فایل رایگان بررسي توسعه شکلات با ميوه خشک، کشمش( ترکيب، کيفيت، فوائد سلامتي، فرآيند و ميزان توليد و کاربرد کشمش و فرآورده هاي آن) در جهان و افغانستان (از چالشها – فرصتها) | WORD
رگ در زمینه انگور و کشمش تلقی می شود . همچنین مدیریت یکپارچه آفات، بازارهای پاکستان برای کشمش بی دانه، آگاهی مردم در زمینه شستشو و مرتب سازی و فوائد آن (قبولیت محصول در بازار)، اعمار کشمش خانه ها، فراهم کردن سیستم تریلیسینگ بهبود یافته، بهره برداری از فرصتهای بازار بین المللی از فرصتهای مهم در این زمینه به شمار می آیند.عدم وجود اطلاعات در مورد کیفیت و ایمنی کشمش افغانستان و به دلیل وجود کپک و مایکوتوکسین در آن، کشمش افغانستان را برای بازار امریکا و اروپا نامناسب ساخته اند.
فایل رایگان بررسي جايگاه و نقش اجتماعي و فرهنگي قهوه خانه در عصر صفويه | WORD
از منظر کارکرد اجتماعی، انواع سرگرمی و بازیها، از جمله نقالی (سخنوری، شاهنامه خوانی، ابومسلم خوانی، حمزه خوانی)، ترنا بازی، بازیهای گنجفه، تخم مرغ، تخته نرد، آس، پیچاز، کسب خبر از حوادث اتفاقیه شهر، رفع اختلافات و نظایر آن، در قهوه خانه ها رایج بود. همچنین از منظر کارکرد فرهنگی، عدم علاقه پادشاهان نخستین صفوی به شعر، شکل گیری طبقه متوسط جامعه در این عصر و نیاز به ادبیات و هنر متناسب با خود ازجمله عواملی است که باعث عمومیت شعر و رشد شعر مردمی در عصر صفوی در قهوه خانه ها شد.
فایل رایگان بررسي خواص آنتي اکسيداني و ضد التهابي شکلات | WORD
کائو است. سوختگی شدید حاصل از اثر اشعه فرابنفش منجر به اریتمای پوستی میشود اگرچه به طور غیر مستقیم توسط فاکتورهای مختلفی مثل تولید رادیکال های آزاد انفعالی و واسطه های سوختگی مثل پروستوگلاندین، نیتریک اکساید، لوکوترین و هیستامین نیز به وجود می آید. امروزه مشخص شده است که فلاوونولهای کاکائو میتواند تولید سایتوکینهای منجر به سوختگی و مکانیسم های منجر به تولید نیتریک اکساید و سنتز ایکوزانوئیدها، فعال سازی پلاکتها و شمار دیگری از مسیرهای سیگنالینگ را تعدیل یا اصلاح نماید.
فایل رایگان بررسي خواص فيزيکوشيميايي و ارگانولپتيکي شکلات شيري غني سازي شده با آهن (فروس فومارات) | WORD
فت و طعم آنها ایجاد نمیکند. با این حال افزودن مکمل آهن به نمونه ها باعث کاهش میزان سفتی بافت به صورت بسیار نامحسوس میگردد. ارزیابی حسی نمونه های شکلات غنی شده با آهن نشانگر آن بود که نمونه غنی شده در مقدار 100 درصد، دارای پذیرش مشابه با نمونهی شاهد بودند که دلیل این امر پس طعم غالب و طبیعی ناشی از پودر کاکائو، کره کاکائو و شیرخشک در شکلات شیری میباشد؛ لذا با توجه به نتایج به دست آمده میتوان از فروسفومارات به عنوان یک ماده داروئی و مکمل غذایی در غنی سازی شکلات شیری استفاده نمود.
فایل رایگان بررسي روش هاي توليد شکلات هاي مقاوم در برابر حرارت | WORD
روش اینتراسترفیکاسیون تولیدسیدهای چرب آزاد و متعاقبا افزایش اکسیداسیون چربی میباشد. همچنین استفاده از روش افزودن چربیهای گیاهی دارای محدودیتهایی میباشد چرا که استانداردهای وضع شده در برخی از کشورها، افزودن مواد غیر متعارف مانند چربیهای دارای نقطه ذوب بالا، سورفکتانت ها، پلیالها را در شکلات غیر مجاز اعلام کرده است. بنابراین تولید شکلات مقاوم به حرارت که دارای خواص ارگانولپتیکی مطلوبی میباشد با بهینه سازی و کنترل دقیق فرایند و فرموله نمودن صحیح ترکیبات امکان پذیر است.
