فایل رایگان مقاله بررسي تأثير توسعه بازارهاي مالي بر مصرف انرژي در کشورهاي عضو اوپک
لینک مرتبط » فایل رایگان مقاله بررسي تأثير توسعه بازارهاي مالي بر مصرف انرژي در کشورهاي عضو اوپک
فایل رایگان مقاله مطالعه تطبيقي ويژگيهاي داستان آپارتمانيِ دهه هشتاد ايران و داستان کوتاه ريموند کارور | WORD
ای اصلی داستانهای کارور هستند. در این مقاله، سیر داستان کوتاه در ایران تا ابتدای ده هشتاد، درونمای آثار کارور و شاخصههای تجرب زندگی در کلانشهر از منظر زیمل سه عامل اصلی در بررسی شکلگیری داستان آپارتمانی است. در ایران، همزمان با ترجم آثار کارور، تجرب آغازین زندگی در کلانشهر رخ داد و مخاطبان ادبیات در آستان دهه هشتاد، بحران انسان معاصر را در داستانهای کارور پیدا کردند. او بهعنوان الگویی برای فرم و محتوای داستان ایرانی تا اواخر این دهه باقی ماند.
فایل رایگان مقاله نخستين داستانهاي زنان ايراني در ژانر مطبوعات | WORD
از پایه گذاران داستان کوتاه فارسی بهشمار آورد. مسئله این مقاله درست در همین نقطه شکل می گیرد: چه ویژگیهایی در این داستان ها هست که بر اساس آن بتوان آن ها را از حلقه های گذار از حکایت پردازی سنتی به داستان نویسی مدرن بهشمار آورد؟ برای یافتن پاسخ باید به برخی پرسش های مقدماتی دیگر هم پاسخ داد؛ مثل اینکه داستان های مذکور در چه بافتی نوشته شدند، نویسندگان آن ها چه کسانی بودند و چه نسبتی با گفتمان های معاصر داشتند؟ این ها پرسش های فرعی و اصلی ما در مقاله حاضر خواهد بود.
فایل رایگان مقاله تحليل تصوير «ديگري» در داستان «سفر بزرگ امينه»
اثر گلي ترقي | WORD
لکه بیشتر به تغییرات رفتاری او پرداخته شده است. راوی در پاریس درمییابد که خودش «دیگریِ» منفی است؛ یعنی مردم اروپا خوانشی منفی از او بهعنوان فردی جهانسومی دارند. خوانش راوی از امینه پس از سفر او به اروپا، از خوانشی تا حدی منفی به خوانشی مثبت تغییر میکند. در پاریس، راوی و امینه هر دو بهعنوان «دیگری» در مقابل «منِ» فرانسوی قرار میگیرند و امینه به دیگریِ درونفرهنگی تبدیل میشود و جهانسوم بهمنزله دیگریِ کلان، در مقابل اروپا بهمنزله منِ کلان قرار میگیرد.
فایل رایگان مقاله مطالعه مفهوم ادبيت در نظريه معناسبکشناسي | WORD
ادبیت، بنیادی ترین مفهوم تشکیل دهند آن، می پردازیم. ابتدا سیر تحولی نگرشهای گوناگون به این مفهوم را ازنظر میگذرانیم و از این رهگذر، برخی تفاوتهای اساسی این رویکرد با سایر رویکردهای معطوف به ادبیت را بیان می کنیم؛ سپس عناصر پایه ای نظری معناسبک شناسی را توضیح میدهیم و در ادامه میکوشیم به این سؤالات پاسخ دهیم: از دیدگاه این نظریه، چه متنی ادبی بهشمار می رود و معیارهای ادبیت متن کداماند؟ چه عاملی باعث می شود در میان متون ادبی، اثری فاخر و اثری نازل شمرده شود؟
فایل رایگان مقاله بررسي آثار معتبر در دو نسخه از کتاب گزيده
تاريخ ادبيات انگليسي نورتون | WORD
یفا میکند. این متن عمدتاً در دو نسخه اصلی دوجلدی و خلاصهشده تکجلدی در ایران یافت میشود. این کتاب را از منظرهای مختلفی میتوان بررسید که هر یک چهبسا موضوع مقالهای باشد. پژوهش حاضر خواستار بررسی نوع انتخاب آثار و نویسندگان بزرگ ادبیات انگلیسی در دو نسخه موجود در ایران، یعنی نسخه اصلی و نسخه خلاصهشده سخنور است. بدین منظور، سیری از روند تغییرات در رشته ادبیات انگلیسی در دهههای اخیر ارائه میشود و میزان مطابقت دو نسخه مذکور با این تغییرات ارزیابی خواهد شد.
