فایل رایگان طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد پـفـك نـمكی با ظرفیت 400 تن در سال

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل رایگان طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد پـفـك نـمكی با ظرفیت 400 تن در سال :

دانلود طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد پـفـك نـمكی با ظرفیت 400 تن در سال 14 ص فرمت word

مقدمــه :

با توجه به افزایش جمعیت و روند رو به رشد استفاده كودكان از مواد غذایی كمكی از قبیل فراورده های حجیم شده غلات مانند پفك نمكی و غیره بعلت قیمت نازل آن در مقایسه با قیمت نسبتا بالای سایر تنقلات و بازار فروش نسبتا بالای محصول، احداث واحد تولید پفك نمكی با عنایت به داخلی بودن كلیه ماشین آلات خط تولید و عدم نیاز ارزی ، علاوه بر اینكه خود كفایی كشور را تضمین می‌كند زمینه مناسبی را جهت كسب بازارهای خارجی و صدور محصول به كشورهای همسایه در راستای صادرات غیر نفتی فراهم می‌نماید.

ضمن اینكه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

مراحل تولید پفك نمكی با ورود پودر ذرت از قبل آماده شده به میكسر و رساندن رطوبت آن به 12% آغاز می‌شود. سپس پودر وارد اكسترودر شده و در آن به شكل لوله هایی توخالی در آمده و در انتهای سیلندر آن تیغه ای این لوله ها را به ابعاد دلخواه قطع می‌كند.

در قسمت مخزن آماده سازی لعاب یا دراژه روغن پودر پنیر ، رنگ های مجاز خوراكی و نمك با درصدهای لازم مخلوط شده و لعاب حاصل وارد 2 عدد تانك ذخیره لعاب می‌شود.

پفك های خارج شده از اكسترودر پس از خشك شدن اولیه توسط دوش هایی به این لعاب آغشته می‌گردند و سپس مجددا به مدت پانزده دقیقه حرارت داده می‌شوند تا رطوبت نهایی به 8% برسد. نهایتا پفك تولیدی توسط نوار نقاله به قسمت بسته بندی انتقال یافته و در بسته های 20 تا 25 گرمی بسته بندی و كارتن گذاری شده و به انبار منتقل می‌شوند.



لینک کمکی