فایل رایگان مقايسه ريزساختار آلياژ هستالوي X جوشکاري شده به وسيله ليرز Nd:YAG پالسي وgtaw | WORD
یکروسکوپ های نوری و الکترونی روبشی بررسی شد. نتایج نشان داد که انجماد در فلز جوش بصورت دندریتی صورت گرفت و در ناحیه جوش لیزر ساختار دندریتی ریزتری نسبت به ساختار فلز جوش در جوشکاری قوسی با الکترود تنگستنی و گاز محافظ مشاهده شد. نتایج آزمون ریزسختی، بالا بودن سختی فلز جوش نسبت به فلز پایه را تائید میکند که علت آن کاهش اندازه دانه، کاهش اندازه و نحوه توزیع کاربیدها در فلز جوش نسبت به فلز پایه می باشد که این پدیده ناشی از سرعت سرد شدن زیاد در جوشکاری میباشد.
فایل رایگان مود شکست جوش هاي مقاومتي نقطه اي فولاد 760TRIP در آزمون کشش متقاطع | WORD
مودشکست) از آزمون کشش متقاطع استفاده شد. ارتباط بین جریان جوشکاری ، مشخصه های ساختاری ورفتار شکست جوشهای نقطه ای بررسی شد. بررسی ها نشان داد بطور کلی با افزایش جریان جوشکاری ظرفیت تحمل نیرو و قابلیت جذب انرژی افزایش می یابد. اما با وقوع بیرون زدگی مذاب علیرغم ثابت بودن قطر دکمه جوش، به دلیل افزایش عمق فرو رفتگی الکترود انرژی شکست به طور قابل توجهی افت می کند. با توجه به نوع شکست در آزمایش کشش متقاطع حداقل قطر دکمه جوش برای حصول مود شکست محیطی تخمین زده شد
فایل رایگان نکات اساسي در بازرسي جوش به روش آلتراسونيک | WORD
رخ می دهند مانند ترکها. تعدادی از این عیوب تغییرات زیادی در مقاومت جوش ایجاد نمیکنند اما بعضی از آنها با درجات مختلفی باعث این تغییرات میگردند. عیوب صفحه ای (ترکها، LOP، (LOF میتوانند تغییرات قابل ملاحظه ای در مقاومت جوش ایجاد کنند. در این مقاله ضمن اشاره به عیوب فوق نکات مهمی در بازرسی جوش به روش آلتراسونیک شرح داده شده و عیوب بواسطه علامت مشاهده شده از یکدیگر تفکیک شده اند. همچنین نمایشهای کاذب و غیر واقعی و روشهای تعیین آنها نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
فایل رایگان همبستگي ريزساختار و خواص مکانيکي در زيرنواحي مختلف جوشکاري زيرپودري دوطرفه (DSAW) فولاد خط لولهAPI X65 | WORD
اده می شود) یک فولاد ترمومکانیکال با عناصر میکروآلیاژی نیوبیوم، تیتانیوم و وانادیوم می باشد. ریزساختار فولاد در زیرنواحی جوش شامل ناحیه ذوب، فلز پایه و ناحیه متاثر از حرارت توسط میکروسکوپ نوری بررسی شد. تغییرات ریزساختار از فریت پری-یوتکتوئید و فریت ویدمنشتاتن در ناحیه ذوب به ریزساختار ریز فریت سوزنی در ناحیه فلز پایه مشاهده شد. با مقایسه خواص مکانیکی این زیر نواحی با یکدیگر، چگونگی همبستگی ریزساختار و خواص مکانیکی در فولاد مورد مطالعه گزارش شده است.
فایل رایگان اثر مشتقات پورين موجود در شکلات و قهوه بر بازسازي سيستم عصبي | WORD
شیمیایی هستند که به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته اند. این مواد اثرات واضحی بر فعالیت شبکه های عصبی و افزایش عملکرد شناختی پایدار دارند و می توانند نقش محافظت از نورون ها را در مدل های حیوانی سکته مغزی، بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسون داشته باشند. کافئین به عنوان آنتاگونیست کلاس های مختلف گیرنده های وابسته به آدنوزین عمل می کند و همچنین ممکن است متابولیت های بیوشیمیایی مانند تئوبرومین و تئوفیلین به اثرات مفید قهوه و کاکائو در سلامت مغز کمک کنند.
