بخشی از متن فایل رایگان پاورپوینت کشور دوست :
صبا اگر گذری افتدت به فایل رایگان پاورپوینت کشور دوست | بیار نفحه ای از گیسوی معنبر دوست |
به جان او که به شکرانه جان برافشانم | اگر به سوی من آری پیامی از بر دوست |
به نام تو که جمال جمیلی و کمال عرفانی و در آسمان جلالت چو مهر تابانی. آری روندگان رهت راه عشق را نه با پا که به سر می پویند و هماره منتظرند تا پیک نامور از دیارت با خط مشکبار حِرز جان آورد.
سپاس تو را که جان ما را با چراغ عقل روشن کردی و با مشعل فروزان وحی راه سعادت را نمایان ساختی.
بارالها! ذهن و دل ما را همیشه در مسیر تابش انوار درخشان معارف اسلام قرار ده.
***
با طلوع خورشید انقلاب به رهبری امام خمینی(ره)، سیر حرکت فرهنگ فحشا و بی بندوباری در جامعه به کندی گرایید. در عرصه هنر دینی نیز در این مدت شاهد فعالیت ها و آثار ارزشمندی بوده ایم؛ هرچند تا کمال مطلوب، فرسنگ ها فاصله است. در هر حال، هنر تحولی شگرف یافت و چشمه ای شد جوشنده در قله فکر و اندیشه که علاوه بر هدفمندی با ایمان نیز عجین گردید. بدیهی است آثار هنری که با توجه به این محتوای تحول یافته پدید می آید پیام انقلاب را از نسلی به نسل دیگر منتقل می کند، که با تکیه بر فرهنگ غنی و ریشه دار دینی بیداری انسان ها را به همراه دارد و به دردهای مردم می پردازد و راهی برای علاج آن ها جستجو می کند و به جای سکس به عشق می پردازد، عشقی که فراتر از عشق های مجازی است. به انسان می پردازد اما انسانی که از نفسانیت خود بریده و به سرچشمه وحی روی آورده. هنرمند دینی مسؤولیت شناس و مسؤولیت پذیر است، با بی عدالتی و حق کشی به ستیزه برمی خیزد و درحقیقت آمر به معروف و ناهی از منکر است و پاسدار ارزش ها و پاکی ها، با اخلاص و صداقت خویش دل ها را می رباید و به آن سوی خاک سوق می دهد.
در واقع، آثار هنرمند دینی جلوه گاه تعالی و بزرگواری است نه بیهودگی و هرزگی. انقلاب ما توانسته انسان تازه ای را به جهان معرفی کند و به همین سبب حرفی نو و پیامی تازه دارد. حال آیا مسؤولین فرهنگی و مجامع هنری در صدد هستند تا این پیام نو را به نسل بعد و به جهانیان معرفی کنند و آیا برنامه ها و سیاست های آن ها در این راستا می باشد؟!
اما از همان آغازِ انقلاب تفکری دیگر نیز بر محافل هنری حاکم بود که ادامه همان تفکراتِ رژیم ستمشاهی بود، اینان به هنر دینی اعتقادی نداشته و معتقدین را آدم هایی مرتجع و عقب مانده از قافله تمدن تلقی نموده و اصولاً معتقد بودند که علم امروز نیاز بشر را به شرایع گذشته نفی کرده!! غافل از آن که خود گرفتار جهالت اند آن هم از نوع مدرن! با نقابی از آداب دانی، تکنولوژی، رفاه و حقوق بشر! ولی این یک حقی