فایل رایگان بررسي تجربي انتقال حرارت نانوسيال اکسيد آهن- آب داخل لوله افقي در حضور ميدان مغناطيسي | WORD
های آزمایشگاهی و نتایج پیش بینی شده را نشان می دهد. در غیاب میدان مغناطیسی، نتایج، بهبود قابل توجهی از انتقال حرارت جابجایی را برای نانوسیال مغناطیسی 3wt% در مقایسه با آب مقطر به عنوان سیال عامل را نشان می دهند، که این بهبود انتقال حرارت به عدد رینولز، غلظت نانوسیال مغناطیسی و نوع میدان مغناطیسی اعمالی وابسته است. همچنین نتایج، افزایش %9 در ضریب انتقال حرارت جابجایی را در حضور میدان مغناطیسی متناوب با فرکانس 50 هرتز را در قیاس با مورد بدون میدان مغناطیسی آن نشان می دهند.
فایل رایگان بررسي تجربي انتقال حرارت و افت فشار در دندانه هاي داراي سوراخ در جريان داخل کانال | WORD
تایید شد. نتایج نشان میدهند که کاربرد دندانه های دارای سوراخ در سطوح داخل کانال، منجر به بهبود قابل توجه نرخ انتقال حرارت در کانال و نیز افزایش میزان افت فشار در آن میگردد. نتایج حاصل از روش تجربی نشان میدهند که در کاربردهایی که نیاز به کاهش دمای دیواره وجود دارد یا نیاز به افزایش انتقال حرارت است و مصرف انرژی دمنده به نسبت اهمیت کمتری دارد با استفاده از دندانه های دارای سوراخ، میتوان عملکرد سیستم مربوطه مانند توربین گاز یا گرمکن خورشیدی را تا حد قابل توجهی افزایش داد.
فایل رایگان بررسي تجربي خواص فيزيکي و شيميايي نانوذرات MWCNT-MgO در مشتقات نفتي با ديدگاه ازدياد برداشت نفت | WORD
جلوگیری کنند که باعث افزایش ویسکوزیته میشود. در انتها با مقایسه میزان کاهش ویسکوزیته دو نوع مشتق نفتی، روغن 10W40 و روغن 5W50، در کسرحجمی های پایین میزان کاهش ویسکوزیته مشتق نفتی 10W40 برابر % - 5 و مشتق نفتی 5W50 برابر% -12 میباشد. در نتیجه با استفاده از نانوذرات در مخازن کربناته، با توجه به وجود نیروهای بین مولکولی در نانوذرات باعث تبدیل سنگهای کربناته از حالت نفت دوست به آب دوست میشوند و با کاهش ویسکوزیته بیشتر، نفت از مخازن راحت تر استخراج میشود و باعث ازدیاد برداشت نفت میشود.
فایل رایگان بررسي جريان گازي رقيق شده سرعت پايين درون ميکروحفره با ديواره متحرک به روش DSMC-IP | WORD
رفع این مشکل در این مطالعه از روش نگهداری اطلاعات، DSMC-IP، استفاده شده است. به این ترتیب جریان میکروحفره درعدد نودسن Kn = 0/1 و برای سرعت صفحه متحرک در محدوده 0/01 Ulid 1m/s حل شده است. پارامترهای مختلف جریان شامل مولفه های سرعت، فشار، و تنش برشی روی دیواره ها بررسی شده است. نتایج حاکی از آن است که در محدوده مورد مطالعه شکل بی بعد این پارامترها، به ازای سرعتهای مختلف، کاملا بر یکدیگر منطبق میشوند. بنابراین نتایج بی بعد مربوط به سرعت Ulid= 1 m/s برای سرعتهای پایین تر نیز قابل استفاده است.