فایل رایگان اثرات باليني فلاونوئيدهاي شکلات بر سلامت انسان | WORD
عمومی، بازگشت نشاط و سرزندگی، از بین رفتن افسردگی و بهبود بیماریهای کبدی و کلیوی اشاره کرد. فلاونوئیدها میتوانند از راه هایی چون تعامل با مسیرهای پیامرسانی سلول، القاء بیان ژن و میانکنش با میتوکندری، بر عملکردهای مختلف بالینی تاثیر بگذارند. بنابراین شاید در آینده بتوان مداخلات تغذیه ای را جایگزین درمانهای دارویی گرانقیمت نمود و در همین راستا، شکلات غنی از فلاونوئیدها را میتوان گزینه مناسبی برای درمان طیف وسیعی از بیماریهای مزمن التهابی در نظر گرفت.
فایل رایگان اثرات دو شيرين کننده طبيعي استويا و عسل بر ديابت | WORD
، شیره خرما، استویا و ... حائز اهمیت می باشد.هدف پژوهش: هدف از این مطالعه، بررسی nx می باشد.یافته ها و نتیجه گیری: با توجه به اثر قابل توجه ا ستفاده از شکر در شیوع بیماری دیابت، ا ستفاده از شیرین کننده های طبیعی حائز اهمیت می باشد. شیرین کننده های طبیعی علاوه بر ایجاد طعم مطلوب، اثرات مفیدی بر سلامتی مصرف کنندگان مواد غذایی شیرین دارند. بنابراین با ا ستفاده از این دو ترکیب در فرمولا سیون مح صولات غذایی شیرین، تا حدودی می توان بر مشکل اپیدمی چون دیابت فائق آمد.
فایل رایگان ارزيابي خصوصيات فيزيکوشيميائي، بافتي و حسي شکلات و پوشش هاي شکلاتي شيري سين بيوتيک رژيمي | WORD
ریز پوشانی شده به ترتیب 13 / 1 و 32 / 0 سیکل لگاریتمی گزارش گردید.. نتایج حاصل از رنگ سنجی نمونه ها جایگزینی شکر با اینولین و مالتیتول قابل قبول بود ) P<0/05 (. به طور کلی فراسودمند سازی شکلات و پوشش هایشکلاتی شیری با استفاده از سویه پروبیوتیک ریز پوشانی شده حاضر و همچنین جایگزینی ساکارز با اینولین و مالتیتول، علاوه بر تولید محصولی با ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی مناسب، می تواند زنده مانی این پروبیوتیکها را در طی دوره انبارمانی و نیز عبور از معده افزایش دهد.
فایل رایگان ارزيابي شاخص هاي تعيين کننده کيفيت قهوه توليد داخل و فرآورده هاي وارداتي آن در استان اصفهان | WORD
یی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی (SOP) با عنوان قهوه و فرآورده های آن است.یافته ها و نتیجه گیری: نتایج حاصل از این پژوهش نشان دهنده وجود آلودگی و تقلب در این دسته از محصولات است. بطوریکه %75 از کلیه نمو نه های مورد بررسی از نظر ویژگی های اور گانولپتیک و فیزیکوشیم یایی در محدوده مجاز استانداردهای تعریف شده قرار دارند و دارای کیفیت مطلوب و بهینه می باشند و %25 از این فرآورده ها از نظر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و به دلیل بالا بودن میزان خاکستر کل غیرمجاز تلقی می شوند.
فایل رایگان ارزيابي کافئين موجود در قهوه و اثرات مصرف آن بر بدن و بيماري آلزايمر(AD) | WORD
یو، کاهش پپتید های بتاآمیلوئیدی در پلاسمای خون و به دنبال آن کاهش میزان بتا و گاما سکرتاز، مهار کردن گیرنده های آدنوزینی و به دنبال آن افزایش آزادسازی استیل کولین و نور آدرنالین و افزایش GCSF و اینترلوکین 10 و 6 در پلاسما از جمله مکانیسم های مثبتی است که کافئین می تواند با حضور خود در روند تقویت حافظه و پیش گیری از بیماری عصبی داشته باشد. مقدار و دوز کافئین مصرفی در روند تاثیرگذاری بسیار قابل اهمیت است و مصرف نامتعادل آن میتواند دارای اثرات مضری بر بدن باشد.
