فایل رایگان ارائه مدل عددي جهت مکانيابي خوردگي فرسايشي روي ديواره جامد بر اساس پارامترهاي جريان گذراي کاويتاسيون | WORD
ی آن در طول زمان، جهت پیشبینی نواحی فرسایشیافته استفاده میکند. بعد از اعتبارسنجی حل عددی، با نتایج آزمایشگاهی در یک هندسه سه بعدی متقارن محوری نازل آزمایشگاهی استاندارد، به تحلیل ارتباط بین پارامترهای جریان و فرسایش کاویتاسیون پرداخته میشود. فرسایش کاویتاسیون با تحلیل پارامترهای جریان قابل توجیه است. فرکانس و نواحی تشکیل و فروپاشی کاویتاسیون در جریان و نیروهای اعمالی به سطح در طول زمان به تخمین نواحی فرسایش یافته و شدت فرسایش کمک میکند.
فایل رایگان ارايه يک مدل ساده شده جامد فلزي با ضريب هدايت حرارتي متغير به منظور استخراج عملکرد لوله حرارتي ترموسيفون با استفاده از شبيه سازي عددي | WORD
ر انتها نتایج عددی مدل ارائه شده با داده های تجربی موجود مقایسه شده است و تطابق خوبی بین نتایج عددی و تجربی مشاهده گردید. با افزایش توان حرارتی، مقاومت حرارتی کاهش می یابد و در توانهای حرارتی بالاتر از 172,87وات میتوان از تاثیر افزایش توان ورودی بر مقاومت حرارتی چشم پوشی کرد و مقاومت حرارتی را تقریبا ثابت فرض نمود، همچنین در توانهای حرارتی کمتر از 172,87وات اختلاف نتایج تجربی و عددی بیشتر میشود و مدل ارائه شده در توانهای بالاتر عملکرد بهتری دارد.
فایل رایگان ارزيابي آزمايشگاهي عملکرد سيستم توزيع هواي زير سطحي با دماي ورودي 16 درجه سلسيوس، به لحاظ الگوي دما، سرعت و شرايط آسايش افراد | WORD
ت دمایی نسبت به تغییرات سرعتی کمتر بوده و با فاصله گرفتن از دریچه به میزان 60 سانتیمتر اثرات جریان ورودی به مقدار بسیار زیادی کاهش مییابد. تغییرات احساس حرارتی در اعضا و کل بدن حدودا خنثی بوده و بین +0,2 تا -0,2 متغیر است. رضایت افراد مطلوب بوده و بین 1,7 تا 2 واحد آسایش حرارتی قرار دارد که در ناحیه رضایت میبا شد. این نتایج نشان دهنده عملکرد مطلوب سیستم توزیع هوای زیر سطحی در دمای ورودی 16 درجه سلسیوس به لحاظ ایجاد شرایط آسایش حرارتی برای افراد میباشد.
فایل رایگان استفاده از يک مدل ساده شده آيروديناميکي در شناورهاي دوبدنه پرسرعت | WORD
رنده را پر میکنند. محاسبات طراحی این نوع شناورها به دلیل حضور همزمان فاز هیدرودینامیک و آیرودینامیک با استفاده از روشهای تجربی و عددی ممکن است پیچیده و زمانبر باشد. در این مقاله از یک مدل ساده شده مبتنی بر تئوری پتانسیل اثر سطح در دو حالت یک بعدی و دوبعدی برای محاسبات آیرودینامیکی مربوط به این شناورها استفاده شده و نتایج آن ارائه گردیده است. این مدل ها با هزینه محاسباتی کم در گام های اولیه طراحی این شناورها می توانند مورد استفاده قرار گیرند.
فایل رایگان افزايش خنک کاري هيتسينک هاي آلومينيومي در صنايع الکترونيک با استفاده ازروش قابل انجام در مقياس صنعتي | WORD
000W/m، 1000W/m2 و 12000W/m2 انتخاب گردید. مشخص شد که دمای هیتسینک زبر برای شارهای حرارتی مذکور به ترتیب 6/7C، 7/0C و 7/3C کمتر از دمای هیتسینک معمولی میباشد. این بدین معناست که مقاومت حرارتی هیتسینک زبر شده نسبت به هیتسینک صاف به ترتیب 23/3%، 26/3% و 22/9% کاهش پیدا کرده است. به عبارت دیگر درصورت استفاده از هیتسینک زبر در شارهای مذکور درحدود 15% بهبود خنک کاری هیتسینک مشاهده میشود. همچنین میکروزبریهای ایجاد شده در سطح به کمک میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) مشاهده گردید.
