... دانلود ...
بخشی از متن فایل رایگان تحقیق درباره خدا شناسی و راههای خداشناسی :
فایل رایگان تحقیق درباره خدا شناسی و راههای خداشناسی
فهرست مطالب
3-1- مقدمه
3-2- خدا کیست ؟
3-3- خداشناسی
3-4- شناخت موجود بودن خدا
3-5- شناخت اوصاف و افعال الهی
1. فطرت خداخواهی و خداجویی:
2. راه علم و طبیعت:
3. راه عقل خالص و فلسفی:
راه اول: براهین وجود شناختی
راه دوم: براهین جهان شناختی
راه سوم: براهین غایت شناختی
راه چهارم: براهین اخلاقی
راه پنجم: براهین از راه وقایع و تجارب خاص
راه ششم: راه احتمالات
راه هفتم: اجماع عام
راه هشتم: درجات کمال
راه نهم: براهین عرف پسند
3-6- برهان فطرت
3-7- برهان نظم
با توجه به آنچه گفته شد با اثبات برهان ضرورت و امکان این موارد ثابت می شود:
1- اثبات وجود داشتن خدا
2- اثبات اینکه خود خدا نیاز به آفریننده ندارد
3- اثبات بی نیاز مطلق بودن خدا
3-8- برهان یگانگی خدا
3-9- برهان بساطتِ ذات خدا (احدیت):
3-10- برهان وحدانیت و یگانه بودن خدا:
3-11- دلیلی ساده در اثباتِ بنده بودن و خدا نبودنِ حضرت عیسی (ع) :
3-12- خدا شناسی از منظر نهج البلاغه
3-12-1- فرمایشات حضرت امیرالمؤمنین علی (ع)
3-12-3- مراتب خداشناسی
3-1- مقدمه
براهین اثبات خدا دارای سطوح گوناگونی هستند. برخی براهین مثل برهان حدوث و برهان نظم برای همه ی سطوح فکری قابل ارائه اند و نیاز چندانی به مقدّمات دیر فهم ندارند. لکن اینگونه براهین برای افراد شکّاک مناسب نیستند ؛ برخی دیگر از براهین نیز وجود دارند که مقدّمات آنها در حدّ متوسّطند مثل برهان حرکت و برهان فطرت یا برهان عشق و محبّب ؛ امّا برخی دیگر از براهین هم وجود دارند که مبتنی بر مقدّماتی دقیق و بسیار دیر فهمند مثل برهان وجوب و امکان و برهان صدّیقین. لذا نیاز است که قبل از ذکر براهین دقیق به اجمال ، مطالبی در مورد چیستی خدا گفته شود تا تصوّری روشن از خداوند به وجود آید ؛ و پس از آن دریابیم که براهین اقامه شده در صدد اثبات چه موجودی هستند.
3-2- خدا کیست ؟
چون شناخت خدا و خداگرایی یک امر فطری است ، بشر از بدو آفرینش و خلقت بشر گرایش به خدا را داشته است . امروزه آمار نشان می دهد که در امریکا 98 درصد مردم اعتقاد به خدا و حتی به معاد دارند . تعداد کسانی که در مقابل خدا ایستاده اند ، تعدادشان خیلی اندک است و از نظر کمی قابل مقایسه با کسانی که اعتقاد به خدا داشته اند قابل مقایسه نیست . در ضمن کسانی که در مقابل خدا ایستاده اند لزوما منکر خدا نیستند . وقتی اسپینوزا مباحث خودش را مطرح می کند یهودیان او را مرتد اعلام می کنند . او تصویر یهودیت را از خدا نفی می کند . ولی به خدا اعتقاد دارد . او یک تصویر عرفانی و دقیقی را از خدا ارائه می کند. الهیون و ملهدین در یک ترازو نیستند . عمده ی انسانها به خدا اعتقاد دارند . ممکن است که تصویرهای آنها متفاوت باشد . گفته می شود که بعضی از مردم هند ملهد هستند . خیر این طور نیست ، آنها هم به خدا اعتقاد دارند ولی یک تصویری خاصی از خدا دارند . مثلا در بیست سال پیش در لندن یک مسجد بزرگی بود که عربستان آنرا ساخته بود. ولی الان در شهرهای مختلف مساجد زیادی ساخته شده است و ما توسعه ی اسلامی را در لندن ، آلمان و فرانسه می بینیم و اینکه می بینیم در لندن کلیساها غبار آلود شده است دو تفسیر دارد . یک تفسیر این است که مردم بی دین شده اند و یک تفسیر این است که به ادیان دیگری گرایش پیدا کرده اند. گاهی اوقات ممکن است که آنها به کلیسا گرایشی نداشته باشند ولی به مسیحیت باور دارند . تحقیقات میدانی که انجام شده نشان می دهد که اکثریت مردم اعتقاد به خدا را دارند ولو اینکه تصویرشان از خدا متعدد باشد . حالا تصویر ما از خدا چیست؟ فیلسوفان خدا را به واجب الوجوب تعبیر می کنند . واجب الوجوب یعنی وجود هستی که وجودش عین ذات اوست و از بیرون این وجود بر آن عارض نشده است و چون عین هستی است و هیچ نقصی ندارد ، لذا جامع جمیع کمالات هم هست . ساده تر آن یعنی هستی کامل . هستی که عین کمال است و هیچ نقصی در او راه ندارد .
3-3- خداشناسی
گاه ممكن است خداشناسی به معنای «شناخت ذات خداوند گرفته شود» آیا خداشناسی به این معنا امكان دارد؟ پاسخ به این مطلب در نظر متكلمان و حكمای الهی منفی است و دلایل عقلی و نقلی فراوانی وجود دارد كه شناسائی ذات خداوند نه تنها برای انسان بلكه برای هیچ مخلوقی امكان پذیر نیست و خلاصه دلیل عقلی بر این مدعا آن است كه ذات خداوند نامتناهی و مطلق است و سایر موجودات محدود و متناهیاند از طرفی شناسائی و علم و ادراك، یك نوع احاطه بر معلوم است و موجود محدود نمیتواند بر موجود نامحدود احاطه یابد. ممكن نیست مخلوقات خداوند بر ذات او آگاهی یابند. بنابراین، نه تنها كنه ذات الهی برای ما ناشناخته است بلكه اساساً چنین شناختی ممتنع به شمار میآید.
3-4- شناخت موجود بودن خدا
مرحله دیگر خداشناسی این است كه بدانیم خدا هست و این شناخت سبب میشود كه انسان از صف ملحدان و شكاكان جدا شود و در صف خداشناسان و متألهان قرار گیرد و این نوع شناخت نه تنها برای ما امكان دارد بلكه پایه و اساس سطوحِ دیگرِ خداشناسی است.
3-5- شناخت اوصاف و افعال الهی
مرحله دیگر خداشناسی آگاهی از اوصاف و افعال خداوند است پس از آنكه انسان اصل وجود خداوند را پذیرفت درصدد شناخت تفصیلی اوصاف و افعال او بر میآید .
انسان در طول تاریخ راههای متفاوت و متعددی را برای رسیدن به خدا و اوصاف و افعالش کشف و طی کرده است. این راهها توسط متفکران شرق و غرب تفصیلاً مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. برخی راههای بشر به سوی خدا را سه راه اصلی میدانند و بعضی هشت راه و گروهی هم نه راه. طبق یک نظر بطور کلی شاهراههای خداشناسی بر سه نوع است:
1. راه دل یا فطرت
2. راه حس و علم یا راه طبیعت
3. راه عقل یا فلسفه
که در صفحه بعد توضیح داده می شود:
1. فطرت خداخواهی و خداجویی: نوعی جاذبه معنوی است میان کانون دل و احساسات انسان از یک طرف و کانون هستی و کمال مطلق از طرف دیگر. نظیر جاذبهای که میان اجسام موجود است یا گرایش میان کودک و مادرش در حالی که کودک آگاهانه مادر را نمیشناسد اما حس مادرخواهی در ذات اوست. راه رسیدن به خدا از این طریق این است که دل و روح را از آلودگیها تصفیه کنیم آنگاه کانون عالم هستی یعنی خدا آنرا بشدت جذب میکند. معرفت به خدا از طریق عرفانی و وحیانی در همین شاهراه مندرج است. عمده دستاورد عارفان و پیامبران درباره خداشناسی از این رهگذر بدست میآید. همچنین کسانی که بطور کلی، حال و تجربه دینی پیدا میکنند. بعضی غیر از خداگرایی فطری به خداشناسی فطری هم معتقدند. یعنی انسان در نوع خلقتش به خدا علم دارد اما به این علم خود، علم ندارد. بعضی اعتقاد دارند هر گرایشی در انسان باشد پاسخگویی در عالم خارج دارد. انسان به کمال مطلق گرایش دارد، پس در خارج موجود است.
