فایل رایگان مقاله نقدي بر نقد؛ پاسخ به نقد کتاب کتيبههاي اورارتويي از ايران | WORD
یم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : تعداد صفحات : 21مقاله «کتیبههای میخی اورارتویی»، نوشته سهیل دلشاد، دانشجوی دکتری مؤسسه ایرانشناسی دانشگاه فرای برلین، در شماره 16 فصلنامه نقد کتاب تاریخ، در سال 1397، نقدی بر کتاب کتیبههای میخی اورارتویی از ایران است. این مقاله نقدی بر آن مقاله می باشد
فایل رایگان مقاله نشست پرونده ويژه
روش شناسي علوم انساني؛ وحدت يا کثرت روشي؟ | WORD
یر فصلنامه دکتر محمد توحیدفام، دانشیار گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی، سردبیر فصلنامه نقد کتاب علوم انسانی، نویسنده و مدرس روش شناسی در مقطع دکتری؛ آقای دکتر قاسم پورحسن، دانشیار گروه فلسفه دانشگاه علامه طباطبایی و نگارنده آثاری در حوزه رو ش شناسی فلسفی و آقای دکتر حسن حضرتی، نویسنده، مترجم و دانشیار گروه تاریخ دانشگاه تهران برگزار شده است؛ از ایشان مقالات علمی پژوهشی متعدد و کتاب هایی در خصوص روش شناسی در گرایش های مختلف علوم انسانی منتشر و در دسترس علاقمندان قرار دارد
فایل رایگان مقاله علم و عمل در خبر؛ بررسي و نقد کتاب ژورناليسم تلويزيوني؛ معرفتشناسي، فلسفه و روشها | WORD
کشور ضرورت مییابد. کتاب پیشرو با چنین رویکردی نگارش یافتهاست. نویسندگان این کتاب با نگاهی کلاننگر ضمن تشریح مبانی خبر، مالکیت و سازمانهای خبری، قابلیتهای خبری تلویزیون و شیوههای تولید خبر در عصر حاضر، در پی پیوند نظریه و عمل در رسانه هستند. این کتاب با مرور تاریخی تحولات مطالعات رسانه در جهان و تکنیکهای آن، درصدد افزایش سواد رسانهای و سواد خبری خوانندگان است و شرایط جدید حاصل از رسانههای اجتماعی را دارای ظرفیتها و فرصتهایی جهت فعالیت ژورنالیسم میداند.
فایل رایگان مقاله جدال بر سر مفهوم آزادي؛ شرحي بر کتاب هابز و آزادي جمهوريخواهانه | WORD
فلسفه سیاسی مدرنی باشد که در گسستی عمیق با فلسفه سیاسی پیشامدرن شکل گرفته بود. کوئنتین اسکینر در این کتاب تلاش میکند تا ضمن بررسی تحولات اندیشه هابز، این موضوع را روشن نماید که درک و تلقی هابز از مفهوم آزادی در طول زمان چه تغییری کرد و او در نهایت چگونه در برابر برداشت جمهوریخواهان از مفهوم آزادی ایستاد و با ارائه مفهومی بدیع از آزادی از این دیدگاه دفاع کرد که آزادی انسانها در حکومتهای مطلقه و غیردموکراتیک هم حفظ میشود و حاکم نمیتواند این آزادی را از شهروندان سلب نماید.
فایل رایگان مقاله نقد عصاي موسي و رود اقتصاد؛ بررسي و نقد کتاب گفتارهايي در روششناسي علم اقتصاد | WORD
دی متفکران عصر روشنگری تا قرن بیست مثل کندیاک، اسمیت، درباره قانون طبیعی، آزادی، فردیت، تئوری ارزش ـ کار و... از طریق آراء دیگر متفکران، نقد و ارزیابی شد. کتاب گفتارهایی در روششناسی علم اقتصاد نثری روان دارد و با یک نگرش تاریخی به شرح تحولات نظری در دانش اقتصاد میپردازد. بهنظر میرسد تمایل نویسنده به تئوریهای اقتصاد بازار باعث شده که محدودیتها و موانعی که موجب تغییر رویکرد در مکتب تاریخیگرایی آلمانی یا مداخلهگرایی در اقتصاد رخ داد بهصورت جدی مورد واکاوی قرار نگیرد.