فایل رایگان افزايش دقت محاسبه تجربي ضريب پساي يک ايرفويل با احتساب ترمهاي سرعت اغتشاشي در ناحيه دنباله | WORD
ر پروفیل سرعت، دقت محاسبه نیروی پسا را کاهش میدهد. در این مقاله برای اولین بار، ترمهای سرعت اغتشاشی در ناحیه دنباله نیز در محاسبات مربوط به تعیین نیروی پسا وارد شده اند. بررسی نیروی پسا در این حالت با نیروی به دست آمده از روش عددی جریان نشان می دهد که روش جدید، تطابق بهتری با نتایج حل عددی داشته و با توجه به سهولت اندازه گیری و مدلسازی ترمهای سرعت اغتشاشی در این روش، میتوان آن را برای کلیه تستهای مربوط به برسی جریان در ناحیه دنباله توصیه نمود.
فایل رایگان امکان سنجي افزايش راندمان توربين بادي ساونيوس با استفاده از پره هاي يک چهارم دايره اي به روش عددي | WORD
از آن است که روتور هر سه مدل جدید یک، دو و سه پره یک چهارم دایره ای تنها در یک بازه ی محدود نسبت سرعت نوک (بین 0/36 تا (0/46، عملکرد بهتری نسبت به مدل رایج دارند. در این بازه در بین سه مدل مذکور، روتور دو پره ی یک چهارم دایره ای نسبت به سایر مدلها برتری نسبی دارد و بیشترین بهبود در ضریب عملکرد آن در نسبت سرعت نوک 0/36 به میزان 6/1 درصد است. پس از تعیین مدل بهینه، اثر تغییرات سرعت جریان باد (عدد رینولدز) بر روی ضریب توان و گشتاور آن مورد بررسی قرار گرفته است.
فایل رایگان انتقال حرارت دوبعدي در يک مخزن استوانه اي ساخته شده از مواد مدرج تابعي باشرايط مرزي ترکيبي در سطح | WORD
در نظر گرفته شده، ضرایب ثابت مسئله بدست آمده است. به منظور بررسی درستی حل مسئله حاضر، نتایج حل تحلیلی با نتایج حل عددی مقایسه شده اند. تغییرات دما در جهت های شعاعی و زاویه ای برای مقادیر مختلف پارامترهای موثر در مسئله حاضر مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. نتایج حاصل از مقاله حاضر را می توان در بررسی مکانیزم های انتقال حرارت در مواد مدرج تابعی، تحلیل تنش های حرارتی در این مواد و همچنین طراحی مناسب خواص این مواد برای کاربردهای خاص، استفاده کرد.
فایل رایگان اندازه گيري گراديان دماي عدسي گرمايي تشکيل شده در نانو سيال TiO2 بااستفاده از پردازش تصوير | WORD
از کاربردهای لیزر، آگاهی از رفتار نانومواد و نانوسیالها در شدت های بالا است. عدسی گرمایی از جمله پدیده هایی است که با بالارفتن شدت نور ورودی به نانوسیال رخ میدهد. این پدیده به دلیل ایجاد گرادیان دما در نانوسیال اتفاق میافتد. از جمله نانوسیال های پرکاربرد اکسید تیتانیوم 1است. در این مقاله با استفاده از پردازش تصویر رفتار نانوسیال در شدتهای بالا بررسی و با تحلیل تصاویر ناشی از عدسی گرمایی شدن نانوسیال گرادیان دما درون نانوسیال تعیین شده است.
فایل رایگان بازطراحي مسير گاز پروانه هاي يک کمپرسور فرآيندي شعاعي دو رديفه | WORD
رای کمپرسور در شرایط نقطه طراحی استفاده شدهاست. نتایج بهینه سازی پروانه اول، افزایش % 7 برای نسبت فشار و % 2.21 برای بازده پلیتروپیک در شرایط ورودی نقطه طراحی کمپرسور شعاعی موجود، نشان میدهد. همچنین این مقادیر برای پروانه دوم، میزان % 15.2 برای نسبت فشار و % 6.55 برای بازده پلیتروپیک به دست آمد. با توجه به نتایج حاصل شده، روش بهینه سازی حاضر، روشی کارآمد و به صرفه از لحاظ زمان و هزینه میباشد که قابل تعمیم به موارد بهینه سازی کمپرسورهای شعاعی دیگر است.
