فایل رایگان پاورپوینت اصول نظریه گشتالت در طراحی

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل رایگان پاورپوینت اصول نظریه گشتالت در طراحی :

توضیحات کامل :

فایل رایگان پاورپوینت اصول نظریه گشتالت در طراحی در 28 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت  pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

فایل رایگان پاورپوینت اصول نظریه گشتالت در طراحی
فهرست مطالب

مقدمه

زمینه پیدایش و بنیا نگذاران روا نشناسی گشتالت

گشتالت چیست؟

اصول نظریه گشتالت در طراحی

اصل مشابهت

اصل مجاورت

اصل پیوستگی

اصل بستار

اصل شکل و زمینه

اصل سرنوشت مشترک

اصل فراپوشانندگی

اصل تقارن

اصل موازات

اصل منطقه مشترک

اصل عنصر متصل

 

بخشی از متن

مقدمه

مكتب روان شناسی گشتالت در اوایل سده بیستم در آلمان پدیدارگشت. این دوره مصادف بود با اوج گیری هنر مدرن در اروپا؛ جایی كه هنرمندان از آن جمله در آلمان و مدرسه باهاوس، شیفته یافته های تحسین برانگیز پایه گذاران این مكتب-ماكس ورتایمر،كورت كوفكا و ولفگانگ كهلر- در زمینه تجربیات ادراك بصری شده بودند.

 زمینه پیدایش و بنیا نگذاران روا نشناسی گشتالت :

 پدیده گشتالت اولین بار در 1910 ، در ذهن ماكس ورتایمر،روان شناس چك تبار، شكوفا شد. این اتفاق به سادگی، زمانی رخ داد كه وی در حال مسافرت با قطار متوجه شد که اگر دو نور متفاوت با نرخ معینی خاموش و روشن شوند، در بیننده این تصور را ایجاد می کنند که این تنها یک نور است که به عقب و جلو می رود. او دریافت که در صورتی که چشم ،محرک را به طریق معینی ببیند در شخص تصور حرکت ایجاد می شود و این را پدیده فای نامید. ورتایمر آزمایش های بعدی خود را به كمك دو نفر از استادان جوان دانشگاه فرانكفورت، كورت كوفكا و ولفگانگ كهلر ادامه داد. این سه تن مثلث بنیان گذاران روان شناسی گشتالت را تشكیل می دهند.

 مفهوم گشتالت، اولین بار در فلسفه و روان شناسی معاصر توسط كریستین وان اهرن فلس Christian Von Ehrenfels) ) معرفی شد. از نظر او“ همه ادراك های ما دارای كیفیات گشتالت اند، اما اجزای سازنده آنها فاقد این خصوصیات می باشند. برای مثال، فرد خطی را كه از اجتماع تعدادی نقطه به وجود آمده است، می بیند و نه تك تك نقطه ها را. و مشابه آن این كه، آدمی با گوش دادن به یك ملودی، نت های تشكیل دهنده آن را به صورت انتزاعی نمی شنود، بلكه كلیت ملودی را ادراك می كند.

لینک کمکی