فایل رایگان مقاله در گير و دارِ فرم؛ بررسي و نقد کتاب روش پژوهش در تاريخشناسي | WORD
در دانشگاه ایرانی خواند. قاعدهای که بر مبنای رویکرد پوزیتیویستی بنا شده اما در این میان چنان در فرمگرایی درافتاده که هرگونه نوآوری و خلاقیت در پژوهش را منکوب میکند. بهگونهای که میتوان تکصدایی حاکم بر پژوهشهای تاریخی در دانشگاه ایرانی را متأثر از این فرمگرایی هژمونیک دانست. در نوشتار پیش رو سعی شده تا حدی سویههای پیدا و پنهان این روششناسی و روش تحقیق برآمده از آن واکاوی شود. همچنین نگارنده کوشیده مبانی این رویکرد را از متن استخراج، تبیین و بهقدر توان نقد کند.
فایل رایگان مقاله راهي به رهايي؛ بررسي و نقد کتاب پارادايم جديد | WORD
در جامع ایرانی از اهمیت ویژهای برخوردار شدهاست، و اهمیت این نوع مسائل را نمیتوان در جوامع مختلف نادیده انگاشت. از اینرو در نوشتار حاضر تلاش خواهد شد ضمن معرفی موضوع مرکزی اثر مذکور، نقد و ارزیابی آن در دستور کار قرار گیرد. اینکه مسئله و کانون تمرکز اثر چیست؟ هدف این اثر و جایگاه آن در منابع موجود این حوزه به چه صورتی است؟ و ارتباط این اثر با وضعیت اندیشهورزی سیاسی و فرهنگی در ایران امروز چیست؟ مهمترین موضوعاتی هستند که نویسنده در تلاش است تا حد امکان به آنها بپردازد.
فایل رایگان مقاله اصلاح دين يا اصلاح ايران؟! بررسي و نقد کتاب مقدمهاي تاريخي بر انديشه اصلاح دين در ايران | WORD
ی، عدم درک مفهوم و گفتمان اصلاح و اصلاح دین در ایران، مبانی استدلالی ضعیف، تحریف آشکار و ارائه تفسیری واژگون از حقایق مسلم تاریخی و تفسیر دگرگونه کلام دیگران، پژوهش آشفته در تاریخ اندیشه، شیوه تحقیق مخدوش و نارسا، باور به حجیت مطلق ظنون و اخبار آحاد و شایعات در تاریخنگاری، داوریهای غیرعلمی، مصادره به مطلوب مستمر، نتیجهگیری شتابزده، شناخت ناقص از تاریخ، و ... و درک نه چندان درست انقلاب مشروطه و نیروهای اصلی آن که باعث فروکاستن سطح آن به فعالیت چند تن بابی و ازلی شدهاست.
فایل رایگان مقاله انتحال از خود و به محاق رفتن شيرازه؛ بررسي و نقد کتاب زن ايراني در گذار از سنت به مدرن | WORD
مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : تعداد صفحات : 22سهیلا ترابی فارسانی در کتاب زن ایرانی در گذار از سنت به مدرن مدعی است که با ارائه و تبیین دادههای تاریخی، توضیح میدهد که «زن سنتی» کیست و «زن مدرن» کدام است و هرکدام چه ویژگیها و کارکردهایی دارند؛ نیز میکوشد تغییرات زندگی زن سنتی به زن مدرن را بنمایاند. در این نوشتار سعی بر آن است مدعا، دادهها و تحلیلهای نویسنده بررسی و به این پرسش پاسخ داده شود که آیا او توانسته از پس ادعای خود برآید؟
فایل رایگان مقاله رسالهاي بر مدار طايفهکشي؛ بررسي و نقد کتاب روزهاي انقلاب | WORD
د تا بهجای دیگری برسند و در همین حال آن مسیر را میسازند. سپس این مجموعه ارزشها، انتظارات و رفتارها بر ارزیابیها تأثیر میگذارد و اتفاقات جاری را کانالیزه میکند. همه اینها با هم میتواند پارادایمهای فرایندی نامیده شود: الگوهایی فرهنگی برای رفتارهایی که در جامعه رایج است. این الگوها در خدمت انتقال و نظمدادن به رفتارهای مربوط به موقعیتها و وقایع کنونی است؛ و نتیجهاش فرایندی نمونهوار است. بدین ترتیب، وقایع جاری در پرتو پارادایمهای فرایندی موجود تفسیر میشوند.