فایل رایگان استويا جايگزيني مناسب براي شکر | WORD
سعی شده است ضمن معرفی گیاه استویا به عنوان شیرین کننده ای طبیعی، به بررسی فواید و مضرات استفاده از این گیاه به عنوان جایگزینی برای شکر و تاثیر آن بر چاقی و دیابت بپردازد.نتیجه گیری: گیاه استویا سرشار از شیرین کننده های بدون کالری، انواع پروتئینها، ویتامینها و مواد معدنی است. این گیاه به علت دارا بودن گلیکوزیدهایی که جذب بدن نمیشوند و بدون کالری هستند برای افراد چاق و مبتلا به دیابت نوع دوم به شرط استفاده ی صحیح و رعایت مقادیر اندازه گیری شده، سودمند است.
فایل رایگان استويا، اثرات آن بر سلامتي و خاصيت آنتي اکسيداني آن | WORD
یکوزید های موجود در آن از جمله استویوزاید و ربادیوزاید A است که قدرت شیرین کنندگی به مقدار 300 برابر بیشتر از ساکارز به آن می دهند. در عصاره استویا، کربوهیدرات ها، اسیدهای آمینه، مواد معدنی، لیپیدها و ویتامین ها یافت می شوند که هر کدام از این عناصر خواص ویژه خود را دارند. مطالعات مختلف قابلیت آنتی اکسیدانی این گیاه را تایید نموده اند و بیانگر این بوده اند که فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ استویا مربوط به پاکسازی الکترونهای رادیکال آزاد و سوپر اکسیدها است.
فایل رایگان اعتبارسنجي روش اندازه گيري کافئين در نوشيدني قهوه با کمک طيف سنج تحرک يوني | WORD
هسته خرما و قهوه بدون کافئین، کمتر از حد تشخیص گزارش گردید. نمونه های قهوه جوشیده ( %100 قهوه عربیکا) و قهوه ترک به ترتیب با مقادیر 38±688 mg/L و 17±625 بیشترین مقدار کافئین را داشته و نمونه های قهوه که با %50 هسته خرما جایگزین شده بودند، کمترین مقدار کافئین mg/L) (24±410 را به خود اخت صاص دادند. نتایج این تحقیق نشان داد که طیف سنج تحرک یونی به عنوان یک روش صحیح، دقیق، سریع و سازگار با محیط زیست، میتواند جهت پایش پیوسته کافئین در انواع نوشیدنی قهوه مورد استفاده قرار گیرد.
فایل رایگان بررسي اثر جايگزيني ساکارز توسط سوربيتول و مالتودکسترين با سياهدانه بر خصوصيات شيميايي، بافتي و حسي شکلات تلخ | WORD
شکلات افزایش یافت. ویژگیهای حسی شامل اح ساس دهانی و پذیرش کلی، با افزایش سطوح جایگزینی سیاه دانه بطور معنیداری کاهش یافت. نتایج آنالیز پارامترهای رنگی نیز نشان داد که با افزایش درصد جایگزینی سیاهدانه در فرمولاسیون شکلات، از میزان مولفه L* کاسته شد و بر میزان مولفه های a* و b* افزوده شد. طبق نتایج بدست آمده از این تحقیق، بهترین نمونه از نظر خواص شیمیایی، بافتی و حسی شکلات تولید شده با %10-20 جایگزینی شکر با سوربیتول و %3-6 جایگزینی مالتودکسترین با سیاهدانه بود.
فایل رایگان بررسي برخي جنبه هاي مختلف استويا به عنوان شيرين کننده طبيعي | WORD
ه میشود. همچنین استویا در قیاس با شکر از کالریزایی کمتری برخوردار است. روی به عنوان آنتی اکسیدان غیر آنزیمی در برگهای استویا وجود دارد. آهن موجود در برگهای استویا در حفظ سطح هموگلوبین نرمال خون مفید میباشد. پتاسیم و سدیم و منیزیم استویا، نیز در تنظیم و نگهداری فرآیندهای متابولیکی بدن نقش موثری دارند. گزارشهای متعددی نیز در خصوص اینکه استویا یک حامی قوی از سیستم ایمنی بدن، یک آنتی اکسیدان قوی، موثر در درمان التهاب روده و نیز مسکن درد معده است، وجود داشت.
