فایل رایگان استفاده ازالگوريتم ژنتيک براي کاهش اعوجاج ناشي ازجوشکاري قوس الکتريکي | WORD
ه V شکل و ضخامت قطعه و نیز تغییر شرایط محیطی از جمله ضریب انتقال حرارت به بررسی اعوجاج اقدام گردیده است. نتایج حاصل از تحلیل های المان محدود در شرایط مختلف مذکور بستری مناسب برای ایجاد مجموعه داده ها بوده که با بهره گیری از روش الگوریتم ژنتیک اقدام به بهینه سازی آن می شود. در روش الگوریتم ژنتیک از ترکیب پارامترهای ورودی، زاویه V شکل مقطع جوش و ضخامت قطعه و نیز ضریب انتقال حرارت، برای بدست آوردن اعوجاج استفاده می گردد. بمنظور شبیه سازی الگوریتم ژنتیک از نرم افزار MATLAB استفاده شده است
فایل رایگان الگوبرداري از روش جوشکاري اصطکاکي اغتشاشي به منظور ساخت لايه نانوکامپوزيت سطحي Al6061/Al2O3 | WORD
وی50میلیمتر بردقیقه و تعداد 3 پاس فرآیند در نظر گرفته شد . بررسی های درشت ساختاری و ریزساختاری بوسیله میکروسکوپ نوری و الکترون روبشی (SEM ) صورت گرفت و تعیین سختی نقاط مختلف فرآیند با استفاده از دستگاه میکروسختی انجام شد . نتایج یافت شده کاهش اندازه دانه در ناحیه مرکزی فرآیند و به دنبال آن افزایش سختی به میزان 226 HVرا نشان داد و همچنین مقاومت به سایش بطور قابل ملاحظه ای افزایش یافت و کمترین کاهش وزن(افزایش مقاومت به سایش) و بالاترین سختی در نمونه های با سرعت چرخش 800 دوربردقیقه بدست آمد.
فایل رایگان اهميت کنترل فرآيند آماري پيشرفته در بهبود کيفيت جوش | WORD
یت جوشدر محصول و نهایتا کاهش قیمت و افزایش تولید، موجبات رضایت تولید کننده و مصرف کننده را فراهم می کند.این مقاله با بیان اهمیت کنترل فرآیند آماری پیشرفته در صنعت جوشکاری به بررسی چگونگی استفاده از ابزارهای کیفی و حل مسئله و اهمیت آنها در شناسایی و رفع ناپیوستگی های بحرانی که عامل ایجادکننده عیوب هستند، خواهد پرداخت. در نهایت با مقایسه میزان شکست داخلی و خارجی در فرآیند جوشکاری مونتاژ شاسی وانت مزدا، به بیان درصد بهبود کیفیت جوش شاسی مطابق با استاندارد شرکت مزدا 3 خواهد پرداخت.
فایل رایگان ايجاد لايه روکش سخت پايه Fe - C - B بر روي فولاد ساده کربني به روش FCAW و بررسي ريزساختار، سختي و مقاومت به سايش خراشان لايه حاصل | WORD
مارتنزیت + آستنیت + Fe2B) در نمونه روکش کاری شده می باشد. نتایج سختی سنجی راکول C از سطح نمونه بیانگر افزایش چشمگیری در سختی لایه روکش شده نسبت به فلز پایه می باشد. همچنین نتایج آزمون های سایش خشک (ASTM G65) مشخص نمودند که لایه روکش سخت پایه بورایدی دارای مقاومت به سایش بسیار بالاتری نسبت به فلز پایه می باشد. همچنین بررسی انجام شده توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی سطوح ساییده شده مشخص نمود که میکرو مکانیزم سایش فولاد پایه شخم زنی عمیق و لایه روکش سخت شخم زنی کم عمق همراه با کندگی جزیی می باشد.
فایل رایگان ايمني اپراتور و محيط زيست در تست هاي غير مخرب شيميايي (مايعات نافذ) | WORD
اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx : سال انتشار : 1391تعداد صفحات : 14چکیده مقاله:
تست های غیر مخرب شیمیائی یکی از مهمترین روش های تست های غیر مخرب می باشد که در طی آن اپراتور در تماس مستقیم با مواد تست کننده شیمیائی است که غالبا تحت عنوان تست های غیر مخرب مایعات نافذ (PT) شناخته می شود . تست مایعات نافذ از نظر کاربرد ساده اما نیاز به دقت بالائی در استفاده از مواد شیمیائی ( مواد نافذ ،آشکار کننده ها ،پاک کننده ها ) می باشد .
