فایل رایگان افزايش ماندگاري و کيفيت ميگو

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل رایگان افزايش ماندگاري و کيفيت ميگو :


سال انتشار : 1397

تعداد صفحات : 4

چکیده مقاله:

میگو یک محصول بسیار ارزشمند از جنبه تغذیه ای و در عین حال بسیار فساد پذیر است. عمر ماندگاری و سلامت آن در طی نگهداری در یخچال و صید، بستگی زیاد به تغییرات آنزیمی و میکروبی دارد. یکی از اهداف صنعت غذاهای دریایی، بهبود تکنولوژی های نگهداری غذاهای فاسد شدنی و ناپایدار برای رسیدن به محصولات نهایی با کیفیت بهینه است. در میان روش های مختلف که امروزه استفاده می شوند، مهم ترین آن ها بر اساس عملکرد دماهای پایین و انجماد و همچنین استفاده از پوشش ها و فیلم های خوراکی به صورت همزمان و ترکیبی می باشد که مزه و ارزش تغذیه ای را حفظ می کند که در این مقاله به آن پرداخته می شود.

لینک کمکی