فایل رایگان مقاله آيروني در ذهن و زبان ناصرخسرو | WORD
داده است که موجب شده وی از موضعی فراتر از دیگران مسائل مهم زمانه خود را بنگرد و درک کند. بر اساس یافتههای تحقیق بهنظر میرسد چیزی که بیش از هر تجربه و رخدادی، بنمایه اشعار ناصرخسرو را تحت تأثیر قرار داده و از وی شاعری جدی، غیرمنعطف، معترض و عبوس ساخته، ناکامی اجتماعی او از گرایش به آیین اسماعیلیه، شکست تبلیغات مذهبی و عدم توفیق در کسب دوباره پایگاه اجتماعی است. روش این تحقیق توصیفی ـ تحلیلی، ابزار گردآوری اطلاعات برگه نویسی و حوز مطالعات کتابخانه ای است.
فایل رایگان مقاله بررسي ارتباط گفتمان قدرت با شخصيت نافرمان
در فراداستان فارسي | WORD
ا استفاده از آرای بوردیو به بررسی آن خواهیم پرداخت. با نظر به آرای بوردیو می توان وضعیت سیاسی کشور را «موقعیت» درنظر گرفت و شخصیت نافرمان را «کنش». طی بررسی کنش، ویژگی هایی رخ نمود که بوردیو آنها را «منش» می نامد و بر این باور است که منش ها با موقعیت ها ارتباط دارند. در این مقاله، چند منش را در شخصیت نافرمان بهمثابه کنش یافته ایم که با موقعیت در ارتباطاند. این منشها عبارتاند از: تأکید بر فردگرایی و اعلام حضور، مطالبه کردن صدا و اعتراض به راوی بهعنوان قدرت تام.
فایل رایگان مقاله حافظ: پسامدرنِ سده هشتم | WORD
سبک پسامدرن برخوردار است. بنابراین با توجه به دیدگاه دوم، نگارنده در مقاله حاضر سنجش غزلیات حافظ با تکیه بر ویژگی های سبکی مکتب پست مدرن را پیش روی قرار داده است. بر اساس نتیجه این بررسی شاید بتوان گفت از میان شاعران کلاسیک ایران حافظ تنها شاعری است که نه همچون نویسندگان عصر حاضر با تکیه بر خودآگاهی پسامدرنی، بلکه با تکیه بر نوعی ناخودآگاهی پسامدرنی، به ساختارشکنی مؤلفه های بلاغی و ستیز با مطلقاندیشی های عصر خویش برخاسته و شاهکار پسامدرن دوران خویش را خلق کرده است.
فایل رایگان مقاله بوف کور: زندگينامه خودنوشت يا داستان؟? | WORD
میکند که هر کدام از آنها نیازمند بازکاوی است: برخی از منتقدان داستان را با واقعیت یا تاریخ یکسان فرض کردهاند؛ برخی دیگر داستان بوف کور را شرح احوال و قصه زندگی نویسنده (هدایت) دانستهاند؛ گروه سوم نیز راوی داستان را همان نویسنده بیرونی داستان پنداشتهاند. در این نوشتار، با تکیه بر منابع پایهای شناخت نوع ادبی داستان و تمرکز بر اصول بنیادین این گونه ادبی و عوامل درونمتنی آن، مفروضات سهگانه فوق با ارائه شواهد مختلفی از آثار منتقدان مذکور نقد و بررسی میشود.
فایل رایگان مقاله شناختگرايي ادبي و پيوند ميان ارزش شناختي و ارزش ادبي | WORD
اندیشه بیان و صورتبندی میشود که فهم چندصدایی بهمثاب مزیتی زیباییشناختی بدون لحاظ کردن جنبههای شناختی آثار ادبی، معنای محصلی ندارد. سپس به استدلال نهادی بهمثاب قویترین استدلال علیه موضع شناختگرایان ادبی پرداخته شده است و اشکالات جدی آن در چارچوب نظری ادبی و فلسف ادبیات مطرح شده است. ماحصل مقاله موجه داشتن این نظرگاه است که ارزش شناختی بر ارزش زیباییشناختی اثر میافزاید و توجه به این امر راه را بر درک دقیقتر و جامعتری از ارزش آثار ادبی میگشاید.
