فایل رایگان پاورپوینت متن کامل بيانات مهم رهبر انقلاب اسلامي در ديدار مردم نجف‌آباد درباره‌ي انتخابات هفتم اسفند

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل رایگان پاورپوینت متن کامل بيانات مهم رهبر انقلاب اسلامي در ديدار مردم نجف‌آباد درباره‌ي انتخابات هفتم اسفند :

خیر مقدم و خوش آمد گویی

بسم الله الرّحمن الرّحیم،و الحمد لله ربّ العالمین و الصّلاه و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدائهم اجمعین، به همه ی برادران و خواهران عزیز نجف آبادی که حقیقتاً، بی ملاحظه و بی تعارف نمونه ای از مردان و زنان انقلابی، مؤمن، باوفا در تمام دورانهای انقلاب بوده اید و هستید خوشامد عرض میکنم، بخصوص به خانواده های معظّم شهیدان و علمای محترم و اقشار مختلف عزیزی که تشریف دارید.

آنچه جناب آقای حَسناتی درباره ی نجف آباد گفتند، به طور کامل مورد تصدیق و تأیید اینجانب است؛ بنده هم حقیقتاً شهادت میدهم که مردم نجف آباد امتیازی بر بسیاری از مناطق کشور دارند؛ در صداقتشان، در وفاداری شان، در سابقه شان نسبت به انقلاب. آن وقتی که مبارزات اسلامی و نهضت اسلامی در غربت بود، نجف آباد محلّ شکوفایی تفکّرات این مبارزات بود. بنده در همان دوران -سالهای پیش از انقلاب- آمدم و از نزدیک نجف آباد را دیدم و شور مردم، شعور مردم، حضور مردم و فهمشان از مسائل انقلاب را؛ همه ی قشرها؛ نه فقط قشر جوانِ آن روز یا قشر روشنفکرِ آن روز؛ با بعضی افراد روستایی و عامی هم انسان وقتی در[باره ی ] مسائل انقلاب حرف میزد، میدید روشنند، آگاهند، پایبندند. رحمت خدا بر آن کسانی که در این راه زحمت کشیدند، تلاش کردند، مردم را آگاه کردند.

تجلیل از مردم انقلابی نجف آباد

انقلاب که پیروز شد، نجف آباد باز هم در صفوف مقدّم قرار داشت. اشاره کردند به لشکر نجف، شهید کاظمی[1] و دیگر شهدای این لشکر؛ آن فرماندهان صادق، مؤمن، وفادار، غیور، کارآمد. بنده رفتم لشکر را در منطقه ی عملیّات در خودِ جبهه بازدید کردم -بیش از یک بار- نشانه های همین خصوصیّات بارز را انسان در آنجا هم میدید. ایستادید، ایستادگی کردید، صدق و وفا به خرج دادید، شهید دادید، جانباز دادید؛ اجر شما پیش خداوند محفوظ است؛ نام شما در لوحه ی زرّین تاریخ انقلاب درخشنده است. راه را باید ادامه بدهید؛ هنوز به آخر منزل نرسیده ایم؛ باید همچنان پیش برویم، باید همچنان تلاش کنیم، باید همچنان جهاد کنیم؛ میدانها تفاوت کرده است امّا اصل جهاد برقرار است. اگر بتوانیم این امانت را به نسل بعد تحویل بدهیم وظیفه مان را انجام داده ایم. بحمدالله جوانهای شما فعّالند، پُرتلاشند، آگاهند؛ کشور هم مال جوانها است. امیدواریم ان شاءالله خداوند متعال برکات شهدای شما، بزرگان شما، علمای بزرگی را که این شهر تحویل داده است -چه آنهایی که در نجف آباد بودند، چه آنهایی که در اصفهان بودند، چه آنهایی که در مشهد بودند، چه آنهایی که در قم بودند، [یعنی ] صادرات عالِم و صادرات مجتهد از این شهر پُربرکت- برای شما محفوظ بدارد و نتایج این برکات را در کلّ کشور ببینیم.

اشاره ای به مصائب صدیقه طاهره(سلام الله علیها)

من اشاره ای هم بکنم به ایّام شهادتِ دُردانه ی اهل بیت، فاطمه ی زهرا، صدّیقه ی طاهره (سلام الله علیها) که این روزها بنا بر روایت روز، ایّام شهادت آن بزرگوار است. امیرالمؤمنین این روزها با دل شکسته، با سینه ی پُر از غم، با عزیزه ی خود وداع میکند و ودیعه ی گرانبهای پیغمبر را به او برمیگرداند؛ دل امیرالمؤمنین پُر از غم است امّا اراده ی او و همّت او مطلقاً کاستی نگرفته است؛ این درس است برای من و شما. گاهی دل از غم مالامال میشود -از این قبیل قضایا در زندگی انسان هست؛ چه زندگی فردی، چه زندگی اجتماعی- امّا عزم و اراده باید راسخ بماند، گام باید محکم برداشته بشود؛ غمهایی هست که کوه ها را میشکند، [ولی ] انسانِ مؤمن را نمیتواند بشکند؛ راه را باید ادامه داد.

