فایل رایگان پاورپوینت امواج الکترومغناطیسی

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل رایگان پاورپوینت امواج الکترومغناطیسی :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 28 اسلاید

قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :


1
2
Microwave
فایل رایگان پاورپوینت امواج الکترومغناطیسی
فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه
امواج الکترومغناطیسی
امواج مایکروویو
اجزای مایکروویو
نحوه کار مایکروویو
مکانیزم اثر مایکروویو
اثر مایکروویو بر مواد مغذی
اثر مایکروویو بر میکروارگانیزم ها
ظروف مورد استفاده در مایکروویو
مزایا و معایب و محدودیتها
منابع
3
مقدمه
استفاده از حرارت از مهمترین روشی است که در فرایندهای غذایی استفاده میشود.
حرارت دهی در دماهای بالا سبب از بین رفتن مواد مغذی می شود که به روش پخت و حالت فیزیکی ماده غذایی بستگی دارد.
روشهای گوناگون پخت چون در دماهای مختلف انجام می شوند واکنشهای شیمیایی متفاوتی در پی دارد.
با توجه به آلودگی محیط زیست ناشی از فرایندهای آلاینده صنعتی، استفاده از منابع جدید انرژی که حداقل آلودگی را به همراه داشته باشند، مورد توجه قرار گرفته است.
از اینرو طی دو دهه اخیر استفاده از مایکروویو به عنوان منبع گرمایش که فرایندها را تسریع نموده و سبب کاهش هزینه انرژی می شود به عنوان روش جدیدی در صنایع غذایی مطرح شده است.
4


لینک کمکی