فایل رایگان مقاله نورتروپ فراي و ردهبندي سمبولها | WORD
تقرار نظری ساختارگرایانهاش دارد. با این همه، در پژوهشهایی که به زبان فارسی دربار فرای صورت گرفته، این موضوع اساساً مغفول مانده است. به همین سبب پژوهش حاضر ضمن بازطرح مبانی نظری فرای درباب ردهبندی سمبولها میکوشد منابعی را که وی بهطور مستقیم یا غیرمستقیم از آنها متأثر است، آشکار کند. در همین راستا پژوهش حاضر نهفقط اهمیت واحد ساختاریِ متمایزی بهنام سمبول را در سطوح چندگان ادبی متذکر میشود، بلکه میکوشد اَشکال و صور ظهورِ سمبول را در این سطوح بررسی کند.
فایل رایگان مقاله همچو عکس ماه اندر آب جو؛ نقدي بر مقاله «طرحي براي طبقه بندي انواع ادبي در دوره کلاسيک» | WORD
نواع ادبی)، متوجه مشابهت هایی بین مطالب یک مقال علمی- پژوهشی با مقال متقدّم بر آن شد؛ مطالب مشابهی که نشانه ای مبنی بر اقتباس مشروع و مستند آن ها از منبع متقدم وجود ندارد. نویسند مقال «طرحی برای طبقه بندی انواع ادبی در دور کلاسیک» (1388) در «بخش اول» مقال خود - که به طبقه بندی انواع شعر فارسی اختصاص دارد – نظرات و ایده هایی را در این خصوص مطرح کرده است که پیش از آن در مقال «انواع ادبی در شعر فارسی» (پورنامداریان، 1386) مطرح شده است، اما هیچ اشاره و ارجاعی به آن نداشته است.
فایل رایگان مقاله آن باده همان است اگر شيشه دگر شد؛ نقدي بر مقاله «تأملي در تحول مناظره از درخت آسوريک تا اشعار نيمايي» | WORD
ع مقالات و کتاب های تازه منتشرشده در این حوزه میپردازد. وی در جریان همین جستوجوها با مقاله «تأملی در تحول مناظره از درخت آسوریک تا اشعار نیمایی» (1395)2 مواجه شد و با اندکی تورق در این مقاله دریافت که ظاهراً این مطالب را پیش از این، در مقاله ای دیگر نیز خوانده است. با مراجعه به آن مقاله، شک نگارنده به یقین تبدیل شد. این مقاله گزارشی است از کندوکاو در مقال «تأملی در تحول مناظره از درخت آسوریک تا اشعار نیمایی» و ذکر موارد مقتبس آن از مقال «مناظره در ادب فارسی» (شوشتری، 1389).3
فایل رایگان مقاله سرقت ادبيِ جديد با روشِ کهن | WORD
دانشگاه اصفهان منتشر شده (پاییز 1392: سال پنجم، صص 69- 86)، سرقت شده است. با توجه به اینکه شیو منتحلان این مقاله برای متولیان نشریات گونهگون، اعم از سردبیر و داور و نیز استادان راهنمای دانشجویان، ممکن است راهگشا باشد. در این مقاله، روش سرقت ادبیِ مذکور، نقد و بررسی شده است.با توجه به اینکه شیو منتحلان این مقاله برای متولیان نشریات گونهگون، اعم از سردبیر و داور و نیز استادان راهنمای دانشجویان، ممکن است راهگشا باشد. در این مقاله، روش سرقت ادبیِ مذکور، نقد و بررسی شده است.
فایل رایگان مقاله تغابن لعل و روز بازار خزف (نقدي بر يک نقد) | WORD
د به محکمه نقد برود و بعد حکم صادر شود که حافظ رباعیسرای خوبی نبودهاست؟! عنوان مقاله به خاطر همین اعجابانگیزی میل انسان را برای خواندن ادامه مطالب مضاعف میکند. وقتی به متن رجوع شود، مشخص میشود دریافت نادرست نویسندگان باعث شده به همان رباعیهایی که ازقضا از حافظ نیست، ایرادهای واهی گرفتهشود تا حکمی به ناحق که مطلوب نویسندگان است، علیه حافظ صادر شود. سعی نگارنده نقد بنیادین و محتوایی مقاله مذکور و ذکر سستیها و کاستیهایی است که آن مقاله مشحون از آنهاست
فایل رایگان مقاله تأملي بر کتاب انواع نثر فارسي نوشته منصور رستگار فسايي | WORD
یراداتی که بر کتاب وارد است از شیوه طرح مطالب شروع میشود و به محتوی منجر میگردد. در این جستار مشکلات و کاستی ها با ذکر راههایی برای اصلاح پیشنهاد میشوند. با توجه به رویکرد انتشارات سمت در تهیه کتب درسی، نویسنده حاضر نتیجه میگیرد بدون رفع کاستیهای کتاب اهداف نویسنده کتاب و ناشر برآورده نمیشود. با داوری و ویراستاری مجدد کتاب، که آشکارا تاکنون به درستی انجام نگرفته است، میتوان امیدوار بود که اثر به انسجام بهتری برسد و دانشجویان و پژوهشگران بهره لازم را ببرند.
