فایل رایگان تحقیق آئین كار سردخانه مواد غذایی

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل رایگان تحقیق آئین كار سردخانه مواد غذایی :

فایل رایگان تحقیق آئین كار سردخانه مواد غذایی ، در قالب فایل word و در حجم 35 صفحه.


بخشی از متن فایل:
در این آئین كار استاندارد و ضوابط كلی مربوط به ساختمان , تاسیسات , تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری در سردخانه‏های ثابت كه بمنظور نگهداری مواد غذائی و كشاورزی ساخته می‏شوند بیان می‏گردد .
تعریف بارها
بار برودتی ـ باریست كه در زمان مورد نظر به دستگاهها وارد می‏شود .
بار ناشی از كالا ـ باریست كه باید در واحد زمان از كالا گرفته شود تا به درجه حرارت مورد نظر برسد .
بار سرویس ـ باریست كه بواسط ورود هوا و روشنایی و غیره به دستگاههای تبرید تحمیل می‏شود .
سردخانه‏ها بر دو نوع می‏باشد :
سردخانه متحرك
سردخانه ثابت ـ سردخانه ثابت مجموعه‏ایست از ساختمان و تاسیسات مناسب كه بتواند مصنوعأ شرایط خاصی نگهداری كالای مورد نظر ( مواد خوراكی و فاسد شدنی ) رااز نظر رطوبت نسبی و درجه حرارت و در صورت لزوم‏شرایط اختصاصی مربوط تامین نماید و درجه حرارت و در صورت لزوم شرایط اختصاصی مربوط تامین نماید .
سردخانه تولیدی ـ در نقاط تولید مواد غذایی و محصولات كشاورزی برای جنس یا اجناس بخصوصی طرح وساخته میشود .
سردخانه ذخیره‏ای - نزدیك به محلهای مصرف ویاتولید ساخته میشود تنوع كالا درآن معمولا " زیاد نیست كالای مورد نظر را میتوان در آن نزدیك به حداكثر زمان نگهداری توصیه شده در استانداردهای مربوط ذخیره نمود دفعات ورود وخروج سالیانه كالا درسردخانه كم میباشد .
سردخانه توزیعی - در مراكز مصرف ویا نزدیك به آن قرار دارد . دفعات ورود وخروج وتنوع كالا در آن زیاد است .
سردخانه ترانزیتی - در نقاط گمركی ونقاطی كه وسیله حمل و نقل تغییر میباید ساخته میشود . ورود وخروج كالا در آن معمولا " در محصولات بزرگ صورت میگیرد . مدت نگهداری كالا در آن معمولا " كوتاه است .

مختصری از فایل رایگان تحقیق آئین كار سردخانه مواد غذایی
فهرست:

هدف و دامنه كاربرد
تعریف‏ها و اصطلاح ها
طبقه بندی انواع سردخانه‏ها
ساختمان سردخانه
تاسیسات و تجهیزات
و…

لینک کمکی