فایل رایگان بررسي نقش پروژه هاي طراحي شهري در ارتقاء گردشگري (مقايسه تطبيقي: گنتينگ هايلند کوالالامپور و مجموکه نمک آبرود چالوس) | WORD
ور در این مقاله، روش تحقیق توصیفی- تحلیلی و همچنین گردآوری اطلاعات به شیوه ی اسنادی مبنا قرار گرفته است. شاخص های مرود بررسی در این تحقیق نیز عبارتند از: موقعیت مجموعه ها، مساحت، بودجه مصرفی، مدت زمان اجرا، اهداف، اقدامات اصلی، انواع طراحی شهری، نقاط قوت و نقاط ضعف آنها. نتایج نیز حاکی از آن است که در صورت برنامه ریزی و توسعه ی برنامه ریزی شده، گردشگری قادر است که به بهبود شاخص های عدالت اجتماعی، ارتقاء سطح زندگی، رفاه عمومی، تعادل و توازن منطقه ای منجر گردد.
فایل رایگان بررسي نقش تعاملات اجتماعي در معماري فضاهاي فرهنگي | WORD
اقبل و تعاملات آنها با یکدیگر تشکیل می شود. این واقعیت که چنین برخوردهایی در فضاهای تعریف شده از کالبد و ساختاری متناسب رخ می دهند حائز اهمیت است. نتایج پژوهش نشان دهنده آن است که بیشترین میزان اجتماع پذیری افراد در فضاهای فرهنگی رخ می دهد و فضا و کالبد معماری در این رویداد اجتماعی تاثیر بسیاری دارد، همچنین عواملی جون تندیس ها، مجسمه ها، چیدمان فضاها، رنگ ها، بافت و حرکت در مسیر بین فضاها... می توانند در ارتقای تعاملات اجتماعی فضاهای فرهنگی تاثیر گذار باشند.
فایل رایگان بررسي نقش فضاهاي سبز در ايجاد سرزندگي در محيط هاي شهري (نمونه موردي: مجموعه تاريخي سعدالسلطنه قزوين) | WORD
تحلیلی و پیمایشی استفاده گردید. مشاهدات عینی، برداشت های میدانی، استفاده از اسناد مکتوب، تجزیه- تحلیل کیفی و پرسشنامه از جمله ابزارهای گردآوری اطلاعات در پژوهش بودند. داده های حاصل از پرسشنامه با استفاده از نرم افزار Spss 20 تحلیل شدند و نتایج حاصل نشان میدهند که افزایش انگیره برایحضور در فضاهای سبز درون شهری میتواند اجتماع پذیری را افزایش دهد و سرزندگی را ارتقا بخشد. فضاهای سبز موجب تنوع درفضاهای پر هرج و مرج شهری شده اند و سبب ایجاد فضاهایی تعاملی می گردند.
فایل رایگان بررسي نمش عوامل محيطي موثر در ايجاد و توسعه ساختمان هاي روستاي زرگر آبيک | WORD
منطقه آبیک قزوین و تحلیل جدول زیست- اقلیمی ساختمانی این منطقه پرداخته می شود و در انتها گونه شناسی ساختمان ها و تحلیل عملکرد اقلیمی نمونه های موردی بر اساس مدارک معماری، پیمایش های انجام شده، نمودارها و محاسبات تطبیقی مورد توجه قرار گرفته است. نتایج تحقیق نشان می دهد خردمندی نهان شده در معماری بومی ایران جهت رسیدن به راه حلی پایدار برای مقابله با بحران های انرژی و زیست محیطی که درصد قابل توجهی از آنها متوجه حوزه ساختمان می باشد، بسیارموثر و پاسخگو می باشد.
فایل رایگان بررسي و تحليل تاب آوري کالبد شهر در مقابله با بحران زلزله، (نمونه موردي: منطقه 3 شهر قزوين) | WORD
ا رسیده باشد. بلکه تاب آوری شرایطی نسبی است که با مجموع اقدامات مختلف میتواند سطح آن را افزایش داد، لیکننقطه انتهایی ندارد همچنین تاب آوری در سه فاز همزمان باید دیده شود. فاز پیشگیری که به استاندارد سازی فضاها در برای نیروی جانبیزلزله مربوط میشود. فاز دوم فاز امداد و نجات است که مربوط به مناسب سازی فضا برای زمان وقوع بحران است. فاز سوم فاز درمان استکه مربوط به در دسترس بودن خدمات درمانی برای شهروندان است. عامل موبوط به فاز عامل در دسترس بودن خدمات امدادی است.