2. راه علم و طبیعت: این است که انسان از طریق حس و علوم تجربی و طبیعی، نظم پیچیده یا تدبیر حیرت انگیزی را که در دل طبیعت تحقق دارد کشف کند و از طریق آن به وجود ناظم دانا و حکیمی که از این نظام بس پیچیده و شگفتی آفرین، غرض و غایتی متعالی را خواهان است، پی ببرد. و با خدا و بعضی از اوصافش از این طریق آشنا گردد. برهان نظم یا اتقان صنع از این دسته براهین است. توده مردم از این راه متاثرند و بهتر آنرا میپذیرند. اما خواص، عمدتاً راه فطرت یا فلسفه را ترجیح میدهند.
3. راه عقل خالص و فلسفی: این است که از طریق قوانین عقلی محض و پیچیده بتواند به خدای متعال راه ببرد و اوصاف کمال و جمال و جلال او را بهتر بشناسد. که این راه نیاز به پرورش عقل در سطح بالایی دارد و عقل پخته و مأنوس با اصول برهانی را میطلبد. مثلا از راه برهان امکان و وجوب، وجود واجب الوجود را -که همان خداست- کشف میکند و به یقین عقلی میرسد. یعنی از طریق کشف فقر این عالم و نیاز آن به یک موجود غنی مطلق- که از هر جهت از هر موجود دیگری بینیاز است- به خدا میرسد. و از طریق وجوب وجودش و غنای ذاتیش، اوصاف کمالی دیگرش را استنتاج میکند. معرفت فیلسوفان عقلگرا از این طریق بدست میآید.
هر یک از راههای قلبی، علمی و عقلی از جهاتی برتری دارد. راه دل و فطرت از نظر شخصی کاملترین راههاست و اهل عرفان این روش را میپسندند که لذت بخشتر و روشنتر و ایمان زاتر است. اما قابلیت تعلیم و تعلم عادی را ندارد و هرکس خودش باید تجربه کند و بیابد. راه مطالعه حسی و علمی خلقت از نظر سادگی و روشنی و عمومیت، بهترین راههاست. استفاده از این راه نه به قلبی صاف و احساساتی عالی نیازمند است و نه به عقلی مجرد و استدلالی و پخته و آشنا به اصول برهانی. اما این راه ما را به منزل اول میرساند. به اینکه عالم ماده مخلوق یک قدرت مافوق طبیعی است و این برای شناخت خدا کافی نیست؛ زیرا نمیتواند اوصاف خاص خدا مثلِ علم و قدرت مطلق و غیر مخلوق بودن او را اثبات کند. راه فلسفه و عقل مشکل و پرپیچ و خم است اما از این نظر که میتواند خدا و صفات مهم او از قبیل علم و قدرت مطلق و غیر آن را اثبات کند و قابلیت تعلیم و تعلم دارد، کاملتر است. اما پیچیده و انتزاعی است و هرکسی نمیتواند مقدمات لازم برای درک معارف فلسفی درباره خدا را داشته باشد؛ مثلا این آیات که مبین بعضی از اوصاف خداست فقط با فلسفه قابل اثبات است: «الله الصمد»، «هو بکل شئ علیم»، «و الله علی کل شی قدیر».راههای خداشناسی در طول تاریخ متنوع و متعدد بوده است. بین این راهها فرقهایی هست که به اختصار شرح دادیم. در بین متفکران جهان غرب نه راه برای خداشناسی پیموده شده که در هر راه ممکن است چند دلیل مندرج باشد پس نه راه بمعنای نه دلیل نیست بلکه به معنای نه دسته دلیل است. این براهین برخی صحیح هستند و بعضی ناقص و نیاز به براهین دیگر دارند تا آنها را تکمیل کند و گروهی هم اصولاً باطلاند و در حقیقت برهان نیستند. شرح مختصر این نه راه چنین است:
راه اول: براهین وجود شناختی
آنچه این ادله را از سایر براهین متمایز میسازد این است که لازم نیست به عالم واقع رجوع کنیم. شما حتی از صرف تصور خدا بدون اعتقاد به عالم خارج میتوانید وجود خدا را اثبات کنید. تنها خداست که میتوان از صرف تصورش تحقق خارجی او را استنتاج کرد. کاشف این دلیل آنسلم قدیس است.