فایل رایگان بررسي آتش استخري بزرگ مقياس در دبي هاي مختلف با روش شبيه سازي گردابه هاي بزرگ | WORD
رای دبی سوخت ورودی 0/042 و 0/09 کیلوگرم بر مترمربع ثانیه با نتایج تجربی مطابقت دارد تا حدی که حداکثر خطا حدود 7 درصد میباشد. در دبی ورودی سوخت 0/042 کیلوگرم بر مترمربع ثانیه نتایج مجذور نوسانات سرعت عمودی در دو مقطع با نتایج تجربی اختلاف بیشتری دارند؛ اگر چه در نواحی دور از شعله، نتایج عددی با نتایج تجربی تطابق بیشتری دارد. در کل نتایج متوسط مجذور نوسانات سرعت عمودی به نسبت نتایج سرعت عمودی متوسط با اختلاف بیشتری مدل شده است اما نتایج قابل قبول است.
فایل رایگان بررسي آزمايشگاهي اثر شار حرارتي يکنواخت و پلهاي بر انتقال حرارت نانوسيال آب-اکسيد آهن3 در لوله | WORD
تلف بر مشخصه های انتقال حرارت و جریان سیال در مدل های مختلف اعمال شارهای حرارتی، گزارش شده است. در این پژوهش، آنالیز عدم قطعیت صورت گرفته و حداکثر مقدار قابل قبول 1,8 درصد بدست آمده است. در این مقاله، بررسی نتایج اولیه در قیاس با رابطه معروف شاه و لاندن صورت گرفته است و تطابق نتایج آزمایشگاهی و با این رابطه با حداکثر خطای 8/5 درصد گزارش شده است. بهبود ضریب انتقال حرارت جابجایی اجباری 28/4 برای اعمال شار حرارتی پلهای به جای شار حرارتی ثابت گزارش شد.
فایل رایگان بررسي اثر برخورد يک گلوله کروي بر لوله هاي حامل سيال | WORD
دیفرانسیل پارهای حاکم بر ارتعاشات لوله های حامل سیال به کمک اصل همیلتون بدست میآید و در ادامه نیروی ناشی از برخورد در معادلات حاکم اعمال میشود. برای ساده سازی، نیروی برخورد به صورت هارمونیک در نظر گرفته میشود و مقدار نیرو و فرکانس آن با استفاده از روش بهینه سازی تند ترین کاهش بدست میآید. در ادامه با انجام شبیه سازی های کامپیوتری متعدد تاثیر سرعت سیال جاری در لوله، سرعت اولیه ی گلوله و جرم آن بر روی مقدار نیروی برخورد و فرکانس آن بررسی میشود.
فایل رایگان بررسي اثر پارامترهاي پاشش بر طول نفوذ سوخت مايع در محفظه احتراق | WORD
ارهای پاشش سوخت مایع را با کمک گرفتن از نتایج تجربی درک کنیم. برای فهمیدن این فرآیند پیچیده، باید زیر مدلهایی مانند مدلهای تبخیر قطرات یا اتمایزرها را به طور کامل بشناسیم. شناخت زیر مدلها خود شامل درک اثرات پارامترهای آنها بر خواص احتراقی میباشد. یکی از عوامل تاثیرگذار بر احتراق، طول نفوذ سوخت میباشد. در کار حاضر، اثرات پارامترهای اتمایزر Solid coneروی طول نفوذ15 سوخت در اثر تغییر فشار پاشش، زاویه مخروط پاشش و فشار محفظه احتراق بررسی گردیده است.
فایل رایگان بررسي اثر توابع محدودکننده بر روي اسکيم AUFS در مسئله شاک تيوپ | WORD
رداخته شده است. توابع محدودکننده معروف minmod، doubleminmod، superbee وvanleer در این پزوهش مورد ارزیابی قرار گرفته شدند. استفاده از این توابع بر روی اسکیم AUFS در تسخیر ناپیوستگیهای شاک تیوب یک بعدی نشان دهنده دقت مناسب در تسخیر ناپیوستگی ها میباشد. نتایج نشان میدهد که تابع Superbee وminmod به ترتیب دارای پراش و پخش بیشتری نسبت به توابع doubleminmod وvanleer میباشد. همچنین استفاده از تابع vanleer و doubleminmod به ترتیب دارای نتایج بهتری در تسخیر ناپیوستگیهای مسئله شاک-تیوپ میباشند.