فایل رایگان بررسي و تحليل ميزان موفقيت پروژه هاي طراحي شهري در ارتباط با طبيعت؛ نمونه هاي موردي: پل طبيعت تهران و هايلان در نيويورک | WORD
عی شده و کم هستند. پروژه هایی که بر بقایای طبیعت رها شده در شهرها ساخته شوند. یکی از مکان ها در تهران پل طبیعت می باشد که در اراضی عباس آباد احداث شده است. از سوی دیگر، در پروژه های لاین، پلی بر فراز آسمان و بر بقایای خط آهنی متروکه، پس از گذشت سالیان و از دل طبیعت وحشی خودروی نیویورک احداث گردید. وجه اشتراک هردو پروژه، گذار از ماهیت اصلی پل محلی برای گذشتن و رسیدن به درکی متفاوت از آن یعنی محلی برای ماندن می باشد. هر دو از دل طبیعت رها شده ی شهرهایشان سربرآوردند.
فایل رایگان بررسي و مقايسه عوامل موثر بر توسعه دوچرخه سواري در شهرهاي ايراني | WORD
ده های تحقیق بااستفاده از روشهای آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت, تحلیل و بررسی نتایج پرسشنامه نشان داد که بین عواملموثر بر توسعه استفاده از دوچرخه در شهرهای ایران میزان تاثیر متفاوت بوده و برخی از شاخص ها (عوامل موثر) تاثیرگذارتر از سایر عوامل ارزیابی شدهاند. به گونه ای که عواملی نظیر ایمنی ، وجود تسهیلات دوچرخه سواری ، فرهنگ سازیو استفاده از تبلیغات ، موانع فرهنگی و اجتماعی و وجود پارکینگ امن بیشترین اهمیت را در توسعه دوچرخه سواریدر شهرهای ایران دارد.
فایل رایگان بررسي ويژگي هاي سياه چادرها و کاربرد امروزي آن ها در سازه هاي چادري | WORD
و تا به امروز نیز همچنانعشایر از این چادرها به عنوان محل سکونت استفاده می کنند، اما به مرور زمان ساختار این چادرها و موارد استفاده ازآنها نیز تغییر یافت و سازه های چادری به اشکال مدرن و به منظور استفاده های گوناگون به وجود آمدند. بر این اساسمی توان نتیجه گرفت که با توجه به مزیت های فراوان این پوشش ها، امروزه استفاده از چادرها در نقاط مختلف دنیابسیار متداول گشته است. شناخت و بررسی این سازه ها می تواند راهگشای بهره برداری هر چه بهتر از آنها در معماریامروز باشد.
فایل رایگان بررسي ويژگي هاي کالبدي به کار رفته در معماري خانه هاي برونگراي قاجار درتهران (نمونه موردي : خانه سردار اسعد بختياري – (عمارت باشگاه بانک ملي)) | WORD
وش تحقیق کیفی و از نوع نمونه موردی و همچنین از طریق مطالعات کتابخانه ای، اسنادی و میدانی بهمعرفی، تحلیل و بررسی عوامل کالبدی شکل دهنده معماری خانه سردار اسعد بختیاری می پردازد. یافته های این پژوهشنشان میدهد استفاده از مولفه هایی چون برونگرایی، پلکان، شیروانی، کلاه فرنگی، نرده های فلزی، ایوان، ستون ها وسرستون های منقوش و... همگی از مشخصه های اصلی به کار رفته در این خانه می باشد و این بنا پذیرای دامنه گسترده ایاز نفوذ معماری غرب در اواخر دوران قاجار بوده است.
فایل رایگان بررسي ويژگي هاي معماري با ارزش تاريخي در خراسان بزرگ (مطالعه موردي: تاجيکستان) | WORD
ن گوهر بدخشان، شفاف و ستبر از همه بلایای روزگار محفوظ دارند. در این پژوهش، آثار معماری سده های 4 تا 13 بر اساس معیار زمانی، به سه دوره (از سامانیان تا مغول، دوره تیموری و شیبانی، امارات بخارا و خوقند) تقسیم بندی و مرتب و ویژگی های دوران های تاریخی که بر این سرزمین گذشته است، بیان می نماییم. نتایج بررسی نمونه ها نشان می دهد سیر تحول معماری در طی قرون و اعصار از قدیم همچون حلقه های زنجیر پیوستگی، تداوم، رشد و خلاقیت قومی واحد و ماندگار را به دیده بینندگان می نشاند.
