فایل رایگان فضاي سبز شهري و نقش آن در زندگي شهري | WORD
ه فضاهای سبز شهری دارای بازدهی اجتماعی و اکولوزیکی هستند که مهمترین اثر فضای سبز در شهرها، کارکردهای محیط زیستی ، یا بازدهی اکولوزیکی آنهاست که شهرها را برای زیستم مساعد میسازد و با آثار مخرب گسترش صنعت و حمل و نقل مقابله میکند و موجب ارتقای کیفی در زندگی شهروندان میشود . اهمیت فضاهای سبز شهری تا بدان حد است که امروزه وجود این کاربری به عنوان یکی از شاخصهای توسعه یافتگی جوامع به حساب می آید
فایل رایگان کارايي حشره کشي اسانس هاي گياهان مختلف برروي سوسک چهار نقطه اي حبوبات،Callosobruchus maculatus (F.) (Col.: Bruchidae) | WORD
و تخم ریزی اثر میگذراند. اسانس های مورد مطالعه به طور معنی داری موجب کاهش تخمریزی آفت شدند. برخی اسانس های گیاهی مانند درمنه کوهی( Artemisia aucheri Boiss (Asteraceae خاصیت حشره کشی شدیدی از خود روی سوسک چهار نقطه ای حبوبات،نشان میدهند. نتایج به دست آمده از ازمایشات مختلف نشان دهنده ی توانایی اسانس های گیاهی درکنترل سوسک چهارنقطه ای حبوبات می باشد. اسانس های گیاهی به عنوان آفت کش های کم خطر مورد توجه هستند.
فایل رایگان کاربرد گياهان دارويي در عرصه هاي فضاي سبز مناطق کم آب | WORD
ان بیماریها ، موجب توسعه مصرف آنها گردیده است ، معهذا چون با مصرف بعضی از این داروها زیانهائی به بدن می رسد روز به روز به اهمیت گیاهان دارویی و فرآورده های آنها بیشتر توجه می شود و اعتماد عمومی درباره استفاده از آنها پیوسته تقویت می گردد . لذا در این تحقیق ضمن بررسی مشخصات ظاهری و مرفولوژیکی گیاهان دارویی به ترکیبات شیمیایی و خواص درمانی آنها در درمان برخی از بیماری هارا مورد بررسی قرار دهد
فایل رایگان کاربرد نانوتکنولوژي در بسته بندي مواد غذايي | WORD
ه رشدی را در پی داشته است. ورود نانوتکنولوژی به عرصه پلیمرهای زیست تخریب پذیر و تولید نانو کامپوزیت ها زیست تخریب پذیر نه تنها راهی برای غلبه بر کاستی های ذاتی بیوپلیمرها محسوب می شود، بلکه هزینه بهر دوری از آنها را نیز کاهش خواهد داد و استفاده از آنها را به عنوان پوشش بسته بندی مواد غذایی امکان پذیر می نماید. ضمن آنکه آلودگی های محیط زیستی ناشی از زباله های پلاستیکی را به حداقل خواهد رساند.
فایل رایگان کشاورزي دقيق، مزايا و معايب | WORD
ده ها را در مکان و زمان و مکان مناسب به کار می برد. پژوهش حاضر با هدف بررسی nx انجام شده است و نتیجه حاصل بیانگر این است که کشاورزی دقیق یک سیستم مدیریت جامع است که برای بهینه سازی طراحی شده است برای به وجود آوردن یک سیستم تولید که قادر به افزایش راندمان تولید، بهبود کیفیت محصول، صرفه جویی در مصرف انرژی و محافظت از خاک و آب های زیر زمینی باشد، باید اطلاعات، فناوری و مدیریت با یکدیگر تلفیق شوند.
