترجمه صوری و پویا است و تا حد زیادی تحت تاثیر ترجمه صوری است.
فایل رایگان بررسي تطبيقي اصطلاحات خويشاوندي در زبانهاي فارسي وآلماني | WORD
اطلاعات لازم با استفاده از روش کتابخانهای (اسنادی، اینترنتی) گردآوری و تفاسیر زبانی و فرهنگی مرتبط با هر یک از زبانها براساس روش تطبیقی جرج بردی (توصیف، تفسیر، مقایسه و تطبیق) که درزمره روشهای توصیفی-تحلیلی است ارائه میگردد. در این مقاله با استفاده از تحلیلهای آماری توصیفی، بررسی گستردگی معنایی، جنسیت و ترکیب عناصر واژگان خویشاوندی انجام گرفته تا الگوهای موجود درساخت و نحوه استفاده از این واژه ها مشخص گردند. قلمرو این تحقیق و همچنین جامعه شناسی زبان میباشد
فایل رایگان بررسي تطبيقي بينامتنيت (تناص) ديني در اشعار سعدي شيرازي و بدر شاکر السياب | WORD
شد. سعدی شیرازی از شاعرانی است که توانسته است در مثنوی گلستان خود با بهرهگیری وسیع از آیات وحی و احادیث اهل بیت علیهمالسلام، از بینامتنیت قرآنی تاثیر پذیرفته و با بکارگیری آن در عرصه شعر به نوآوری بپردازد. بدرشاکر السیاب یکی از پیشگامان شعر معاصر عربی، از جمله شاعرانی است که بنابر نظریه بینامتنی، رویکرد بینظیری به این کتاب آسمانی قرآن داشته است. بنابراین ما در این پژوهش برآنیم تا به بررسی بینامتنیت قرآنی و دینی در اشعار سعدی شیرازی و بدرشاکر السیاب بپردازیم.
فایل رایگان بررسي تطبيقي حماسه عاشقانه رامايانا و شاهنامه فردوسي | WORD
ثر و مقایسه تطبیقی آن با شاهنامه و یا دیگر آثار ایرانی پرداختهاند. با وجود اختلافات بسیار در بنمایه اصلی داستان و شخصیت قهرمانان و کنشهای آنان، و البته نوع حماسه ها، در این دو اثر نقاط مشترک فراوانی نیز به چشم میخورد. همچنین، علیرغم اینکه شاید نتوان رامایانا را یک منظومهی تراژیک دانست، ولی شباهت هایی با داستانهای تراژیک شاهنامه دارد که قابل توجه است. نگارنده در این مقاله تلاش کرده است تا به بررسی برخی از این اشتراکات بپردازد و از تفاوتهای آنان نیز غافل نماند.
فایل رایگان بررسي تطبيقي رئاليسم جادويي صدسال تنهايي گابريل گارسيا مارکز و طوبي و معناي شب از شهرنوش پارسي پور | WORD
ته، ایمان و اعتقاد آنان را به چالشی جدی کشانده است. هر دو نویسنده از سبک رئالیسم جادویی برای بازنمایی فرهنگ و جامعه خود استفاده میکنند. محتوای هر دو رمان بازخوانی رقابت سنت و مدرنیته، تنهایی، تضاد و همراهی واقعیت تلخ و پوچ گرایی است که به مسخ افراد جامعه میانجامد. فضای وهمآلود و اغراقآمیز و متعفن هر دو رمان که از جنبه های بارز رئالیسم جادویی به شمار می آید توانسته ا ست ذهن خواننده و مخاطب دا ستانها را با شرایط اجتماع که دو نویسنده در آن زندگی کرده اند آشنا سازد.
فایل رایگان بررسي تطبيقي زمان افعال در زبان فارسي و عربي | WORD
که بعد از فعل دیگر انجام شده است به خلاف استعمال ماضی بعید در فارسی، یا ترجمه لعل 6 به شاید و عسی به چه بسا نمیتواند آینه مفهوم آنها باشد، شاید غلبه استعمال در مقام شک را دارد و چه بسا استعمال دقیق آن به معنی چه بسیار است و عسی و لعل 6 به معنی امید حصول امر محبوب و خوف از حصول امر مکروه است، یا برای مفهوم ماضی نقلی مثبت میتوان از قد+فعل ماضی استفاده کرد و ظرائفی که کمتر مهم قلمداد میشدند. پس از بررسی، روشن میگردد، برای ارتقاء کیفیت ترجمه نیاز به وارسی و بازنگری است.