فایل رایگان بهينه سازي مصرف انرژي و کاربرد انرژي هاي تجديدپذير در ساختمان هاي مسکوني | WORD
ز مولفه های توسعه ی پایدار از جمله انرژیهای تجدیدپذیر و راه های به کارگیری آن میباشد.روش تحقیق مورد استفاده در این پژوهش از نوع توصیفی تحلیلی بوده و برای گردآوری مطالب از ابزار مطالعات کتابخانه ایاستفاده شده است. نتایج حاصل از این پژوهش نشان میدهد که با اجرای اصول پایداری و استفاده از انرژی های تجدید پذیر در مواردیمانند تامین سرمایش، گرمایش، روشنایی و ... و با خودکفایی ساختمان میتوان از مصرف بی رویه ی انرژی های تجدیدناپذیر و آلودگی هایناشی از آن اجتناب کرد.
فایل رایگان پژوهشي در شناخت ارزش هاي بافت تاريخي اردبيل در دستيابي به نياز سنجي هاي شهر و اثر (نمونه موردي: جمعه مسجد اردبيل) | WORD
بر گرفته دارای راهبرد ترکیبی است. در راستای پاسخگویی به سوالات مقاله ابتدا به شناخت مختصری از موقعیت قرارگیری اثر پرداختیم و سپس به عوامل درونی و بیرونی اشاره کردیم و از آنها نقاط قوت، ضعف، تهدید و فرصت را استخراج کردیم و گامی در راستای مطالعه طرح های فرادست (طرح تفضیلی، طرح جامع بافت تاریخی و سند چشم انداز 1404 شهر اردبیل) برداشیتم و با درکنار هم قراردادن نتایج حاصل شده نیازهای شهر و اثر را مشخص کردیم و در نهایت ارزش های بنای تاریخی جمعه مسجد را شناسایی کردیم.
فایل رایگان پهنه بندي اقليمي قزوين با رويکرد معماري همساز با اقليم | WORD
یی را در فصول زمستانتجربه می کنند، در حالی که استان قزوین در فصل زمستان چنین شرایطی را نخواهد داشت؛ بنابراین استان قزوین نمیتواند در پهنه بندی اقلیمی سرد و کوهستانی قرار بگیرد. بر اساس یافته های موجود دیدگاه طاهباز و جلیلیان در سال 1377 به دلیل در نظر گرفتن معیارهای آسایش حرارتی در فضاهای باز و بسته در مقایسه با دیگر تقسیم بندی ها جامع تر ومنطقی تر می نماید و از اعتبار بیشتری بر خوردار است. بر این اساس اقلیم استان قزوین در طبقه بندی اقلیم گرم و خشکقرار می گیرد.
فایل رایگان تاثير ساختار کالبدي محلات اقشار کم درآمد بر ميزان مشارکت پذيري شهروندان ساکن در محله با تاکيد بر فضاهاي مسکوني (مطالعه موردي: محله ي شيخ آباد) | WORD
ای پایه ی ایشان، از جمله مسکن است. در این پژوهش از روش تحلیلی توصیفی -استفاده شده است. برای کسب اطلاعات مورد نیاز در زمینه مبانی نظری و تجربه های داخلی و خارجی در ارتباط با موضوع پژوهش از روشکتابخانه ای و اسنادی استفاده شده که به مطالعه مقالات، طرح ها، تحقیقات و گزارشات و ... موجود پرداخته شده است. همچنین پس ازانتخاب محله شیخ آباد به عنوان مطالعه موردی از طریق پرسشنامه، بازدید میدانی و همچنین مصاحبه و مشاهده به جمع آوری اطلاعات وآمار مورد نیاز پرداخته شده است.
فایل رایگان تاثير فرهنگ بر ارتقائ تعامل اجتماعي در طراحي فرهنگسرا | WORD
دوره بر حسب تکامل انسانی و به گفته لوکوربوزیه روح زمانه دست خوش تغییری می شود. ارتباط بین انسان ها شکل دهنده رابطه ای عمیق بین جوامع است، که این پیوند اجتماعی موجب ایجاد کارهایی بین اقشار یا استفاده کنندگان یک فضا است. این مکان ملاقات باید تعریقی درست از کارهای تاثیرگذار داشته باشد تا بتوان یک روند اجتماعی روبه رشد را تدوین و شکل دهد. با بررسی نتایج حاصله از این پژوهش لزوم توجه هرچه بیشتر به شاخصه های اجتماع پذیری محیط در طراحی فرهنگسراها بدیهی به نظر می رسد.