فایل رایگان بررسي جريان نوساني گذرا از يک مقطع مخروطي شکل | WORD
تی را کاهش میدهد. یک روش معمول برای محاسبه افت فشار جت پمپ، تفکیک جریان نوسانی به دو جریان پایای رفت و برگشتی و در واقع استفاده از تقریب شبه پایا و حل تحلیلی میباشد. هدف از این پژوهش، بررسی عددی افت فشار پایا و افت توان در جریان نوسانی گذرا از یک مقطع مخروطی شکل و مقایسه آن با نتایج تقریب شبه پایا میباشد. نتایج حاکی از آن است که استفاده از تقریب شبه پایا و عدم در نظر گرفتن تاثیر دو جریان رفت و برگشتی بر روی هم، در مثال مورد بررسی همخوانی نزدیکی با حل عددی جریان نوسانی دارد.
فایل رایگان بررسي جريان و انتقال حرارت نانوسيالها در حضور ميدان مغناطيسي در ميکرولوله افقي با وجود شرط مرزي لغزش | WORD
یع دما دیده شده و همچنین تاثیر این تغییرات بر ضریب انتقال حرارت مورد نظر بوده است. نتایج این بررسی با نتایج دیگر محققان مقایسه شده است و دقت بسیار بالایی در آنها م شاهده شد. از نتایج این پژوهش میتوان به تاثیر مثبت افزایش ضریب NBT ، قدرت میدان مغناطی سی و پارامتر لغزش بر ضریب انتقال حرارت و تاثیر معکوس افزایش کسر حجمی نانوذرات بر آن اشاره نمود. همچنین متوسط ضریب انتقال حرارت در نانوسیال آب – اکسید آلومنیوم حدود 20 درصد بیش از این ضریب برای نانوسیال آب – اکسید تیتانیوم است.
فایل رایگان بررسي سه بعدي تاثير پارامترهاي هندسي و جريان بر کارايي اوريفيس استاندارد ومشخصه هاي توربولانسي جريان پايين دست | WORD
طر، انرژی جنبشی مغشوش و اتلاف انرژی مغشوش با نسبت توان چهارم کاهش مییابند. در نسبت ضخامت های پایین، با افزایش این نسبت، مشخصه های توربولانسی در گلوگاه اندکی کاهش یافته و پس از آن تغییری نمیکند. علاوه براین، ضریب تخلیه حساسیت چندانی به عدد رینولدز ندارد. اما با افزایش نسبت قطر، ضریب تخلیه ابتدا مقدار جزئی کاهش یافته و سپس افزایش ناگهانی را تجربه میکند. همچنین افزایش ضخامت اوریفیس، سبب بهبود نسبی ضریب تخلیه اوریفیس میشود هرچند با افزایش این نسبت، نرخ بهبود کاهش مییابد.
فایل رایگان بررسي عددي اثر پارامترهاي موثر بر تجمع مولکولهاي باردار درون ميکروکانال به وسيله قطبيت غلظت يوني | WORD
این سیستمها شده و با برهم خوردن توزیع غلظت یونی باعث به وجود آمدن دو ناحیه غنی و تخلیه در میکروکانال میگردد. این تغییرات غلظت یونی، اساس عملکرد پدیده قطبیت غلظت یونی را تشکیل میدهد. در این پژوهش به شبیه سازی عددی پدیده قطبیت غلظت یونی در میکروکانال پرداخته خواهد شد. هدف اصلی این تحقیق، بررسی پارامترهای اصلی تاثیرگذار بر تجمع مولکولهای باردار در این سیستم است. بدین منظور اثرات ولتاژ مقطع عرضی، غلظت اولیه محلول الکترولیت و طول میکروکانال مورد بررسی قرار داده خواهد شد.
