فایل رایگان پاورپوینت راه های جلوگیری از آلودگی نان

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل رایگان پاورپوینت راه های جلوگیری از آلودگی نان :


فایل رایگان پاورپوینت راه های جلوگیری از آلودگی نان، در قالب ppt و در 29 اسلاید، قابل ویرایش.

بخشی از متن پاورپوینت:
نان به عنوان یكی از مهمترین منابع تغذیه ای مردم كشور ، نقش بسزایی در تامین انرژی ، پروتئین و املاح ضروری بدن دارد و به همین جهت بهداشت و سلامت نان در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد بنحوی كه با مصرف متوسط روزانه 300 گرم نان ، حدود 50% پروتئین ، 60% تیامین و نیاسین ، حدود 40% كلسیم و حدود 80% آهن مورد نیاز بدن یك فرد بزرگسال تامین می گردد.

تعریف نان :
نان به محصولی گفته می شود كه از پختن خمیر تخمیر یافته آرد گندم بدست می آید و عامل ور آمدن خمیر آن ، مخمر نان یعنی ساكارومیسس سروزیه saccharomyces cerevisiae می باشدو نانی كه عامل ورآمدن خمیر آن معلول مواد شیمیایی باشد را نمی توان نان بهداشتی مورد نظر به حساب آورد .
و . . .

فایل رایگان پاورپوینت راه های جلوگیری از آلودگی نان
فهرست مطالب:
مقدمه
تعریف نان
اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر كیفیت نان
اثرات سوء استفاده از جوش شیرین بر بهداشت سلامت مصرف كنندگان
اختلالات الكترولیتی
تجمع فلزات سنگین مضر در بدن
مزایا و اهمیت تهیه نان بعد از طی فرآیند تخمیر
شناخت خمیر رسیده از خمیر نرسیده
خمیر ترش
مایه خمیر خشك فعال
آلودگی های نان
و . . .

لینک کمکی