فایل رایگان تاثير معماري در محيط هاي آموزشي بر يادگيري يو خلاقيت کودکان | WORD
نه های موردی؛ و فرضیه های مطرح شده در ابتدای مقاله باید ساختمانی که طراحی می شود فرم و الگویی فرمی ساده و مینیمال و در عین حال زیبا دارد که باعث برانگیختن حس و رشد نبوغ کودکان گردد. همچنین کودکان در آن احساس راحتی و امنیت نمایند به گونه ای که احساس کنند این مکان خانه شان است. طراحی داخلی فضاهای مجموعه باید جوری باشد که ارتباط بین پرسنل و کودکان همانند ارتباط بین مادر و فرزند تلقی گردد و همچنین با توجه به الگوهای معرفی شده، فرم فضا نیز باید معرفه موضوع طرح باشد.
فایل رایگان تاثير منظر سازي بر موفقيت پارک هاي شهري ، مقايسه ي تطبيقي پارک هزاره شيکاگو و پارک گفتگو تهران | WORD
تان سعی شده است با بهره گیری ازفرهنگ و معماری ملل مختلف (از جمله انگلستان و ایتالیا) سبک های طراحی منظر گوناگون به شهروندان شناسانده شود. از مقایسهاین دو پارک نتیجه میگیریم که پارک هزاره دارای المان های بیشتری است و حوزه های متنوعی از نمایش و هنر و معماری را در برمی گیرد ولی در بوستان گفتگو فقط سبک های طراحی متنوع در باغ های کشور های متفاوت به نمایش گذاشته می شود . هر دوپارک نقش به سزایی در سلامت شهروندان دارند ولی پارک هزاره از موفقیت بیشتری برخوردار می باشد.
فایل رایگان تاسيس شهر يزد به روايت تاريخ نگاري محلي يزد | WORD
کرد تمدنی پررنگ تری نسبت به همتایان خودش دارد. در این پژوهش کوشیده ایم تا از بررسی متون تاریخ نگاری محلی یزد به این پرسش پاسخ دهیم که در متون مذکور چه روایتی از تاسیس شهر یزد ارائه شده است، و در روایت مزبور بر چه مسائلی تاکید شده است. یافته ی ما به اختصار عبارت از این است که نخبگان محلی یزد به درستی ضرورت وحدت قدرت (با نمادپردازی در قالب اسکندر) و عقلانیت (با نمادپردازی در قامت ارسطو) و ضرورت توجه به آب را دریافته بودند، و مسائل مزبور را در متن تاریخ گنجانده اند.
فایل رایگان تبيين الگوهاي طراحي عوامل کالبدي- محيطي مجتمع هاي مسکوني موثر بر افزايش امنيت اجتماعي ساکنين بر پايه رويکرد CPTED | WORD
جهان می باشد که روش تحقیق توصیفی- تحلیلی است و نوع استدلال قیاسی است. مطالعات انجام گرفته نیز اسنادی و کتابخانه ای می باشد. تبیین ویژگی ها و اثرات مرتبط بر نقش عوامل کالبدی معماری در فضاهای مسکونی بر کاهش جرایم شهری، موضوع مستقل و با اهمیتی است که در قالب نظریه های نوین شهرسازی و معماری در کاهش و پیشگیری از وقوع جرم به آن اشاره شده است. به نظر می رسد نقش عوامل کالبدی معماری در طراحی مجتمع های مسکونی می تواند کمک زیادی در افزایش امنیت اجتماعی ساکنین داشته باشد.
فایل رایگان تبيين الگوهاي طراحي فضاهاي دوستدار کودک درمجتمع هاي مسکوني | WORD
ودفضاهای بازعمومی که دارای فعالیت های متنوع باشدو ارتقای روابط اجتماعیبا درنظرگرفتن حیاط مرکزی و ایجاد پارک آسمان که بیش از چندین طبقه گسترش یافته است، وجود وسایل نقلیه مناسب درمجتمعبرای ارتباط باسایر نقاط شهر، مشارکت و استفاده ازنظرات کودکان درطراحی محیط وایجادفرم های پویا وجذاب، وجود محیط سالم و عاریاز زباله ها درمجتمع ها با جمع آوری به موقع زباله ها وباقی نماندن زباله ها درمحیط و بهره گیری تمام واحدها ازنورکافی خورشید، هوای تازهودیدهای باز می باشد.