چند نکته درباره انتخابات

من امروز به مناسبت اینکه در آستانه ی انتخابات هستیم و انتخابات، بسیار مهم است، چند نکته را مایلم در باب انتخابات عرض بکنم.

اهمیت انتخابات

نکته ی اوّل اهمّیّت خود این انتخابات است؛ صرفاً این نیست که ما میرویم پای صندوق رأی و یک برگه ی رأیی به نام کسی و کسانی می اندازیم در صندوق؛ مسئله این است که انتخابات در کشور ما قد برافراشتن ملّی است؛ ملّت با انتخابات در مقابل دشمن سینه سپر میکند، عرضِ اندام میکند؛ اهمّیّت انتخابات این است. وقتی دشمن مشاهده میکند که بعد از سال با این همه فشار، با این تحریمهای ظالمانه، با این تبلیغات غرض آلود و خباثت بار نتوانسته است مانع مردم از بیعت با نظام بشود، عظمت این انقلاب در چشم او هیبت پیدا میکند، ملّت ایران عظمت پیدا میکند؛ انقلاب او عظمت پیدا میکند؛ انتخابات این است. انتخابات به معنای حمایت از عزّت ملّی و استقلال ملّی و به معنای ایستادگی ملّت ایران است. ببینید، الان آقای حَسناتی درباره ی وفاداری و ایستادگی مردم نجف آباد گفتند؛ هم شما در دلتان احساس افتخار کردید، هم این حقیر در دلم احساس افتخار کردم؛ وقتی که وفاداریِ یک مجموعه و ایستادگی و قدرت عزم و اراده ی آنها ظاهر میشود، هر بیننده ای، هر شنونده ای احساس افتخار میکند؛ انتخابات، نشان دادنِ وفاداری ملّت ایران است. یک ملّتِ قریب به هشتاد میلیونی در این میدان پُر از دشمن، میدان مین، میدان مقابله ها و مبارزه های غرض آلود و خباثت آلود این جور شجاعانه، این جور دلیرانه حضور خودش را اعلام میکند؛ انتخابات این است. ببینید چقدر مهم است! هر که به عزّت ایران اسلامی علاقه مند است، در این انتخابات باید شرکت کند و میکند؛ حالا ان شاءالله خواهید دید. دنیا روز جمعه خواهد دید که مردم ایران چطور مشتاقانه به سمت انجام وظیفه و احقاق حق -که هم وظیفه است، هم حق است- حرکت میکند. به نظر من این نکته مهم ترین نکته ای است که در باب انتخابات باید گفت و بنده مکرّر عرض کرده ام و عرض میکنم؛ اصل انتخابات.

مراقب ترفندهای دشمن باشید

نکته ی دوّم این است که همچنان که ما ملّت ایران در مقابل این انتخابات و در مقابل انتخابات ها در طول این سال حسّاس بودیم، بدخواهان ملّت ایران هم همین جور حسّاس بودند؛ آنها هم با ترفندهای مختلف میخواستند یک ایرادی بر این انتخابات ها وارد کنند؛ انواع واقسام ترفندها: یک مدّتی سعی میکردند بگویند انتخابات دروغ است، اصلاً انتخابات در ایران نیست؛ که خب، جلوی چشم همه، انتخابات بود؛ تبلیغات آن سالهای اوّل این جوری بود. یک مدّتی سعی کردند که با تبلیغات، صریحاً مردم را از رفتن پای صندوق بازبدارند؛ حتّی در یک دوره ای از انتخابات، رئیس جمهور آمریکا دو سه روز به انتخابات، صریحاً خطاب به ملّت ایران گفت نروید رأی بدهید! مردم چه کار کردند؟ لج کردند، آن دفعه بیشتر از همیشه رأی دادند؛ این هم یک ترفند بود که مردم را با انواع حیَل و با تبلیغات مختلف، از رفتن پای صندوق بازبدارند. یک ترفند دیگر این بود که به مردم تفهیم بکنند که انتخاب شما فایده ای ندارد؛ شما اسم زید را مینویسید، اسم عمرو درمی آید؛ اینها را میگفتند، یادتان هست؛ حالا شاید جوان ترها یادشان نباشد، ندیده باشند آن روزها را، امّا اغلب یادشان هست؛ این را به صورت شعار درمی آوردند و میگفتند؛ متأسّفانه یک عدّه غافل هم در داخل کشور با آنها هم نوایی میکردند؛ یک مدّتی هم این جوری میگفتند. هیچ کدام از اینها فایده نکرد؛ این ترفندها نتوانست مردم را سست کند؛ فهم مردم و درک مردم از اهمّیّت قضیّه را نتوانست تحت الشّعاع قرار بدهد؛ حالا راه های دیگری را هم دارند تجربه میکنند. البتّه دولتمردان آمریکایی به تجربه دریافته اند که باید اظهارنظر نکنند؛ هرچه اظهارنظر کنند، مردم عکسش عمل میکنند، لذا این دفعه آنها ساکتند؛ دولتمردهای آمریکایی سکوت کرده اند، از ترس، هیچ حرف نمیزنند که نبادا یک چیزی بگویند، مردم عکسش عمل کنند، امّا ریزه خواران خوان استکبار که رفته اند آنجا و شده اند نان خور دولت آمریکا و دولت انگلیس، اینها مشغولند؛ در رادیوها، در رسانه های گوناگون، رسانه های دنیای مجازی و اینترنت و امثال اینها شب و روز مشغولند. یکی از کارها این است که نظرسنجی های دروغین پخش کنند و از این نظرسنجی ها نتیجه بگیرند که مردم علاقه ای به انتخابات ندارند.