فایل رایگان کنترل آفات و بيماريها و مديريت ريسک امنيت زيستي در منابع طبيعي و محيط زيست | WORD
، کاشت گونه های درختی بیگانه، در حالی که اغلب بسیار سریعالرشد هستند، مستعد آسیب فاجعه بار ناشی از آفات مهاجم هستند. در این مقاله بررسی میشود که آیا در حال حاضر تمرکز کافی روی امنیت زیستی منابع طبیعی و محیط زیست متمایز از امنیت زیستی کشاورزی، باغبانی و آبزیپروری وجود دارد. همچنین پیشنهادات برای بهبود کنترل آفات و بیماریها و مدیریت امنیت زیستی منابع طبیعی و محیط زیست مورد بررسی قرار میگیرد.
فایل رایگان مديريت تلفيقي آفات در اندونزي | WORD
ای ایمنی و سلامت غذایی گام برداشت مدیریت تلفیقی آفات میباشد. گزارش حاضر درصدد است تا به بررسی تجربه اندونزی در مدیریت تلفیقی آفات بپردازد. برطبق نتایج بدست آمده، در مدیریت تلفیقی آفات استفاده از نهاده های بیولوژیکی، حذف یارانه سموم، سهمیه بندی آفت کشها، حمایت مستقیم از کشاورز استفاده شود و روش شیمیایی به عنوان آخرین راهبرد اجرایی با در نظر گرفتن حداقل اثرات سوء برای محیط زیست توجه میشود.
فایل رایگان مديريت منابع آب يکپارچه در آفريقاي شرقي | WORD
د و مسیرهای رشد و توسعه منابع آب شناسایی شده است. آنالیز نقاط ضعف برای فرایند nx نشان میدهد که میان ذینفعان و بخشها هماهنگی کافی وجود ندارد و در سطوح منطقهای برای برنامه ریزی و اجرای مدیریت منابع آب یکپارچه مهارت و دانش فنی کافی وجود ندارد. همچنین ظرفیت سازمانی برای اجرای قوانین آب پایین است و برای توسعه زیرساختهای آبی ظرفیت مالی مناسبی موجود نیست. همچنین یک سیستم اطلاعاتی آب قوی وجود ندارد.
فایل رایگان مروري بر اثرات ميکرو و نانوپلاستيک ها بر اکوسيستم هاي آبي | WORD
ت زنده و اکوسیستم های سراسر جهان است. این بررسی شامل مرور بر 13 مقاله تحقیقی است که توزیع میکروپلاستیک و سمیت میکرو و نانو پلاستیک را در اکوسیستم های دریایی و آب شیرین بررسی کرده است. مطالعات نشان داد که پلاستیک های کوچک و باقیمانده های پلاستیکی در غلظت های مختلف در اکوسیستم های آبی در سراسر جهان توزیع شده اند. آنها اثرات مختلفی بر رشد، توسعه، رفتار، تولید مثل و مرگ و میر حیوانات آبزی داشتند.
فایل رایگان مروري بر تکنيک هاي جديد براي تشخيص آلاينده هاي ميکروپلاستيک در رسوبات و بي مهره گان دريايي | WORD
ب تا 23 و 39 افزایش کارایی گزارش شد. در روش جدید ضریب بازده استخراج 100 PVCدرصد افزایش یافت. در روش سوم استخراج میکروپلاست ها از بافت های حیوانی مبتنی بر هضم شیمیایی است که در این حالت استخراج ذرات ریز راندمان بالایی را نشان داد (94 ). برای الیاف، بر اساس نوع پلیمر ضریب کارایی سیار متغیر است (بین 0 تا 98). استفاده از این دو تکنیک ارزیابی بسیار کامل تری را از غلظت های میکروپلاستی دریایی در پی خواهد داشت
فایل رایگان مروري بر فعاليت آنتي اکسيداني اسانس رزماري و گياه ريحان | WORD
افزودنیهای طبیعی به جای انواع سنتزی در مواد غذایی به وجود آمده است. موضوع رادیکالهای آزاد و گونه های فعال اکسیژن و اثرات آنها بر سیستمهای بیولوژیک، یکی از مباحث مهم است، آنتی اکسیدانها قادرند سیستم های بیولوژیک را در برابر این عوامل محافظت نمایند برخی از گیاهان دارویی حاوی مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان هستند که مصرف آنها میتواند در سلامتی انسان موثر باشد. مطالعه حاضر با هدف nx انجام گردید.