فایل رایگان تبيين الگوهاي طراحي مراکز اجتماعي با هدف افزايش کيفيت زندگي | WORD
ای و اسنادی می باشد. همچنین برای تجزیه و تحلیل داده ها روش استنتاجی استفاده شده است. نمونه هایموردی نیز، 6 مورد بوده که از 4 قاره آسیا، اروپا، آمریکا و اقیانوسیه انتخاب شده اند. در نهایت توجه به مصالح بومی،سادگی در طراحی پلان و نما، عدم تعدد مصالح، تنوع فضایی و... از زیر شاخص های بعد کالبدی و توجه به نور طبیعی،ایجاد حیاط های مرکزی مختلف، در نظر گرفتن فعالیت های مختلف و تنوع عملکردی و ... از زیر شاخص های بعدمحیطی، نتایج به دست آمده از تجزیه و تحلیل داده ها می باشد.
فایل رایگان تبيين الگوهاي طراحي مراکز اجتماعي در ايران با تاکيد بر افزايش حس سرزندگي | WORD
حی معماری را در مراکز اجتماعی با تاکید بر افزایش حس سرزندگی ارائه خواهد نمود. روشتحقیق از نوع توصیفی،تحلیلی است و به روش استدلال قیاسی می باشد و گردآوری اطلاعات بصورت اسنادی است واین نتیجه بدست آمد که فضاهای طراحی شده که در آن، به مطلوبیت کیفیت محیطی چه در درون و چه در بیرونپرداخته شده است، از قبیل توجه به آسایش و آرامش ، انعطاف پذیری ، خوانایی فضا، تنوع و جذابیت فعالیتها و شفافیت ،فضای بهتر و لذت بخش تری ایجاد می کند که در نهایت منجر به ایجاد سرزندگی می شود.
فایل رایگان تبيين الگوهاي طراحي مسکن اجتماعي در تجربيات جهاني | WORD
ه روش توصیفی- تحلیلی انجام شده است، پس از تعریف تاریخچه مسکن اجتماعی، بررسی تجربیات جهانی مسکن اجتماعی در کشورهای مختلف و نمونه های موفق اجرا شده در هر یک از این کشورها، ویژگی های مشترک جمع آوری شده است. در نهایت از بررسی موارد ذکر شده این نتیجه حاصل می گردد که توجه به معماری پایدار و تامین مسکن با مصالح ارزان و کیفیت بالا در اکثر نمونه های موفق ساخته شده، دیده می شود و این نمونه ها می توانند بعنوان الگویی مناسب در طراحی مسکن اجتماعی در ایران به کار برده شوند.
فایل رایگان تبيين الگوهاي طراحي معماري مجتمع هاي مسکوني با تاثير مولفه معنا در حس مکان | WORD
ها با شکل گیری حس مکان در مجموعه به تبیین الگوی طراحی معماری مناسب برای اینمجتمع ها پرداخته و در نهایت موجب ارتقای کیفیت فضایی در مجتمع های مسکونی شود. برای این منظور، چند پروژهموفق داخلی به صورت تصادفی انتخاب شده اند. روش تحقیق این پژوهش، توصیفی- تحلیلی بوده و به روش استدلالقیاسی، مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. در نهایت، الگوهای طراحی معماری برای مجتمع های مسکونی با تاثیر مولفهمعنا در حس مکان در سه حوزه تصویرذهنی، فعالیت ها و ساختار مکان، تدوین خواهد شد.
فایل رایگان تبيين الگوهاي معماري در مجموعه هاي فرهنگي- هنري با هدف افزايش حس مکان | WORD
فرهنگی- هنری مورد بررسی قرار داده تا به الگویی در جهت رسیدن به این عواملدست یابیم. جامعه آماری انتخابی برای این مقاله، چهار مرکز فرهنگی- هنری در ایران بود که با روش توصیفی- تحلیلیو گردآوری اطلاعات از طریق اسنادی و مراجعه به کتابخانه انجام گرفت. در این مقاله به بیان معیارهای حس مکان در ایننمونه ها از طریق استدلال قیاسی می پردازیم. در انتها نتایج حاصل از پژوهش بیانگر آن است که وجود عوامل کالبدی، نوعفعالیت و معنا در فضاهای هنری می تواند باعث افزایش حس مکان شود.
