فایل رایگان تحقیق در مورد سوسیس و كالباس 65 ص

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل رایگان تحقیق در مورد سوسیس و كالباس 65 ص :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 65 صفحه

قسمتی از متن word (..doc) :


2
‏به نام خدا
‏مقدمه
‏نیاز انسان به غذا یكی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیك است كه عامل بقای زندگی و طول عمر می‏‌‏باشد. احتیاج به غذا دائمی است و ارگانیسم را مجبور می‏‌‏كند تا برای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی كوشش كند. به طور كلی غذا به ماده جامد یا مایعی گفته می‏‌‏شود كه بعد از خوردن و هضم شدن تولید حرارت و انرژی كرده و موجب ترمیم بافت‏‌‏ها و رشد و نحوه تنظیم اعمال حیاتی انسان می‏‌‏گردد.
‏تا اوایل قرن نوزدهم مفهوم غذا خوردن فقط پركردن شكم بود و احساس گرسنگی بشر را وادار می‏‌‏كرد تا آنچه را در دسترس خود می‏‌‏دید بدون توجه به كیفیت و كمیت آن مصرف كند اما شهرنشینی و تشكیل اجتماعات باعث ایجاد تغییرات زیادی در طرز تغذیه بشر شده است. اولین اجتماعات و تشكل جمعیت‏‌‏ها در بین النهرین، آسیای باختری، مصر و یونان به وجود آمدند. وجود شهرنشینی در اوایل اگر چه فقط ارزش غذایی مواد و محصولات مصرفی توجه داشت اما رفته رفته و با وجود انقلاب صنعتی و گسترش كارخانه‏‌‏ها و هجوم مهاجران به شهرها به امید كسب درآمد بیشتر، باعث تغییر فلسفه غذا و خوردن آن شد. اگر چه هنوز مردم به دنبال غذاهایی بودند كه از نظر ارزش غذایی برای آنها قابل قبول باشد اما هزینه


لینک کمکی