فایل رایگان بررسي زيست شناسي، ترکيبات، مواد موثره و نژادهاي گياه قهوه | WORD
باشد در دسترس نیست، این مقاله، مقاله ای مروری است بر اساس مطالعه و جستجو در پایگاه ها و منابع علمی معتبر تهیه و تدوین شده است.یافته ها و نتیجه گیری: در این تحقیق یافته های متعددی در مورد گیاه قهوه از منابع مختلف جمع آوری شد و با توجه به ارزش بالای این گیاه و محدویت امکان کشت آن در ایران هرچند سرمایه گذاری برای تولید این گیاه در کشور مقرون به صرفه نیست، اما سرمایه گذاری در فراوری محصول خام این گیاه و یافتن بازارهای صادراتی می تواند ارزش افزوده مناسبی را برای کشور ایجاد نماید.
فایل رایگان بررسي شکلات هاي پري بيوتيک و پروبيوتيک عملکردي | WORD
عملکرد باکتریهای پروبیوتیک تاثیر نمی گذارد. شکلات به عنوان منبع ترکیبات مختلف فعال زیستی مانند فلاونوئیدها و پلی فنلها که دارای فعالیتهای آنتی اکسیدانی بالایی هستند، ممکن است به عنوان حامل پروبیوتیکی بهتر از محصولات لبنی برای تحویل در روده باشد. علاوه بر این بخش لیپیدی کره کاکائو موجود در ماتریس شکلات برای پروبیوتیک ها مزیت دارد و از بیفیدوباکتریا محافظت میکند. بنابراین ترکیب پروبیوتیک ها در شکلات میتواند یک مکمل غذایی امن و جایگزین مناسبی برای محصولات لبنی رایج باشد.
فایل رایگان بررسي عوامل موثر در توسعه عطر و طعم شکلات | WORD
تونها، استرها و پیرازینها به عنوان مولفه های فعال بو در طی برشته نمودن مورد شناسایی قرار گرفته است. در میان این ترکیبات پیرازینها نماینده طعم غالب در کاکائو هستند و تترا متیل پیرازین فراوانترین و مهمترین ترکیب در توسعه عطر و طعم شکلات میباشد. کونچ و ریفاینیگ با کاهش ترکیبات فرار نامطلوب، رطوبت و توسعه اندازه ذرات در ماتریکس شکلات نقش مهمی را در توسعه عطر و طعم بر عهده دارند و با توزیع ذرات در فاز پیوسته و پوشش ذرات با لیپیدها در درک هر چه بیشتر عوامل عطر و طعم زا موثر هستند.
فایل رایگان بررسي گزيده کتب معاصر با موضوع شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي | WORD
یافته است. پس از بررسی و فیش برداری، 51 کتاب بر اساس استقبال فروش و جامع بودن مباحث انتخاب گردید. کتب با واژه های انجیر، خرما، انگور و کشمش، به ترتیب به تعداد 11 کتاب، 4 کتاب، 4 کتاب، با واژه شکلات و شیرینی تعداد 9 کتاب، با واژه قهوه تعداد 17 کتاب و در مورد کتب تاریخی و فرهنگی مرتبط 6 کتاب یافت گرد.یکتبد کشور در حوزه های وارداتی نظیر قهوه و تکنولوژیشکلات نسبتا جامع و کافی میباشد ولیکن پیرامون پتانسیل تولیدکشوری کتب مربوطه نیازمند گسترش تالیف، ترجمه، چاپ بیشتر و به روزرسانی هستند.
فایل رایگان بررسي مقدار و کيفيت عسل در دو نژاد زنبورعسل به منظور ترويج استفاده اين فرآورده در صنعت غذا و شيريني | WORD
انسیته و ویسکوزیته پایین تر نیز برای آن دور از انتظار نبود. با توجه به یافته های پژوهش، در شرایط یکسان استفاده از عسل نژاد کارنیولان نسبت به قفقازی توصیه میشود. این نژاد دارای رشد سریعتر، قابلیت بیشتر در استفاده از گلهای محیط و در نتیجه عدم نیاز به تغذیه مصنوعی، مقاومت در برابر کنه تنفسی و ذخیره عسل بیشتر است. در انتها استفاده از عسل به عنوان شیرین کننده با توجه به نوع و کیفیت این فرآورده میتواند جایگزین مناسبی برای قند، شکر و شیرین کننده های مصنوعی در صنعت غذا و شکلات باشد.
