فایل رایگان تحقیق در مورد فوائد گیاهان

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل رایگان تحقیق در مورد فوائد گیاهان :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 12 صفحه

قسمتی از متن word (..doc) :


‏درباره «اسفناج» چه می‌دانید؟
‏نتایج تحقیقات علمی جدید نشان می‌دهد كه گیاه اسفناج خاصیت ضد سرطانی بسیار بالایی دارد به همین علت به سلطان گیاهان معروف است. 
معمولا از اسفناج هم به صورت خام در سالاد و پخته در تهیه برخی غذاها مانند آش و بورانی استفاده می‌شود.
اسفناج دارای مقادیر زیادی ویتامین‌های A ‏، B‏، B2‏ و C‏ بوده و در درمان برخی بیماریها مفیدست.
همچنین، این گیاه دارای عناصر معدنی مانند آهن و یدست، كه به خاطر داشتن آهن، مصرف آن به اشخاص كم خون توصیه می‌شود.
این گیاه به دلیل داشتن ویتامین‌ها و املاح گوناگون، برای زنان باردار بسیار مفید و نشاط آور و در درمان افسردگی نیز مؤثر و بوی بد دهان را از بین می‌برد.
پس از پختن اسفناج نباید آب آن را دور ریخت، چرا كه سرشار از املاح و ویتامین‌هاست و یك نوشیدنی بسیار مناسب محسوب می‌شود.
‏ ‏فوائد گردو برای بیماران دیابتی
‏نتایج یك مطالعه جدید نشان می دهد گردو سطح كلسترول خوب خون (HDL‏) در بیماران دیابتی تیپ دو را كه در معرض ابتلا به آرترواسكلروز عروق قلب هستند ، افزایش می دهد.
طبق گزارش ارائه شده در سایت هلث اند ایج یك رژیم غذایی روزانه نسبتا كم چرب (یا كمتر از 30 درصد كالری به صورت چربی) كه شامل 30 گرم گردو باشد ، منحنی لیپیدی بیماران دیابت تیپ دو را بهبود می بخشد. گردو حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای اسیدهای چرب اشباع نشده (اسیدهای چرب امگا – سه) است كه مسوول این تاثیرات سودمندند. اسیدهای چرب امگا – سه مقاومت به انسولین را كه یكی از علایم اولیه دیابت تیپ دو است ، بهبود می بخشد.
در این مورد كه گردو از هر نوع آجیل دیگر میزان امگا – سه بیشتری دارد ، تردیدی وجود ندارد. میزان امگا – سه در انواع آجیل شامل بادام ، پسته ، بادام زمینی ، فندق 0.4 انس در هر گرم و در گردو 2.5 گرم در هر انس می باشد. اما لازم به ذكر است كه برخی انواع دیگر آجیل نقاط قوت خود را دارند. برای مثال بادام بیشترین میزان ویتامین E‏ بادام زمینی بیشترین میزان نیاسین ، فندق از بالاترین مقدار منگنز و پسته از حداكثر میزان فتیواسترول ها برخوردار است.
بنابراین اگر آجیل دوست دارید ، محدوده انتخاب شما برحسب كمبودی كه احساس می كنید ، وسیع است. اما شاید بهترین انتخاب ، افزایش مصرف امگا – سه با خوردن 10 گردو در روز باشد.
‏انار بوی بد دهان را از بین می‌برد‏
‏انار سرشار از ویتامینهای E,C,B,A‏، مواد قندی، پتاسیم، منیزیم و اسیدهای آلی است.
پوست، ریشه و ساقه درخت انار تانن فراوان و الكالوئیدهای مختلف دارد كه یكی از آنها پله تیرین است كه بهترین داروی بیماریهای انگلی روده است.
انار میوه‌ای سرد و خنك و خوردن انار از ابتلا به بیماری قند جلوگیری می‌كند.
مركز بهداشت و درمان استان مركزی اعلام كرد: انار خون را تصفیه كرده و تقویت‌كننده قلب است.
مصرف انار بوی بد دهان را از بین برده و دهان را پاك می‌كند.
انار شیرین را جهت تسكین درد سینه، سرفه و انار ترش را جهت كاهش غلظت خون، فشار خون و چربی خون مصرف كنید.
انار شیرین میوه‌ای ‌مقوی و صدا را صاف می‌كند و برای درمان درد سینه و سرفه كاملا مؤثرست و باعث تسكین خارش‌های بدن می‌شود.
خوردن انار شیرین شادی بخش بوده و درخشان كننده چهره است.
انار ترش طبیعت سرد و خشك دارد. زخم‌های دهان را شفا می‌دهد.‏
‏بابونه Matricaria chamomilla‏
‏بابونه Matricaria chamomilla‏
‏گیاهی یكساله و بسیار معطر، خودرو، ارتفاع ساقه 20-40 سانتیمتر، برگهای بریده، باریك و دراز، در هر كاپیتول دو نوع گل به شكل زبانه ای و لوله ای بنحوی كه از نظر كلی ظاهر چتر باز به خود می گیرد.


لینک کمکی