فایل رایگان مروري بر کاربرد پوشش هاي صمغ در صنايع غذايي | WORD
ذایی مورد استفاده قرار می گیرند. در صورتی که هیدروکلوئیدها برای اصلاح خصوصیات بافتی مواد غذایی به کار بروند خواص رئولوژیکی آن ها اهمیت ویژه ای دارد. داده های رئولوژیکی برای محاسبات در هر فرآیندی که شامل جریان مایع باشد (مثل پمپ کردن، استخراج، فیلتراسیون، اکستروژن و خالص سازی) موردنیاز است و نقش مهمی در آنالیز شرایط جریان در فرآیندهای غذایی نظیر پاستوریزاسیون، اواپراسیون و خشک کردن دارند.
فایل رایگان مروري بر گياه دارويي گل سازويي (Scrophularia striata) | WORD
اد دارویی خود میتواند نقش مهمی در پیشگیری و درمان برخی از بیماریها داشته باشد. ریشه و اندام هوایی این گیاه حاوی فلاونوئید، گلیکوزید، ساپونین، تانن و ترپنوئید میباشد که به اشکال مختلف از قبیل جوشانده، خوراکی، بخور و ضماد در درمان بیماریهای متفاوت از جمله التهاب، عفونت چشم و گوش، سوختگیهای پوستی، زخمهای عفونی، اپی زیاتومی، درد و اختلالات گوارشی، سرماخوردگی، هموروئید و غیره استفاده میشود.
فایل رایگان مروري بر ميکروارگانيسم هاي پروبيوتيک و اثرات سلامتي بخش آنها | WORD
بولاردی دارای بیشترین تاثیر می باشد. همچنین نتایج بررسی های مختلف نشان داد که مصرف پروبیوتیکها به میزان کافی و منظم در تمام سنین برای سلامتی مردم سودمندند و مانع اتصال، استقرار، رپلیکاسیون و یا بیماری زایی پاتوژن های روده ای می شوند. از سوی دیگر افزایش میکروارگانیسم های مفید با تولید اسیدهای آلی و اسیدهای چرب فرار سبب کاهش pH روده شده و از رشد و تکثیر عوامل بیماریزا در روده جلوگیری می کنند.
فایل رایگان مطالعه مکانيسم هاي آنتاگونيستي جدايه هاي Trichoderma harzianum وTalaromyces flavus عليه Fusarium oxysporum عامل بيماري پوسيدگي فوزاريومي خيار گلخانه اي در شرايط آزمايشگاه | WORD
ات غیرفرار جدایه های آنتاگونیست رویF.oxysporum محدوده درصد بازدارندگی رشد پرگنه F.oxysporum برابر با -100 31/49 درصد بود که بیشترین آن توسط جدایه های T.f-Cu-K-2 ، T.f-Cu-J-3وT .f-Cu-Y- 4 وکمترین آن توسط جدایه Tr.h-Cu-Y-6 موجب گردید. در بررسی تاثیر ترکیبات فرار جدایه های آنتاگونیست رویF.oxysporum محدوده درصد بازدارندگی رشد پرگنه F.oxysporum برابر با 25/15-90/54 درصد بود که بیشترین و کمترین آن به ترتیب توسط جدایه هایTr.h-Cu-Y-6وT.f-Cu-K-2موجب گردید.
