فایل رایگان پاورپوینت واقعيت و حقيقت دنيا

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل رایگان پاورپوینت واقعيت و حقيقت دنيا :

بسیاری از متون دینی، به تبیین ماهیت دنیا پرداخته اند. مأموریت تمام متونی که درباره دنیا سخن رانده اند، آشنا کردن مردم با واقعیت دنیاست. ما معمولًا با این قبیل متون، رو به رو می شویم، اما جایگاه آنها را به درستی نمی شناسیم و به همین جهت، بر روی ما تأثیر نمی گذارند؛ اما اگر بدانیم، شناخت واقعیت های دنیا چه تأثیری بر رضامندی انسان دارد، متوجه خواهیم شد که جایگاه این قبیل متون و کارکرد آنها چه خواهد بود. در این بحث می خواهیم پاسخ این سؤالات را بگیریم که: دنیا چه جایگاهی در حیات انسانی دارد؟ ماهیت آن چیست؟

دارای چه ظرفیت هایی است؟ و نسبت میان ما و این دنیا چیست؟

هر چند زندگی انسان، محدود به دنیا نیست، اما اکنون در این دنیا زندگی می کنیم و شرط موفقیت در زندگی، این است که شرایط زندگی در دنیا را درک کنیم. تصوّر شما از «دنیا» و «زندگی» چیست و چه انتظاری از آنها دارید؟ آیا تصوّرها و انتظارهای شما مطابق واقع است؟ آیا دنیا را آن گونه که می خواهید، تصوّر می کنید و یا آن گونه که هست، می بینید؟ آیا تاکنون به این پرسش ها فکر کرده اید؟

1.این جا دنیاست!

همیشه به یاد داشته باشید که این جا دنیاست، بهشت نیست. افراد ناراضی معمولًا کسانی اند که از دنیا انتظار بهشت را دارند. مراد، این ویژگی بهشت است که هرچه انسان اراده کند، محقّق می شود؛[1] اما در دنیا این گونه نیست. دنیا به جهت ماهیت و هدفی که برای آن در نظر گرفته شده، برنامه خاصی دارد که انسان باید خود را با آن تنظیم کند و انتظاراتش را با آن هماهنگ سازد. ما به دنیا نیامده ایم تا آن گونه که می خواهیم زندگی کنیم و آن طور که دوست داریم، آن را تنظیم نماییم؛ بلکه به دنیا آمده ایم تا هنر و مهارت خود را در هماهنگ شدن با کش و قوس های زندگی نشان دهیم.

دنیا، محل برگزاری آزمون بهشت است، نه خود بهشت! هیچ گاه یک دانش آموز، سؤال امتحان را مطابق میل خود تنظیم نمی کند؛ بلکه با پاسخ دادن به سؤالاتِ از پیش تعیین شده، به پیروزی در امتحان می اندیشد و در صورت موفّقیت، شیرینی پیروزی و شادی آن را نصیب خود می کند. کار یک دانش آموز در جلسه امتحان، هماهنگ کردن پاسخ هایش با سؤالات امتحان است. در هیچ امتحانی، شخص امتحان شونده نمی تواند بگوید من فلان پاسخ ها را آماده کرده ام و شما باید طبق پاسخ های آماده من، سؤال ها را طراحی کنید! چنین انتظاری نا به جاست. دانش آموز نمی تواند سؤالات را تعیین کند؛ اما می تواند با هماهنگ کردن پاسخ هایش با سؤالات، آینده خود را تعیین کند. تأمین آینده، در حوزه رفتار دانش آموز است. این جا دیگر معلّم، نقش آفرین نیست. همان گونه که دانش آموز نمی تواند نوع سؤالات را به معلّم دیکته کند، معلّم نیز نمی تواند نتیجه دلخواه خود را به دانش آموز تحمیل کند و بگوید به گونه ای پاسخ بده تا نمره مورد نظر من تأمین شود!

قصّه دنیا نیز به همین ترتیب است. ما معمولًا انتظار داریم برنامه دنیا (که امتحانی بزرگ است)، طبق خواسته ما تنظیم شود و هر چه می خواهیم محقّق شود؛ حال آن که، این

لینک کمکی