فایل رایگان بررسي و مقايسه ابعاد بيوشيميايي و زيستي عسل و آسپارتام | WORD
دارد. همچنین آسپارتام باعث علائم عصبی میشود. برخی از عوارض احتمالی آسپارتام عبارتند از: سردرد، اختلالات قاعدگی، نابینایی جزئی، علائم بیماری دستگاه تنفسی فوقانی و تشنج. در نتیجه، عسل برخلاف آسپارتام، محدودیت مصرف ندارد و حاوی ترکیبات ضروری برای بدن انسان است. با وجود این، آسپارتام دارای کالری کمتر برای مصرف کنندگان است. بنابراین مصرف کنندگان قبل از مصرف شیرین کننده مصنوعی، باید به مواد و عوارض مصرف آن با توجه به شرایط خود آگاه باشند، ولی این نگرانی در مورد عسل وجود ندارد.
فایل رایگان بيماري هاي مهم درختان قهوه | WORD
خته شده است.یافته ها و نتیجه گیری: از nx می توان به زنگ برگ قهوه، پژمردگی های آوندی، بیماری پوست درختان قهوه، آنتراکنوز، مرگ سرشاخه ها، بیماری دوده ای، بلایت باکتریایی و نماتد غده ای شدن ریشه اشاره کرد. یکی از بهترین روش های کنترل بیماری های درختان قهوه استفاده از روش های مدیریت تلفیقی بیماری شامل استفاده همزمان از روش های زراعی، بیولوژیکی و شیمیایی است تا با استفاده بهینه از ترکیبات شیمیایی، میزان خسارت به انسان، محیط زیست و سایر میکروارگانیسم های مفید در طبیعت کاهش یابد.
فایل رایگان تاثير تبليغات بازي هاي رايانه اي بر جذب مشتريان (مطالعه موردي برند هاي شيريني و شکلات) | WORD
روجی نرم افزار و تحلیل رگرسیون چندگانه چنین نتیجه شد که تبلیغات برند های شکلات و شیرینی در اطراف محیط بازی رایانه ای و هم چنین قرار گرفتن بنر و تبلیغات متقابل شکلات و شیرینی در اطراف محیط بازی های رایانه ای تاثیر مثبت و معناداری در جذب مشتریان دارد. تبلیغات شکلات و شیرینی در داخل محیط بازیهای رایانه ای نیز بر جذب مشتریان اثر معناداری دارد و مولفه های نمایش بازاریابی و جایگذاری شکلات و شیرینی ها و برند و لوگوی انها در محیط بازی نیز تاثیر مثبت و معناداری در جذب مشتریان دارند.
فایل رایگان تاثير شيمي قهوه بر هنر طراحي قهوه و شير(لته آرت) | WORD
خلاقیت باریستا هم بستگی دارد و پدید آوردن آن کمی سخت است و غیر از این موارد قهوه و شیر مرغوب و دستگاه اسپرسو ساز هم تاثیر به سزایی در انجام این کار دارد. لته آرت در هر کشوری به صورت مستقل گسترش پیدا کرد اما منشا این هنر را میتوان ایتالیا نامید؛ اما هرکسی با دنبال کردن ساختار اصلی تهیه اسپرسو و فوم شیر و ترکیب این دوو در وجود آوردن یک سری نقوش بروی سطح فنجان میتواند هنر خود را نشان دهد. این هنر در دهه 80 و90 میلادی در سیاتل آمریکا بسیار رواج پیدا کرد و توسط David Schomer به مردم معرفی شد.
فایل رایگان تاثير عصاره آبي خرماي مضافتي، پيارم و زاهدي روي باکتري هاي استافيلوکوکوس و کلي فرم در فيله ماهي قزل آلاي پرورشي نگهداري شده تحت شرايط يخچال و انجماد | WORD
ار یافت .(P<0/05) این باکتری ها در تیمارهای آزمایشی در مقایسه با کنترل (شرایط یخچال و انجماد) کاهش معنی دار نشان دادند .(P<0/05) باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیاکلی در تیمارهای آزمایشی و شاهد مشاهده نشدند. با توجه به نتایج آزمایشات نمونه های آزمایشی تا پایان دوره نگهداری در دمای یخچال و انجماد کیفیت مطلوبی داشتند. به منظور عمل آوری فیله ماهی قزل آلای پرورشی با استفاده از عصاره خرما به ترتیب اولویت ترکیب عصاره ها، عصاره زاهدی، عصاره پیارم و عصاره مضافتی پیشنهاد می شود.