فایل رایگان بررسي عددي اثرات حرارتي و هيدروديناميکي عملگر پلاسما در جلوگيري از تشکيل يخ روي سطح آزاد و ايرفويل | WORD
ن مشاهده شده است. نتایج عددی حاضر با نتایج عددی و آزمایشگاهی مقایسه و از تطابق مناسبی برخوردارند. نتایج عددی نشان میدهد در یک ولتاژ ثابت، با افزایش سرعت ورودی جریان، انتقال حرارت تا رینولدزی برابر با رینولدز تولیدی در ناحیه اعمال پلاسما، نرخ صعودی و پس از آن به دلیل کاهش اثر گردابه حاصل از پلاسما سیر نزولی دارد. همچنین با افزایش زاویه حمله در ایرفویل، انتقال حرارت به دلیل افزایش رینولدز و کاهش اثر گردابه نزولی بوده و پیک نمودار ناسلت در محل اعمال پلاسما، کاهش می یابد.
فایل رایگان بررسي عددي تاثير زاويه نصب و تعداد پره بر عملکرد يک توربين گاز محوري دومرحله اي | WORD
مده از حل مسئله با مدل اصلی توربین مقایسه شده است. با کاهش تعداد پره های استاتور ردیف اول توان تولیدی کاهش و راندمان توربین افزایش می یابد، در حالیکه با کاهش تعداد پره های روتور ردیف اول توان تولیدی و بازده توربین افزایش مییابد. با افزایش زاویه نصب استاتور ردیف اول توان تولیدی افزایش و بازده توربین کاهش یافته و با کاهش زاویه نصب، توان تولیدی کاهش و بازده افزایش مییابد. توان تولیدی و بازده توربین با تغییر زاویه نصب روتور ردیف اول نسبت به حالت مرجع در هر صورت کاهش مییابد.
فایل رایگان بررسي عددي تاثير زبري ديواره بر روي اختلاط ميکروميکسر غيرفعال با استفاده ازآزمايش اورتاگونال | WORD
ی پرداخته شده است. پارامترهای مربوط به زبری مورد (عمق،شکل،طول سطح،گام) بررسی قرار گرفته است. برای جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه از روش بررسی پارامتر ها به شیوه اورتاگونال، 16 آزمایش را به 8 کاهش داده شده است. این آزمایش تاثیر هر یک از پارامتر ها و همچنین شکل بهینه میکرومیکسر با دیواره زبر را ارائه داده ا ست. با برر سی شاخص اختلاط میکرومیک سر با دیواره زبر در مقابل میکرومیک سر بدون زبری دیواره م شخص شد که میکرومیک سر دارای زبری شاخص اختلاط بالاتری نسبت به نوع بدون زبری دارد.
فایل رایگان بررسي عددي تاثير فاصله بين توربين ها راشتون بر زمان اختلاط و الگوي جريان در راکتورهاي همزن دار با استفاده از ديناميک سيالات محاسباتي | WORD
ات محاسباتی، بهترین الگو برای تعیین فاصله بین توربین های راشتون در راکتورها تعیین شود. نتایج تحقیق نشان داد که فاصله بین توربین ها تاثیر قابل توجهی بر زمان اختلاط و عدد توان دارند. همچنین فاصله بین توربینها به صورت قابل توجهی الگوی جریان را تحت تایر قرار میدهد. در آخر میتوان نتیجه گیری کرد که با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی میتوان با دقت بالایی عملکرد مخازن همزن دار را بررسی نمود و بهترین الگور را به منظور افزایش عملکرد و کاهش انرژی مصرفی در مخازن را ارائه نمود.
فایل رایگان بررسي عددي تاثير فاصله موانع بر شتابگيري شعله و گذار به تراک در مخلوط غيرهمگن | WORD
ه است. برای اعتبار سنجی، نتایج عددی با نتایج تجربی مقایسه گردید و مشخص شد موقعیت جبه ه شعله و فشار در محفظه احتراق با گذر زمان از مطابقت خوبی برخوردار است. نتایج حاضر نشان داده اند که حضور موانع در پایین دست شعله از آنجاییکه باعث آشفتگی جریان پیش روی شعله و پیدایش انواع ناپایداری های هیدرودینامیکی میشود، به افزایش شتاب گیری شعله انجامیده و در نهایت کاهش مسافت طی شده تا تراک را به همراه دارد؛ البته افزایش تعداد موانع بیش از 13 عدد تاثیر چندانی بر روی شتاب گیری شعله ندارد.