راه دوم: براهین جهان شناختی
این ادله دلایلی هستند که عمدتا از راه استناد به اصل علیت یکی از خصوصیات بسیار بارز جهان خارج را مبدا قرار میدهند و ثابت میکنند که چیز قابل تشخیصی در جهان است که نسبت به آن خصوصیت بارز حالت علِّی و فاعلی دارد و نامش را خدا میگذارند. در حالت اول از صفت بارز تغییر در جهان ماده برای اثبات موجودی که مافوق طبیعت و ثابت است، بهره میبرند. در حالت دوم به اینکه اجمالاً در جهان معلول داریم (معلول مشخصی را لحاظ نمی کنند) پس علتِ غیرمعلول هم باید در جهان باشد و گرنه سر از دور و تسلسل محال در میآوریم. در حالت سوم براهینی است که از راه صفت امکان به غنی مطلق میرسند. علیت مطلق را در نظر نمیگیرند بلکه علیت واجب الوجود را نسبت به ممکنات (یک مصداق از علیت نه اصل علیت) در نظر دارند. حالتی دیگر این است که از تامل در حقیقت هستی که صفتی بارز و مشترک بین همه موجودات عالم است، به ضرورتِ خودِ هستی پی میبرند. و از وجودش، وجوبش را نتیجه میگیرند؛ زیرا غیر هستی نمیتواند علت هستی باشد پس حقیقت هستی علت ندارد. به این استدلال برهان صدیقین می گویند. یعنی صدیقین وقتی با دیده عقل به هستی مینگرند به اول چیزی که میرسند خود خداست. و بعد از خدا بر صفات، افعال و مخلوقاتش استدلال می کنند. البته این برهان کشف ملاصدرا است نه جهان غرب.
راه سوم: براهین غایت شناختی
این براهین ادلهای هستند که از راه هدفمندی جهان طبیعت وجود خدا را اثبات می کنند. همه ادله جهانشناختی از راه علیت فاعلی استدلال میورزند اما این دلیل از راه علیت غایی عمل میکند. یعنی در طبیعت حکمت و تدبیری می فهمند و صاحب آن غایت و حکمت را خدا میدانند. عموم دانشمندان علوم طبیعی از این راه به خداشناسی دست مییابند.