فایل رایگان مقايسه اثر افزودن بافرهاي رايج در تغذيه نشخوارکنندگان بر قابليت هضم ظاهري مواد مغذي با استفاده از روش خاکستر نامحلول در اسيد (AIA) | WORD
ده آلی، پروتئین خام، ماده خشک، ADF و( NDF نشان نداد، به لحاظ عددی بالاترین درصد قابلیت هضم ماده آلی، پروتئین خام،ADF ،NDF و ماده خشک به ترتیب با 79/28، 77/18، 59/98، 65/41 و 78/13 مربوط به تیمار 2 و کمترین درصد قابلیت هضم ماده خشک، ADF، پروتئین خام و NDF به ترتیب با 72/03، 55/19، 74/18 و 60/22 درصد مربوط به تیمار 1 (شاهد) بود. از طرفی، کمترین قابلیت هضم ماده آلی در این روش با 75/48 به تیمار 4 (حاوی 1/5 درصد بیکربنات سدیم) اختصاص داشت.
فایل رایگان مقايسه ارزش تغذيه اي سرشاخه نخل خرماي عمل آوري شده با اوره و بدون اوره در تغذيه دام هاي نشخوارکننده | WORD
ر به افزایش معنی دار میزان خاکستر، چربی و پروتئین سرشاخه خرما شد ( 0 / 05> P). با افزودن اوره میزان ماده آلی، فیبر محلول در شوینده خنثی و فیبر محلول در شوینده اسیدی به طور معنی داری کاهش یافت ( 0 / 05<P). بنابراین بر طبق نتایج این آزمایش، استفاده از 4 درصد اوره در عمل آوری سرشاخه خرما، می تواند با افزایش میزان پروتئین و کاهش میزان دیواره سلولی، کیفیت آن را به منظور استفاده در تغذیه دام ها بهبود دهد.
فایل رایگان مقايسه ارقام کنجد از نظر برخي صفات مورفولوژيکي تحت تيمار کود نيتروژن | WORD
سسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج، به صورت فاکتوریل دو عاملی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار اجراشد. عامل اول، کود نیتروژن (حاوی 46 درصد ازت) در دو سطح، شامل 70 و 100 کیلو گرم در هکتار بود. عامل دوم رقم در شش سطح، شامل 6 رقم کنجد به نام های هلیل، دشتستان 2، داراب 1، اولتان، یلووایت و ناز تک شاخه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که اثر رقم بر صفات ارتفاع گیاه، تعداد شاخه فرعی، معنی دار بود.
فایل رایگان مقايسه فراسنجه هاي توليد گاز کاکتوس علوفه اي با سيلاژ ذرت و يونجه در گوسفند عربي | WORD
شنگ فاکتور و بازده تولید توده میکروبی به طور افزایشی در تیمار شاهد نسبت به سایر تیمارها معنی دار شد ( 0 / 05> P). روند گاز در ساعت های 2، 4، 6، 8، 10، 12، 24، 48، 72 و 96 تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار گرفت ( 0 / 05<P). آن چه از نتایج آزمایش حاضر حاصل می شود کاکتوس علوفه ای با توجه به اینکه اثر منفی بر قابلیت هضم میکروارگانیسم های شکمبه نداشته است می تواند به عنوان جایگزین مطلوبی برای سیلوی ذرت و یونجه باشد.
فایل رایگان مکان يابي واحدهاي صنايع چوب در استان خراسان رضوي به روش فرآيند ANP | WORD
ن خراسان رضوی در شرق ایران قرار دارد و همواره این بخش از ایران در معرض بروز زمین لرزه های با بزرگی زیاد قرار دارد لذا تعیین مکان مناسب به منظور رعایت فاصله مناسب از نقاط دارای خطر بروز زمین لرزه از اهمیت فراوانی برخوردار بوده. با توجه به اینکه تمرکز گسل های فعال در استان در بخش مرکز و جنوبی قرار دارد مکان های مناسب جهت احداث واحدهای صنایع چوب بیشتر متمرکز در بخش میانی، شرقی و شمالی قرار دارد.