فایل رایگان بررسي عددي تراوايي سطوح متخلخل در بستر گاز شيل با روش DSMC | WORD
ر مدل دو بعدی واقعی که از تصاویر سی تی اسکن بستر شیل به دست آمده است، مورد ارزیابی قرار گرفته اند. مدلهای توزیع انرژی درونی لارسن - بورگناک و برخورد از نوع جسم کروی سخت در نظر گرفته شده است. شرایط مرزی جریان در ورودی و خروجی به صورت فشار مشخص تعیین شده است. منحنی های ضریب تراوایی و نیم رخ های سرعت برای هر دو گاز به د ست آمده ا ست. با افزایش عدد نود سن در هر دو گاز سرعت لغز شی افزایش می یابد. نتایج نشان میدهند که بیشینه سرعت در یک نودسن ثابت برای گاز متان بیشتر از گاز آرگون است.
فایل رایگان بررسي عددي شروع حاشيه پايداري ابر سوپرکاويتاسيون حول ديسک | WORD
ک دیسک دمش های مختلف گاز صورت و ابر کاویتی در دمش های مختلف مورد ارزیابی قرار می گیرد. نتایج به دست آمده نشان میدهد که با افزایش دمش گاز ، ابر کاویتی به حالتی میرسد که از آن به بعد افزایش دمش تغییری در طول و مشخصات ابر کاویتی ایجاد نمیکند و حاشیه پایداری برای ابر ایجاد میشود که نسبت به نوسانات دمش دچار تغییر نمیشود. همچنین مکانیزم بسته شدن ابر بعد از شروع حاشیه پایداری مورد مطالعه قرار گرفته شد که نشان میدهد بعد از شروع حاشیه پایداری مکانیزم ثابتی بر انتهای ابر حاکم است.
فایل رایگان بررسي عددي و پارامتري مولد گردابه زيرلايه مرزي برروي ايرفويل ناکا 2412 | WORD
یه حمله ممکن که 17 درجه میباشد، قرار بگیرد. همچنین در این پژوهش ارتفاعی مناسب برای مولد گردابه مورد نظر براساس ضخامت لایه مرزی بدست آمده که برابر با ضخامت لایه مرزی میباشد. نتایج حاکی از آن است که استفاده از مولد گردابه باعث افزایش نیروی برآ و کاهش نیروی پسا میشود. همچنین جدایش جریان را به طور قابل ملاحظه ای به تعویق میاندازد. این مزیت در زاویه حمله 17 درجه بسیار قابل ملاحظه است چون مشخصات مبدل گردابه براساس ضخامت لایه مرزی قبل از نقطه جدایش جریان در این زاویه بنا شده است.
فایل رایگان بررسي عددي هندسه سيکلون جهت بيشينه راندمان و کمينه افت فشار | WORD
شگاهی زمان زیادی را لازم خواهد داشت. بدین منظور ابتدا با استفاده از روش تاگوچی تعداد حالات مورد بررسی، کاهش داده شده است. سپس با استفاده از نرم افزار انسیس فلوئنت 16 شبیه سازی عددی صورت گرفت و راندمان و افت فشار سیکلون محاسبه گردید و نتایج برای27 حالت که از نظر ابعاد و اندازه با هم تفاوت دارند، به دست آمده است. مقایسه نتایج نشان میدهد با افزایش ارتفاع قسمت مخروطی سیکلون (h) راندمان افزایش و افت فشار کاهش می یابد. و این پارامتر h مهمترین پارامتر جهت بهینه سازی سیکلون میباشد.