راه چهارم: براهین اخلاقی
این ادله میخواهند از راه وجود احساس یک ندای باطنی در انسان که امر میکند چه کاری خوب است و باید انجام داد و چه کاری بد است و نباید انجام داد، اثبات کنند که فقط وجودِ خداست که میتواند این احساسها را توجیه و تبیین کند؛ زیرا مثلا من تمایل به مخالفت با این امر و نهی اخلاقی را دارم اما باز هم این امر و نهی در درون من هست؛ پس خداست که امر و نهی میکند. البته بیان و تقریرهای دیگری هم دارد
لینک مرتبط » فایل رایگان تحقیق درباره خدا شناسی و راههای خداشناسی
فایل رایگان تحقیق اصول طراحی اقلیمی در استان مازندران | WORD
الن سینما : 49- بخش اداری مجموعه : 49- رستوران : 50منابع و مآخذ : 50
فایل رایگان تحقیق معماری در حوزه ی اقلیمی سرد | WORD
حتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : دانلود nx 9 ص فرمت WORD nxفهرست مطالبپلان، فرم بنا و نحوه ی قرارگیری آن 1اتاقهای كوچك با ارتفاع كم 2بازشوهای كوچك 2دیوارهای نسبتا قطور 3بام ها مسطح 3نوع مصالح 5كالبد شهری و روستایی 7اقلیم گرم و خشك (دشتهای فلات مركزی ) 9شرایط اقلیمی و خصوصیات آب وهوایی 9
فایل رایگان تحقیق معماری سبز | WORD
م به کاربران 7اصل پنجم : احترام به سایت 8اصل ششم: کل گرایی 9معماری سبز چیست؟ 10نگاهی به کاربرد معماری سبز در زندگی شهری : 12برترینهای معماری سبز 16مدرسه ابتدایی بن فرانکلین (Ben Franklin)، کریکلند، واشنگتن 16معماران Mahlum 16مرکز علوم دادگاهی فیلادلفیا 17معماران Croxton Collaborative 17مدرسه پرستاری و مرکز دانشجویی دانشگاه علوم بهداشتی تگزاس، هوستون 18معماران BNIM 18
فایل رایگان تحقیق معماری پایدار | WORD
تیونیج نواحی مسكونی و خانه ها 60نتیجه گیری 62
فایل رایگان تحقیق معماری اقلیمی ایران | WORD
ي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : دانلود nx 10 ص فرمت WORD nxفهرست مطالبمقدمه 1تقسیمات اقلیمی در ایران 3اقلیم معتدل و مرطوب (سواحل جنوبی دریای خزر) 4تقسیمات اقلیمی و تیپولوژی معماری 5ویژگی های معماری بومی مناطق معتدل و مرطوب 5اقلیم و ساختمان 7تابش آفتاب و تأثیرآن بر ساختمان و محیط اطراف 7موقعیت خورشید 8تابش آفتاب 9
فایل رایگان تحقیق معماری در مناطق اقلیمی 26 ص فرمت word | WORD
رست مطالبمعماری در مناطق اقلیمی 1مناطق اقلیمی 1اقلیم گرم و مرطوب 2سرپناه برای اقلیمهای گرم و مرطوب 4طبیعت اقلیم 5اهداف فیزیولوژیکی 5فرم و پلان 6فضاهای خارجی 9بامها و دیوارها 10جریان هوا و بازشوها 12تهویه 13سرپناه سنتی 14گرم و مرطوب 16عایق حرارتی 16رطوبت 18ویژگیهای معماری بومی مناطق گرم و مرطوب 20اقلیم گرم و مرطوب 20اقلیم گرم و مرطوب (سواحل جنوبی) 23
فایل رایگان تحقیق آشنایی با پدیده جزیره گرمایی در تهران و تاثیر آن بر ساختمان | WORD
البچكیده 1پیش گفتار 2جزیره گرمایی چیست؟ 3اثر گلخانه ای چیست؟ 5عوامل تاثیرگذار بر اقلیم 6گاز ازن در سطح زمین 7ازن چیست؟ 7گاز ازن و پدیده جزیره گرمایی شهر تهران 7آیا میتوان شهرها را خنك كرد 8درخت ترفندی برای خنك نمودن هوا 10باغ های معلق تهران (طرح سقفهای سبز) 10ساختمانهای آجری 11خودرو سرد 11نتیجهگیری 12پیشنهادها و طرحوارهها 14منابع و ماخذ 16