فایل رایگان مقاله باز هم زبان
بررسي و نقد کتاب زبان باز | WORD
استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : تعداد صفحات : 16کتاب کمحجم زبانِ باز داریوش آشوری در سال 1387 دو بار منتشر شد و با واکنشهای مخالف و موافق زیادی روبرو گشت. در این یادداشت پس از مروری کوتاه بر این کتاب، نقدهایی را بر ادعاهای این کتاب، نادیده انگاشتن پیشینه دیرینه بحث و شیوه طرح این مباحث مطرح میشود.
فایل رایگان مقاله گذشته و امروز علوم انساني: از کميگرايي تا فضيلتمندي؛
نشستي پيرامون ضرورت گفتگو با جهان به زبان علوم انساني | WORD
گوی معضلاتی خاص از اجتماع، به شیوههایی خاص و پاسخی خاص به سؤالات نظام سیاسی میباشد. به این ترتیب این دو طرح مسئله در ارتباط با یکدیگر بوده و در این نشست قصد داریم در این گستره موضوعی به بحث و تبادل نظر بپردازیم. در این نشست در خدمت آقای دکتر عماد افروغ، آقای دکتر نعمتالله فاضلی و آقای دکتر حسین میرزایی هستیم؛ هر سه بزرگوار استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه مطالعات علوم انسانی میباشند و آثار متعددی از ایشان در اینخصوص منتشر شدهاست. دبیر نشست آقای دکتر شهاب دلیلی هستند.
فایل رایگان مقاله دانشگاه در آيينه تاريخ؛ بررسي و نقد کتاب سرگذشت و سوانح دانشگاه در ايران | WORD
کوشیدهاست ضمن واکاوی تاریخ آموزش عالی در ایران، تحولات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی مؤثر بر آن را نیز مورد بررسی قرار دهد. وی با اشاره به جریانهای سیاسی و تاریخی، عوامل و موانع ایجاد دانشگاه و دلایل تأخیر شکلگیری آن را در ایران شرح دادهاست؛ اما روشننبودن برخی مفاهیم، عدم پوشش برخی حوزههای مرتبط همچون نقش فرهنگی و تمدنی دانشگاه در جهان امروز مسائلی است که جای خالی آن در این کتاب احساس میشود. این پژوهش کوشیدهاست تا ضمن مطالعه اثر یادشده آن را توصیف، تبیین و ارزیابی نماید.
فایل رایگان مقاله گناه و بيگناهي دانشگاه در ايران؛ بررسي و نقد کتاب گاه و بيگاهي دانشگاه در ايران | WORD
مدرسه دارالفنون هر یک پیشزمینهای برای اثبات وجود دانشگاه و مرکز علمی در ایران است. مقصود فراستخواه در پژوهشهای خود و تازهترین اثر منتشرشده وی به نام گاه و بیگاهی دانشگاه در ایران، که اغلب حول محور آموزشوپرورش در ایران تمرکز دارد این است تا با ارائه نوعی نگاه جامعهشناسی تاریخی به مسئله آموزش عالی در ایران بپردازد. در این پژوهش با دیدگاه جامعهشناسی تاریخی، برآنیم تا با معرفی و نقد این اثر بتوانیم مسیر دسترسی خوانندگان به اطلاعات و دادههای اثر فوق را آسانتر سازیم.
فایل رایگان مقاله نظام آموزش عالي، طليعه ايران مدرن؛ بررسي و نقد کتاب نظام آموزشي و ساختن ايران مدرن | WORD
ایل قرن نوزدهم آغاز شده و طی دو سده فراز و فرود در دورههای قاجار، رضاشاه و محمدرضاشاه را سپری که تا به انقلاب اسلامی57 منتهی شده است. این کتاب در سه بخش تحت عنوان بخش اول دوره قاجار 1304- 1158، بخش دوم رضاشاه 20-1304، بخش سوم 57- 1320این خط سیر تاریخی را بررسی کردهاست. همچنین در قسمت خاتمه با تمرکز بر دهه اول انقلاب اسلامی، تحولات نظام آموزشی با آرمانهای انقلابی ـ اسلامی را واکاوی کرده و فرایند تعدیل در پیگیری ارزشها و آرمانهای انقلابی در حوزه آموزش و دانشگاه را مورد بررسی قرار میدهد.