فایل رایگان بررسي ميزان شدت وقوع برگشت شعله با ابعاد پنجره | WORD
مکانهای تحت تهویه است و هنگام آتش سوزی هموراه جان آتش نشانان و ساکنین را تهدید میکند. به منظور بررسی تاثیرات مساحت دریچه ی تهویه بر چگونگی وقوع برگشت شعله از روش عددی شبیه سازی گردابه های بزرگ در نرم افزار شبیه ساز دینامیک آتش استفاده شد. با بررسی وضعیت های مختلف دریچه مشاهده شد که با افزایش مساحت دریچه ی محفظه شدت و احتمال وقوع برگشت شعله کاهش مییابد. کوچک بودن دریچه ی محفظه تا جایی باعث افزایش شدت پدیده میشد که در وقوع جریان وزنی و ورود هوا به محفظه اخلال ایجاد نمی شد.
فایل رایگان بهبود انتقال حرارت نانوسيال مغناطيسي در لوله مارپيچ مسي با ديواره ي دما ثابت تحت ميدان مغناطيسي | WORD
لا رفته و اثر نامطلوبی دارد. همچنین اثر نانوسیال %1 جرمی اکسید آهن-آب بر عدد ناسلت و اصطکاک نیز بررسی شده است. میانگین عدد ناسلت برای نانوسیال و آب به ترتیب 11/34 و 10/34 است. در هنگام اعمال میدان نانوذرات مغناطیسی، نانوذرات به سمت دیواره لوله نزدیک شده و رسانندگی حرارتی را بهبود میدهند. افزایش رسانندگی حرارتی در نزدیکی لوله موجب افزایش مقدار عدد ناسلت و به دنبال آن افزایش نرخ انتقال حرارت میشود. میانگین عدد ناسلت برای حالت بدون میدان، 600 گوس و 900 گوس به ترتیب 11/34، 11/94 و 12/35 است.
فایل رایگان بهبود بازده توربين باد محور عمودي در مقياس واقعي با استفاده از عملگر پلاسمايي | WORD
سنجی گردید. در آخر، عملگر پلاسما درون5 سطح پره های توربین عمود محور و بر روی تمام سطح آنها بصورت متوالی اعمال شد. نتایج نشان داد اعمال عملگر با این شرایط خاص، سبب تغییر الگوی جریان بر روی پره ی توربین باد واقعی شده و در نتیجه توان خروجی به میزان 3 درصد افزایش می یابد. آنچه حائز اهمیت می باشد این است که توان در یک توربین بادی محور عمودی مقیاس واقعی با استفاده از تکنولوژی عملگر پلاسما می تواند افزایش یابد. همچنین اعمال عملگردرون5 سطح پره ها تاثیر در کارایی عملگر نخواهد داشت.
فایل رایگان بهبود فرايند ذوب ماده تغييرفازدهنده با استفاده از نانوذرات مغناطيسي تحت ميدان مغناطيسي | WORD
حرارتی ثابت را اعمال میکرد. از یک آهنربای ثابت به منظور اعمال میدان مغناطیسی ثابت افقی به قدرت 0,2 تسلا ا ستفاده گردید. نتایج نشان داد که استفاده از نانوذرات با غلظت %1 جرمی کاهش دما در را ستای افق و نیز کاهش زمان ذوب را در پی دارد. از طرفی افزودن نانوذرات رسانش حرارتی پارافین را %5 افزایش داد. همچنین میدان مغناطیسی منجر به کاهش زمان ذوب و انتقال حرارت بهتر در پارافین گردید. با استفاده از نانوذرات مغناطیسی در حضور و عدم حضور میدان مغناطیسی، زمان ذوب به ترتیب %12 و %8 کاهش یافت.