فایل رایگان مقاله «دو [يا چند]لايگي» در رمانهاي تمثيلي فارسي | WORD
های مذکور با توجه به چهار مولف زمان، مکان، فرستنده و گیرنده، تأثیر رخدادهای تاریخی-سیاسی در آفرینش این آثار بازگو شده است. نتایج حاصل از پژوهش نشان میدهد عنصر مشترک «دولایگی» در رمانهای تمثیلی معاصر فارسی که در عین حال ویژگی متمایزکنند آنها از دیگر گونههای رمان است، ما را بر آن میدارد تا این رمانها را ذیل یک زیرگون ادبی قرار دهیم. نیز این گونه از رمان پدیدهای است نوظهور و همسو با نیازها و ضرورتهای زندگی معاصر که با رخدادهای سیاسی ارتباط مستقیم دارند.
فایل رایگان مقاله بلاغت نامگذاري در کتابهاي شعر فارسي معاصر (1300 تا 1395): تحليل بوطيقاي ساختاري، بلاغي، محتوايي | WORD
اسمی به ساختارهای چند جملهای و حتّی حروف تغییر شکل میدهند. در حوز بلاغت، با گسترش مجلّات و تحت تأثیر بیانیّههای شعری و متغیّر ترجمه، عناوین کتاب از حالت خشک و بیروح به عناوین شاعرانه، عاطفی و خلّاق بدل میشوند که نهایتاً به انتزاع و ابهام میانجامد. در حوز محتوا هم، محتوای عناوین از ایستایی و وطندوستی افراطی به آرمانخواهی اجتماعی و سیاسی و آرمانخواهی مذهبی و انقلابی تغییر شکل میدهد و نهایتاً به تکثّر و بیمعنایی و تفنّن و بازی با کلمات کشیده میشود.
فایل رایگان مقاله تطوّر شخصيّت جوانمرد در داستانهاي فارسي (بررسي سه داستان سمک عيّار، داش آکل و قيدار) | WORD
ضدِقهرمان، به روشنی بر مبنای صفت جوانمردی مشخّص میشود، با این تفاوت که ضدِقهرمان داستان «داش آکل» و سمک از لحاظ خصوصیّات ظاهری و رفتاری شبیه به قهرمان است و ضدِقهرمان داستان قیدار از این نظر نیز با قهرمان تفاوت دارد. علاوه بر این امیرخانی، مؤلّف اعتقاد به اسلام را به عناصر سازند صفت جوانمردی اضافه کردهاست امّا جز این، قیدار، صرف نظر از خصوصیّات ظاهری، از لحاظ ساماندهی رویدادها در جهت برجستهکردن خصوصیّات شخصیّت نوعی (تیپ) جوانمرد، کاملاً شبیه به سمک عیّار است.
فایل رایگان مقاله بررسي انتقادي مقالات علمي ـ پژوهشي با موضوع «شخصيت و شخصيتپردازي» در ادبيات داستاني | WORD
ده، یافتهها، منابع و... بررسی و تحلیل شدند. بنابر یافتههای این پژوهش، کاستیها و اشکالات مقالههای یادشده را میتوان در موارد زیر دستهبندی کرد: ابهام و نقص در برخی چکیدهها، ضعف در ساختار و روش تحقیق، ناهماهنگی اجزای تحقیق و تکرار برخی موضوعات، رویکردها و منابع. توجه به موضوعات تازه و نظریههای نو، مطالعات بینارشتهای و همکاری با دانشآموختگان رشتههای دیگر، دقت در انتخاب نظریههای کارآمد و استفاده از روشهای مناسب تحقیق از قوتهای برخی مقالات بودند.