فایل رایگان مواد غذايي اصلاح شده ژنتيکي | WORD
اد ژنتیکی موجودات زنده ازطریق انتقال ژن از یک موجود به موجود دیگر، منجر به توسعه روز افزون nx1شده است البته همزمان با ورود nx در زنجیره غذایی انسان، نگرانیهایی در ارتباط با خطرات بالقوه ناشی از تولید و مصرف اینگونه مواد ایجاد، و پرسشهای متعددی را در زمینه احتمال بروز عوارض نامطلوب مانندحساسیت، افزایش مقاومت نسبت به آنتی بیوتیک ها، اثرات مخرب محیطی و انتقال افقی ژنها2درجامعه مطرح نموده است.
فایل رایگان مهار زيستي بيماري کپک خاکستري رز با استفاده از قارچ هاي آنتاگونيست درشرايط آزمايشگاهي دراستان گيلان | WORD
ارچ کش های مختلف مصرف می شود .یکی از راهکارهای جایگزین برای قارچ کش های شیمیایی، استفاده از عوامل میکروبی مفید می باشد . در این تحقیق مثال موفق مهار زیستی این بیماری با استفاده از قارچهای آنتاگونیست، که از قارچ های موثر در تست آزمایشگاهی بودند استفاده شد.در شرایط آزمایشگاهی قارچهای T. viride و T. virens از جدایه های موثر در کاهش بیماری بودند. که در آزمایشات از طرح کاملاتصادفی با سه تکرار ارزیابی شد.
فایل رایگان نقس قارچ ريشه هاي آربوسکولار در تغيير شکل شيميايي عناصر غذايي فسفر، پتاسيم و روي در خاک آهکي پس از برداشت گياه ذرت | WORD
آنجا که اکثر مطالعات بر روی عناصر در ارتباط با رشد گیاه و تغذیه بوده است، مطالعه ی شکلهای شیمیایی و تخمین پتانسیل زیست فراهمی این عناصر به خصوص در خاکهایی که با محدودیت مواجه هستند ضروری است. از این رو این مقاله به بررسی اثر قارچ ریشه آربسکولار بر شکلهای شیمیایی عناصر فسفر، پتاسیم و روی در خاک پس از برداشت گیاه ذرت در خاک آهکی، به صورت مروری بر چند پژوهش انجام شده در دانشگاه شیراز می پردازد.
فایل رایگان نقش ايمپيوتيشن ژنوتيپ و معماري هاي مختلف ژنومي بر عملکرد روش هاي جنگل تصادفي و بيز آستانه اي A | WORD
واقعی برای هر سناریو، از بین 54 هزار نشانگر شبیه سازی شده به طور تصادفی اقدام به حذف 50 و 90 نشانگرها نموده و در مرحله بعد از طریق ایمپیوتیشن اقدام به پیش بینی ژنوتیپ نشانگرها نموده و صحت ایمپیوتیشن مورد ارزیابی قرار گرفت. در گام آخر، ژنوتیپهای اصلی و ایمپیوت شده با استفاده از روش TBA و RF جهت ارزیابی AUROC مورد استفاده قرار گرفتند. با افزایش سطح LD و کاهش نرخ حذف نشانگرها، صحت ایمبیوتیشن بهبود یافت.
فایل رایگان نقش پلي ساکاريدهاي غير نشاسته اي غذايي بر عملکرد رشد و فيزيولوژي ماهيان | WORD
که هاضم NSP هستند بسیار اندک بوده یا وجود ندارد. در نتیجه،NSP های جیره غذایی بصورت غیر قابل هضم باقی مانده و نمی تواند به عنوان منبع انرژی مورد استفاده قرار گیرند. در ماهیان مطالعات در زمینه بررسی تاثیر ترکیبات NSP در جیره غذایی بسیار اندک بوده است. در این مطالعه سعی شده است تا انواع پلی ساکاریدهای NSP، اثرات ضد تغذیه ای این ترکیبات و نحوه استفاده از آنها در جیره غذایی آبزیان مورد بررسی قرار گیرد.