فایل رایگان بررسي اثر پهناي زماني پالس در جوشکاري ليزر Nd:YAG پالسي بر ريزساختار و ابعاد حوضچه جوش آلياژهستالوي X | WORD
لیات جوشکاری لیزر بر روی ورق به ضخامت یک میلیمتر و بدون استفاده از فلز پرکننده انجام شد و سپس ریز ساختار ناحیه جوش توسط میکروسکوپ های نوری و الکترونی روبشی بررسی شد. نتایج نشان داد که انجماد مذاب حوضچه جوش آلیاژ هستالوی X بصورت دندریتی و رشد دانه های فلز جوش در فصل مشترک فلز پایه - فلز جوش بصورت رشد اپی تکسیال صورت گرفته است. با افزایش پهنای زمانی پالس، دانه های هممحور در ریزساختار فلز جوش مشاهده شد و همچنین با افزایش پهنای زمانی پالس نسبت طول به عرض جوش افزایش و عمق نفوذ کاهش یافت.
فایل رایگان بررسي اثر تغييرات سرعت دوران ابزار در فرايند جوشکاري اصطکاکي اغتشاشي نقطه اي (FSSW) بر خواص کششي آلياژ Ti-6Al-4V | WORD
د صفحات : 9چکیده مقاله:
در این تحقیق اثر تغییرات سرعت دوران ابزار در فرایند جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی نقطه ای (FSSW) بر خواص کشش آلیاژ Ti-6Al-4V بررسیشد. زمان توقف ابزار بطور ثابت s12 و سرعتهای دوران ابزار rpm 800، rpm 1000 و rpm 1250 در نظر گرفته شد. نتایج بدست آمده نشان میدهد که در سرعت دوران rpm 800 شکست از فصل مشترک دو ورق صورت گرفته است. در حالی که در سرعت دورانهای rpm 1000 و rpm 1250 شکست بصورت بیرون کشیدگی (Pullout Fracture) اتفاق افتاده است. همچنین افزایش در سرعت دوران ابزار، افزایش نیروی شکست را در پی داشته است.
فایل رایگان بررسي اثر جايگزيني عنصر تيتانيوم به جاي کروم بر ريز ساختار و سختي لايه روکش سخت پايه Fe - Cr - C | WORD
ترونی مشخص نمودند که ریز ساختار میکروسکوپی لایه های روکش سخت از آستنیت های اولیه، یوتکتیک : Cr , Fe ) , C )+7 و کاربید تیتانیوم( TiC) تشکیل شده و درصد حجمی آستنیت اولیه با افزایش درصد وزنی تیتانیوم افزایش یافتند. علاوه بر آن نتایج حاصل از آزمون سختی سطح لایه های روکش سخت شده مشخص نمودند که افزودن عنصر تیتانیوم تا 0 / 98 موجب افزایش سختی سطح می گردد و بیش از آن باعث کاهش سختی لایه روکش سخت می شود که علت آن رسیدن انحلال تیتانیوم در آستنیت به حالت اشباع و افزایش درصد حجمی فاز آستنیت تشخیص داده شد.
فایل رایگان بررسي اثر سرعت چرخشي ابزار جوشکاري اصطکاکي اغتشاشي بر ريز ساختار و سختي آلياژ آلومينيوم6082 | WORD
دید. بعد از جوشکاری بر روی قطعات جوشکاری شده آزمایش متالوگرافی جهت مشاهده ساختار منطقه جوش و فلز پایه و تست سختی به روش ویکرز انجام گردید.نتایج بدست آمده از این پژوهش نواحی مختلف حاصل از این فرایند که عبارتند از منطقه هم زده((SZ ، منطقه تحت تاثیر مکانیکی-حرارتی((TMAZ ، منطقه تحت تاثیر حرارت((HAZ را نشان می دهد و میکروساختار نواحی مختلف جوش اصطکاکی اغتشاشی به سرعت چرخشی پین تاثیر دارد و با افزایش سرعت چرخشی پین چون گرمای ورودی افزایش می یابد در ناحیه مرکزی دانه های هم محور درشت تر می شود.
