فایل رایگان پاورپوینت تاريخ و سؤالات بي‌پاسخ ام‌ابيها(س)

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل رایگان پاورپوینت تاريخ و سؤالات بي‌پاسخ ام‌ابيها(س) :

نام هایی که نشان دهنده ویژگی های حضرت هستند

امام صادق(ع) می فرمایند: فاطمه(س) نزد خداوند نُه نام دارد: فاطمه، صدیقه، (بسیار راستگو)، مبارکه (پربرکت)، طاهره (پاکیزه)، زکیه (وارسته)، راضیه (خرسند)، مرضیه (پسندیده)، مُحدَُثه (آن که با او سخن گفته شد)، زهرا (درخشنده). آنگاه به راوی فرمودند: فاطمه یعنی بریده شده از شرور. خداوند او و دوست دارانش را از آتش دوزخ دور ساخته است.[1]

دختری که پدر او را مادر خطاب می کرد

بانوی یگانه عالم از چنان مرتبه والایی برخودار است که پدر بزرگوارش رسول خدا بارها فرمود: «فداها ابوها» (پدرش به فدایش باد.) اگر در قرآن سخن از احسان به والدین است، او به قدری به پدر احسان می کند که پیامبر درباره او می فرماید: «امّ ابیها»: تو مادر پدرت هستی.

پیامبری که اسوه بندگی و قرب الهی است، هرگاه مشتاق بوی بهشت می شد او را می بوئید و می بوسید.

ایشان کسی است که در روز مباهله، همراه با فرزندان و همسرش در کنار پیامبر بودند.

در بخشش و کرامت

در شب عروسی، زمانی که فقیری پیراهن کهنه ای درخواست کرد، به یاد آیه «لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ...» پیراهن عروسیش را به او بخشید.

در عفت

برای سخن گفتن با نابینا، محجبه رفت و در پاسخ به سئوال پدرش راجع به این موضوع فرمود: گرچه ما را نمی بیند، لیک من او را می بینم.

در صداقت

عایشه می گوید: پس از پدرش هیچکس را راستگوتر از فاطمه نیافتم و در روایات، بهترین نمونه صدّیقه، فاطمه زهرا(س) معرّفی شده است.

در دانش

در خطبه فدکیه اصول و فروع دین در بین کلماتش چون جواهر می درخشد و کتابی به نام مصحف دارد که امامان معصوم(ع) گاهی برای کسب اطلاع از آینده به آن کتاب مراجعه می کردند.

در شجاعت و حمایت از امام زمانش

کدام زنی را سراغ دارید که برای دفاع از شوهر و بهتر بگوییم امامش تا سر حد جان، مایه بگذارد و باز خود را مقصر دانسته و از کوتاهی خود شرمسار باشد. همان کسی که پس از وفات پیامبر(ص)، به در خانه های مردم می رفت و می گفت: مگر نبودید و نشنیدید که رسول خدا در غدیر خم چه فرمود؟ «مَن کنتُ مولاه فهذا فعلی مولاه» هر که من مولای اویم، علی مولای اوست.

در مقامش

همین بس که عطیه خدا به پیامبر است: «إِنَّا اعطیناک الکوثر» کوثری است که نسل کثیر پیامبر از طریق اوست.

در میان چهارده معصوم، وجود یک زن لازم بود. وجود حضرت زهرا(س) الگویی بود که به زنان ثابت شود آنچه اسلام می گوید قابل عمل است. نه تنها زهرا(س)، بلکه دخترش حضرت زینب(س) نیز الگوی زنان تاریخ است.

پیامبر اکرم(ص) برای بعد از خود علامت هایی قرار داد که هرگاه مردم دچار حیرت و سرگردانی شدند به آنها نظر کنند و حقّ را بشناسند؛ اوّلین آنها حضرت زهرا(س) است که درباره اش فرمود: رضای او رضای من و غضب او غضب من است.

حضرت مهدی(عج)می فرماید: «و فی ابنه رسول الله لی اسوه حسنه»[2] دختر رسول خدا، الگوی نیکوی من است.

خانه زهرا(س) منزلگاه اهل بیت(ع)

خانه زهرا(س) منزلگاه اهل بیت(ع) است. پس از نزول آیه «وَ أْمُرْ أَهْلَکَ بِالصَّلاهِ»[3] تا چند ماه رسول خدا(ص) هنگام صبح در خانه فاطمه زهرا می آمد و می فرمود: «الصلاه الصلاه» تا به مردم اعلام کند اهل بیت من همان کسانی هستند که در خانه علی و فاطمه هستند.

«الْجار ثُمَّ الدَّار» پیامی از حضرت زهرا(س)

در قنوت فقط به فکر خود و حاجات خود نباشیم. حضرت زهرا(س) می فرمود: «الْجار ثُمَّ الدَّار» ابتدا به فکر همسایه ات باش آنگاه خانواده خود. زیرا خداوند وعده فرموده است کسی که برای دیگران دعا کند خداوند حاجات خود او را هم برآورده می سازد.

مگر نه اینکه درباره او و شوهر و فرزندانش نازل شد: «وَیُؤْثِرُونَ عَلَی أَنفُسِهِمْ وَل

لینک کمکی