فایل رایگان بررسي تاثير فرآيند برشته شدن بر ارزش غذايي لوبياي کاکائو | WORD
اد .(P> 0/05) همچنین تمام فرآیندهای حرارتی محتوای کربوهیدرات نمونه ها را افزود در حالی که اندکی از میزان چربی آنها کاست. در همه تیمارها غلظت فسفر، به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرد در حالی که آهن، سدیم و پتاسیم افزایش یافت(.(P> 0/05 غلظت منیزیوم فقط در تیمارهای سنتی به مدت 5 دقیقه و اجاق کوره به مدت 10 دقیقه به صورت معنی دار افزایش پیدا کرد(.(P> 0/05 به طور کلی، فرآیند برشته شدن افزایش ارزش غذایی لوبیا های کاکائو به ویژه در برشته شدن سنتی به مدت 5 دقیقه را نشان داد.
فایل رایگان بررسي تاثير کافئين موجود در قهوه بر کاهش وزن | WORD
چربی، موجب افزایش در متابولیسم میشود و تغییر در عملکرد قلبی-عروقی به افزایش ملایم فشار خون سیستولی و دیاستولی محدود میشود.. همچنین مشخص شد که کافئین سبب تحریک آزادسازی اسیدچرب از بافتهای چربی میشود، اما شواهدی نیز وجود دارند که نشان میدهند کافئین لزوما برای کاهش وزن مفید نیست علاوه بر این مصرف زیاد کافئین میتواند برای سلامت عمومی خطرناک باشد. در واقع افراد برای کاهش میزان قابل توجهی از وزن خود نمیتوانند تنها با مصرف افراطی کافئین به نتیجه مطلوب برسند.
فایل رایگان بررسي تاثير مصرف قهوه بر بيماري هاي مشخص | WORD
یاد از حد قهوه در ابتلا به بیماریهایی نظیر سرطان پانکراس نیز مشاهده شده است.نتیجه گیری: یافته های حاصل از پژوهش محققان در سراسر دنیا بیانگر ارتباط بین مصرف قهوه با کاهش اضطراب و افسردگی، کنترل دیابت، کاهش ابتلاء به فشار خون بالا، کاهش بروز بیماری های عصبی، کاهش نشانگرهای التهابی، کاهش ابتلاء به سرطان روده بزرگ و افزایش ابتلاء به سرطان پانکراس می باشد. هرچند که اکثر محققان ذکر کرده اند نیاز به انجام تحقیقات با پارامترهای مشخصتر و زمان طولانی تر میباشد.
فایل رایگان بررسي توسعه شکلات با ميوه خشک، کشمش( ترکيب، کيفيت، فوائد سلامتي، فرآيند و ميزان توليد و کاربرد کشمش و فرآورده هاي آن) در جهان و افغانستان (از چالشها – فرصتها) | WORD
کشمش تلقی می شود . همچنین مدیریت یکپارچه آفات، بازارهای پاکستان برای کشمش بی دانه، آگاهی مردم در زمینه شستشو و مرتب سازی و فوائد آن (قبولیت محصول در بازار)، اعمار کشمش خانه ها، فراهم کردن سیستم تریلیسینگ بهبود یافته، بهره برداری از فرصتهای بازار بین المللی از فرصتهای مهم در این زمینه به شمار می آیند.عدم وجود اطلاعات در مورد کیفیت و ایمنی کشمش افغانستان و به دلیل وجود کپک و مایکوتوکسین در آن، کشمش افغانستان را برای بازار امریکا و اروپا نامناسب ساخته اند.
فایل رایگان بررسي جايگاه و نقش اجتماعي و فرهنگي قهوه خانه در عصر صفويه | WORD
اعی، انواع سرگرمی و بازیها، از جمله نقالی (سخنوری، شاهنامه خوانی، ابومسلم خوانی، حمزه خوانی)، ترنا بازی، بازیهای گنجفه، تخم مرغ، تخته نرد، آس، پیچاز، کسب خبر از حوادث اتفاقیه شهر، رفع اختلافات و نظایر آن، در قهوه خانه ها رایج بود. همچنین از منظر کارکرد فرهنگی، عدم علاقه پادشاهان نخستین صفوی به شعر، شکل گیری طبقه متوسط جامعه در این عصر و نیاز به ادبیات و هنر متناسب با خود ازجمله عواملی است که باعث عمومیت شعر و رشد شعر مردمی در عصر صفوی در قهوه خانه ها شد.