فایل رایگان بررسي اثر رهايش داروي فلوکونازول بارگذاري شده در ايروژل سيليس بر قارچ کانديدا آلبيکنس | WORD
رو نشان داد که بیشترین بارگذاری در نمونه های آبدوست و آبگریز در مدت 24 ساعت غوطه وری در محلول دارو و به ترتیب برابر 1/92 و %1/98 است. بررسی اثربخشی سامانه رهایشش داروی تهیه شده بر قارچ کاندیدا آلبیکنس به روش انتشار دیسک انجام شد و مشخص شد که این سامانه در از بین بردن قارچ موثر واقع شده است. روش جدید بارگذاری دارو در ایروژل ارائه شده در این تحقیق میتواند جایگزین روشهای متداول و پرهزینه شود و در سامانه های رهایش داروی کنترل شده مورد استفاده قرار گیرد.
فایل رایگان بررسي اثر سرعت چرخش پروانه بر توزيع ذرات در يک مخزن کريستالايزر | WORD
عتهای متفاوت چرخانیده شده و تاثیر تغییر سرعت بر روی جریان و ذرات در آن مطالعه شده است. طبق نتایج به دست آمده با افزایش سرعت چرخشی پروانه، بیشینه و کمینه ی سرعت در تانک افزایشیافته و همگنی ذرات بیشتر میشود؛ با همگنتر شدن توزیع ذرات در تانک، فرآیندهای کریستالیزاسیون بهبود یافته و رشد هسته ها بهتر صورت میپذیرد. همچنین با کاهش سرعت چرخش علاوه بر غیریکنواختی حضور ذرات، در بعضی نقاط کسر حجمی ذرات به صفر میرسد و در اصطلاح به نقاط مرده تبدیل میشوند.
فایل رایگان بررسي اثر شکل زبري در جريان خزش حرارتي در ميکرو/نانوکانالها به روش شبيه سازي مستقيم مونت کارلو | WORD
ای زبری مربعی، دایرهای و مثلثی مدلسازی و با دیواره صاف مقایسه شده است. نتایج نشان می دهد وجود زبری روی دیواره کانال باعث افزایش مقاومت در مقابل جریان شده و دبی جرمی را کاهش میدهد. هرچند چنانچه زبری دارای سطحی به موازات جریان اصلی باشد (مانند زبری مربعی)، مقاومت کمتری در مقابل ایجاد جریان دارد. به نحوی که زبری مربعی کمترین و زبری مثلثی بیشترین کاهش دبی جرمی را ایجاد می کنند. همچنین با افزایش عدد نودسن دبی جرمی به طور قابل ملاحظه ای کاهش مییابد.
فایل رایگان بررسي اثرات افزودن هيدروژن و کربندياکسيد در ورودي راکتور بر ميزان توليدهيدروژن و آلاينده ها | WORD
تولید هیدروژن زیاد میشود. با افزودن هیدروژن و کربندیاکسید در ورودی راکتور تولید هیدروژن افزایش و تولید کربن دی اکسید کاهش داشته است. با افزایش درصد حجمی هیدروژن و کربندیاک سید در ورودی راکتورنسبت به انجام فرآیند بدون این دو افزودنی، تولید هیدروژن زیاد و تولید کربن دی اکسید کم میگردد. همچنین با افزایش در صد حجمی هیدروژن ا ضافه شده در ورودی راکتورن سبت به انجام فرآیند بدون افزودن هیدروژن ا ست پو شش سطحی C(s) و تولید CO2 حدود 12 درصد کاهش یافته است.
فایل رایگان بررسي اثرات نوع حرکت استوانه همزن بر عملکرد يک ميکروميکسر فعال | WORD
به وجود جسم متحرک در میدان حل از روش مرز شناور استفاده شده است. پنج طرح مختلف میکرومیکسر فعال با استوانه ی همزن با حرکت نوسانی عمودی با مقادیر فرکانسهای مختلف، حرکت دایره ای و حرکت 8ای شکل مورد بررسی قرار گرفته شده است. در هر طرح رفتار جریان، ضرایب درگ و لیفت استوانه و عملکرد میکرومیکسر به صورت عددی در عدد رینولدز 20 بررسی شده است. با توجه به نتایج ارائه شده، نوع حرکت استوانه با مقدار فرکانس یکسان، در کانال اختلاط ارجحیت قاطعی به همدیگر ندارند.