فایل رایگان بررسي اثر گاز محافظ بر مشخصات ابعادي حوضچه جوش در جوشکاري ورق فولاد کم کربن با استفاده از ليزر پالسي Nd:YAG | WORD
ریان گاز محافظ و همچنین اثر سرعت جوشکاری بر مشخصات ابعادی و شکل حوضچه جوش مورد بررسی قرار گرفت. از یک لیزر Nd:YAG پالسی با توان متوسط پایین برای جوشکاری ورق های فولادی کم کربن استفاده شد. در اکثر وضعیتها عمق نفوذ جوش در شرایط استفاده از آرگون و نیتروژن به یکدیگر نزدیک میباشد. در شرایط استفاده از گاز هلیم تمایل به ایجاد مدل جوشکاری هدایتی افزایش می یابد. همچنین مشخص شد که میزان تاثیر گذاری گاز محافظ بر روی ابعاد حوضچه جوش میتواند به شدت تحت تاثیر پارامتری همچون سرعت جوشکاری قرار گیرد.
فایل رایگان بررسي اثرات عمليات حرارتي بعد از جوشکاري بر ريز ساختار و خواص مکانيکي جوشهاي غير مشابه فولاد زنگ نزن316L به فولادزنگ نزن 2205 | WORD
شده در دماهای 1000و1075و1150درجه سانتیگرادوزمانهای 20و40و60و90دقیقه تحت عملیات حرارتی قرار گرفتند. سپس ریز ساختار فلز جوش و ناحیه متاثر از حرارت HAZتوسط میکروسکوپهای نوری و الکترونی روبشی SEM مجهز به سیستم تحلیل نقطه ای EDS بررسی گردید. نتایج نشان داد که عملیات حرارتی در دمای 1150 و زمان یک ساعت باعث بازگشت ریز ساختار فولاد 2205 به حالت قبل از جوشکاری گردیده است. خواص مکانیکی توسط آزمایش ضربه و سختی سنجی ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که عملیات حرارتی باعث بهبود خواص مکانیکی فلزات جوش گردیده است.
فایل رایگان بررسي انتقال حرارت در فرايند جوشکاري اصطکاکي اغتشاشي به روش تجربي و تحليلي عددي در منطقه جوش | WORD
ب می آید. هدف از انجام این تحقیق بررسی مسئله انتقال حرارت در فرایند جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی می باشد. برای این منظور مسئله انتقال حرارت به روشهای تجربی و تحلیلی عددی مورد بررسی قرار گرفت. برای شبیه سازی انتقال حرارت از روش المان محدود استفاده شده و اصطکاک موجود بین ابزار و قطعه کار با شار حرارتی جایگزین شد. شبیه سازی سه بعدی با منبع حرارتی در حال حرکت برای بررسی نحوه توزیع دما با منبع حرارتی متحرک، انجام گرفت مقایسه نتایج حاصل از شبیه سازی با داده های تجربی تطابق خوبی با هم داشتند.
فایل رایگان بررسي برنامه بازرسي ISI وPSI براي پايش و عيب يابي تجهيزات اصلي نيروگاه هسته اي WWER هزار مگاواتي با کمک روشهاي تست هاي غير مخرب | WORD
یزات اصلی مدار اول براساس TPودیاگرام (جداول 1و2و3و4و5و6و8 وشکل1 )با استاندارد آمریکایی (ASME XI) می باشد. به منظور مقایسه همه جانبه، این روش مقایسه از چند جهت برای تجهیزات مدار اول نیروگاه اتمی بوشهر صورت پذیرفته است که شامل مقایسه استانداردها، پرسنل، احراز کیفیت سیستمهای تست کننده (Qualification) دستگاه های تست کننده و حجم عملی تست های رادیوگرافی RT) )گسیل امواج صوتی(UT )بازرسی چشمی (VT) ونهایتا استفاده از روش تست مایعات نافذ( PT )وذرات مغناطیسی ( MT) وتست جریانهای گردابی (ET)در هر دو استانداردمی باشد.