فایل رایگان تحقیق بررسی عوامل اقلیمی در استان همدان | WORD
. . . . . . . . . 8دمای هوا . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12باد . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .13بارندگی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .14رطوبت . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .16تهویه مورد نیاز در اقلیم سرد و کوهستانی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .19بررسی دو نمونه پلان در اقلیم سرد و کوهستانی . . . . . . . . . . . . . . . . . . .19
فایل رایگان تحقیق بررسی اقلیم و معماری ایران | WORD
شك 59اقلیم و معماری بومی 62تلفیق معماری امروزی با معماری بومی هر اقلیم 63اقلیم نیم بیابانی و معتدل 65معماری بومی اقلیم نیم بیابانی معتدل 66اقلیم و معماری 67بناهای مسكونی با صحن حیاط 69منابع 71
فایل رایگان تحقیق اقلیم در ساختمان | WORD
مان در اقلیم گرم و خشک : 2حیاط : 4طارمه (ایوان) : 6شنا سیل : 6آب: عنصر اصلی بر کالبد روستا 7اقلیم گرم و خشک : 7راه حلهای در مقابله با تابش آفتاب : 7اقلیم سرد: 8لهجه ها : 9روانی : 93- روحیه اقتصادی و تجاری : 104-البسه : 105- تغذیه : 116- فرهنگ عامه : 11معماری 12گنبد در اقلیم گرم و خشک 12فرم بنا در مناطق گرم و خشک 12نوع مصالح : 14ساختمان های گلی : 15ساختمان های خشتی : 16
فایل رایگان تحقیق بررسی عوامل اقلیمی در بنا | WORD
خشك 30ویژگیهای معماری بومی مناطق سرد 32ویژگیهای معماری بومی مناطق گرم و مرطوب 33اقلیم سرد 35اقلیم معتدل 35اقلیم گرم و خشك 35اقلیم گرم و خشك 36تعیین فرم ساختمانهای بزرگ 36
فایل رایگان تحقیق كنترل باد یا جریان هوا | WORD
7خاك 12پوشش گیاهی 13جهت و زاویه تابش پرتوهای خورشید 15میانگین گرمترین و سردترین ماههای سال در گرگان 15میانگین بارش سالیانه گرگان 15نمودار جهت و سرعت باد در گرگان 161) شناخت عرصههای مختلف در خانه مسكونی 172) عرصهی زندگی خانوادگی 173) عرصهی زندگی خصوصی و فردی 254) عرصه پذیرایی و مراسم 295) عرصه خدمات و پشتیبانی 346) عرصهی فضاهای باز و حیاط خصوصی 37
فایل رایگان تحقیق بهینه سازی مصرف انرژی در واحدها | WORD
فایل رایگان تحقیق بررسی و مقایسه بادگیرهای یزد و خلیج فارس | WORD
دگیرها با ساده ترین ابزار 52-2 انواع بادگیر 62-3 محل قرار گیری بادگیر 74-4 مصالح، ساختمان و اجزای بادگیر 94-5 طرز کار بادگیر 114-6 کارکردهای مختلف بادگیر 114-7 معرفی آب انبار شش بادگیری 124-8 معرفی بادگیر معروف باغ دولت آباد 13بررسی بادگیرهای خلیج فارس 16مقایسه بادگیرهای به کاررفته در شهر یزد و شهرهای اطراف خلیج فارس 21نتیجه گیری 21منابع و مآخذ 22
فایل رایگان تحقیق پوششهای نوین پایه آبی | WORD
فایل رایگان خلاصه گزارش مطالعات توجیهی طرح جمع آوری ، تصفیه ودفع فاضلاب مینودشت | WORD
ردم 155-4- نتیجه گیری اجتماعی 166- تحلیل زیست محیطی طرح 176-1- آلودگی خاک اراضی کشاورزی 186-2- آلودگی منابع آب 196-3- تاثیرات بهداشتی 206-4- پیش بینی آثار زیست محیطی اجرای طرح 227- تحلیل اقتصادی و مالی طرح مینودشت 237-1- مقایسه اقتصادی و مالی 23خلاصه مطالعات اقتصادی 25خلاصه مطالعات مالی 27نتیجه گیری : 277-2- ارزیابی چند معیاره طرح 29