فایل رایگان بررسي امواج ايستاده ناشي از ارتعاش عمودي روي سطح آب پوشيده شده با لايه نازک کشسان | WORD
تناوبی در امتداد قائم به ظرف، امواج ایستاده روی سطح سیال ایجاد شد. امواج ایجاد شده طرحهایی با تقارنهای مختلف در سطح سیال تشکیل دادند. دامنه آستانه این امواج با استفاده از تکنیک ماره اندازه گیری شد. عدد موج و نرخ تضعیف این امواج، به صورت تابعی از بسامدهای اعمالی اندازه گیری شدهاست. برای بررسی تئوری مسئله از روش جان مایلز، که بر پایه استفاده از اصل وردش و هامیلتونی استوار است، استفاده شد. در نهایت توافق خوبی میان نتایج تئوری و تجربی مشاهده شد.
فایل رایگان بررسي پارامترهاي هواشناختي در سيلاب 5 فروردين 1398 در شيراز | WORD
در دوره سی ساله 1980 تا 2010 مقایسه گردید. نتایج نشان داد که در این رویداد، همراه با افزایش عمق وردسپهر و گرمتر شدن آن نسبت به میانگین اقلیمی سی ساله اش، انرژی پتانسیلی همرفتی مناسبی در منطقه ایجاد شده است. چینش ضعیف در منطقه موجب شارش حجم زیادی از رطوبت از منابع آبی پیرامونی به سمت منطقه شده که با توجه به وجود ناپایداری و صعود مناسب، امکان بارش سنگین را در منطقه فراهم کرده است. رواناب ناشی از این بارش با توجه به توپوگرافی منطقه موجب سیلاب شده است.
فایل رایگان بررسي تاثير آيروديناميکي قرار دادن مولد گردابه بر روي مدل خودرو | WORD
به ایرفویلی و سیلندری در رینولدز 0/684 میلیون منتج به کاهش پسا به مقدار 0/7 و 1/11 درصد شدند. سایر مولدها ضرایب پسا را افزایش دادند و همچنین تاثیر تمامی مولدها با افزایش رینولدز کاهش می یابد همچنین در مولد بامپ شکل افت ضریب برآ بسیار غالب بوده است. به طورکلی از نتایج حاصله میتوان برداشت نمود که در سرعتهای پایین از مولدهای گردابه به منظور کاهش ضریب پسا میتوان استفاده نمود و همچنین از آنها میتوان در تمامی سرعتها به عنوان کاهش دهنده ضریب برآ بهره برد.
فایل رایگان بررسي تاثير بازيابي سرمايش شورآب خروجي اواپراتور بر عملکرد سيستم توليدهمزمان سرمايش و آب شيرين به روش جذب سطحي | WORD
ستم نمک زدایی به حساب می آید. روش جذب سطحی قابلیت استفاده از انرژی خورشید و منابع حرارتی با دمای پایین برای نمک زدایی آب دریا را دارد. یکی از مزایای این سیستم امکان تولید همزمان سرمایش و آب شیرین است که برای مناطق خشک و گرم بسیار مفید است. در این مقاله یک سیستم آب شیرین کن جذب سطحی با دو بستر جاذب مدلسازی عددی شده و دما و فشار در بخش های مختلف بررسی شده است. همچنین تاثیر بازیابی سرمایش شورآب اواپراتور بر عملکرد سیستم مورد ارزیابی قرار گرفته است.
فایل رایگان بررسي تاثير رطوبت سمت مرطوب بر دماي خروجي سمت خشک در مرطوب ساز غشايي: کاربرد پيل سوختي | WORD
مای خروجی سمت خشک بررسی شده است نتایج نشان میدهد که هرچه رطوبت نسبی ورودی مرطوب افزایش پیدا کند، غلظت آب موجود در غشا افزایش مییابد، این امر باعث افزایش عبور میزان رطوبت از غشا به هوای خشک میشود. که این موضوع با بررسی نرخ آب انتقالی از غشا بررسی شده است. همچنین، این میزان رطوبت منتقل شده به هوای سمت خشک، باعث افزایش درجه حرارت هوای خروجی سمت خشک میشود. از اینرو هر چه انتقال رطوبت ( جرم) به سمت خشک بیشتر شود، دمای خروجی سمت خشک افزایش پیدا میکند.