فایل رایگان بررسي تاثير پارامترهاي جوشکاري بر ميزان هيدروژن قابل نفوذ در فرايند جوشکاري با الکترود توپودري | WORD
انسیل ورودهیدروژن به ناحیه جوش میباشد. با اندازه گیری میزان هیدروژن قابل نفوذ و شناخت عوامل تاثیرگذار برآن و کنترل این پارامترها می توان احتمال ایجاد ترک هیدروژنی در فولادها را کاهش داد. در این تحقیق سعی شده است تاثیر پارامترهای جوشکاری بر میزان هیدروژن قابل نفوذ در فرایند جوشکاری با الکترودتوپودریFCAW مشخص گردد. آزمایشهاطبق استاندارد 3690ISOنشان دادند که افزایش میزان گازCO2موجب کاهش و افزایش شدت جریان باعث افزایش میزان هیدروژن قابل نفوذ در فرایندجوشکاری با الکترود توپودری میشود.
فایل رایگان بررسي تاثير ترکيب فلز پرکننده بر خواص مکانيکي جوش هاي غير مشابه فولاد زنگ نزن AISI 347 به فولاد کم آلياژ ASTM A335 | WORD
بررسی شد. در آزمایش کشش تمامی نمونه ها، از منطقه HAZ فلز پایه فولادکم آلیاژ A335 و به صورت نرم دچار شکست شدند. بیشترین مقدار انرژی شکست، مربوط به فلز جوش ERNiCr-3، بود. نمونه جوشکاری شده با فلز پرکننده ERNiCr-3 بیشترین انعطاف پذیری را از خود نشان داد. بیشترین و کمترین مقادیر سختی به ترتیب مربوط به فلز جوش ERNiCr-3 و فولاد زنگ نزن آستنیتی309L بود. در نهایت، میتوان نتیجه گرفت، برای اتصالات بین فلزپایه فولاد زنگ نزن آستنیتی 347 و فولاد کم آلیاژ A335، مادهی پرکننده ی ERNiCr-3 ویژگیهای بهینه ای را ارائه میدهد.
فایل رایگان بررسي تاثير ترکيب فلز پرکننده بر خواص مکانيکي جوش هاي غيرمشابه فولاد زنگ نزن سوپر دوفازي UNS 32750 به فولاد زنگ نزن آستنيتي AISI 304L | WORD
. در آزمایش کشش تمامی نمونه ها از منطقه HAZ فلز پایه فولاد زنگ نزن آستنیتی 304L و به صورت نرم دچار شکست شدند. بیشترین مقدار انرژی شکست مربوط به فلز جوش 25104L بود، نمونه جوش شده با فلز پرکننده 25104L بیشترین انعطاف پذیری را از خود نشان داد. بیشترین و کمترین مقادیر سختی به ترتیب مربوط به فلز جوش 25104L و فولاد زنگ نزن آستنیتی309LMo بود. در نهایت، میتوان نتیجه گرفت که برای اتصال غیرمشابه فولاد زنگ نزن سوپر دوفازی UNS32750 به فولاد زنگ نزن آستنیتی304L، ماده ی پرکننده ی 25104L ویژگیهای بهینه ای را ارائه میدهد.
فایل رایگان بررسي تاثير جابجايي مکان هد جوش خارجي بر شکل ظاهري و خواص مکانيکي جوش دو طرفه زيرپودري لوله هاي اسپيرال فولادي | WORD
خارجی را ایفا میکند. به بیان دیگر میتوان نتیجه گرفت که مکان هد جوش خارجی تعیین کننده دمای این عملیات پیشگرمایی است. بنابراین میتوان با بررسی فرایند پیش گرمایی، تاثیر جابجایی هد جوش خارجی را نتیجه گرفت. در این پژوهش تاثیر انتقال هد جوش از گام اول بلافاصله پس از اعمال جوش داخلی، به گام دوم با استفاده از تستهای مکانیکی (کشش، خمش، سختی) و متالوگرافی مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان داذ که این جابجایی علاوه بر بهبود شکل ظاهری جوش، باعث ریزدانه تر شدن و افزایش تافنس فلز جوش شده است.