فایل رایگان مقاله در نقطه عزيمت؛ بررسي و نقد کتاب ايران مدرن و نظام آموزشي آن | WORD
واهد آمد این اثر تنها از حیث تاریخی حائز اهمیت نیست، بلکه نهفقط با مسئله نظام آموزش عمومی و عالی در فرایند نوسازی رضاشاه، که حتی با وضعیت کنونی نظام آموزشی ما نیز نسبتی دقیق برقرار میکند. به اینمعنا بسیاری از مسائل اکنون نظام آموزش عالی، همچون نگاه کمیگرا و تکنیکی به علم، ریشه در نقطه عزیمت آن دارد و رساله عیسی صدیق که در این نقطه عزیمت نگاشته شده در خور اهمیت و توجه است. این نوشتار بر آن است با نگاهی به پیکره این رساله، در نسبت آن با نظام آموزشی اکنون پرسشهایی را طرح کند.
فایل رایگان مقاله کسينجرخواني در تهران؛ بررسي و نقد کتاب نظم جهاني | WORD
است که مفهوم نظم کنونی جهان، قرنها پیش در قرارداد صلح وستفالیا و بر مبنای موازنه قدرت میان واحدهای اروپایی بهوجود آمد و سپس بهعنوان الگویی برای سایر نقاط دنیا قرار گرفت که تا امروز ادامه داشتهاست. او در این اثر علاوه بر تجزیه و تحلیل نظم جهانی کنونی، سیر تاریخ روابط بینالملل و مناطق مختلف جغرافیایی را نیز مورد بررسی قرار دادهاست. شناخت دیدگاههای او بهعنوان دیپلماتی کهنهکار و تأثیرگذار در سیاست خارجی ایالات متحده برای پژوهشگران این حوزه الزامآور و مفید میباشد.
فایل رایگان مقاله تجددطلبي فارغ از سياست؛ بررسي و نقد کتاب جمعيت نسوان وطنخواه ايران | WORD
م ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : تعداد صفحات : 18کتاب جمعیت نسوان وطنخواه ایران، نوشته محمدحسین خسروپناه را نشر خجسته در 1397 منتشر کردهاست. در این پژوهش چگونگی شکلگیری، عملکرد و فعالیتهای جمعیت نسوان وطنخواه، در دوره پهلوی اول و همچنین علل انحلال آن بررسی اسنادی شدهاست؛ این مقاله به نقد و بررسی صوری و محتوایی این کتاب و بازنمایی نقاط ضعف و قوت آن پرداختهاست.
فایل رایگان مقاله جسارت بورز و اخلاقي باش؛ نقد و بررسي کتاب مواجه? ماکياولي و اسپينوزا | WORD
نوعی استعلا جای گرفتهاند. فهمِ آرایش امور همچون هندسهای مادی و تلاش برای فهم مفصلبندیها و نسبتها آنچنانکه هست، نقط اصلیِ تلاقیِ تجربهگرایی اسپینوزایی و رئالیسم ماکیاولیستی است. خلق نوعی تبارشناسی و فهم تعارض و نسبتش با رابط درونماندگارِ قدرت ـ مقاومت اید بنیادین اثر است که میدانِ نبرد نیروها را بدل به مسئله میکند و نه گردوغباری که از ایدئولوژیها به هوا برخاستهاست. متن حاضر تلاش دارد در کنار معرفیِ اثر به اهمیت تفکرِ درونماندگار در فهم وضعیت معاصر بپردازد.
فایل رایگان مقاله يک شهريار بيپايان؛ بررسي و نقد کتاب راهنماي خواندن شهريار ماکياولي | WORD
هریار میکند، سپس دست به طراحی خوشههایی از فصول میزند که ایدههای اصلی اثر را متمایز میسازد و سرانجام با ذکر برخی از مهمترین و برجستهترین تفاسیر از ماکیاولی و اثر او کتاب خویش را بهپایان میرساند. قرارگیری وتر ذیل سپهر سنتی منسوب به «جمهوریخواهی تعارضگرا» در خوانش آثار ماکیاولی، که در دهههای اخیر پا گرفته، به وی امکان دادهاست تا به فراسوی اثری مقدماتی برود و علاوه بر تاباندن نوری درخشان بر زوایای مختلف شهریار، همزمان تفسیری جدی و قابل تأمل از آن نیز عرضه دارد.