فایل رایگان تاثير فصول مختلف بر برخي متابوليت هاي گياه استويا در استان بوشهر | WORD
3 چین اقتصادی در سال وجود دارد. در کل نتایج نشان داد که گیاه استویا به منطقه مورد پژوهش در سه فصل سازگار است، و میتوان آن را در سطح گسترده کشت نمود. گیاه استویا تا فصل سوم از نظر عملکرد و میزان مواد موثره یعنی پاییز بازدهی اقتصادی دارد و در زمستان نه تنها از عملکرد پیکر رویشی گیاه کاسته میشود، بلکه از کمیت و کیفیت مواد موثره آن نیز کاسته می شود. بررسی درصد گلیکوزیدهای استویوزید و ربادیوزید استویا در فصول مختلف نشان داد که میزان این ترکیبات در فصل بهار از سایر فصول بالاتر بود.
فایل رایگان تاثير قهوه بر سلامت (مزايا و مخاطرات) | WORD
گر چه بهبود دیابت نوع (T2D) 2، افسردگی و چاقی با مصرف مداوم آن گزارش شده است. همچنین مصرف مداوم قهوه سبب محافظت در برابر بیماریهای عصبی، بهبود کنترل آسم و بیماریهای کبد میشود. قویترین اثرات سلامتی بخش در اثر مصرف 3 الی 4 فنجان قهوه در روز بدست می آید. اخیرا شواهد ناشی از مطالعات نشان میدهد قهوه و ترکیبات موجود در آن نقش بسزایی در برابر کارسیوژنها و سرکوب تومورهای ناشی از آن در سرطان سینه داشته است. بنظر میرسد مزایای ناشی از نوشیدن قهوه در مقابل خطرات ناشی از مصرف آن بیشتر میباشد.
فایل رایگان تاثير محلول پاشي مخمر Saccharomyces cerevisiae و کود زيستي نيتروکسين برفعاليت آنزيمهاي آنتي اکسيداني، ترکيبات فنولي و قندهاي محلول استويا | WORD
انین آمولیناز و وزن خشک برگ 455) گرم در متر مربع ) در شرایط محلولپاشی مخمر با غلظت هشت گرم در لیتر گزارش شد. همین تیمار بیشترین میزان ترکیبات فنولی ( 75/56 میلیگرم بر گرم وزن خشک برگ) و قندهای محلول 110/02) میلیگرم برگرم وزن تر برگ ) را نیز به خود اختصاص داد. در مجموع افزایش قابل توجه فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی در برگهای استویا در اثر محلولپاشی مخمر را میتوان نویدبخش معرفی یک کود زیستی طبیعی و مقرون به صرفه و در عین حال بسیار موثر برای گسترش زراعت استویا حتی در اراضی حاشیه ای دانست.
فایل رایگان تاثيرات ضد سرطاني قهوه و کاکائو | WORD
علمی شامل کتب، مقالات و مطالعه کتابخانه ای و جستجوی اینترنتی در پایگاه های معتبر به دست آمده است.یافته ها و نتیجه گیری: قهوه و کاکائو به علت خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد سرطان می باشند و کافئین موجود در آنها باعث جلوگیری از رشد سلول های سرطانی می شوند. استفاده از موادی که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند به ما کمک می کنند تا در برابر این بیماری ایمن شویم هر چند این بیماری زمینه ژنتیکی و عوامل گسترده ای را در بر دارد. اما با سبک زندگی سالم و تغذیه مناسب می توانیم کمکی به خودمان کرده باشیم.
فایل رایگان تخمير ميکروبي کاکائو و تاثيرآن در فرآورده نهايي | WORD
زایش مییابد و محصولات میکروبی مانند اتانول، اسیدلاکتیک و اسیداستیک تولید شده و پیش سازهای طعم شکلات را میسازند. تخمیر بیش از حد میتواند موجب غالب شدن باسیلوسها و قارچهای رشتهای شود. این میکروارگانیسمها میتوانند طعم شکلات را تغییر داده و آن را بد مزه کنند.یافته ها و نتیجه گیری: امروزه اثرات میکروارگانیسمهای مختلف بر کیفیت و مزه شکلات تولید شده مشهود و مشخص است. بنابراین میتوان طعم و کیفیت شکلات مورد نظر را با انتخاب میکروارگانیسمهای مناسب برای تخمیر، کنترل و پیشبینی کرد.