فایل رایگان بررسي تاثير حرارت ورودي جوشکاري جرقه اي و کربن معادل بر جوش پذيري فولاد کربني | WORD
ررسی ریزساختار مشخص نمود که با افزایش حرارت ورودی رشد دانه ها در فلز جوش نمونه با 0 / 21 کرین معادل رخ داده و میزان سختی در فلز جوش و HAZ کاهش یافته و شکست در آزمون کشش عرضی از فلز پایه رخ داده است. با ازدیاد کرین معادل به 57/ 0 . در فلز جوش و HAZ فازهای مارتنزیت، فریت و پرلیت ظریف ایجاد گردید و با افزایش حرارت ورودی رشد دانه ها در فلز جوش و HAZ مشاهده گردید به گونه ای که در آزمون خمش شکست از ناحیه فلز جوش ایجاد گردید و ازدیاد حرارت ورودی منجر به افزایش حداکثر نیروی شکست و کاهش سختی در جوش و HAZ شد.
فایل رایگان بررسي تاثير زمان اتصال بر ريزساختار اتصالهاي نفوذي TLP نانوکامپوزيتAl/Al2O3 | WORD
در تحقیق حاضر اتصال نانوکامپوزیت Al/Al2O3 ، بهروش اتصال نفوذی TLP در دمای 580°C و در زمان های 20، 40 و 60 دقیقه انجام شد و تاثیر زمان اتصال بر ریزساختار اتصالها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در زمانهای اتصال 20 و 40 دقیقه، ریز ساختار نهایی اتصال شامل محلول جامد -Al و شبکه ای از جامد یوتکتیک +CuAl2 در درز اتصال میباشد. با افزایش زمان اتصال به 60 دقیقه، مذاب به صورت کاملا هم دما منجمد شده و لذا ریزساختار نهایی تنها شامل فاز -Al میباشد که ذرات رسوبی CuAl2 بهصورت ذراتی مجزا و منفرد در آن پخش شده اند.
فایل رایگان بررسي تاثير سرعت پيشروي ابزار بر ريزساختار و خواص مکانيکي کامپوزيت نانوساختار Al/B4C جوشکاري شده به روش اصطکاکي اغتشاشي | WORD
نیز جهت ارزیابی خواص مکانیکی نمونه ها انجام شد. نتایج نشان داد که اتصالات ایجاد شده با سرعت پیشروی mm / min 100 ، دارای استحکام کمتر و انعطاف پذیری بیشتری هستند. در واقع، اگرچه در منطقه اغتشاش اتصال حاصل از جوشکاری با سرعت mm / min 100، ذرات تقویت کننده دارای اندازه متوسط کوچکتر و توزیع همگن تری در زمینه آلومینیمی بودند، اما به دلیل حساسیت بالای ریزساختار زمینه به نوسانات دمایی، حرارت اصطکاکی ناشی از چرخش ابزار باعث رشد دانه در منطقه اغتشاش شده و اثر مثبت ذرات تقویت کننده را کاهش داده است.
فایل رایگان بررسي تاثير سرعت پيشروي و دوراني بر خواص مکانيکي اتصال لب به لب آلياژ منيزيم AZ31 به روش جوشکاري اصطکاکي اغتشاشي | WORD
ورانی و تغییر سرعت پیشروی و بار دیگر با ثابت در نظر گرفتن سرعت پیشروی و تغییر سرعت دورانی تغییرات خواص مکانیکی دکمه جوش مورد مطالعه قرار گرفت. در حالت اول، در ابتدا با کاهش سرعت پیشروی و در حالت دوم با افزایش سرعت دورانی بهبود خواص مکانیکی مشاهده شد و در ادامه این روند افت خواص مکانیکی در هر دو حالت صورت گرفت. علت اصلی این تغییرات به تغییر در اندازه دانه دکمه جوش مربوط می شود که عمدتا تحت تاثیر میزان اغتشاش ایجاد شده و مقدار حرارت ورودی توسط فرایند جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی می باشد.
فایل رایگان بررسي تاثير نوع فلزپرکننده بر کيفيت اتصال در جوشهاي غيرمشابه بين فولاد زنگ نزن403 و API5L-X70 در فرايندGTAW | WORD
شدند .آزمونهای مکانیکی کشش, ضربه و سختی سنجی در شرایط مختلف اتصال بر روی فلزات پایه و جوش انجام شد. ریزساختار همه نمونه ها در شرایط مختلف جوشکاری توسط میکروسکوپنوری و الکترونی SEM مجهز به سیستم تحلیل نقطه ای EDS مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که فلزپرکننده اینکونل32 اتصال مناسبتری را بین دو آلیاژ ایجاد میکند. به منظور ارزیابی حساسیت به ترک داغ جوش از آزمون وارسترینت استفاده شد. فلزهای پرکننده اینکونل32 و زنگ نزن 403 به ترتیب کمترین و بیشترین میزان حساسیت به ترک داغ را نشان دادند.