فایل رایگان مقاله اقتدارگرايي؛ زندانبانِ ديرين ايرانيان؛ بررسي و نقد کتاب اقتدارگرايي در عهد پهلوي | WORD
سعه در ایران، اینک درصدد آن است از مباحث نظری توسعه فراتر رود و علل و مصادیق توسعهنیافتگی ایران را در نظریهای بومی مورد کنکاش قرار دهد. نوشته پیش رو درصدد آن است که با واکاوی نظری و تاریخی کتاب مذکور، نوع نگرش نظریه اقتدارگرایی ایرانی و انطباق آن با تاریخ پهلوی را بررسی کند. محوریت تاریخ یا نظریه بحثی اساسی است که در کتاب اقتدارگرایی ایرانی در عهد قاجار حائز اهمیت بود و در این کتاب نیز این موضوع جاری است؛ چیزی که میتوان از آن بهعنوان زندانیشدن تاریخ در چارچوب نظری یاد کرد.
فایل رایگان مقاله بدن بهمثابه عرصه نبرد طبقاتي؛ بررسي و نقد کتاب کاليبان و ساحره | WORD
بازتولید نیروی کار محدود و منحصر سازد. تحقق چنین امری بیش از هر چیزی مستلزم خنثیسازی عاملیت اجتماعی زنان از طریق سلب مالکیت آنها از بدنهایشان و تبدیل زنان به ماشین تولیدمثل برای سرمایهداری بود. در این میان ساحرهها تبدیل به نمود اصلی سرکشی زنانه شدند و هر مرحله جدیدی از مصیبت و فلاکت اقتصادی در تاریخ سرمایهداری توأم بود با نوعی انتقامگیری جمعی از ساحرهها بهعنوان عوامل شیطانی و مرموزی که بهشکلی ناشناخته مقصر تشدید یا شکلگیری اشکال جدید مصیبت جمعی تلقی میشدند.
فایل رایگان مقاله سردرگمي امريکا در انقلاب 57؛ بررسي و نقد کتاب سياست خارجي آمريکا و انقلاب ايران | WORD
ران را بهمنزله واقعیتی موجود و پیچیده پذیرفته بود اما کارتر و مشاورانش برداشتی پراکنده و سطحی از این رویداد داشتند. نویسنده علت این کاستی را در دو واقعیت جستجو میکند. اول آنکه کاخ سفید بهدلیل نگرانی از واکنش دولت پهلوی از ارتباط مستقیم با مخالفین شاه خودداری میکرد و دوم و مهمتر آنکه دولت کارتر در زمان وقوع انقلاب در ایران بهدلیل حاکمیت جنگ سرد، بیش از همه درگیر موضوعاتی مانند مذاکرات سالت2 و صلح کمپ دیوید بود و بههمین سبب از درک صحیح ماهیت انقلاب ایران ناتوان ماند.
فایل رایگان مقاله خشونت در وضعيت بشر؛ بررسي و نقد کتاب بحرانهاي جمهوريت | WORD
ن مقاله کتاب، «درباره خشونت»، آرنت نظریه بدیلی از بنیادیترین مفاهیم اندیشه سیاسی غرب، یعنی سیاست، قدرت، و خشونت ارائه میدهد. او جزو معدود اندیشمندان سیاسی است که میان قدرت و خشونت مرزبندی میکند و خشونت را نشانه بهخطر افتادن قدرت میداند. فصل آخر کتاب به یک مصاحبه کوتاه با آرنت اختصاص دارد که وی در آن بهاختصار برخی از نظریاتاش را درباره انقلاب، نافرمانی مدنی، و بهطور کلی سیاست در غرب توضیح میدهد. مطالعه این اثر برای فهم بهتر و دقیقتر اندیشه آرنت ضروری است.