فایل رایگان نقش کشاورزي پايدار در امنيت غذايي | WORD
ه و به دلیل تولید غذا برای نسل های مختلف در نظر می گیرد و هرگونه صدمه زدن به آن را از لحاظ اخلاقی یا مذهبی محکوم می کند. این مقاله که به روش مروری و با استفاده از منابع مکتوب و سایتهای اینترنتی تدوین شده است تلاش دارد، ضمن تبیین نقش و اهمیت کشاورزی پایدار و هم چنین امنیت غذایی، اهمیت امنیت غذایی، ارتباط کشاورزی پایدار و امنیت غذایی را بررسی نماید، و در این زمینه راهکارهای لازم را ارائه نماید.
فایل رایگان نوآوري در زنجيره آب به منظور مقابله با بحران آب | WORD
دا کردن از گزینه های مورداستفاده در اغلب شرکت های مدیریت آب برای مقابله با بحران آب و تامین آب سالم هستند. آب خاکستری حاصل از سیستم های جداسازی مصرف کشاورزی دارد. چندین گزینه برای هر دو سیستم نامبرده وجود دارند ولی اغلب کمتر استفاده می شوند. همچنین در این مقاله درباره اینکه چرا مدیریت آب و فاضلاب نوآوری های کمی را تجربه می کند و چگونه می توان نوآوری ها را در زنجیره آب افزایش داده بحث شده است.
فایل رایگان واکاوي انتشار مقالات ISI ايران در حوزه کشاورزي ارگانيک بر اساس پايگاه WEB OF SCIENCE | WORD
قالات در موضوع کشت ارگانیک و علوم کشاورزی، 19,58 درصد مقالات در موضوع علوم محیط زیستی و کشاورزی ارگانیک، 9,48 درصد در موضوع علوم گیاهی و کشاورزی ارگانیک میباشد. این گروه از مدارک توسط 57571 مقاله 104201 بار مورد استناد قرار گرفتهاند. شاخص هیرش این گروه از مقالات عدد 126 است. بدین مفهوم که 126 مقاله در بین 6220 مدرک به عنوان پراستنادترین و تاثیرگذارترین مقالات بر سایر آثار نویسندگان این حوزه شناخته میشود.
فایل رایگان آداب راه رفتن و عبور و مرور | WORD
ار اشخاص هنگام رفتن وجود دارد؛ از جمله بیان حقوق سواره ها و پیاده ها، حقوق همراهان، پرهیز از تکبر و پرهیز از خوردن در حال راه رفتن و ... . همچنین حفظ عزت و احترام بانوان در هنگام راه رفتن نیز به طور جداگانه مورد توجه قرار گرفته است. تامل در روایات موجود در این زمینه و نکات دقیقی که ائمه علیهم السلام برای حفظ عزت و کرامت انسانها به آن اشاره نموده اند، نشان دهنده ی عظمت و مترقی بودن این آموزه هاست.
فایل رایگان آسيب شناسي نظام مديريت دانش در ميان اعضاي هيات علمي مورد مطالعه: واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي | WORD
ش نشان داد و ضعیت مدیریت دانش در بین اعضای هئیت علمی در تمامی ابعاد اگانه مدیریت دانش (رهبری، فرایندها، افراد، فناوری، فرایندهای دانشی، یادگیری و نوآوری در بین جامعه آماری پایین تر از سطح مطلوب و سطح متوسط قرار دارد و از نظر رتبه بندی مولفه های فناوری، رهبری، فرایندهای دانشی، نتایج مدیریت دانش، فرایندها، یادگیری و نوآوری و افراد به ترتیب در اول تا هفتم از نظر وضعیت مدیریت دانش قرار دارند.