فایل رایگان بررسي تاثيرات موج شوکي انفجار بر ريز ساختار فصل مشترک جوش انفجاري سوپر آلياژ اينکونل 718 به فولاد گرم کار H13 | WORD
پر آلیاژ با دو مکانیزم لغزش و دوقلویی شدن در مناطق نزدیک فصل مشترک در اثر عبور موج شوکی انفجار تغییر شکل پلاستیک داده است. هم چنین مناطق تبلور مجدد یافته دینامیکی ریز دانه شده بر اساس مکانیزم تبلور مجدد چرخشی به دلیل فشار، کرنش و نرخ کرنش بالای فرایند در برخی مناطق نزدیک فصل مشترک اتصال اینکونل مشاهده شده است. هم چنین مناطق ذوب موضعی در اثر گیر افتادن جت جهنده در مجاورت گردابه های امواج تشکیل شده که این مناطق به دلیل ضریب هدایت حرارتی کمتر اینکونل در سمت سوپر آلیاژ متمرکز شده اند.
فایل رایگان بررسي تاثيرتکرار عمليات جوشکاري تعميري بر ريز ساختار، خواص مکانيکي و خواص خوردگي فولاد کم آلياژ استحکام بالا | WORD
تفاده از آزمون پلاریزاسیون تافل انجام شد. نتایج بدست آمده نشان داد که چگالی جریان خوردگی در منطقه متاثر از حرات با افزایش دفعات تعمیر کاهش یافته است. سختی در منطقه متاثر از حرارت نزدیک به فلزپایه در دفعه اول تعمیر نسبت به نمونه بدون تعمیر افزایش قابل توجهی داشت در حالی که در دفعه دوم و سوم تعمیر با افزایش دفعات تعمیر کاهش نشان داد. سختی درمنطقه متاثر از حرارت نزدیک به فلز جوش با افزایش دفعات تعمیر افزایش داشت. آزمون کشش در دفعات مختلف تعمیرمعیارهای استاندارد ASME IX را برآورده نمود.
فایل رایگان بررسي تغييرات ريز ساختاري در نتيجه ي انيل نمونههاي فولادي کم کربن کار سرد شده به روش غير مخرب جريان گردابي | WORD
که پارامترهای خروجی ازمون جریان گردابی در نتیجهی این فرایند تحت تاثیر قرار بگیرند.نتایج حاصل نشان دهندهی دقت خوب و قابل قبول روش جریان گردابی در مقایسه با دو روش سختی سنجی و ارزیابی های میکروسکوپی در مرحلهی تبلور مجدد است.با این حال،در مرحله ی بازیابی تنها خروجی های ازمون جریان گردابی حساسیت خوبی نشان می دهند.بنابراین با استفاده از این روش می توان با صرف هزینه و زمان کمتر به بررسی دقیقتر ریزساختار نمونه ها حین تحولاتی که در فرایند انیل نمونههای کار سرد شده اتفاق میافتد پرداخت.
فایل رایگان بررسي توزيع اندازه ي ذرات اکسيدي در اتصالات اکتيوتيگ (A-TIG) فولاد زنگ نزن 403L | WORD
عددی اکسیدهای مورد استفاده در این فرایند و عوامل تاثیرگذار بر میزان آن در ناحیه ذوب جوش این فرایند در مقایسه با جوشکاری تیگ مرسوم انجام پذیرفته است. در این تحقیق نحوه توزیع ذرات اکسیدی حاصل از بکارگیری پودرهای اکسیدی SiO2 و TiO2 مورد بررسی قرار گرفتند. تصاویر مربوط به ذرات اکسیدی با میکروسکوپ نوری تهیه شده و بررسی اندازه ی توزیع این ذرات با نرم افزار Clemex انجام شد. نتایج بدست آمده توزیع متفاوت این ذرات در ناحیه ذوب جوش را نشان داد که تابعی از پارامترهای مورد استفاده از فرایند می باشد.