فایل رایگان ترکيبات پلي فنولي شکلات و اثرات سلامتي بخش آنها | WORD
کردن باعث تخریب و کاهش ترکیبات فنولی می شوند، با ا ستفاده از افزودن پلی فنولهای مشتق شده از منابع گیاهی نظیر زردچوبه، تمشک قرمز، چای سبز و عصاره میوه هایی نظیر انگور قرمز و انواع توت، تغییر و متعادل کردن روشهای فرآوری و تولید شکلات نظیر کاهش دما و زمان فرایندهای حرارتی در حین برشته کردن و خشک کردن، استفاده از گونه هایی با مقدار پلی فنول بیشتر، کاربرد دانه های کاکائو با حداقل فرایند تخمیر و ریزپوشانی پلی فنولها میتوان انواع شکلات با میزان ترکیبات پلی فنولی بیشتر تولید کرد.
فایل رایگان تعيين ميزان ترکيبات فنلي پودرقهوه و تفاله قهوه بعد از مصرف به روش فولين | WORD
د.یافته ها و نتیجه گیری: نتایج به صورت میلی گرم معادل گالیک اسید بر گرم بیان گردید. میزان ترکیبات فنلی پودر قهوه 2,95 میلی گرم بر گرم وزن خشک و میزان ترکیبات فنلی تفاله 1, 24 میلی گرم بر گرم وزن خشک گزارش شد. تقریبا نیمی از ترکیبات فنلی پودر قهوه در تفاله باقی می ماند که قابل توجه است و به همین منظور می توان از تفاله در تهیه انواع محصولات از جمله تولید اسکراب پوست، ماسک پوست استفاده نمود. البته چنانچه امکان پاستوریزه شدن آن وجود داشته باشد در صنایع غذایی و دارویی قابل استفاده است.
فایل رایگان توليد پاستيل کم کالري به وسيله جايگزيني ساکارز با اريتريتول و سوربيتول | WORD
ست آمده از آنالیز آماری مشخص گردید به طوری که با افزایش جایگزینی اریتریتول و سوربیتول به فرمولاسیون پاستیل میزان قند کاهش پیدا میکند. از سوی دیگر افزودن سوربیتول موجب کاهش پیوستگی و رطوبت میشود و موجب افزایش سختی، نیروی چسبندگی، چسبندگی میشود و افزودن اریتریتول موجب کاهش نیروی چسبندگی و افزایش پیوستگی، سختی، چسبندگی، رطوبت میشود. افزایش زمان ماندگاری و تاخیر در کپک زدگی پاستیل های حاوی سوربیتول و اریتریتول در نتیجه کاهش فعالیت آبی، از مهمترین دستاوردهای این پژوهش بود.
فایل رایگان چرخه زندگي گياه قهوه با نگاهي به امکان سنجي کشت آن در ايران | WORD
توصیف مراحل مختلف رشد گیاهان به دست میدهد. در بررسی حاضر مراحل رشد گیاه قهوه از جوانه زنی تا برداشت بر اساس منابع معتبر مرور می شود تا ضمن معرفی روشی یکسان جهت معرفی این گیاه، با اشاره به فاکتورهای آب و هوایی، امکان سنجی کاشت این گیاه در ایران نیز بررسی شود.یافته ها و نتیجه گیری: چرخه زندگی این گیاه به 9 مرحله اصلی تقسیم بندی شده که هر مرحله دارای تقسیم بندیهای جزئی تر است. به نظر می رسد با توجه به دمای مناسب این گیاه، در نقاط محدودی از جنوب ایران امکان کاشت آن وجود داشته باشد.
فایل رایگان چيکو: شکلات طلايي عشاير ايل سنگسري | WORD
یجه گیری: یافته ها نشان می دهد که این فرآورده از آب لور تغلیظ شده تهیه می شود؛ حاوی مقداری چربی شیر است و در آن از روغن های نباتی و افزودنی های مضر دیگر استفاده نمی شود. با توجه به ارزش غذایی بالای آب پنیر، این محصول در مقایسه با تنقلات موجود در بازاز مضرات کمتری دارد. بعلاوه افزودن مغز های خوراکی گردو، پسته و کنجد که هر کدام دارای خواص ارزشمند تغذیه ای هستند، این محصول را متمایز می نماید و می توان در مقیاس صنعتی برای تولید تنقلات مفید در رژیم غذایی کودکان و سالمندان بکار برد.
