فایل رایگان استفاده از لارو سوسک زرد آرد Tenebrio molitor (Coleoptera:Tenebrionidae) در تجزيه پلاستيک به فرم پلي استايرن و يونوليت

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل رایگان استفاده از لارو سوسک زرد آرد Tenebrio molitor (Coleoptera:Tenebrionidae) در تجزيه پلاستيک به فرم پلي استايرن و يونوليت :


سال انتشار : 1398

تعداد صفحات : 12

چکیده مقاله:

سالانه در جهان به مقدار زیادی از پلاستیک استفاده می شود که می تواند آسیب های فراوانی به محیط زیست وارد کند. بنابراین در تلاش هستیم جهت یافتن روشی های سریع تری برای تجزیه ی پلاستیک، که اخیرا محققین متوجه شده اند لاروهای سوسک زرد آرد می توانند پلاستیک را درون روده ی خود تجزیه کنند و آن را به دی اکسید کربن تبدیل کنند. به این منظور، لاروها را طی 16 روز درون قوطی های شیشه ای و داخل انکوباتور درپوش دار قرار داده و از یونولیت برای تغذیه ی آنها استفاده کرده اند. سپس با عبور هوای فشرده به داخل انکوباتور دی اکسید کربن را محبوس کرده و داخل محلول NaOH قرار دادند. سپس طبق فرآیندهایی پس از خشک شدن و اندازه گیری محتوای کربن توسط آنالایزر عنصری تعیین شده است. طبق نتایج به دست آمده 0/48 درصد کربن به صورت دی اکسید کربن دفع شده است، 0/49 درصد یونولیت به صورت شکسته شده از طریق فضولات لاروها دفع شده است و مقدار کمی از آن داخل بدن لارو باقی مانده است. تغذیه از یونولیت آسیبی به سلامت لارو و خاک و محیط نمی رساند، بلکه باعث افزایش 0/02 درصدی کربن در زیست توده ی آنها نیز می شود. این فرآیند تنها در مدت 16 روز انجام شده است که در مقابل چند قرن زمان برای تجزیه ی پلاستیک، بسیار زمان کوتاهی است. این حشره ی صنعتی قابلیت تجاری سازی نیز دارد و در تولید انبوه برای خوراک دام و مکمل های انسانی و... مورد استفاده قرار می گیرد.

لینک کمکی