فایل رایگان پژوهشی در صنعت قوطی غذائی

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل رایگان پژوهشی در صنعت قوطی غذائی :

عنوان مقاله: فایل رایگان پژوهشی در صنعت قوطی غذائی
قالب فایل: WORD

فایل رایگان پژوهشی در صنعت قوطی غذائی
فهرست مطالب:
بسته بندی
بسته بندی پلی است بین تولید كننده ومصرف كننده
جایگاه صنعت بسته بندی در جهان وایران
تعریف بسته بندی فلزی
مزایا و معایب
زیرگروههای بسته بندی فلزی
تاریخچه ساخت قوطی
تاریخچه قوطی سازی درایران
روند رشد قوطی سازی درایران
كمیته فنی ارتقاء كیفیت قوطی
تاریخچه تولید كمپوت وكنسرو در ایران
جایگاه قوطی غذائی در عرضه محصولات
خصوصیات قوطی فلزی
تعریف قوطی و حلب
مواد لازم جهت ساخت قوطی
1- ورق حلب
2- سیم مسی
3- لحیم
4- مایع لاستیك
مواد لازم جهت پوشش قوطی
روشهای تولید
الف – قوطی كششی
ب- قوطی درزدار
روشهای دوخت بدنه
وضعیت استاندارد
تعرفه كالا
مقایسه سود بازرگانی چند كشور
كد ISIC
سازگاری باشرایط زیست محیطی
بازیافت قوطی
لیست تولید كنندگان قوطی غذائی
پراكندگی واحدهای سازنده قوطی غذائی در كشور
متوسط عمر ماشین آلات موجود
میزان اشتغال
ارزبری ومقایسه قیمتهای داخلی وخارجی
ارزش افزوده قوطی غذائی
ارزش تولیدات سال 79
آمار تولید قوطی كمپوت و كنسرو
بحث عرضه و تقاضای قوطی
واردات قوطی
صادرات قوطی
مشكلات صنعت قوطی غذائی در ایران
پیشنهادات
منابع و ماخذ


* بخشی از ابتدای مقاله:

بسته بندی
بخش كشاورزی به عنوان یكی از بخش‌های زیربنایی كشور تاثیر بسزایی در حفظ و تامین استقلال كشور دارد و كارشناسان این بخش ضمن تاكید بر ضرورت كیفیت بسته‌بندی محصولات آن را عاملی بر ارزش افزوده در این حوزه دانستند.
بسته بندی و درجه بندی محصولات كشاورزی یكی از فرآیندهای این بخش است كه كارشناسان و متخصصان امر آن را نیاز اصلی فعالیت‌های كشاورزی می‌دانند.
كارشناسان این حوزه معتقدند بسته بندی و درجه بندی در ایران متناسب با اثربخشی آن مورد توجه جدی قرار نگرفته و از كاستی كشاروزی كشور سالیانه زیان‌های فراوانی را متحمل می‌شود.
در كشورمان به دلیل فاصله بسته‌بندی‌ها و درجه‌بندی‌های محصولات مختلف با استانداردهای جهانی، ضایعات بسیاری در زمینه محصولات كشاورزی ایجاد می‌شود.

بسته بندی پلی است بین تولید كننده ومصرف كننده
نوع بشر از بدو آفرینش ، آنگاه كه موفق به ساخت ادوات و تجهیزات جهت بهبود وضعیت زندگی خود شد ، جهت نقل مكان آنها نیازمند بسته بندی گردید.
بسته بندی به لحاظ دارابودن ویژگیهای خاص در زمینه های مختلف و فراهم نمودن امكان ذخیره سازی فرآورده ها ی گوناگون از جمله مواد غذائی بخصوص پس از دسترسی به فنون پاستوریزاسیون از اهمیت ویژه ای برخوردار شد.
صنعت بسته بندی به عنوان یكی از مهمترین و تعیین كننده ترین عوامل موثر عرضه كالا و موفقیت در كسب بازار ، هم اكنون تمامی فعالیتهای تولیدی و بازرگانی را در جهان متوجه خود كرده به نحوی كه اگرچه مقوله جدیدی در صنعت و اقتصاد نیست ولی با تحولاتی كه یافته توجه بسیاری را به خود جلب نموده و به عاملی تعیین كننده در موفقیت عرضه كالا و خدمات تبدیل شده است.
متاسفانه با تمام اهمیت آن هنوز در ایران توجهی اساسی به آن نشده و می توان گفت صنعت قوطی سازی كه شاید یكی از مهمترین شاخه های صنعت بسته بندی است آنچنانكه باید مورد توجه قرارنگرفته ، اگرچه در سالهای اخیر اقداماتی در جهت نوسازی آن بعمل آمده ولی هنوز راهی دراز در پیش است.
دراین گزارش پس از تعریفی اجمالی از بسته بندی و تقسیمات آن ، به گروه قوطی غذائــی ( كمپوت و كنسرو ) توجه خواهد شد.

جایگاه صنعت بسته بندی در جهان وایران
اهمیت صنایع بسته بندی در دنیای امروز و نقش تعیین كننده آن در حفظ و نگهداری، شكیل شدن كالا ، سهولت حمل ونقل ، طول عمر ، استحكام ، قیمت تمام شده ، و0000 در حدیست كه گاها” اهمیت آن در جلب مشتری بیش از كیفیت محتوی است. بدین جهت به آن بها داده شده و درنتیجه به پیشرفتهای بسیار نائل گردیده به نحوی كه سیستم بسته بندی در حال حاضر، حتی با ده سال گذشته نیز قابل مقایسه نیست . اما متاسفانه در كشور ما این رشته علاوه بر مشكلات عام صنعت همانند عدم ثبات و قانون مندی اقتصادی ، تاثیرپذیری از نرخ ارز ، مدیریت ناكارآمد ، كمبود نیروی متخصص ، افزایش بی رویه دستمزدها ، قانون كار ، تورم نیروی كار غیر متخصص ، كثرت عوارض ، مالیاتها و 0000 در سالهای اول انقلاب یعنی در دوران ارزهای ارزان با نامهربانی مسئولین وقت روبرو بوده به نحوی كه ارز تخصیص یافته به آن اساسا” صرف ورود مواد اولیه و قطعات یدكی گردید و سهم چندانی جهت بازسازی ، نوسازی و جایگزینی ماشین آلات اختصاص نیافت و در نتیجه از كاروان پیشرفت تكنولوژی بسیار عقب ماند. البته باید اذعان داشت كه صنعت بسته بندی نیز همانند سایر رشته های صنعت در دوران سازندگی به پیشرفتهائی نائل آمده از جمله استفاده از ماشین آلات مدرن ولی متاسفانه دارای حلقه های مفقوده ایست كه باعث ناكاراشدن آن گردیده كه مهمترین آن شاید عدم توجه لازم به آموزش ، تحقیقات و نوآوری باشد.
به هرحال به منظور بررسی این صنعت بعلت گستردگی دامنه وتنوع مواد اولیه مصرفی وبه تبع آن تفاوت تكنولوژی ،می بایست ابتدا آن را به گروههائی تقسیم نمود.
1- بسته بندی بافلز
2- بسته بندی با چوب ، كاغذ یا مقوا
3- بسته بندی با مواد شیمیائی همچون نایلون ، پلاستیك و0000
4- بسته بندی با شیشه وسرامیك
5- بسته بندی با الیاف وپارچه
نظربه اینكه مطلب مورد بحث این گزارش فقط بخشــی از صنعت بسته بندی فلزیست لذا از ورود به بحث سایر گروه هـا خــودداری می گردد....

لینک کمکی