فایل رایگان مقاله روحانيت، پيشتاز انقلاب؛ بررسي و نقد کتاب نبرد قدرت در ايران (چرا و چگونه روحانيت برنده شد؟) | WORD
ه اقتصادی، اجتماعی و آموزشی بدون توجه به توسعه سیاسی و ایجاد فضاها و بسترهای لازم جهت پذیرش این تغییرات موجبات سقوط دولت شاه را فراهم کرد و سرانجامِ این اقدامات متناقض آن بود که نظام شاهنشاهی غربگرای پهلوی با انقلاب اسلامی برچیده شد. پس از فروپاشی نظام پادشاهی در ایران از میان تمام جریانهای دخیل در انقلاب ـ از چپ مارکسیسی گرفته تا فدائیان خلق و ملیگرایان ـ این روحانیت بود که گوی سبقت را از دیگران ربود؛ اما چرا و چگونه؟ این پرسشی است که نویسنده کتاب میکوشد تا بدان پاسخ دهد؟
فایل رایگان مقاله مصائب جستجوي معنا در عصر سکولار؛ معرفي کتاب زندگي فضيلتمند در عصر سکولار | WORD
تقدند برای معنابخشیدن به خود و زندگی به یک بافت فرهنگی نیاز است که بتوان در افقهای آن زندگی خوب را براساس معیارهای کمّی و کیفی تعریف کرد. نویسندگان این کتاب پس از ارائه ادلّههای خود به اشارتهای هنجاری ـ اخلاقی متوسل میشوند. اگر بتوانیم بهدور از تکبر به درکی از نقش محدود خود در تاریخ کلان بشریت برسیم میتوانیم از شر قضاوتهای غرضمندانه و غیراصیل درباره ارزش برابر انسانها و فرهنگها خلاص شویم. آنها موانع مزاحمیاند که امکان آمیزش افقهای انسانی را از ما گرفتهاند.
فایل رایگان مقاله در ضرورت يک گفتوگوي ايراني ـ عربي ميان انديشمندان جهان اسلام | WORD
یک نشست تخصصی به موضوع اندیشه و اندیشمندان جهان عرب اختصاص یافتهاست و تلاش دارد به مسئله حضور و انتشار کتب تألیفی و ترجمه شده مربوط به اندیشه و اندیشمندان عرب در ایران معاصر بپردازد. در این جلسه خدمت آقای دکتر علی مرشدیزاد، استاد دانشگاه شاهد و پژوهشگر حوزه اندیشه ایران و اسلام؛ آقای دکتر سیدرضا حسینی، دانش آموخته دکترای اندیشه سیاسی از دانشگاه شهید بهشتی؛ آقای دکتر محمدهادی احمدی، دکترای مدرسی معارف اسلامی و مدرس حوزه و دانشگاه؛ و آقای دکتر شهاب دلیلی، دبیر نشست هستیم.
فایل رایگان مقاله يک همدلي مومنانه؛ بررسي و نقد کتاب دينداري در دنياي معاصر | WORD
این جستار بر آن خواهیم بود تا با معرفی و نقد کتاب دینداری در دنیای معاصر بهقلم سید مجتبی حسینی، چگونگی دیندارانه زیستن در شرایط کنونی دنیای معاصر را بررسی کرده و از نگاه یک روشنفکران دینی، ضمن بررسی پارهای از مؤلفههای دنیای معاصر و معرفت دینی در دنیای کنونی، پاسخهای این پژوهشگران گرامی را پیرامون این سؤال اساسی که «چگونه میتوان با وجود پیچیدگیهای مدرنیته در دنیای معاصر بهدنبال دینداری باشیم که برآمده از دنیای معاصر یا سازگار با آن باشد؟»، را در بوته نقد قرار دهیم.
فایل رایگان مقاله ترجمان فاجعه در پژوهش؛ بررسي و نقد کتاب روشنفکران جهان عرب | WORD
ي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : تعداد صفحات : 10
فایل رایگان مقاله وهابيت به روايت يک انگليسي؛ بررسي و نقد کتاب وهابي و وهابيت | WORD
ن و بهطور کلی در خاورمیانه بارزتر، تلختر و خشونتآمیزتر شدهاست، شناخت ایدئولوژی وهابیت که مبنای تفکر فعلی نخبگان عربستان سعودی را شکل دادهاست برای درک بهتر و درستتر انگیزههای این کشور ضروری است. کتاب وهابی و وهابیت نوشته سرهارفورد جونز با ترجمه مانی صالحی علامه یکی از کتابهایی است که در سال 1397 بهمنظور شناخت بیشتر وهابیت و روند تاریخی شکلگیری حکومت عربستان سعودی براساس این اندیشه بهچاپ رسیدهاست. در این پژوهش ضمن معرفی این کتاب بهبررسی و نقد آن میپردازیم.