فایل رایگان پاورپوینت , گرافیک رایانه ای و رنگ شناسی , 57 اسلاید pptx

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل رایگان پاورپوینت , گرافیک رایانه ای و رنگ شناسی , 57 اسلاید pptx :

این پاورپوینت با موضوع گرافیک رایانه ای و رنگ شناسی , با57 اسلاید با عناوین زیر

رنگ های اصلی
رنگ های فرعی یا ثانویه
رنگ های ترکیبی
تأثیرات روانی رنگ ها
نکاتی در طراحی رابط کاربر

**رنگ های اصلی
در تئوری رنگ سنتی، قرمز، زرد و آبی رنگ های اصلی هستند زیرا دانه های رنگی تشکیل دهنده آنها از ترکیب هیچ رنگ دیگری به وجود نیامده و تمام رنگ های دیگر از ترکیبات مختلف این سه رنگ با یکدیگر به دست می آیند.

**رنگ های فرعی یا ثانویه
سبز، نارنجی و بنفش رنگ هایی هستند که از ترکیب رنگ های اصلی با یکدیگر حاصل می شوند. محل قرار گیری هر رنگ ثانویه در دایره رنگ، بین دو رنگ اصلی تشکیل دهنده اش است.

**رنگ های ترکیبی
زرد- نارنجی، قرمز نارنجی، قرمز- بنفش، آبی - بنفش، آبی- سبز و زرد - سبز، این رنگ ها از ترکیب یک رنگ اصلی با یک رنگ فرعی به وجود می آیند و در اینجا هم، در میان دو رنگ
تشکیل دهنده خود قرار می گیرند.

**تأثیرات روانی رنگ ها
همه ما می دانیم، انسان موجودی است كه به سرعت و به شدت تحت تأثیر فر آیندهای محیطی قرار می گیرد و در تحت همین تأثیر شكل جدیدی از رفتار را از خود بروز می دهد. اثر روانی بعضی از رنگ ها به صورت زیر است:

زرد : زرد رنگی است با توان پرتو افكنی زیاد، كه بیشتر پرتوهای دریافتی را بازتاب می كند.

**نکاتی در طراحی رابط کاربر
در اکثر موارد وقتی که کاربری برنامه‌ای رو برای اولین بار اجرا می‌كنه، اگر به هر دلیلی رابط كاربر (User Interface) برنامه مورد پسندش قرار نگیره دیگه فرصت اجرای دوباره‌ای به برنامه نمیده و یك راست میره سراغ برنامه‌ی مشابه دیگه‌ای كه رابط كاربرش راه دستش باشه و حق هم با كاربره. كاربر كاری به این نداره كه برنامه شما چقدر توانایی داره و اون یكی چقدر!

**براش مهم اینه كه با اون یكی برنامه زندگی براش راحتتره. كاربر می‌خواد وظایفی رو به كمك برنامه سریعتر و بهتر انجام بده و در ذهنش هم الگوهایی برای انجام این وظایف داره. از طرفی برنامه هم طبق قوانین و اصول خودش دستورات رو می‌گیره تا وظایف خواسته شده رو به انجام برسونه. هر چقدر ما بتونیم تعابیر برنامه (Program Model) رو به تعابیر كاربر (User Model) نزدیكتر كنیم، رابط كاربر مناسبتری برای برنامه ایجاد كرده ایم.

**برای این منظور كافیه كه اصول ساده زیر رو در زمان طراحی رابط كاربر در نظر بگیریم:
سادگی:
خیلی از كاربران از كار با كامپیوتر وحشت دارند. حتی بسیاری از كاربرانی كه با كامپیوتر آشنایی كافی دارند، هنوز این وحشت رو هنگام كار با یك نرم افزار جدید تو خودشون احساس می‌كنند. هر چقدر رابط كاربر برنامه پیچیده‌تر باشه، این وحشت بیشتره.


لینک کمکی