فایل رایگان مقاله شعر فتح (معرفي و تحليل نوعي از شعرِ مدحي) | WORD
امهها و دایرهالمعارفها نیز از «شعر فتح»، نمونهها و ویژگیهای آن، سخنی در میان نیست. در این مقاله نمونههای فراوانی از شعر فتح، سروده معروفترین شاعران زبان فارسی،گردآوری و به ترتیب تاریخی، تنظیم شده است تا به این پرسشها، پاسخ داده شود که ویژگیهای این نوع شعر چیست؟ در چه قالب و ساختاری نمود پیدا کرده، چه محتوایی را در بر داشته است و مناسبات آن با نوعهای دیگر چون فتحنامه، ظفرنامه و جنگنامه و تأثیر و تأثّر شاعران، در این نوع شعر از یکدیگر چه و چگونه بوده است.
فایل رایگان مقاله از «اپوخه» تا نوآوريهاي شاعرانه: آسيبشناسي کاربستِ روش پديدارشناختي در پژوهشهاي ادبي حوزه زبان فارسي | WORD
به شباهتهای ظاهری میان اصطلاحات خاص این رویکرد و مضامین موجود در اشعار شاعران و نیز آرای نظریِ آنها، کاربرد نادرست رویکرد پدیدارشناختی در خوانش و تفسیر آثار ادبی، کاربرد سهلانگارانه اصطلاح «پدیدارشناسی» در عنوان و متن مقاله، و مهمتر از همه نبودِ درک صحیح از مفهوم «چارچوب نظری پژوهش»، این دسته از پژوهش ها کاستی ها و بدفهمی های بنیادینی را بهبار آوردهاند که دستکم با آنچه بنیانگذاران این رویکرد در پی دستیابی به آن بودند، همچنان فاصله بسیار زیادی دارد.
فایل رایگان مقاله سبک شناسي عروضي رباعيات خيام | WORD
تعیین بسامد متغیرهای مختلف عروضی است، به ناگزیر وزن رباعی در معنای عام نیز مورد بررسی قرار گرفت. نتیجه این تحقیق نشان میدهد که برخی از ویژگیهای عروضی در رباعیات خیام چنان بسامد کم یا چنان بسامد زیادی دارند که میتوانند ما را به سمت وسوی شناخت سبک فردی- عروضی رهنمون شوند: در رباعیات خیام شاخه اخرم بسیار به ندرت به کار میرود. رکن دوم رباعیات خیام تسکین نمیگیرد. بیش از 95 درصد مصراعها تنها در چهار وزن سروده شدهاند و در کل 256 الگوی اصلی برای رباعیات خیام وجود دارد.
فایل رایگان مقاله از همانندسازي تا فرديت؛ چالشِ «خود» شدن در اشعار نسيمي
با تکيه بر نقد روانکاوانه کهنالگوي انسان کامل | WORD
جستار با روش توصیفی- تحلیلی و با تکیه بر مکتب روانشناسی تحلیلیِ یونگ، بر آن است تا شخصیت عمادالدین نسیمی را با توجه به انگاره انسان کامل در اشعار عرفانی اش، نقد روانشناختی کند. این کهن الگو در نتیجه «فرافکنی»، در قالب شخصیت های مختلفی مثل پیامبر- صلّیاللهعلیهوآله-، فضل الله نعیمی و... در شعر این شاعر تجلی یافته است. ظهور این انگاره در شعر نسیمی کارکرد خاصی دارد و هدف آن رساندن شاعر به «خود»، پس از طی مراحل «همانند سازی»، «تورم روانی»، «فرافکنی» و «فردیت» است.
فایل رایگان مقاله اقتدار نظريه در پژوهشهاي ادبي معاصر | WORD
ها نظری منطقمکالم باختین بوده- با نگاهی آسیبشناختی از نسبتِ منطقی (و نه اقتدارگرایانه) میان نظریه و متن سخن گفته شده است. بهباور نویسنده، نسبت میان نظریه و متن زمانی منطقی (غیراقتدارگرایانه) خواهد بود که نخست استقلال متن در مقابل نظریه حفظ شود و دیگر اینکه انتخاب متن صرفاً برای تأیید و تصدیق درستی نظریه نباشد؛ بلکه بر عکس انتخاب متن باید بهگونهای باشد که با ابطال نظریه، امکان اصلاح و ارائ نظریهای تازهتر که توان تبیین متون بیشتری را داشته باشد، فراهم شود.