فایل رایگان بررسي خواص آنتي اکسيداني و ضد التهابي شکلات | WORD
د حاصل از اثر اشعه فرابنفش منجر به اریتمای پوستی میشود اگرچه به طور غیر مستقیم توسط فاکتورهای مختلفی مثل تولید رادیکال های آزاد انفعالی و واسطه های سوختگی مثل پروستوگلاندین، نیتریک اکساید، لوکوترین و هیستامین نیز به وجود می آید. امروزه مشخص شده است که فلاوونولهای کاکائو میتواند تولید سایتوکینهای منجر به سوختگی و مکانیسم های منجر به تولید نیتریک اکساید و سنتز ایکوزانوئیدها، فعال سازی پلاکتها و شمار دیگری از مسیرهای سیگنالینگ را تعدیل یا اصلاح نماید.
فایل رایگان بررسي خواص فيزيکوشيميايي و ارگانولپتيکي شکلات شيري غني سازي شده با آهن (فروس فومارات) | WORD
میکند. با این حال افزودن مکمل آهن به نمونه ها باعث کاهش میزان سفتی بافت به صورت بسیار نامحسوس میگردد. ارزیابی حسی نمونه های شکلات غنی شده با آهن نشانگر آن بود که نمونه غنی شده در مقدار 100 درصد، دارای پذیرش مشابه با نمونهی شاهد بودند که دلیل این امر پس طعم غالب و طبیعی ناشی از پودر کاکائو، کره کاکائو و شیرخشک در شکلات شیری میباشد؛ لذا با توجه به نتایج به دست آمده میتوان از فروسفومارات به عنوان یک ماده داروئی و مکمل غذایی در غنی سازی شکلات شیری استفاده نمود.
فایل رایگان بررسي روش هاي توليد شکلات هاي مقاوم در برابر حرارت | WORD
ون تولیدسیدهای چرب آزاد و متعاقبا افزایش اکسیداسیون چربی میباشد. همچنین استفاده از روش افزودن چربیهای گیاهی دارای محدودیتهایی میباشد چرا که استانداردهای وضع شده در برخی از کشورها، افزودن مواد غیر متعارف مانند چربیهای دارای نقطه ذوب بالا، سورفکتانت ها، پلیالها را در شکلات غیر مجاز اعلام کرده است. بنابراین تولید شکلات مقاوم به حرارت که دارای خواص ارگانولپتیکی مطلوبی میباشد با بهینه سازی و کنترل دقیق فرایند و فرموله نمودن صحیح ترکیبات امکان پذیر است.
فایل رایگان بررسي زيست شناسي، ترکيبات، مواد موثره و نژادهاي گياه قهوه | WORD
این مقاله، مقاله ای مروری است بر اساس مطالعه و جستجو در پایگاه ها و منابع علمی معتبر تهیه و تدوین شده است.یافته ها و نتیجه گیری: در این تحقیق یافته های متعددی در مورد گیاه قهوه از منابع مختلف جمع آوری شد و با توجه به ارزش بالای این گیاه و محدویت امکان کشت آن در ایران هرچند سرمایه گذاری برای تولید این گیاه در کشور مقرون به صرفه نیست، اما سرمایه گذاری در فراوری محصول خام این گیاه و یافتن بازارهای صادراتی می تواند ارزش افزوده مناسبی را برای کشور ایجاد نماید.
فایل رایگان بررسي شکلات هاي پري بيوتيک و پروبيوتيک عملکردي | WORD
وبیوتیک تاثیر نمی گذارد. شکلات به عنوان منبع ترکیبات مختلف فعال زیستی مانند فلاونوئیدها و پلی فنلها که دارای فعالیتهای آنتی اکسیدانی بالایی هستند، ممکن است به عنوان حامل پروبیوتیکی بهتر از محصولات لبنی برای تحویل در روده باشد. علاوه بر این بخش لیپیدی کره کاکائو موجود در ماتریس شکلات برای پروبیوتیک ها مزیت دارد و از بیفیدوباکتریا محافظت میکند. بنابراین ترکیب پروبیوتیک ها در شکلات میتواند یک مکمل غذایی امن و جایگزین مناسبی برای محصولات لبنی رایج باشد.