فایل رایگان پيش بيني خيلي کوتاه مدت پديده مخاطره آميز يخ زني در هوانوردي با استفاده ازداده هاي ماهواره نسل دوم هواشناسي | WORD
ید ماهواره استفاده می شود. مهمترین ویژگی کانال 1 / 6 میکرومتر نیز آن است که می توان با آن برخی اطلاعات خرد فیزیک ابر از جمله فراز و شعاع متوسط ذرات تشکیل دهنده قله ابر را استخراج کرد. همچنین نتایج این کار با خروجی سامانه پیش بینی ناحیه ای جهانی (WAFS) مقایسه شده است. نتایج حاکی از آن است که با در نظر گرفتن دمای درخشندگی بین صفر تا 20- درجه سلسیوس کانال 10/8 میکرومتر و مقایسه آن با مقدار بازتاب کانال 1 / 6 میکرومتر می توان منطقه پخ زنی را شناسایی و به صورت خیلی کوتاه مدت پیش بینی کرد.
فایل رایگان پيشبيني دنباله جريان توربين باد محور عمودي به روش رتبه کاسته | WORD
ی سیستمهای غیرخطی و خطی سازی آن استفاده میشود. دقت بالای روشهای رتبه کاسته در ارزیابی دینامیک سیالات در مطالعات اخیر به اثبات رسیده است. دراین مطالعه، مدل تجزیه حالت پویا و مشتقات آن، که از روشهای رتبه کاسته میباشند؛ بکار گرفته شده است. در ابتدا توربین باد ساونیوس بهصورت عددی مدل و متغیر سرعت بهعنوان ورودی مدل تجزیه حالت پویا قرار داده و به پیشبینی جریان سیال میپردازیم. نتایج عددی بهدستآمده نشان از کاهش زمان حل موردنیاز تا 40 درصد در پیشبینی سیال با دقت بالا R2 = 0.95 دارد.
فایل رایگان تحليل انتقال گرماي رسانشي به روش مونت کارلوي حجم محدود | WORD
با تولید گرمای حجمی یکنواخت در دمای صفر است. بررسی نتایج نشان داد که توزیع دمای حاصل از روش مونت کارلوی حجم محدود در هر دو مساله با نتایج تحلیلی انطباق کامل دارد. همچنین علی رغم این که انتظار می رفت برای رسیدن به دقت قابل قبول نیاز به بررسی تعداد بسیار زیادی دره باشد، نشان داده شد که می توان با بررسی تعداد نسبتا کمی ذره، 30000 ذره برای مه مساله اول و 10000 ذره برای همه ساله دوم، به دقت بسیار خوبی دست یافت و هم خطای نسبی و هم خطای نسبی جذر میانگین مربعات کمتر از از محاسبه گردید.
فایل رایگان تحليل انرژي و اگزرژتيک سيستم تبريد جذبي با جاذب ليتيوم برومايد و ليتيوم کلرايد | WORD
یشتری نسبت به جاذب لیتیوم بروماید دارد و سیکل جذبی با ماده جاذب لیتیوم بروماید، ضریب عملکرد بهتری در مقایسه با لیتیوم کلراید دارد. همچنین مقدار بازگشت ناپذیری جاذب لیتیوم بروماید بیشتر از جاذب لیتیوم کلراید ا ست. و مقدار نابودی اگزرژی و اگزرژی هدر رفته برای جاذب لیتیوم بروماید بیشتر از جاذب لیتیوم کلراید است و انرژی خروجی لیتیوم کلراید 13 % کمتر از انرژی خروجی لیتیوم بروماید است. سیکل جذبی با ماده جاذب لیتیوم بروماید، ضریب عملکرد بهتری در مقایسه با لیتیوم کلراید دارد.
فایل رایگان تحليل ترموديناميکي و زيست محيطي يک سيستم توليد همزمان قدرت و گرمايش برمبناي بازيافت حرارت از سيکل توربين گاز | WORD
این پژوهش (850 K، افزایش دمای ورودی به توربین و بازده های آیزنتروپیک کمپرسور و توربین بهترتیب باعث کاهش و افزایش بازده سیستم شده و بنابراین میزان انتشار آلاینده ها به محیط زیست به ترتیب افزایش و کاهش می یابد. همچنین، با بررسی اثر نسبت فشار کمپرسور مشاهده شد که یک نسبت فشار بهینه وجود دارد که باعث حداکثر بازده سیستم و حداقل میزان انتشار آلاینده ها میشود. در شرایط کاری پژوهش حاضر، مقدار نسبت فشار بهینه برای حصول حداکثر بازده و حداقل آلاینده ها به ترتیب تقریبا 11 و 4/5 میباشد.