فایل رایگان بررسي تطبيقي ساختار شخصيت هما و آنا از ديدگاه روانکاوي فرويد | WORD
ست: نهاد، که تابع اصل لذت است. من، که از اصل واقعیت پیروی می کند، و فرامن که نقطه مقابل نهاد است و سعی در محدود کردن آن دارد. از نظر فروید هر فرد برای دفاع از خود در مقابل بروز تمایلات نهاد و فشارهای فرامن دست به اعمال ناخوداگاه می زند که به آن مکانیسم دفاعی می گویند. در این نوشتار که به صورت نظری انجام گرفته است، ساختار شخصیت هما در رمان شوهرآهوخانم و آنا در رمان آناکارنینا بر اساس این سه وجه تحلیل می شود؛ و کشمکش روحی و روانی این دو شخصیت مورد مقایسه قرار می گیرد.
فایل رایگان بررسي تطبيقي سيماي زن در آثارنوال السعداوي و زويا پيرزاد | WORD
نگی،اجتماعیوسیاسی زنان توجه وافری داشتهاند.دراین پژوهش برآنیم مباحث فکری این دونویسنده رادرموردمسئله زنوجایگاه اورادرجامعه موردبررسی قرار دهیم وباروش توصیفی تحلیلی مصادیق برخواسته ازدیدگاه آندورابه بوته نقدوبررسی بسپاریم.رهیافت نهایی آن است که اصلی ترین مسائل درآثاراین دوشاعراعتراض به سنت های حاکم برزندگی زنان است بااین تفاوت که درآثارپیرزادعلاوه برمباحث حمایتی اززنان مبحث اعتراض به زنان نیزبه چشم میخوردکه این مورددرآثارنوال السعداوی دیده نمیشود.
فایل رایگان بررسي تطبيقي شخصيت پردازي در داستان هاي کودک فارسي و عربي | WORD
را با شخصیت های مورد علاقه خود میشناسند.از جمله پرکاربردترین شخصیت پردازی در آثار داستانی کودکان،شخصیت های حیوانات هستند.سن6ت به کارگیری شخصیت های حیوانات در داستان های گروه سنی خردسالان و کودکان در ادبیات کودک و نوجوان ملل و اقوام گوناگون رایج است.در این پژوهش،به منظور بررسی الگوهای متداول از چنین شخصیت ها در کتابهای کودک اقوام و ملل مختلف،داستان های برگزیده کودک فارسی و عربی با شخصیت های اصلی و فرعی حیوانات،به روش توصیفی-تحلیلی مورد بررسی قرار گرفته است.
فایل رایگان بررسي تطبيقي شعر پروين اعتصامي و فروغ فرخزاد | WORD
بک شعری آنان بود. پروین از همان شیوه و قالب کلاسیک شعری استفاده می کرد که شاعران کلاسیک قبل از او استفاده می کردند، اما فروغ دارای سبک شعری مختص خود بود در واقع فروغ خود صاحب سبک بود. در شعر پروین ما کمتر خیال پردازی های شاعرانه می بینیم و در واقع عنصر خیال در شعرهای وی نمودی ندارد، اما در شعرهای فروغ کم تر ترکیبی را می توان یافت که از خیال پردازی های وی نشانی نداشته باشد. در نهایت می توان گفت که اشعار این دو شاعر بزرگ از تاثیرگذاری زیادی در جامعه برخوردار می باشد.
فایل رایگان بررسي تطبيقي عناصر اقليمي در داستان محمود طياري و ناصر تقوايي | WORD
های نوین تطبیقگری آمریکایی، بین دو اثر صورت گرفته ا ست. نتایج به د ست آمده از این تطبیق نشان میدهد که محمود طیاری با انعکاس فرهنگ عامه منطقه گیلان و ناصر تقوایی با بازتاب شرایط محیط کارگری جنوب ایران در دوره پهلوی، از سویی توانستهاند بخشی از هویت بومی زادگاهشان را که در دست فراموشی است به مخاطب خود معرفی کنند و این گونه در حفظ هویت بومی منطقه خود سهیم با شند و از سویی با به کارگیری شیوه ای خاص در ارائه محتوای اثر، تمایز بین داستاننویسی شمال و جنوب را تقویت کنند.