فایل رایگان بررسي عوامل موثر در توسعه عطر و طعم شکلات | WORD
زینها به عنوان مولفه های فعال بو در طی برشته نمودن مورد شناسایی قرار گرفته است. در میان این ترکیبات پیرازینها نماینده طعم غالب در کاکائو هستند و تترا متیل پیرازین فراوانترین و مهمترین ترکیب در توسعه عطر و طعم شکلات میباشد. کونچ و ریفاینیگ با کاهش ترکیبات فرار نامطلوب، رطوبت و توسعه اندازه ذرات در ماتریکس شکلات نقش مهمی را در توسعه عطر و طعم بر عهده دارند و با توزیع ذرات در فاز پیوسته و پوشش ذرات با لیپیدها در درک هر چه بیشتر عوامل عطر و طعم زا موثر هستند.
فایل رایگان بررسي گزيده کتب معاصر با موضوع شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي | WORD
ی و فیش برداری، 51 کتاب بر اساس استقبال فروش و جامع بودن مباحث انتخاب گردید. کتب با واژه های انجیر، خرما، انگور و کشمش، به ترتیب به تعداد 11 کتاب، 4 کتاب، 4 کتاب، با واژه شکلات و شیرینی تعداد 9 کتاب، با واژه قهوه تعداد 17 کتاب و در مورد کتب تاریخی و فرهنگی مرتبط 6 کتاب یافت گرد.یکتبد کشور در حوزه های وارداتی نظیر قهوه و تکنولوژیشکلات نسبتا جامع و کافی میباشد ولیکن پیرامون پتانسیل تولیدکشوری کتب مربوطه نیازمند گسترش تالیف، ترجمه، چاپ بیشتر و به روزرسانی هستند.
فایل رایگان بررسي مقدار و کيفيت عسل در دو نژاد زنبورعسل به منظور ترويج استفاده اين فرآورده در صنعت غذا و شيريني | WORD
ایین تر نیز برای آن دور از انتظار نبود. با توجه به یافته های پژوهش، در شرایط یکسان استفاده از عسل نژاد کارنیولان نسبت به قفقازی توصیه میشود. این نژاد دارای رشد سریعتر، قابلیت بیشتر در استفاده از گلهای محیط و در نتیجه عدم نیاز به تغذیه مصنوعی، مقاومت در برابر کنه تنفسی و ذخیره عسل بیشتر است. در انتها استفاده از عسل به عنوان شیرین کننده با توجه به نوع و کیفیت این فرآورده میتواند جایگزین مناسبی برای قند، شکر و شیرین کننده های مصنوعی در صنعت غذا و شکلات باشد.
فایل رایگان بررسي و مقايسه ابعاد بيوشيميايي و زيستي عسل و آسپارتام | WORD
م باعث علائم عصبی میشود. برخی از عوارض احتمالی آسپارتام عبارتند از: سردرد، اختلالات قاعدگی، نابینایی جزئی، علائم بیماری دستگاه تنفسی فوقانی و تشنج. در نتیجه، عسل برخلاف آسپارتام، محدودیت مصرف ندارد و حاوی ترکیبات ضروری برای بدن انسان است. با وجود این، آسپارتام دارای کالری کمتر برای مصرف کنندگان است. بنابراین مصرف کنندگان قبل از مصرف شیرین کننده مصنوعی، باید به مواد و عوارض مصرف آن با توجه به شرایط خود آگاه باشند، ولی این نگرانی در مورد عسل وجود ندارد.
فایل رایگان بيماري هاي مهم درختان قهوه | WORD
و نتیجه گیری: از nx می توان به زنگ برگ قهوه، پژمردگی های آوندی، بیماری پوست درختان قهوه، آنتراکنوز، مرگ سرشاخه ها، بیماری دوده ای، بلایت باکتریایی و نماتد غده ای شدن ریشه اشاره کرد. یکی از بهترین روش های کنترل بیماری های درختان قهوه استفاده از روش های مدیریت تلفیقی بیماری شامل استفاده همزمان از روش های زراعی، بیولوژیکی و شیمیایی است تا با استفاده بهینه از ترکیبات شیمیایی، میزان خسارت به انسان، محیط زیست و سایر میکروارگانیسم های مفید در طبیعت کاهش یابد.