فایل رایگان تحليل خطاي نصب يک دبي سنج پيتوتي براي خطوط لوله گاز با استفاده از شبيه سازي ميدان جريان | WORD
حی و تحلیل عددی به نحوی صورت گرفته است که دبی سنج قادر به اندازه گیری گستره وسیعی از جریان با سرعت های مختلف در ورودی لوله جریان باشد. نتایج حاصل از این تحلیل عددی نشان میدهد که ضریب تصحیح جریان حاصل از دبی سنج در شرایط مختلف کاری، علیرغم گسترده بودن طیف سرعتها در ورودی جریان، از تغییرات نسبتا0 کمی برخوردار است و همچنین میزان خطای سرعتهای اندازه گیری شده به وسیله دبی سنج در شرایط مختلف کاری و هنگامیکه دبی سنج با خطاهای نصب مختلف درون خط لوله قرارگرفته است، نسبتا0 کم است.
فایل رایگان تحليل عددي جريان تنش حرارتي غيرخطي در مجراي بين دو استوانه بيضوي هممرکز | WORD
نتایج حل الگوریتم شبیه سازی مستقیم مونتکارلو با حل عددی گسسته سازی حجم محدود معادله بولتزمن ب3ت5نگا--گراس-کروک ( (BGKشاخ4ف- (Shakhov) موسوم به DUGKS و معادلات پیوسته موسوم به جریان کم سرعت غیر همدما (SNIT)، که در مقایسه با معادلات ناویر-استوکس دارای جملات تنشهای حرارتی غیرخطی هستند، پرداخته میشود. هر سه حلگر مورداستفاده در نرم افزار اپن فم توسعه یافته اند. جریان در بازه متنوعی از عدد نودسن در رژیم لغزشی مطالعه میشود. ساختار، تعداد و قدرت گردابه های شکل گرفته در مجرا گزارش خواهد شد.
فایل رایگان تحليل عددي عملکرد توربين بادي داريوس چهار پره در بزرگراه | WORD
ین داریوس چهار پره پرداخته شده ا ست. بدین منظور شبیه سازی دوبعدی توربین و اتومبیل در بزرگراه با کمک نرم افزار تجاری فلوئنت و با بهرگیری از مدل آ شفتگی k- SST انجام شده است. با توجه به نتایج بدست آمده در این مطالعه حدکثر ضریب توان بدست آمده توسط توربین متعلق به سرعت دورانی 40 رادیان بر ثانیه بوده. که این مقدار حدود 0/00249 بوده و مقدار توان متناظر تولیدی در حدود 61/77 وات میبا شد. که با توجه به مقدار حاصله توربین بادی از نوع داریوس چهار پره دارای عملکرد قابل قبولی در بزرگراه می باشد.
فایل رایگان تحليل عددي هندسه جريان در ميکروپمپ هاي لزجتي L شکل ساده و جديد به کمک LB-IBM | WORD
یر زیادی نداشته باشد و در ثانی روی کاهش اندازه، شکل گردابه و افزایش دبی موثر باشد. برای شبیه سازی جریان در این مقاله از روش لتیس بولتزمن و برای مدل سازی اجسام و دیواره ها از تکنیک بلاک کردن و روش مرزغوطه ور استفاده شده است. نتایج نشان داد که در عرض کانال H*= 3.5 ، میکروپمپ جدید توانایی تولید %25 دبی بیشتر را نسبت به مدل ساده را دارد. همچنین حداکثر اختلاف فشار تولیدی این میکروپمپ مقدار ثابتی است که با تنظیم عرض آزاد در مقطع روتور می توان حداکثر اختلاف فشار تولیدی را تنظیم کرد.