فایل رایگان تبيين معيار هاي فضاي شهري خلاق با تاکيد بر شهرسازي ايراني اسلامي | WORD
صیفی و تحلیلی مبتنی بر تحلیل محتوا استفاده شده است و با استفاده از مطالعاتاسنادی و کتابخانه ای به تحلیل موضوع پرداختیم، نتایج تحقیق نشان می دهد که معیار های شهر خلاق و شهرسازی ایرانی و اسلامی باهم تطبیق دارند و از طریق فرهنگ سازی که نقطه مشترک آنها می باشد می توان با محوریت قرار دادن اصول و ارکان شهر خلاق و باحذف موارد خلاف عرف و فرهنگ بومی و جایگزینی ارزش های معنوی و مادی برجسته ، نسبت به باز تعریف اصول شهر خلاق ایرانیاسلامی اقدام نمود و به این مهم دست یافت.
فایل رایگان تبيين معيارهاي فضاي شهري شاد با رويکرد شهرسازي ايراني- اسلامي | WORD
شاد همخوانی داشته و ارتباطات بین این شاخص ها را مشخص کند. تحقیق حاضر با روش توصیفی تحلیلی مبتنی بر تحلیل محتوا به مطالعه اهداف پرداخته تا شاخص های شهر شاد و وجوه اشتراک آنها را با اصول و قواعد معماری و شهرسازی ایرانی- اسلامی معین کرده و به ویزگی های مشترک بین این دو مقوله که مقایسه شدند، دست یابد. نتایج تحقیق نشان می دهد که شاخص های شهر شاد در دل شهر ایرانی- اسلامی نهفته اند و اگر اصول و قواعد اصلی شهرسازی ایرانی- اسلامی رعایت شوند می تواند به شهری شاد دست یافت.
فایل رایگان تبيين نقش خيابان الرشيد (نخستين محور احداث شده مبتني بر حرکت سواره) در بافت شهر بغداد | WORD
ت که به روش تحلیلی- توصیفی به واکاوی اسناد، گزارش ها و کتاب هایی بهشیوه کتابخانه ای گردآوری شده اند، پرداخته است. نتایج پژوهش نشان می دهد که خیابان الرشید با کارکرد و کالبدی متاثر از مدنیسم در بغداد هم پیوند است از این رو نقش این خیابان در شکلگیری بافت معاصر بغداد بسیار محوری و پراهمیت است. احیای خیابان الرشیدد شاهدی بر این مدعا است. و همچنین بازگرداندن جنب و جوش و کنش های اجتماعی شهریپس از پایان اشغال عراق و در عین حال باز زنده سازی خاطره جمعی مردم بغداد است.
فایل رایگان تبيين هويتبخشي و تحليل فضيلت گرايي با شناخت آرمانشهر از ديدگاه خواجه نصيرالدين توسي (دانشمند بزرگ قرن هفتم) | WORD
پذیری ازدانشمندان یونانی و اسلامی و بر پایه ی سه رکن مهم تهذیب اخلاق و تدبیر منازل و سیاست مدن جامعه ی آرمانی خود را با استفاده از سایرعلوم و شاخه های دانش آن روزگار که خود سهم بسزایی در تولید و باز نشر آنها داشته به تصویر در می آورد وعرضه می کند تا هدف موردنظرش محقق شود. این تحقیق براساس روش تحقیق توصیفی-تحلیلی و برمبنای مطالعه ی کتابخانه ای و با نگاهی به منابع اینترنتیصورت گرفته تا نشان دهد آرمانشهر خواجه نصیرالدین از نگاه هویت بخشی و فضیلت گرایی چگونه است.
فایل رایگان تجزيه و تحليل مکان شهري بيمارستان بوعلي نکا (مازندران) با تکيه بر دسترسي آسان شهري | WORD
یبی و الحاقی بررسی کرد که نتیجه آن می تواند مفید و کاربردی باشد تا هم الگوی خوبی برای طراحی بیمارستان هایی که در اطراف شهر قرار بر احداث آن است باشد، یا بتواند بعنوان یک نمونه موردی تحقیقی خوب جلوه دهد. نکته ی مفید و تاثیرگذاری که می توان از این بنا برداشت خوب داشت، خصوصا در مبحث همجواری های- دسترسی ها- ترکیبات بنا و جاگرفن در کلیت شهر همچنین تقابل بیمارستان با بناهای اطراف مانند سالن ورزشی- مدرسه- دادگستری که خدمات رسانی آنها نسبت به هم می تواند مثمر ثمر باشد.