فایل رایگان بررسي تجربي انتقال حرارت نانوسيال اکسيد آهن- آب داخل لوله افقي در حضور ميدان مغناطيسي | WORD
بینی شده را نشان می دهد. در غیاب میدان مغناطیسی، نتایج، بهبود قابل توجهی از انتقال حرارت جابجایی را برای نانوسیال مغناطیسی 3wt% در مقایسه با آب مقطر به عنوان سیال عامل را نشان می دهند، که این بهبود انتقال حرارت به عدد رینولز، غلظت نانوسیال مغناطیسی و نوع میدان مغناطیسی اعمالی وابسته است. همچنین نتایج، افزایش %9 در ضریب انتقال حرارت جابجایی را در حضور میدان مغناطیسی متناوب با فرکانس 50 هرتز را در قیاس با مورد بدون میدان مغناطیسی آن نشان می دهند.
فایل رایگان بررسي تجربي انتقال حرارت و افت فشار در دندانه هاي داراي سوراخ در جريان داخل کانال | WORD
که کاربرد دندانه های دارای سوراخ در سطوح داخل کانال، منجر به بهبود قابل توجه نرخ انتقال حرارت در کانال و نیز افزایش میزان افت فشار در آن میگردد. نتایج حاصل از روش تجربی نشان میدهند که در کاربردهایی که نیاز به کاهش دمای دیواره وجود دارد یا نیاز به افزایش انتقال حرارت است و مصرف انرژی دمنده به نسبت اهمیت کمتری دارد با استفاده از دندانه های دارای سوراخ، میتوان عملکرد سیستم مربوطه مانند توربین گاز یا گرمکن خورشیدی را تا حد قابل توجهی افزایش داد.
فایل رایگان بررسي تجربي خواص فيزيکي و شيميايي نانوذرات MWCNT-MgO در مشتقات نفتي با ديدگاه ازدياد برداشت نفت | WORD
ویسکوزیته میشود. در انتها با مقایسه میزان کاهش ویسکوزیته دو نوع مشتق نفتی، روغن 10W40 و روغن 5W50، در کسرحجمی های پایین میزان کاهش ویسکوزیته مشتق نفتی 10W40 برابر % - 5 و مشتق نفتی 5W50 برابر% -12 میباشد. در نتیجه با استفاده از نانوذرات در مخازن کربناته، با توجه به وجود نیروهای بین مولکولی در نانوذرات باعث تبدیل سنگهای کربناته از حالت نفت دوست به آب دوست میشوند و با کاهش ویسکوزیته بیشتر، نفت از مخازن راحت تر استخراج میشود و باعث ازدیاد برداشت نفت میشود.
فایل رایگان بررسي جريان گازي رقيق شده سرعت پايين درون ميکروحفره با ديواره متحرک به روش DSMC-IP | WORD
ز روش نگهداری اطلاعات، DSMC-IP، استفاده شده است. به این ترتیب جریان میکروحفره درعدد نودسن Kn = 0/1 و برای سرعت صفحه متحرک در محدوده 0/01 Ulid 1m/s حل شده است. پارامترهای مختلف جریان شامل مولفه های سرعت، فشار، و تنش برشی روی دیواره ها بررسی شده است. نتایج حاکی از آن است که در محدوده مورد مطالعه شکل بی بعد این پارامترها، به ازای سرعتهای مختلف، کاملا بر یکدیگر منطبق میشوند. بنابراین نتایج بی بعد مربوط به سرعت Ulid= 1 m/s برای سرعتهای پایین تر نیز قابل استفاده است.
فایل رایگان بررسي جريان نوساني گذرا از يک مقطع مخروطي شکل | WORD
ول برای محاسبه افت فشار جت پمپ، تفکیک جریان نوسانی به دو جریان پایای رفت و برگشتی و در واقع استفاده از تقریب شبه پایا و حل تحلیلی میباشد. هدف از این پژوهش، بررسی عددی افت فشار پایا و افت توان در جریان نوسانی گذرا از یک مقطع مخروطی شکل و مقایسه آن با نتایج تقریب شبه پایا میباشد. نتایج حاکی از آن است که استفاده از تقریب شبه پایا و عدم در نظر گرفتن تاثیر دو جریان رفت و برگشتی بر روی هم، در مثال مورد بررسی همخوانی نزدیکی با حل عددی جریان نوسانی دارد.