فایل رایگان خواص مفيد و مضر قهوه از ديدگاه طب ايراني | WORD
یه می شود و به دلیل آن که کل سیم بدن را دفع میکند، افراد را در معرض خطر ابتلا به پوکی ا ستخوان قرار میدهد همچنین ترشح ا سید معده را نیز افزایش میدهد و برای کسانی که مبتلا به رفلاکس معده، ورم معده یا زخم معده هستند نوشیدنی مناسبی نمی باشد و به دلیل داشتن کافئین زیاد، ادرار آور ا ست و مایعات بدن را دفع میکند، از این رو غلظت مخاطی سینوسها را بالا برده وغدد تر شحی را میبندد که باعث التهاب و زمینه ساز رشد باکتریها میشود. بنابراین در تشدید بیماری سینوزیت و عفونت مخاطی بسیار موثر است.
فایل رایگان دشو شيرين کننده طبيعي در مازندران (مطالعه موردي روستاي پاچي از توابع شهرستان ساري) | WORD
داده ها به روش مردمشناسی ژرفانگر و از طریق مشاهده مشارکتی مستقیم گردآوری شده و با استفاده از منابع کتابخانهای به روش توصیفی - تحلیلی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند. یافته ها و نتیجه گیری: بررسیها نشان میدهد شیره دشو نقش مهمی در تغذیه مردم روستای پاچی داشته و تا به امروز مورد توجه آنها میباشد.آن هااز این شیره انواع غذاها، دسر، حلوا و شیرینی جات مثل برشی حلوا، پشک حلوا، ورف دشو، پشت زیک و... تهیه میکنند. دشو خاصیت دارویی دارد و جایگزین مناسبی برای شیرین کننده های مصنوعی است.
فایل رایگان ساخت قطعات شکلات به روش چاپ سه بعدي؛ بهينه سازي شرايط فرآيندي | WORD
ته ها و نتیجه گیری: نتایج نشان داد که محدوده دمایی مناسب برای چاپ شکلات، 32-40 °C است. آزمون ریولوژی نشان داد که با افزایش دما، گرانروی شکلات کاهش مییابد و افزایش گرانروی منجر به بیشتر اکسترود شدن شکلات و وضوح شکل چاپ شده را کمتر میکند. از طرف دیگر؛ پارامترهای فرآیندی نظیر ارتفاع نازل از صفحه چاپ، قطر نازل و قطر فیلامنت نیز بر وضوح چاپ موثر است. در این پروژه قطرهای مختلف فیلامنت؛ 1/98 mm، 2 و 3 در دماهای مختلف مورد بررسی قرارگرفت و در نهایت شرایطی که در آن دقت چاپ مطلوب است تعیین شد.
فایل رایگان شکلات بدون شکر | WORD
رار می گیرند.یافته ها و نتیجه گیری: در این تحقیقات از شیرین کننده های دارای شدت شیرینی زیاد مانند سوکرالوز و استویوزید به همراه مواد پیکرساز (حجم دهنده) مانند پلیدکستروز، اینولین، لاکتیتول و سوربیتول به عنوان جایگزین شکر در تولید شکلات مخصوص افراد دیابتی و کم کالری استفاده شد و ویژگیهای حسی و پذیرش مصرفکنندگان برای نمونه های شکلات بررسی گردید. نتایج این پژوهشها نشان داد که میتوان nx را که از جنبه ویژگیهای حسی و میزان شیرینی مشابه شکلات معمولی (حاوی سوکروز) باشد، تولید کرد.
فایل رایگان شکلات پروبيوتيک و سرطان | WORD
در روده به فعالیت خود ادامه دهند . از ویژگیهای انتخاب باکتری پروبیوتیک مناسب میتوان به مواردی مانند خواص ضدسرطانی، مقاومت به اسید و آنزیمهای صفراوی، قابلیت اتصال و ساکن شدن در روده اشاره کرد.با توجه به خواص شکلات در سلامتی، غنیسازی آن با پروبیوتیکها میتواند نقش موثری در بهبود سلامتی انسان ایفا کند.نتیجه گیری: شکلات تلخ به دلیل درصد آنتی اکسیدان بالا دارای خواص ضد سرطانی است. به نظر میرسد که میتوان از شکلات غنی شده با پروبیوتیکها برای پیشگیری و نه درمان سرطان استفاده کرد.