فایل رایگان مقاله شگردهاي نوآوري در فرم ظاهريِ غزل نو | WORD
(کانکریتنویسی) یا القای تصویری معنا؛ 4. بههم چسباندن ابیات هممعنا در غزل؛ 5. آمیختگی با دیگر قالبها؛ 6. زیرِهم نویسی یا نگارش ستونی ابیات؛ 7. آوردن دو مصراع یک بیت در یک مصراع؛ 8. نگارش چهارلختی ابیات غزل؛ 9. بهرهگیری از علایم سجاوندی در پیکره غزل؛ 10. تقسیمبندی اپیزودیک غزل؛ 11. پایانبندی متفاوت در غزل. این مقاله پژوهشی است در این شگردهای نوآوری و اهداف زیباییشناختی، ارائ نمونهها و تحلیلهای آنها و در نهایت بحثی مختصر درباره آسیبشناسی این شگردها.
فایل رایگان مقاله بررسي تطبيقيِ دو رويکرد تحليلي و اروپايي در فلسفه ادبيات، با دفاعيهاي از فلسفه تحليليِ ادبيات | WORD
ان تا حدود زیادی همان کارکردها و تأثیرهای ادبیات را دارد. البته، این بههیچوجه به معنای نفی ارزش رویکرد اروپایی نیست. بهزعم نگارنده، آنچه در وضع کنونی در ایران به آن بیشتر نیاز داریم نه فلسف اروپاییِ ادبیات بلکه فلسف تحلیلیِ ادبیات است، زیرا این رویکرد با تمرکز بر روش تحلیل و واکاوی منطقیِ مفهوم «ادبیات» و مفهومهای مرتبط با آن زمینه را برای شناخت دقیقتر این حوزه فراهم میکند، و آنگاه است که میتوان با رویکرد اروپایی به بررسی جنبههای دیگر ادبیات پرداخت.
فایل رایگان مقاله بنيانهاي نشانهشناختي «همسازه» و «ناسازه» در انديشه رولان بارت | WORD
توان به خوانش متفاوتی از متن روی آورد. با این همه، بارت هرگز تبیینِ روشنی از سازوکار نشانهشناختی همسازه و ناسازه بهدست نمیدهد. به همین سبب ممکن است تصور شود که چرخش نظری بارت متضمنِ نفی آموزههای پیشین او در باب نشانه است. بر این اساس، پژوهش حاضر میکوشد ضمن بررسی مبانی نشانهشناختی همسازه و ناسازه، عواقب و نتایج منطقی این تلقی را بررسی کند. در پایان مشخص میشود که رویکرد بارتِ دوم اساساً متأثر از نقد روابطِ سلسلهمراتبی حاکم بر معانی صریح و معانی ضمنی است.
فایل رایگان مقاله بازيابي عنصر مکان در «بوف کور» صادق هدايت بر پايهي جغرافياي تاريخي ري و تهران | WORD
گستره تاریخی عهود باستان، سدههای میانه و دوره صفوی تا قاجار را دربرمیگیرد. در این مقاله، با تکیه بر نشانههای درونمتنی اثر و انطباق آنها با جزئیات جغرافیای تاریخی «ری و تهران» نقشه مسیر راوی در مکانی واقعی و عینی بازشناسی شده است. براساس یافتههای این پژوهش، اجزای مکان در بوف کور را میتوان در سه مؤلفه مبدأ، مقصد و مسیر حرکت قهرمان بهسوی گورستان و قلعه بیرون شهر بازیابی کرد که با بازنمایی عناصری تازه درپی ابهامزدایی از عنصر مکان در بوف کور صادق هدایت است.
فایل رایگان مقاله تحليل شعرِ «آي آدمها» و تفسيرهاي آن براساس نظريه زيباييشناسي دريافت | WORD
ها و نانوشتههای متنها، به آنها حیاتی دوباره میبخشند. حذف و برجستهسازی، فرضیهسازی، استراتژی خواندن/ خواننده و افق انتظارات دیگر فرایندهایی است که آیزر و یائوس با طرح و بسط آنها، راه را برای تشریح فرایند کشف معنا هموار کردند. در این جستار، شعرِ «آی آدمها» و تفسیرهای متعدد آن از منظر فرایندهای زیباییشناسی دریافت بررسی و تحلیل شده است. به همین منظور، ضمن معرفی و طبقهبندی تفسیرهای متعدد این شعر، فرایند درک خوانندگان تحلیل و فضاهای خالی متن تشریح شده است.