فایل رایگان بررسي جريان الکترو مغناطيسي و پارامترهاي فرآيند جوشکاري نوساني قوس تنگستن با محافظت گاز خنثي، بر ناحيه مخلوط نشده فولاد مقاوم به حرارت HP | WORD
رارت HP توسط فلزجوش اینکونل 28 با استفاده از تکنیک جریان الکترو مغناطیس وروش جوشکاری پالسی قوس تنگستن-گاز((PC-GTAW جوشکاری شد. تاثیر جریان الکترومغناطیسی و جوشکاری پالسی بر روی ناحیه مخلوط نشده فصل مشترک فولاد HP و فلز جوش اینکونل 28 مورد بررسی و مقایسه قرارگرفت. بدین منظور برای بررسی ریزساختار نمونه ها از متالوگرافی نمونه ها و بررسی آن ها با میکروسکوپ نوری استفاده گردید. بررسی ها نشان داد که با افزایش جریان الکترومغناطیسی و فرکانس جوشکاری پالسی، ناحیه مخلوط نشده بصورت کامل حذف گردید.
فایل رایگان بررسي جنبه هاي ريز ساختاري و خواص مکانيکي در اتصالات جوش آلياژ ريختگي آلومينيم- سيليسيم به روش GTAW | WORD
ی مکانیکی کشش، ضربه، سختی و ریز سختی سنجی بر روی نمونه ها انجام شد. ریز ساختار فلزات پایه و نواحی مختلف جوش از جمله ناحیه جوش ، فصل مشترک فلزات پایه و ناحیه جوش و ناحیه متاثر از حرارت توسط میکروسکوپ نوری و الکترونی SEM مجهز به سیستم آنالیز نقطه ای EDS مورد بررسی قرار گرفت. تغییرات متالورژیکی در فازها، رسوبات و نیز رشد دانه ها در ناحیه (HAZ) مشخص گردید. نتایج نشان داد که مقدار سیلیسیم در آلیاژی پایه و نیز تغییرات حرارت ورودی بر روی خواص مکانیکی و جنبه های ریز ساختاری اتصالات جوش موثر است.
فایل رایگان بررسي جوش پذيري Al-5083 به Al-6082 و ارزيابي ريزساختار و مقاومت به خوردگي مقاطع جوش آنها | WORD
ی سنجی و خواص خوردگی با آزمون پلاریزاسیون تافل اندازه گرفته شد. ریزساختار مناطق مختلف فلز پایه، منطقه متاثر از حرارت و فلز جوش با میکروسکوپ الکترون روبشی بررسی شد. رسوبات مشاهده شده در فلز پایه 5083 رسوبات Al-Mg با درصد زیاد و رسوب Al-Mn-Fe-Cr با درصد کم است. رسوبات مشاهده شده در فلز پایه 6082 شامل به شکل سوزنی و به علاوه فاز-Al(FeMn)Si ذرات با شکل کروی کوچک است. سختی در منطقه متاثر از حرارت دو نمونه %30-15 افت داشته است وآلومینیوم 5083 نسبت به آلومینیوم6082 و فلز جوش مقاومت به خوردگی بهتری نشان داده است.
فایل رایگان بررسي خواص مکانيکي اتصال غيرهم جنس ورق هاي مسي و آلومينيمي به شدت تغيير شکل يافته به روش جوشکاري اصطکاکي-اغتشاشي | WORD
نمونه ها با سرعت های انتقالی و دورانی متفاوت، تحت جوشکاری اصطکاکی-اغتشاشی قرار گرفته تا بهینهترین پارامتر (سرعت دورانی 1200 rpmو سرعت خطی(63 mm/min بدست آید. پس از اتصال، خواص مکانیکی و ریز ساختار اتصال مورد ارزیابی قرار گرفت. دو ترکیب بین فلزی Al2Cu و Al4Cu9 در دکمه جوش دیده شد. نتایج حاصله نشان از آن دارند که تغییر شکل پلاستیک شدید، استحکام جوش را تا %15 نسبت به نمونه آنیل شده، افزایش میدهد. همچنین نتایج ریزسختی نشان داد که سختی دکمه جوش نمونه تغییر شکل شدید یافته، بالاتر از نمونه آنیل میباشد.