فایل رایگان تحقیق معرفی ماشین آلات حفر تونل | WORD
ايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : دانلود nx 14 ص فرمت WORD nxفهرست مطالبمقدمه 1ماشینهای حفر تونل از نوع باز 5ماشینهای حفر تونل تک سپره 6ماشینهای حفر تونل با سپر تلسکوپی 7نوع ماشین حفر تونل مزایا معایب 8TBMهای غیر دایرهای قرن بیست و یکم 10استفاده از TBMهای غیر دایرهای در خاک نرم 11TBMهای غیر دایرهای مخصوص سنگ سخت 11TBMهای غیر دایرهای سنگ سخت 12نتیجه 13
فایل رایگان تحقیق سیستم گرمایش کفی | WORD
ده از سیستم گرمایش كف 19اسایش و آرامش در بالاترین حد ممكن 19ثابت بودن حرارت 19سبكی وزن ساختمان ، افزایش ارتفاع اتاقها 19صرفه جویی در مصرف سوخت 20هوای پاكیزه تر و خشك نشدن هوا 20تمیزی دیوارها و اثاثیه منزل 20استفاده از منابع حرارتی مختلف : 20خشك تر باقی ماندن زمینهای مرطوب و یا خیس : 21
فایل رایگان زیست پذیری جمعیت گونه یوزپلنگ سِرِنگتی (Serengeti cheetah) | WORD
نی بالا و متوسط شیرها منجر به انقراض تقریبا تمام جمعیت یوزپلنگ در طول 50 سال شده است، در حالی که با تعداد کم شیرها، فراوانترین جمعیت یوزپلنگ باقی ماند. برای حفاظت از یوزپلنگان، نباید تنها در حفاظت از آنها در داخل پارک های ملی تکیه شود، بلکه همچنین باید بر حفاظت از آنها در مناطق طبیعی در خارج از پارک های ملی که در آن دیگر شکارچیان بزرگ وجود ندارد نیز تاکید شود.
فایل رایگان تحقیق آسیب به تاسیسات برقی و عملیات ترمیم آن پس از وقوع زلزله | WORD
ق بم 43-1- آسیبهای وارده به پست 230 کیلوولت بم 53-2- آسیبهای وارده به شبکه توزیع 74- ترمیم شبکه برق بم 115- ارزیابی میزان خطرپذیری شبکه برق کشور در برابر زلزله 125-1- پهنهبندی خطر زلزله در ایران 125-2- تعیین نقاط با اهمیت شبکه 136- معیارهای لرزهای انتخاب و طراحی اجزاء شبکههای قدرت 147- راهکارهای افزایش قابلیت اطمینان شبکه قدرت در برابر زلزله 168- نتیجه گیری 179- مراجع 18
فایل رایگان تحقیق انواع پله های ساختمانی | WORD
مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : دانلود nx 36 ص فرمت word nxفهرست مطالبمقدمه 1تعریف پله 1انواع پله 1اجزاء پله 3سیستم ساختاری 5پله برقی 9پیشینه 10پله های مورد استفاده در ساختمان های اداری، تجاری، مسکونی 12پله های پیش ساخته 14پوشش پله ها 24پروژه ها 26منابع 36
فایل رایگان پاورپوینت تحلیل تصویری موزه مرسدس بنز | WORD
ید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : دانلود nx 13 اسلاید
فایل رایگان تحقیق اکسپو شانگهای 2010 | WORD
کیه:مارپیچ رویاهاغرفه سوئد:خوشایندی،نوآوری و ارتباطغرفه اتریش: توپولوژی و باستان شناسی صداغرفه کانادا:نماینده ای از 3 ارزش اصلی زندگی در کاناداغرفه هلند: خیابان شاد برای زندگی معاصر شهریغرفه ماکائو:نمادی ترین غرفه نمایشگاهغرفه بلژیک:تبیین کالبدی اروپا غرفه ایرانمنابع
فایل رایگان تحقیق ارتباط طبیعت و معماری | WORD