حرکت دشمن در ایجاد دو قطبی کاذب در نظام اسلامی

یکی از این ترفندهایی که اخیراً یاد گرفته اند و دارند اعمال میکنند، ایجاد دوقطبی های کاذب است؛ دوقطبی های دروغین. این نکته، نکته ی مهمّی است؛ من یک قدری درباره ی این بیشتر صحبت کنم با شما برادران و خواهران عزیز: دوقطبی دروغین.

خب، انتخابات مسابقه است؛ معلوم است در مسابقه همه تلاش میکنند برنده بشوند، همه تلاش میکنند جلو بیفتند؛ طبیعت مسابقه، شور و نشاط و دوندگی و مانند اینها است؛ انتخابات مسابقه است؛ یکی جلو می افتد، یکی عقب میماند؛ این دشمنی نیست، این عناد نیست، این دوقطبی شدن نیست. مرتّباً در رادیوها و در تلویزیون ها و در رسانه های گوناگونشان خبر از دوقطبی شدن ملّت ایران -یعنی دودستگی ای که با همدیگر دشمنند و علیه هم تلاش میکنند- میدهند. بله، در ایران اسلامی یک دوقطبی ای وجود دارد؛ دوقطبی انقلاب و استکبار. آن کسانی که تفاله های بازمانده ی از دوران غلبه ی استکبارند و هرکسی که دنبال آنها است، همفکر آنها است، بله، اینها با انقلاب بدند؛ این دوقطبی هست امّا قاطبه ی ملّت ایران، قاطبه ی انقلابی، علاقه مند به نظام اسلامی، عاشق امام و خاطرات امام -آنهایی که امام را حتّی یک لحظه هم ندیدند و بعد از رحلت امام به دنیا آمدند- و فرمایشات امام، صدای امام، توصیه های امام و اصولی که امام پایه گذاری کرده [هستند]؛ قاطبه ی ملّت ایران به اینها علاقه مندند؛ بله، [بین ] آن کسانی که به امام علاقه مندند، به انقلاب علاقه مندند، با کسانی که اصل انقلاب را قبول ندارند، اصل نظام را قبول ندارند، البتّه یک دوقطبی این جوری هست. من البتّه به آنهایی که حتّی نظام را هم قبول ندارند، گفتم ایران را که قبول دارید؛ [پس ] برای عزّت ایران بیایید؛ حالا بعضی گوش میکنند و بعضی هم گوش نمیکنند.

الان در این انتخابات، دو قطبی القا میکنند؛ دوقطبی های القائی؛ اصلش آنجا است، اینجا هم گاهی تکرار میشود؛ امّا کسانی که اطّلاع دارند از تبلیغات بیگانه، گوش میکنند، خبر میشوند، میدانند که این مال آنها است. دوقطبیِ مجلس دولتی و مجلس ضدّ دولتی؛ کأنّه در ایران یک عدّه طرف دار مجلس دولتی اند، یک عدّه طرف دار مجلس ضدّ دولتی اند؛ نه، ملّت ایران نه مجلس دولتی میخواهند، نه مجلس ضدّ دولتی میخواهند؛ ملّت ایران مجلسی میخواهند که به وظایف خودش آشنا باشد؛ بداند که چه بر عهده ی او است در قانون اساسی؛ متعهّد باشد، متدیّن باشد، شجاع باشد، مرعوب آمریکا نباشد؛ علاقه مند واقعی به پیشرفت کشور باشد، پیشرفت کشور را در تربیتِ علمیِ جوانانِ بااستعدادِ این کشور و این ملّت بداند. این جور مجلسی را میخواهند؛ مجلسی که درد مردم را بشناسد، درد کشور را بشناسد، درصدد درمان و علاج آن دردها باشد -قانون گذاری یعنی این- مردم این جور مجلسی را میخواهند. مجلس دولتی و مجلس ضدّ دولتی یعنی چه! اینها دوقطبی های کاذب است. شما با یکایک ملّت ایران تماس بگیرید و بگویید آیا شما مجلسی میخواهید که دردهای کشور را، مشکلات کشور را، مشکلات مردم را بشناسد و بخواهد آن را حل کند ی

لینک کمکی