فایل رایگان طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد چیپس سیب‌زمینی با ظرفیت 500 تن در سال

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل رایگان طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد چیپس سیب‌زمینی با ظرفیت 500 تن در سال :

دانلود طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد چیپس سیب‌زمینی با ظرفیت 500 تن در سال 16 ص فرمت word

روش تولید:

برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود . سیب زمینی باید درشت ، سالم ، كاملا رسیده ودارای كمترین مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از اینكه سیب زمینی مرغوب انتخاب گردید، درآب شسته می شودتاگرد وخاك وهرگونه مواد خارجی سطح ازآن پاك شود. سپس بایدسیب زمینی راپوست كنده وآن را بصورت تراشه های نازك درآورد پوست كندن سیب زمینی توسط دستگاههای سایش انجام می گیرد. برای این منظور دركارخانه ها بیشتر از روش سایش استفاده می شود.دراین روش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است ، كه این مسئله بستگی به شكل ، اندازه وعمق گره هاوهمچنین مدت زمانی داردكه سیب زمینی در انبار نگهداری شده است .

چنانچه سیب زمینی پوست كنده را درمعرض هوا قرار دهیم ، رنگ آن تیره مایل به قهوه ای می شود، كه پس از خشك شدن ، تبدیل به خاكستری می گردد.

پس از كندن پوست سیب زمینی ، نوبت به تهیه تراشه های نازكی از آن می رسد ،كه اینكار نیز بوسیله ماشین صورت می گیرد.بدینترتیب كه سیب زمینی به داخل ظرف قیفی شكلی بنام هاپر ریخته می شودوباعبور ازمیان دستگاه مذكور، به درون ماشین برش سرازیر می گردد. در هنگام برش ، وبمنظور شسته شدن نشاسته از سطح تراشه ها، یك جریان آب دائمی باید از روی آنها عبور نماید.چنانچه نشاسته از سطح تراشه ها شسته نشود، باعث چسبیدن آنها بهنگام سرخ شدن خواهد گردید. تعیین میزان ضخامت تراشه ها نیز به عواملی ازقبیل جنس (نوع ) سیب زمینی، مدت توقف در انبار، مقدار آماس سیب زمینی و...بستگی دارد ، كه معمولا بین 5/1 تا3 میلیمتر متغییر می باشد.

میزان ضایعات هنگام شستشو وتهیه تراشه ها ، معمولا بین 5/0 تا 1 درصد وزن سیب زمینی خام مصرف شده است. قبل از ریختن تراشه ها به درون ظروف روغن داغ، باید تا حد امكان آنها را خشك نمود تا مدت زمان لازم برای سرخ شدن تقلیل یافته(حداكثر رطوبت باید بین 5/1 تا2 درصد باشد)،درمصرف سوخت نیز صرفه جوئی نمود...............................



لینک کمکی