فایل رایگان بررسي تطبيقي عناصر بينامتني در ادب عرفاني کلاسيک و اشعار سهراب سپهري | WORD
ه است و آراءو نظریات عرفانی او به شکل کاملا0 محسوسی به آراء و نظریات بزرگانی چون سنایی، حافظ و به ویژه مولانا شبیه و قابل انطباق است؛ به همین دلیل، شعر سپهری از عناصر و مناسبات بینامتنی فراوانی برخوردار است. این مقاله در صدد است تا بنیادهای عرفانی و آموزه های صوفیانه سپهری را با اندیشه ها و تعابیر صوفیان گذشته سنجیده و اشتراکات آنها را بازنماید. برآیند تحقیق حاکی از آن است که مضامین عرفانی موجود در اشعار سپهری، واگویه ای هنری و خلاقانه از متون عرفانی پیشین است.
فایل رایگان بررسي تطبيقي مضامين پايداري در دو رمان زارهاي زني به نام بيروت و زنگها براي که به صدا در مي آيد | WORD
ن نمونه ای از ادبیات پایداری جهان عرب و زنگها برای که به صدا در می آید به عنوان شاهدی از ادبیات جنگ غرب، به مقایسه تطبیقی مضامین مشترک دو رمان نظیر جنگ و قتل و کشتار، عشق، وطن، ایمان و باورهای مذهبی، مرگ و شهادت، نیز برخی مضامین متفاوت و متخص هر رمان که به دلیل شرایط جغرافیایی و فرهنگی و عقیدتی حاکم بر دو جامعه لبنان و اسپانیا به وجود آمده، نظیر یاس جامعه روشنفکری و مفهوم زبان مادری در رمان الشیخ و تجاوز به عنف و مبارزه با فاشیسم در رمان همینگوی، پرداخته شده است.
فایل رایگان بررسي تطبيقي مضامين فکاهي چند تن از فکاهه سرايان عصر انحطاط و عبيد زاکاني | WORD
اظ موقعیت اجتماعی متعلق به طبقه و جایگاه خاصی نیستند،بلکه ازاشخاص مهم وسرشناس گرفته تا افراد ساده و گمنام و ازلحاظ سطح دانش ومعلومات نیز از آدم های عامی و بی سواد تا افراد عالم و ادیب، در میان آنان یافت می شود.عبید زاکانی از فکاه ه سرایان و فکاه ه نویسان ایران در قرن هشتم و ابوالحسین جزار،ابن دانیال وسراج الدین وراق از فکاه ه سرایان عرب درقرن هفتم می باشند. این مقاله برآن است که مضامین فکاهی عبید زاکانی را با مضامین فکاهی اشخاص یاد شده در عصرانحطاط بررسی نماید.
فایل رایگان بررسي تطبيقي نوستالژي در اشعار نزار قباني و سلمان هراتي | WORD
ه است. از محورهای مشترک نوستالژی در اشعار این دو شاعر مواردی چون یادکرد روزگار حاکمیت دادگری وآزادی ، حسرت بر گذشته ی طلائی دوران کودکی و همچنین آروزی بازگشت به مدینه ی فاضله ای است که دو شاعر آن را در لازمانی و لا مکانی نوستالژی های خود متصورند. بر این اساس مقاله حاضر درصدد است با رویکردی توصیفی - تحلیلی به بررسی تطبیقی نوستالژی در اشعار قبانی و هراتی بپردازد واز این رهگذر، زوایا و ابعاد دردها، دغدغه ها و غم و اندوه حاصل از یادکرد آنها را در اشعار شان باز شناسد.
فایل رایگان بررسي جلوه هاي اسطوره اي در داستانهاي کوتاه منيرو رواني پور | WORD
آنها، به جستجوی جلوه های اساطیری در داستانهای کوتاه منیرو روانیپور پرداخته و سپس ریشه های اساطیری این جلوه ها بررسی شدهاند. حضور این عناصر اساطیری در بافت داستانهای روانیپور باعث غنای بیشتر وجه تخیلی داستانها گشته است. چه آن گروه از داستانها که در فضای روستایی از اساطیر، افسانه ها و باورهای عامه دست اول مایه گرفتهاند، چه گروهی که در فضای شهری با استقاده از المانهای اساطیری کهن و جایگزینی ترس های امروزی به جای ترسهای دنیای کهن خرده افسانه های جدید ساخته اند.