4اصل و مبدا معماری طبیعی 4رابطه ی ارگانیسم با محیط خود و قیاس آن با معماری 7اصول معماری ارگانیک: 8بررسی معماری ارگانیک در آمریکا 8فرانك لوید رایت و تاثیر او در معماری ارگانیک 9طبیعت کویر 14الهام از طبیعت کویر در معماری 15نمونه هایی از معماری كویر در جهان 152. كتابخانه لاس و گاس (موزه دیسكاوری ( آنتونی پروداك 173. خانه سایه(پروداك( 19معماری كویر در ایران 20منابع: 20
فایل رایگان تحقیق هنر ،تاریخچه و سبک های معماری | WORD
7معماری در امپراطوری 8بیزانس «روم شرقی» 9كتاب تاریخ سبكهای معماری 10باروك 15روكوكو 17كلاسیسیم جدید 19مدرنیسم چیست؟ 21مدرن ولیت 22پست مدرنیسم 23مراحل تجزیه و تحلیل 34اصول مشخصهها و مراحل طراحی 38اصول و روشهای معماری 40مشخصهها و اصول معماری معاصر 43فرم و فضا 44سازندگیهای فرم و فضا 46سازماندهی مركزی 50تناسب 52منابع و مأخذ 55
فایل رایگان تحقیق طراحی تالار اطاق های عمل بیمارستان | WORD
فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : دانلود nx 7 ص فرمت word nxفهرست مطالبطراحی تالار اطاق های عمل بیمارستان 1محل جانمائی اطاق های عمل در بیمارستان 3جانمایی اجزاء داخلی در مجموعه اطاقهای عمل 61 - منطقه ورودی بیماران و کارکنان و وسایل : 72 - منطقه داخلی تالار اطاقهای عمل : 73 - منطقه اصلی درتالار اطاقهای عمل : 84 - منطقه خروج کارکثیف از تالار اطاقهای عمل : 9
فایل رایگان تحقیق سازه های کابلی در بناها | WORD
زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : دانلود nx 19 ص فرمت WORD nxفهرست مطالبنقش مصالح در استحکام بنا 2عضو کششی کابل 7زیبایی سازه های کششی 9ایده اصلی طرح: 10مركز نمایشگاهی بندرگاه دارلینگ(Darling harbar) 12پل های معلق با فرم منحنی طنابی 13پل تاكومانروز 14زمین ورزشی رالی: 14ترمینال حج : 15استادیوم المپیك مونیخ: 17
فایل رایگان تحقیق آشنایی با معماری صدر مسیحیت | WORD
متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : دانلود nx 12 ص فرمت WORD nxفهرست مطالبمقدمه 1هنر صدر مسیحیت و هنر اسلامی هنر بیزانسی (هنر بیزانسی پسین«معماری) 5مهرابهای مسیحی 7معماری گوتیک 8معماری : 10الگوتیک آغازین : 10کلیسای نوتردام پاریس : 10گوتیک پیشرفته : 11کلیسای شارتر : 12معماری گوتیک پسین : 12
فایل رایگان تحقیق مفاهیم بنیادی معماری ایرانی اسلامی | WORD
دوره رضاخان : 37بررسی آثار دو معمار معاصر ایرانی 46الف - فرهاد احمدی 46مجتمع فرهنگی سینمایی دزفول 53ب - سید هادی میرمیران 57سیر تحول و ویژگیهای معماری میرمیران 59بنای مجموعه فرهنگستانهای ایران 62بنای مجموعه ورزشی رفسنجان 64بنای كتابخانه ملی ایران 66بنای موزه ملی آب ایران 67
فایل رایگان تحقیق آثار معماری کالاتراوا | WORD
NG" 5پروژه طرح توسعه موزه هنر میلولواکی 6تاریخچه پروژه 6روند طراحی پروژه 6گالری 8پاویون 8تراس جنوبی 9بال پرنده (سایه بان ) 9مشخصات ظاهری بال پرنده 9مشخصات سازه ای بال پرنده 10روند طراحی بال پرنده 10عملکرد بال پرنده 11خاکبرداری و اجرای فونداسیون پروژه 12مسائل اجرایی قالب بندی اجزای سازه ای 13پارکینگ 13تیر محیطی 13قوسها 14محوطه سازی 14